Влез

View Full Version : Коледен подарък за гаджето??

VictoriasSecret
12-24-2008, 12:46
Помогнете ми с предложения,вие какво бихте подарили на гаджето си... като изключим баналните подаръци - парфюм,плюшена играчка или сувенир.... нещо по-различно...което да не очаква любимия/любимата... А относно подаръците в натура - те си влизат в куверта ;)

aka6a_vamp
12-24-2008, 12:48
Не не не...ако видя още една такава тема ще се самоубияяяяяяяяяяяяяя........ .

tan0
12-24-2008, 12:51
svirkai da sme zaedno che i na men vze da mi pisva

kvo tolko q umuvate be i az se chudih cqla nosht i dnes kato izlqzoh vlqzoh prez 2-3 magazina i dosta neshta mi haresaha prosto izlez i razglejdai

VictoriasSecret
12-24-2008, 12:56
на мен също мн неща ми харесват но искам чуждо мнение защото досега винаги съм измисляла сама подаръците ;)

aka6a_vamp
12-24-2008, 12:58
сА ТРЪПНА В ОЧАКВАНЕ НА СЛЕДВАЩАТА :D

tan0
12-24-2008, 13:03
сА ТРЪПНА В ОЧАКВАНЕ НА СЛЕДВАЩАТА :D :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: ok tuk sym

PLuScHeTo
12-24-2008, 13:21
рано се сещаш за подарък 8)

ELiTyYy
12-24-2008, 14:19
:lol: чак сега?! ...
И ИМА ТОЛКОВА МНОГО ТЕМИ ЗА ПОДАРЪК ЗА КОЛЕДА НА ГАДЖЕТО...АЕ Я ПОЛЗВАЙ ТЪРСАЧКАТА! МАМИЧКАТА МУ ..БАСИ МЪРЗЕЛИТЕ :)....

shell
12-24-2008, 14:24
Помогнете ми с предложения,вие какво бихте подарили на гаджето си... като изключим баналните подаръци - парфюм,плюшена играчка или сувенир.... нещо по-различно...което да не очаква любимия/любимата... А относно подаръците в натура - те си влизат в куверта ;)
гледай сега ти най-добре познаваш човека до себе си :) знаеш какво обича и не,какво го интересува и радва,така че прецени си какво ще се хареса на половинката ти!абиколе магазините,разгледай и може и да ти дойде идея :) аз толкова случайно разбрах какво ще се хареса на моя приятел :P така че не се отказвай

Joanna90
12-24-2008, 15:30
Ти най-добре познаваш приятеля си и знаеш какво би му харесало.Разходи се по магазините и 100% ще му харесаш нещо :-D

Vincent
12-24-2008, 21:45
Ти пак може да подариш нещо плюшено,сувенир,гривна т.н. но се замисли и за начина по който ще го поднесеш...така можеш да направиш подаръка и момента спецялни и незабравими :)