View Full Version : Въпрос гадже терен..секс..
Абе значи ходя с едно момиче което много ме харесва и аз я харесвам.. и нали ходим от 10-15 дена и сега за НГ мисля къде да съм и я питам ти къде ще си и тя вика еми в къщи и аз викам с ваще ли и тя вика ми не ще съм сама с приятелите ми .. и аз викам еми айде и аз да дойда и тя ами не по добре неидваи не ги познаваш и тн.. апък и всеки път като сме заедно супер много ме възбужда като почне ме пипа целува и прочие обаче.. я кажете как да я накарам да направи нещо по различно от тва пипане тва е тъпото че в нас е баба ми...и нестава в нас тъпо е че в тях нестава щото бабинии са в тех а и едвали ще ме покани в тях.. на вън е студено ся с тоя сняг.. ужас.. и оставаше за НГ да правим нещо аама.. явно неиска да ме кани...и някви идеи ? Темата незнам дали е за тука ама..
girl_in_black
12-24-2008, 20:38
Не сте ли от твърде кратко време заедно?
PeshoSexa
12-24-2008, 20:38
изнасили я
6tom ne te kani dori na nova godina da ste zaedno zna4i ne durji osobeno na teb :? otnosno tova za ne6to pove4e ot "pipane" na toq etap ot tova koeto kazva6 edva li 6e polu4i6 :? gledai da ne se vpuska6 vuv golqma lubov 6ot taka kato q gledam kak se durji s teb 6e te narani mnogo
PeshoSexa
12-24-2008, 20:42
вие верно сте ебаси ранимите души :D
rape her
Абе ако трябва да съм по точен.. тя от отдавна се събира с некви метълчета тревоманчета пънкарчета и разни други утрепки и тва е че аз съм си от тея бръснатите и не се харесваме много с гореспоменатите и приятелчета... и тя ми го каза по добре да не ходим или аз сам да ходя да не стане някои въргал... иначе е много пекана нали както казах държиме се е тя самата ми каза "загорял си ама ще почкааш мъничко" и така....
Mr.Nightmare
12-24-2008, 20:44
аа и ти си пеканА и тя също . . начи ясна раутата
razli4iqta v izbora na kompaniq ne mislq 4e trqbva da e problem vuv vruzkata vi
PeshoSexa
12-24-2008, 20:46
Абе ако трябва да съм по точен.. тя от отдавна се събира с некви метълчета тревоманчета пънкарчета и разни други утрепки и тва е че аз съм си от тея бръснатите и не се харесваме много с гореспоменатите и приятелчета... и тя ми го каза по добре да не ходим или аз сам да ходя да не стане някои въргал... иначе е много пекана нали както казах държиме се е тя самата ми каза "загорял си ама ще почкааш мъничко" и така....
ти си си от тея педерастите ;p
неонацистчета тиинпроблематици ноо мразим
Mr.Nightmare
12-24-2008, 20:48
той е тийнпроблем :D :D
PeshoSexa
12-24-2008, 20:49
той е тийнпроблем :D :D
8-) той е от тея бръснатите 8)
тея не бяха ли генгста раперите или нешо?
Mr.Nightmare
12-24-2008, 20:50
raper bate
ne spamete temata,4oveka iska suvet
PeshoSexa
12-24-2008, 20:52
ЕЙ ГАНГСТЕР XXXSS НАЛИ СИ РАПЕР БЕ АРЕ РАПИРАЙ НЕЩО
Mr.Nightmare
12-24-2008, 20:52
ne spamete temata,4oveka iska suvet
СЪВЕТ: нема стане, пич.. нема ти пусне, шото иска си праи оргиика с резаните.. опаа... бръснатите
Mr.Nightmare
12-24-2008, 20:53
тва па да не ти е концерт по желание.. .
kakto ve4e kazah ne spamete temata,nqqm namerinie da praq tuka spamove i zolumi6ta ina4e si mi elementaren i 6te nahranq kat ku4e.nekoi drug put 8) ne me zanimavai s tupizmite si i kato ne moje6 da dade6 kompetentno mnenie po dobre ne pi6i v temite :wink:
PeshoSexa
12-24-2008, 20:55
тва па да не ти е концерт по желание.. .
