PDA

View Full Version : За след Нова Година :)

xXxScreamxXx
12-25-2008, 07:42
Еееее какво ще се опитате да постигнете през новата 2009 година ?! :)

Кои са материалните неща и ... тези които не са ?! :D

Като цяло искате ли да промените живота си или начина си на живот ?! :) :)

hgfh
12-25-2008, 08:06
Нищо не смятам да променям и нищо не смятам да постигам 8-)
Смятам да съм си все същата :D

it_ends_tonight_
12-25-2008, 08:18
Ух, ще уча малко повече, че много съм се изоставила. Искам да си преглътна срама. Да съм по-често щастлива и най-вече здрава, че с тея мойте постоянните пролбеми...

sladur4etyYy
12-25-2008, 08:42
начи аз ще кажа какво искам :D на първо място да съм здрава, както и близките ми. искам да съм малко по- добра в училище, че нещо напоследък се излагам :D и не на последно място, искам да си намеря най- накрая НОРМАЛНО момче и да забравя предните.. весела коледа!! :-)

NoShTnO_iZkUsHeNiE
12-25-2008, 10:33
На 1-во място родителите ми и приятелите ми да са добре!Да са щастливи и здрави!

На 2-ро искам да стана малко по-сериозна...да спра с лигавщините и да не се държа така сякаш света се върти само около мен...искам да порастна малко...и всичко това заради един човек...

3-то искам въпросният човек и то много,може би това ми е на истина най-съкровеното желание,защото го обичам...

MaRiQnKa
12-25-2008, 13:21
Аз също си пожелавам най-вече здраве за мен и за близките ми. И най-голямата ми цел за сега е да приключа със успешна сесия. :-o

ThePowerOfLove
12-25-2008, 19:03
Преди всичко си пожелавам здраве :)
Какво ще променя...ами доста неща ми се иска да променя, ще действам по въпроса ;P