View Full Version : Коледният подарък, който..
edno1momche
12-24-2008, 19:28
Здравейте :grin: Имам проблем :-k надявам се вие да ми помогнете. Исках да изненадам приятелката си за коледните и новогодишни празници. Дълго се чудех каква изненада да й направя и накрая реших да се направя на Дядо Коледа и да се пъхна у тях през комина :-D За мое щастие, тя живее в къща, затова реших, че влизането няма да ми е проблем :-) Отидох до у тях с едни приятели. Естествено, носехме и стълба. Помогнаха ми да се кача на покрива. Зопочнах да влизам през комина, но се заклещих :o Един приятел се качи и буквално ме натика вътре :? Но добре, че беше той, иначе нямаше да мога да вляза. Паднах точно в нейната стая, но за жалост бях целия почернял от комина и тя, милата, се уплаши и викна полиция :( Прибраха ме в районното и цяла нощ ме разпитваха дали не употребявам наркотични вещества и алкохол, но накрая мама дойде в районното и си ме прибра :-P Сега обаче проблема е приятелката ми. Искам да знам дали според вас с нея още ходим, защото ми беше много сърдита :( Много я обичам, живота си давам за нея и не искам да я изгубя заради такава простотия :( Поне разбрах, че не обича да й идват гости през комина (все пак откъде можех да знам?? :( ). Моля, помогнете ми, много страдам :( :( :-) Весела Коледа на всички :-)
Naughty_
12-24-2008, 19:33
:lol: :lol: :lol: ebati filma :razz:
Cellmate
12-24-2008, 19:33
С това въображение би могъл да измилслиш дори и лекарство срещу простотията,но пък защо? Така е по-забавно нали?
edno1momche
12-24-2008, 19:34
:lol: :lol: :lol: ebati filma :razz:
:( :( :( :booooomb:
edno1momche
12-24-2008, 19:34
С това въображение би могъл да измилслиш дори и лекарство срещу простотията,но пък защо? Така е по-забавно нали?
не знам какво забавно намираш в историята ми :o
Cellmate
12-24-2008, 19:36
Освен самата история нищо друго ;] Добре тогава й кажи че всичко е било в името на коледния дух и любовта! Нали момичетата обичат клишета ;D
П.П Не че те вярвам де...нищо лично
GregoryHouse
12-24-2008, 19:38
С главата надолу или нагоре влезе ? щото ако си бил с главата надоле - те е риталв ташаците за да те вкара => приятелката ти нямаа да те иска щото вече не можеш да имаш деца...ако с главата нагоре....еехх... това обяснява защо ти е толкова мозъчния капацитет...
sladur4etyYy
12-24-2008, 19:57
:razz: Весела Коледаааа! :grin: :D :D :D
F_CK_all_I_need_is_U
12-25-2008, 07:04
Здраво си си ударил главата при падането :D :D :D :D :D
MakeMeFeel
12-25-2008, 07:07
Хм ., да бе човек ... откъде можеше да знаеш, че не обича да й влизат през комина ?! :shock: 8-)
П.П. Весела Коледа !
pandelka
12-25-2008, 08:41
Аз днес ще бъда добричка и ще се опитам да ти отговоря без подигравки.
Незнам дали историята ти е истинска или си я написал ей така за смеха ,,защото е леко смешно докато се чете,но мога да ти кажа само да обясниш на приятелката си какво в същност си искал да направиш ..и че това е трябвало да се получи като изненада.
Не вярвам темата да е истинска,но пък защо ли да не се изкажа?
