PDA

View Full Version : Искам да е само МОЙ

FairyNymph
12-23-2008, 11:54
Здравейте хора, знам че е тва е една от многото еднообразни тийнейджърски истории, но съм ужаСНо отчаяна и имам нужда от съвет.Запознах се с едно момче нека го наречем Митко, но той си имаше приятелка сериозна и аз си имах сериозен приятел.Дойде ми нагости уж да гледаме филм блабла, ама не го гледахме особено.Станахме гаджета, аз зарязах сериозния ми приятел и казах на Митко, че искам да съм с него.Митко също заряза приятелката си и каза, че иска да е с мен.Всичко беше супер, но само за 1 седмица.Тя започна да го заплашва, че щяла да се самоубие(празни приказки, но както и да е) и той се страхува за нея и пак се върна при нея.Той също ме иска, но не може да се раздели на две, искам да си го спечеля, не знам точно как ще стане това, но трябва!Аз му казах, че не искам да съм на второ място и той каза, че се отказвам много лесно.Искам да съм с него, просто се побърквам, сега се занимавам с едно друго момче, за да го накарам да ревнува и да го дразня, защото виждам, че му пука и че се ядосва.Моля ви, кажете ми според вас какво да направя.На недостъпна ли да се правя, да тичам след него ли...не знам просто не знам.Разчитам на вас.Благодаря на всички предварително!

kPuCkA
12-23-2008, 11:56
Като за начало: ужасно се пише без Т.
Заплашвай го и ти , че ще се самоубиеш

шегувам се, естествено!

sexa_na_kompleksa
12-23-2008, 11:57
Поговори с него. Не може вечно да бъде с Другата, защото иначе ще се самоубие...

FairyNymph
12-23-2008, 11:59
Поговори с него. Не може вечно да бъде с Другата, защото иначе ще се самоубие...

Него го е страх, защото при едни техни приятели се е получило така.Единия зарязал другия и историята завършила трагично, а когато подобна история ти се случи кажи речи пред очите съвсем ти се променя мирогледа относно тези неща..

Lysit0
12-23-2008, 12:01
Еми кажи му,че ако продължи така да е с другата,a уж теб обича го зарязваш и това е.

Seducti0n
12-23-2008, 12:02
Накрая ще се появи една трета девойка и двете ще останете с празни ръце.Приятелката му/бившата/ го заплашва със самоубийство, а ти се занимаваш с друго момче, само за да го накараш да ревнува... тъпо е...
Постави се на негово място, ако бившия ти каже, че се самоубие какво ще направиш??

slun4ice_90
12-23-2008, 12:03
Това се нарича-манипулиране...А,ти също постъпваш зле като го караш да ревнува... :-o Няма как,трябва да си поговорите какво ще стане с вас...

FairyNymph
12-23-2008, 12:03
той не ме обича, нито пък аз го обичам.Хлътнала съм по него изцяло и не искам да го зарязвам.Просто ми дайте някакви съвети само кажете какво да направя, за да е мой....

Seducti0n
12-23-2008, 12:04
той не ме обича, нито пък аз го обичам.Хлътнала съм по него изцяло и не искам да го зарязвам.Просто ми дайте някакви съвети само кажете какво да направя, за да е мой....

:) Спри да се държиш като дете.
Колкото и да ти е трудно вложи някакво разбиране, мислиш ли, че на него му е лесно...?! :?

slun4ice_90
12-23-2008, 12:05
той не ме обича, нито пък аз го обичам.Хлътнала съм по него изцяло и не искам да го зарязвам.Просто ми дайте някакви съвети само кажете какво да направя, за да е мой.... Май не знаеш какво искаш...И си търсиш играчка-плачка...тцтцт баси човека си... :shock: За какво го искаш и аз не знам...Разглезена лигла си...

Lysit0
12-23-2008, 12:07
Seducti0n :) ^^ А ти мислиш ли,че това ''самоубийство'' не са детски игрички само,за да остане той с нея.3ащото според мен е точно това!

fire_cat
12-23-2008, 12:08
Първо постъпваш лошо, като си с друг, само да го караш да ревнува. Никое момиче не трябва да постъпва така с момчето, което харесва! Плюс това той може да си помисли, че вече не се интересуваш от него. Просто му кажи, че ако наистина се връзва на историите на това момиче, значи е много глупав, защото вместо да постъпва така, той би трябвало да си поговори сериозно с нея. А може и всичко да е било лъжа (не искам да те разтройвам), т.е. заплахите на момичето да са оправданието му да се върне при нея. Всичко е възможно. Все пак ти решаваш как ще постъпиш.

Seducti0n
12-23-2008, 12:10
Seducti0n :) ^^ А ти мислиш ли,че това ''самоубийство'' не са детски игрички само,за да остане той с нея.3ащото според мен е точно това!

Какво намекваш.Той използва като предтекст самоубийството или мацката е жалка?

FairyNymph
12-23-2008, 12:14
Накрая ще се появи една трета девойка и двете ще останете с празни ръце.Приятелката му/бившата/ го заплашва със самоубийство, а ти се занимаваш с друго момче, само за да го накараш да ревнува... тъпо е...
Постави се на негово място, ако бившия ти каже, че се самоубие какво ще направиш??

