View Full Version : Къде в Бургас ...
Първо да се извиня ако се повтаря темата , но къде в БУРГАС мога да си намеря такива ботушки >>>> http://prikachi.com/files/512779f.jpg Моля Ви ако някой знае да каже ... обиколих целия център , но не намерих :(
тук в софич има навсякъде мнопго ги носят.. и аз щчх да си взема едни само,че черни обаче ги взеха под носа мии :-# .. иначе не съм от Бургас и незнам,но не вярвам да няма в по големите магазини за обувки ?!? :-o
nefchi_bs
12-26-2008, 10:36
В теранова имаше по едно време такива...Ама са супер грозни бе :shock: :shock: Ужасни са... :?
varnen4e
12-26-2008, 11:02
Гадни са.. какво им харесвате?
dead_princess
12-26-2008, 11:51
Верно са гадни,но щом тя си ги харесва,мисля че не трябва да се бъркаме..
в Теранова ? :shock: до сега не съм виждала там
:-o
zxcvbnmasdfghjkl
12-26-2008, 19:26
в Бургас (и аз съм от бс ,така че...) няма !!! примири се,от друг град трябва :)
aммм една приятелка ми каза , че има в Tally Well :) утре ще ида да проверя ... :grin:
П.П. : Спрете с това "ГРОЗНИ СА " и т.н. .... на мен ми харесват и толкова !!! Питам къде мога да намеря , а НЕ дали са хубави или не са !!!! Пфф ... :-x
П.П. : мерси на тези , които отговориха ... ПО ТЕМАТА :-)
В Пловдив в теранова има в Бургас незнам, но може би и във ваща ще има попринцип стоките са еднакви.
^
ами няма ... :( онзи ден ходих обаче имаше САМО дрехи ...
CuRly_Doll
12-27-2008, 09:46
В Hot Spot,но там са много скъпи...бях ги гледала и в тези обикновените магаини за обувки след паметника към Kenvelo :)
preichetoy
12-27-2008, 09:48
Аз в София не си намерих свестни и мама ми купи два чифта от Ирландия. Но.. ако в Бургас си имате Рип Кърл, там трябва да има.
:grin: йее днес си взех от Tally Weijl :grin: Малко по-различни с връзки и т.н. кафевички много си ги харесваааам :grin: :grin: :-)
а в софия къде има такива ? не ми казвайте в теранова защото там вече ги няма. някой ако знае къде и горе долу цена да пише,моооля... :-k
IrrieSkyline
12-27-2008, 15:23
а в софия къде има такива ? не ми казвайте в теранова защото там вече ги няма. някой ако знае къде и горе долу цена да пише,моооля... :-k В Рип Кърл (Rip Curl) има и са по 134 лева. И в Тали Вейл, но там са боти и са с ужасно качество.
^
е моите дето си ги взех не са боти :)))
IrrieSkyline
12-27-2008, 21:38
^
е моите дето си ги взех не са боти :))) Докъде стигат?
аааамиииии 5-6-7см под коляното :) май май :D
bebeeeeee
12-29-2008, 16:47
можеш ли да пуснеш снимка защото последния път тършувах в тайли уел ама не си харесах :D
kris4uuuu
01-23-2009, 08:47
Това са най-яките ботушки на света.....Цяло лято ги тарсих в Българските мгазини и няма!!!!А пък в Европа се продават навсякъде!Затова си купих от Франция и от Германия....там са и мн по-евтини!!!Супер удобни са!!! :grin: Със здраве да си ги носиш