ех
искам да ми свирят на нещо
Аа.... ясно и ти кво й викаш, а тя кво ти вика?
Поговорете повече, със сигурност ще я 'омаеш' с думи.
Mr.Nightmare
12-24-2008, 20:56
kakto ve4e kazah ne spamete temata,nqqm namerinie da praq tuka spamove i zolumi6ta ina4e si mi elementaren i 6te nahranq kat ku4e.nekoi drug put 8) ne me zanimavai s tupizmite si i kato ne moje6 da dade6 kompetentno mnenie po dobre ne pi6i v temite :wink:
кое е некомпететно на мението ми?
кое е некомпететно на мението ми?
ne govoreh na teb :)
za pe6o sexa stava6e duma ili tam kakto mu e zaglavieto
8) <-- Тая иконка ми е много отвратителна.
Обикновено така те гледат преди да им обърнеш рамките на цайските.
PeshoSexa
12-24-2008, 20:59
а на мен кое ми е некомпетентното на мнението?
risu6 tupizmi i kakto kazah ne dava6 kompetentni otgovori
Ами според мен щом не иска може да не е готова за това...се пак вр-то от което сте заедно изобщо не е много :-o
PeshoSexa
12-24-2008, 21:05
а да
верно
:О
Mr.Nightmare
12-24-2008, 21:06
и пак - кое точно е некомпететното в менията му?
Първо му обясни значението на думата некомпетентност.
и пак - кое точно е некомпететното в менията му?
zemi gi pro4eti i 6e vidi6
PeshoSexa
12-24-2008, 21:09
Първо му обясни значението на думата некомпетентност.
Тва към кого : ?
Мисля, че ти знаеш какво е значението й ?
So...
Mr.Nightmare
12-24-2008, 21:14
@ек3еме
бих казала същото и на теб
ne dava6 kompetentni otgovori
е кажи с какво неговите отговори са по-некомпетентни от втоите.
не се заяждам искам д аси изясня някои работи :D :D :D
Аз бях смъмрен. :-#
Оттеглям се.
@ек3еме
mi ve4e kazah,ne kazvam 4e moite mneniq sa mnogo kompetentni no sus sigurnost sa po smisleni ot negovite.pro4eti gi i na dvamata (razbira se ne vsi4ki 6ot sa baq) sravni gi i togava 6si govorim :)
P.S i az ne se zaqjdam
PeshoSexa
12-24-2008, 21:20
@ек3еме
mi ve4e kazah,ne kazvam 4e moite mneniq sa mnogo kompetentni no sus sigurnost sa po smisleni ot negovite.pro4eti gi i na dvamata (razbira se ne vsi4ki 6ot sa baq) sravni gi i togava 6si govorim :)
P.S i az ne se zaqjdam
ПИЧ В ПОСЛЕДНИТЕ НЯКОЛКО ДЕНА НЕ СИ МЕ ОСТАВИЛ НА МИРА
АЗ СЪМ ПРОСТО ЕДИН ПОТРЕБИТЕЛ КОЙТО Е ДОШЪЛ ДА СЕ ИНФОРМИРА И ДА СЕ ЗАПОЗНАЕ С ПРИЯТЕЛИ А ТИ САМО ЗНАЕШ ДА СЕ ЗАЯЖДАШ С МЕН
КАКЪВ ТИ Е ПРОБЛЕМА ПОДЯВОЛИТЕ !!!!!!!!!!!!!!!111111111111
xax az problem s teb nqmam ti se zaqjda6 s men
neka sprem s tiq sporove i nqma da ima qdosani
PeshoSexa
12-24-2008, 21:21
всъщност и сега ти се заяждах...
Mr.Nightmare
12-24-2008, 21:22
мисля че нарани чувствата му ;/
eto za kvo govorq...
az predlagam da sprem da se zaqjdame kato normalen 4evek toi mi se durji kato nqkoi razgonen piklio
mi pi6i si be bate ne mi prai6 vpe4atlenie
mnoo mi dreme :wink:
blood_dodo
12-24-2008, 22:49
Wee чат :D
По темата - не разбрах, ти какъв се водиш, че имаш проблем с метълите И с пънкарите?