а какво да направя тогава

Lysit0
12-23-2008, 12:16

Казвам ,че приятелката му е жалка,защото казва ,че ще се ''самоубие'',защото 100% няма да го направи.

mynichka
12-23-2008, 12:20

Казвам ,че приятелката му е жалка,защото казва ,че ще се ''самоубие'',защото 100% няма да го направи.
е нали трябва да го манипулира по някакъв начин

Seducti0n
12-23-2008, 12:22
8-) мани ти, един бивш съученик до такав степен се беше филмирал, че в затвора щеше да ме вкарва, подтиквала съм го към самоубийство... :lol:

А по темата,мацко просто си изяснете отношенията.Като не искаш да си втората, просто му го казваш, пич избирай или аз или тя.В правото си си да го направиш, а да не говорим, че е и много по-достойно, отколкото да навлизаш в някакви схеми с 347658937 човека вътре... :wink:

Lqlichka1
12-23-2008, 12:45
Така като гледам тези, които го искат само за себе си са две.. Ти и бившата му. Ше ме извиняваш, ама що за тъпотии са тва? Ше се самоубива, пхахаха.. Тя го мами.. Ама и ти си една.. То не стига, че му е кофти, че мое стане гаф с оная (ама и той е един наивник..), ам и ти за капак го караш да ревнува?! И как мислиш, че се чувства?! Ами, например, ако той помисли, че ти не искаш да си с него заради тъпите си номера и тогава?! Ако той реши, че ще е по-добре да те забрави и да те остави да си прайш кефа, а той, тк или иначе върнал се при бившата си, успее да те преодолее?! Шо ке прайме тогаз?!.. Прищявките на принцесата не са изпълнени.. Не се ли сещаш, че с гадните си номера, ше видиш един МОЙ, ама кур.. Ае, др път като решиш, че искаш нещо (въпреки, че явно не знаеш кфо искаш..) първо мисли, мамка му!

И все пак, АКО.. 8-) Просто ти каам да мислиш.. ;]

therichbitch
12-23-2008, 23:44
mm ,glupavi de4ica ste, ama karai ... :(

MadeOfWater
12-26-2008, 05:43
Ако той те обичаше толкова колкото теб веднага щеше да зареже оная с психичното заболяване! Аз лично мисля че трябва да го зарежеш щом е решил да не ходи с теб , независимо на колко притеснен се прави за гаджето си!Пък и не вярвам оная да се самоубие просто защото я е зарязал,мисля че просто иска да те дразни. :? :? :?

koalka
12-26-2008, 06:41
Може би всеее пак има някакви чувства към нея, за да се върне толкова бързо при нея...
Но по тази логика и с 100 момичета да е, ако всички му кажат, че ще се самоубие, какво ще стане?Или пък във всяка следваща връзка момичето му казва, че ще се самоубие?С нея ли ще остава и няма да е щастлив той заради нея.Обясни му ги тия неща.Оная просто съм сигурна, че няма да се самоубие.Малко са тези, които имат смелостта.

FairyNymph
12-26-2008, 10:49
Благодаря на тези, които се опитаха да помогнат, а на другите дето спамят или ме наричат с някакви обидни епитети и нарицателни само ще им се усмихна 8)
Относно тва момче през последните дни явно не иска да се свърже с мен, защото не ми отговаря на смсите, нито влиза в скайп, ама като я знам онази каква е изперкала може да му е забранила или не зам и аз какво..Мисля просто да се дръпна и да си ги оставя да са си "щастливи".

Whyniser
12-26-2008, 11:02
Ами освен да седнете и да направите един старомоден разговор.Ако не разбере просто сама трябва да го спечелиш.Покажи му с какво си по-добра от неговата.Накарай го да бъде твой.Нали затова сте изкусителни.Приложи си женските номера.Или пък просто му кажи да избира между двете.Ако те отреже света няма да свърши скоро.

varnen4e
12-26-2008, 11:05
Определено трябва да проведете сериозен разговор.

leoparda93sl
12-26-2008, 11:15
Определено трябва да проведете сериозен разговор.
+1 :)

kobrichka
12-26-2008, 12:23
Това да го караш да ревнува е глупаво.Просто си поговори с него,кажи му всичко което каза на нас.Проведете норамален разговор и решете какво ще правите.Това за самоубийството са пълни глупости просто мацката не знае друг начин да задържи човека до себе си.Жалка работа.

MadeOfWater
12-27-2008, 05:00
Благодаря на тези, които се опитаха да помогнат, а на другите дето спамят или ме наричат с някакви обидни епитети и нарицателни само ще им се усмихна 8)
Относно тва момче през последните дни явно не иска да се свърже с мен, защото не ми отговаря на смсите, нито влиза в скайп, ама като я знам онази каква е изперкала може да му е забранила или не зам и аз какво..Мисля просто да се дръпна и да си ги оставя да са си "щастливи".

Умно момиче..... :-)

nymphadora
12-27-2008, 05:36
Като за начало: ужасно се пише без Т.
Заплашвай го и ти , че ще се самоубиеш

шегувам се, естествено!

:smt043 :smt043 :smt043 :smt043 :smt040

FOOLforYOU
12-27-2008, 11:07
Така като гледам тези, които го искат само за себе си са две.. Ти и бившата му. Ше ме извиняваш, ама що за тъпотии са тва? Ше се самоубива, пхахаха.. Тя го мами.. Ама и ти си една.. То не стига, че му е кофти, че мое стане гаф с оная (ама и той е един наивник..), ам и ти за капак го караш да ревнува?! И как мислиш, че се чувства?! Ами, например, ако той помисли, че ти не искаш да си с него заради тъпите си номера и тогава?! Ако той реши, че ще е по-добре да те забрави и да те остави да си прайш кефа, а той, тк или иначе върнал се при бившата си, успее да те преодолее?! Шо ке прайме тогаз?!.. Прищявките на принцесата не са изпълнени.. Не се ли сещаш, че с гадните си номера, ше видиш един МОЙ, ама "мъжки полов орган".. Ае, др път като решиш, че искаш нещо (въпреки, че явно не знаеш кфо искаш..) първо мисли, мамка му!

И все пак, АКО.. 8-) Просто ти каам да мислиш.. ;]мн точно изказване \:D/