View Full Version : Ако имахте възможноста...
Ако имахте възможноста да изневерите на любимата/любимия без последствия след това колко от вас биха го направили
nqma takova kato "bez posledstvie" :? ne bih go napravil i ne razbiram horata koito biha go napravili :?
Ако имахте възможноста да изневерите на любимата/любимия без последствия след това колко от вас биха го направили
Бих изневерила само ако той ми е дал повод за това.Ако не не виждам смисъл да го правя,дори и да няма последствия после.Но винаги едно момиче може да скрие изневярата си ...за разлика от момчетата...
nejnaDROGA
12-23-2008, 16:20
nqma takova kato "bez posledstvie" :? ne bih go napravil i ne razbiram horata koito biha go napravili :?
+1 :?
Бих изневерила само ако той ми е дал повод за това.Ако не не виждам смисъл да го правя,дори и да няма последствия после.Но винаги едно момиче може да скрие изневярата си ...за разлика от момчетата... Intresno mnenie :) podkrepqm go do izvesna stepen :) nooo li4no az ne bih izneveril na momi4e koeto obi4am :)
girl_in_black
12-23-2008, 16:24
Не бих изневерила ако държа на човека, с който съм.
glamouros
12-23-2008, 16:26
Не. Не бих. Независимо дали има или няма последствия - каквито и да са те, по-голяма ще е щетата върху морала ми. Но - разни хора, разни идеали.
Не. Не бих. Независимо дали има или няма последствия - каквито и да са те, по-голяма ще е щетата върху морала ми. Но - разни хора, разни идеали.tva za moralnata gledna to4ka be6e to4no.po tozi na4in (ako izneveri) ne zablujdava6 koi da e a samiq sebe si
Винаги когато съм мислела за изневяра си е имало при4ина и нещо във връзката ми е куцало. За да се реша на нещо такова, зна4и 4е не изпитвам ве4е нищо към 4овека до себе си. Ако това се слу4и, тогава бих изневерила независимо със или без последствия.
И все пак предпо4итам първо да се разделим и после да спя с други
не бих изневерила понеже на мен лично са ми изневерявали няколкократно и не бих го причинила на човека до мен :)
не бих изневерила понеже на мен лично са ми изневерявали няколкократно и не бих го причинила на човека до мен :) Hmm :? sujalqvam da 4uq 4e sa ti go pre4inqvali i e mnogo pohvalno 4e ne si pridobila podobna naglasa :)
aka6a_vamp
12-23-2008, 16:34
Миии аз от него получавам достатъчно и просто не виждам,какво мога да търся при друг
Бих изневерила само ако той ми е дал повод за това.Ако не не виждам смисъл да го правя,дори и да няма последствия после.Но винаги едно момиче може да скрие изневярата си ...за разлика от момчетата... Intresno mnenie :) podkrepqm go do izvesna stepen :) nooo li4no az ne bih izneveril na momi4e koeto obi4am :)
Ами нормално..това казах все пак ..в самия контекст..Че ако обичам някой и държа на него не виждам смисъл да си вдигам краката на друг.
Не бих изневерила ако държа на човека, с който съм.
MakeMeLaugh
12-23-2008, 16:44
Че то всеки може да изневери и после да няма последствия.
Ще кажеш, че е кой знае каква есктра..
SpOrTs_GiRl
12-23-2008, 16:53
Какви са тези глупости "дори и да няма последствия" ... Ти дори и да не обичаш този човек си С него ... В крайна сметка никой не те задължава да си с еди-кой си. Личен избор. Щом си с него ще си му верен. За какво ти е иначе партньор ...
nefchi_bs
12-23-2008, 17:50
Бих изневерила...Слаба душица съм видя ли някои които ме привлича сексуално съм готова да си легна с него..Може би е така,защото все още не съм срещнала някои на които да държа толкова...Не знам...
marajata
12-23-2008, 23:00
Ne bih izneveril,na partniorkata mi (prosto az li4no sum pravil tazi tupa gre6ka i znam kakvo e 4ustvoto da narani6 nqkogo,koito te obicha) naistina ako obichash 4ovekat do teb trqbva da si mu "veren do grob" kakto se kazva.. ako ne ispitvash ni6to kum nego.. Togava za6to si s nego?!?!..
PeshoSexa
12-23-2008, 23:01
хубаво е да правиш секс
Ако имахте възможноста...
бих гръмнал Rolf4e-то м/у очите!
Nadelina
12-23-2008, 23:06
Ne bih go napravila.
cherinka
12-23-2008, 23:09
Никога.
Точно така!
А и "изневярва" може да се разглежда и по различен начин от това всичко да е прост секс.. ;);););)
Ne sum go pravil do sega, i sqkash nqmam namerenie zanapred da go pravq... 8)
PeshoSexa
12-23-2008, 23:23
защото знаеш финансовите последствия от евентуален развод
Бих изневерила...Слаба душица съм видя ли някои които ме привлича сексуално съм готова да си легна с него..Може би е така,защото все още не съм срещнала някои на които да държа толкова...Не знам... 100% 4estnost :) evalata :grin:
Ако има любов никога не бих изневерила.
Но ако е просто някакво влечение, не бих се замислила.
Jumbie483
12-24-2008, 00:23
аз няма да съм от тези, които биха го направили...
Punisherrr
12-24-2008, 10:58
Какви са тези глупости "дори и да няма последствия" ... Ти дори и да не обичаш този човек си С него ... В крайна сметка никой не те задължава да си с еди-кой си. Личен избор. Щом си с него ще си му верен. За какво ти е иначе партньор ...