Весела Коледа на всички! :)
nicolepcd
12-25-2008, 08:57
Аааааааааа, ти си пича, дето си харесваше щерката на кмета и дето си имаше един приятел, Освалдоооо :grin: 8-) Малее, бая си го загазил, момче. :? Изплашил си момичето, но ако наистина те обича, ще ти прости :-)
8-) 8-) 8-)
Весела Коледа :grin:
aka6a_vamp
12-25-2008, 09:01
Амаа то...аз такова...ъъъ....сеш се 8-)
Еее,ако сичко тва е вярно,аз да бях на нейно място,супер много щях да се изкефя :D
edno1momche
12-25-2008, 09:46
Еее,ако сичко тва е вярно,аз да бях на нейно място,супер много щях да се изкефя :D
А може би, не съм с правилното момиче :-D :-) :-) :-)
soul1199
12-25-2008, 09:46
8-) 8-) :razz: :razz: tva e nai-qkata istoriq,koqto moje da su6estvyva v toq razdel :razz: napravo padnah ot stola :razz: :razz: sujelqvam :oops: :razz: taka po temata,emi obadi i se i i kaji vsi4ko,koeto si iskal da napravi6,4e ne si iskal da q izpla6i6 i 4e mn q obi4a6,ako nqkoi mi napravi taka,mn 6e se zaradvam :razz:
angelcheeee_93
12-25-2008, 09:53
мерси брат,върна ми празничното настроение :grin:
aka6a_vamp
12-25-2008, 10:11
А може би, не съм с правилното момиче :-D :-) :-) :-)
ЕЕе недей да говориш така
Kostadin_682
12-25-2008, 11:20
Здравейте :grin: Имам проблем :-k надявам се вие да ми помогнете. Исках да изненадам приятелката си за коледните и новогодишни празници. Дълго се чудех каква изненада да й направя и накрая реших да се направя на Дядо Коледа и да се пъхна у тях през комина :-D За мое щастие, тя живее в къща, затова реших, че влизането няма да ми е проблем :-) Отидох до у тях с едни приятели. Естествено, носехме и стълба. Помогнаха ми да се кача на покрива. Зопочнах да влизам през комина, но се заклещих :o Един приятел се качи и буквално ме натика вътре :? Но добре, че беше той, иначе нямаше да мога да вляза. Паднах точно в нейната стая, но за жалост бях целия почернял от комина и тя, милата, се уплаши и викна полиция :( Прибраха ме в районното и цяла нощ ме разпитваха дали не употребявам наркотични вещества и алкохол, но накрая мама дойде в районното и си ме прибра :-P Сега обаче проблема е приятелката ми. Искам да знам дали според вас с нея още ходим, защото ми беше много сърдита :( Много я обичам, живота си давам за нея и не искам да я изгубя заради такава простотия :( Поне разбрах, че не обича да й идват гости през комина (все пак откъде можех да знам?? :( ). Моля, помогнете ми, много страдам :( :( :-) Весела Коледа на всички :-)
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxax
axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax axaxaxax
axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax axaxaxax
axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax axaxaxaxax
axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax axaxaxaxa
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxax
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: 8-) 8-) 8-) 8-) :D :D :D :D :shock: :shock: :shock: toq napravo me ubi :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
PLuScHeTo
12-25-2008, 16:35
:razz: Весела Коледаааа! :grin: :D :D :D
anatoll_
12-25-2008, 18:50
Vijdal sam dosta komini dori i na barbeku 6te e tesen osven ako avtora ne e na 5 ne mislite li komina na ka6ta ( az jiveq v ka6ta ) e max 40x40 cm... Vsi4ki sa varzahte :o
P.S. A kato go pro4etoh sa skasah ot smqh :D :D :D
SunSmile
12-25-2008, 19:11
:razz: :razz: :razz: От тва ше излезе яка комедия!
'Объркал си рейса пич!!! Не се вкарвай в некви филми, братле!!! :razz:
Яко кво? :D Ама чесно...друго неможа ли да измислиш че чак до тва прибегна :) Както и да е....станалото станало. Поговори с нея, обясни й че просто си искал да я изненадаш и не си искал да става така ! Успех! Весела Коледа
OpenedSky
12-26-2008, 15:59
:razz: В к'ви филми се вкарваш ?
leoparda93sl
12-26-2008, 16:17
Кви вафли бе мен :D :D :D :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Пич съдра ме :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: 8-) :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: