- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос гадже терен..секс..
Абе значи ходя с едно момиче което много ме харесва и аз я харесвам.. и нали ходим от 10-15 дена и сега за НГ мисля къде да съм и я питам ти къде ще си и тя вика еми в къщи и аз викам с ваще ли и тя вика ми не ще съм сама с приятелите ми .. и аз викам еми айде и аз да дойда и тя ами не по добре неидваи не ги познаваш и тн.. апък и всеки път като сме заедно супер много ме възбужда като почне ме пипа целува и прочие обаче.. я кажете как да я накарам да направи нещо по различно от тва пипане тва е тъпото че в нас е баба ми...и нестава в нас тъпо е че в тях нестава щото бабинии са в тех а и едвали ще ме покани в тях.. на вън е студено ся с тоя сняг.. ужас.. и оставаше за НГ да правим нещо аама.. явно неиска да ме кани...и някви идеи ? Темата незнам дали е за тука ама..
Не сте ли от твърде кратко време заедно?
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
6tom ne te kani dori na nova godina da ste zaedno zna4i ne durji osobeno na tebotnosno tova za ne6to pove4e ot "pipane" na toq etap ot tova koeto kazva6 edva li 6e polu4i6
gledai da ne se vpuska6 vuv golqma lubov 6ot taka kato q gledam kak se durji s teb 6e te narani mnogo
вие верно сте ебаси ранимите души
rape her
UHM UHM IHM BABY UHM UHM UHM BABY
Абе ако трябва да съм по точен.. тя от отдавна се събира с некви метълчета тревоманчета пънкарчета и разни други утрепки и тва е че аз съм си от тея бръснатите и не се харесваме много с гореспоменатите и приятелчета... и тя ми го каза по добре да не ходим или аз сам да ходя да не стане някои въргал... иначе е много пекана нали както казах държиме се е тя самата ми каза "загорял си ама ще почкааш мъничко" и така....
razli4iqta v izbora na kompaniq ne mislq 4e trqbva da e problem vuv vruzkata vi
ти си си от тея педерастите ;pПървоначално написано от xxxSS
неонацистчета тиинпроблематици ноо мразим
Първоначално написано от Mr.Nightmare
той е от тея бръснатите
тея не бяха ли генгста раперите или нешо?
ne spamete temata,4oveka iska suvet
ЕЙ ГАНГСТЕР XXXSS НАЛИ СИ РАПЕР БЕ АРЕ РАПИРАЙ НЕЩО
СЪВЕТ: нема стане, пич.. нема ти пусне, шото иска си праи оргиика с резаните.. опаа... бръснатитеПървоначално написано от x3eme
Първоначално написано от PeshoSexa
тва па да не ти е концерт по желание.. .
kakto ve4e kazah ne spamete temata,nqqm namerinie da praq tuka spamove i zolumi6ta ina4e si mi elementaren i 6te nahranq kat ku4e.nekoi drug putne me zanimavai s tupizmite si i kato ne moje6 da dade6 kompetentno mnenie po dobre ne pi6i v temite
![]()
ехПървоначално написано от Mr.Nightmare
искам да ми свирят на нещо
Аа.... ясно и ти кво й викаш, а тя кво ти вика?
Поговорете повече, със сигурност ще я 'омаеш' с думи.
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
ne govoreh na tebПървоначално написано от Mr.Nightmare
![]()
za pe6o sexa stava6e duma ili tam kakto mu e zaglavieto
<-- Тая иконка ми е много отвратителна.
Обикновено така те гледат преди да им обърнеш рамките на цайските.
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
а на мен кое ми е некомпетентното на мнението?
risu6 tupizmi i kakto kazah ne dava6 kompetentni otgovoriПървоначално написано от PeshoSexa
Ами според мен щом не иска може да не е готова за това...се пак вр-то от което сте заедно изобщо не е много![]()
There's nothing left to lose
There's nothing left to prove
Surrender your love
It's all you can do, yeah