:smt023
therichbitch
12-24-2008, 12:22
Ne bih izneverila nikoga, za6toto ako sum s nqkogo naistina durga na nego, taka 4e...
FunnYboY
12-24-2008, 14:53
Никога.
Never say "never" :-o
Иначе до темата, зависи... По-скоро не.
Боби.. :-) все едно нeзнаеш защо бих изневерила на приятеля си(мисля че можеш)?! В сегашното ми състояние да бих изневерила!(Знае си кой е този)И винаги когато един от двамата започне да изневерява повода е в другия!
dimitar_ak
12-24-2008, 15:08
Не е да съм нямал оферти, но никога не съм го правил.
+1 :? +1
SpOrTs_GiRl
12-24-2008, 15:45
:smt023
Ее Иване навсякъде се съгласяваш с мене. : ) :grin: :D
Тфа па изневярата е баси глупоста.. :-x
Без последствия ?? хах ок да приемем че може и без...никога не бих изневерил на приятелката ми...от нея получавам вс най-хубаво което с друга няма да е така - чувства,подкрепа,секс т.н. ... и не мога да разбера някои хора защо го правят ам както и да е :?
A_Loving_Girl
12-24-2008, 22:16
Изневерявала съм 1 път,но беше с умисъл,исках човека който обичам да бъде наранен по същия начин по който постоянно аз бях наранявана...не се гордея с постъпката си...но поне му показах колко лошо е било всичко направено от него....
+1 :?
+12598524
ами да кажем че имам възможност но не искам :P просто мн си го обичкам и не ми тр друг :smt007 :wink:
SMoKe_BoY
12-25-2008, 12:03
Изневерявам !! Не умишлено .. за това ме държат под око :)
kalpazanka
12-25-2008, 12:07
Няма такъв филм "Изневяра без последици". Най-малкото съвестта /ако я имате/ няма да ви остави на мира.
SMoKe_BoY
12-25-2008, 12:09
Няма такъв филм "Изневяра без последици". Най-малкото съвестта /ако я имате/ няма да ви остави на мира.
о0о Оставя ме та пушък се дига :)
Не не бих.Някво тъпо звучи такова.Последици за връзката може и да няма ама в/у изневерилият ще има.
angelcheeee_93
12-25-2008, 13:12
Never!
Sladyranka14
12-25-2008, 14:02
Никога! :x
amatorium
12-25-2008, 15:50
Mnogo sporen vupros. Kato cqlo posledstviq vinagi ima - bilo to dobri ili loshi.
Винаги..при всяка отдадена ми възможност...нали всички сме хора 8)
bebeshok
12-25-2008, 16:00
С приятелката ми съм вече 2 години и малко от горе, но пил ли съм и имам възможност за изневяра, го правя и до сега не ме е хващала.
Боби.. :-) все едно нeзнаеш защо бих изневерила на приятеля си(мисля че можеш)?! В сегашното ми състояние да бих изневерила!(Знае си кой е този)И винаги когато един от двамата започне да изневерява повода е в другия!
znam Paci znam :) ima si vreme i mqsto za vsi4ko :-)
znam Paci znam :) ima si vreme i mqsto za vsi4ko :-)
mhm :-)
ilLusionn
12-25-2008, 19:16
+154216
sh3_1s_7h3_0n3
12-25-2008, 19:58
Когато сте в два различни града, възможността да изневериш и да те хванат е много малка. Само дето аз не мога да го направя, защото държа на момчето, с което съм и защото имам прекалено голяма съвест. Не мога да обичам или да бъда изобщо с двама едновременно. За сметка на това обаче когато кажа, че приятелят ми примерно е в друг град и се виждаме по-рядко, редовният въпрос е "А междувременно ти тук имаш ли си някой?", което само доказва колко мноого хора, ако имат възможността, биха се възползвали.
Ами като гледам на вас не ви пречи (някои) :) ... имам възможност, но не искам :
1. държа на приятелката ми страшно много
2. някак е извън разбиранията ми :?
Прекалено трудно се привързвам към някого. Ако наистина е любимата и ако наистина съм привързан към нея - не бих изневерил за нищо!
OtherDimension
12-25-2008, 21:45
ей, клишета :)
SunShinePearl
12-25-2008, 21:52
Бих изневерила само ако той ми е дал повод за това.Ако не не виждам смисъл да го правя,дори и да няма последствия после.Но винаги едно момиче може да скрие изневярата си ...за разлика от момчетата...
sh3_1s_7h3_0n3
12-25-2008, 22:09
ей, клишета :)
Това не ги прави по-малко неверни. ;)
Аз бих го направила, все пак живота е един трябва да си прави кефа човек. Ако си имам съпруг тогава вече не бих го направила :)
Аз бих го направила, все пак живота е един трябва да си прави кефа човек. Ако си имам съпруг тогава вече не бих го направила :) Iskrano i 4esno mnenie bez gram prevzemki (bow) evala :)
Няма да го направя, защото знам, че после... :?
Но въпреки всичко, той не го заслужава...това е. Ако беше някакъв идиот, тогава да, но нямаше да съм дълго време с него.. Той е един великолепен човек, знам, че ме обича, аз него също и не искам да го наранявам с такава глупост, направена от моя страна..
jambo_bs
12-26-2008, 08:41
Изневерявам само по повод :D това си харесвам :grin:
pisentseto
12-26-2008, 12:22
+1
NastyGirl3597
12-26-2008, 16:49
+1