View Full Version : Сгафиххх!!
bebeeeeee
12-26-2008, 12:04
Вчера с приятели ми правихме секс, обаче той започна да говори някви странни неща (от сорта майко мила, олее) и нз какво ми стана направо избухнах в смях . Смеех се като побъркана .И той горкия укапа. Сега май ми се сърди!! Коагато спрях да се смея ми стана много гадно ! АЗ СЪМ БАСИ ТЪПАТА :D :D АМА сега пак като се сещам ме избива на смях!Охх как да му с е извиня ??
luckygirl92
12-26-2008, 12:38
Вчера с приятели ми правихме секс, обаче той започна да говори някви странни неща (от сорта майко мила, олее) и нз какво ми стана направо избухнах в смях . Смеех се като побъркана .И той горкия укапа. Сега май ми се сърди!! Коагато спрях да се смея ми стана много гадно ! АЗ СЪМ БАСИ ТЪПАТА :D :D АМА сега пак като се сещам ме избива на смях!Охх как да му с е извиня ??
Накърнила си му част от достойнството и си му смазала самочувствието :D Нормално да се сърди...Недей да повдигаш темата...прави се,че нищо не се е случило :D
хаххахахахахх :lol: :lol: :lol: горкия .... не говори по тази тема и така :)
therichbitch
12-26-2008, 13:46
gorkoto mom4e, tva e nai- lo6oto, koeto moge6 da kage6/ili v slu4aq da napravi6/ na edno mom4e, kato mu se podigrae6 si nakurnila dostoinstvoto mu => huge mistake ,po -dobre mu se izvini
bubblegum9210
12-26-2008, 15:05
Заслужаваш един шамар зад врато :D
nefchi_bs
12-26-2008, 15:32
:D :D 8-) А тох защо е почнал да говори такива работи? :)
girl_in_black
12-26-2008, 15:34
Е, случва се.Ще му мине :)
s mili dumi i hubav sex :)
OpenedSky
12-26-2008, 16:14
Еми извини му се ...
Накърнила си му част от достойнството и си му смазала самочувствието :D Нормално да се сърди...
извини му сеи си постарай да не се разсмиваш повече ако държиш на него
чак на мен ми стана смешно като четох :D :D :D
... извини му се ... ;)
bebeshok
12-26-2008, 16:54
ЖЕНА
На мен ми стана гадно :D ... ем говори с него,извини му се и не повтаряй грешката си :)
angelcheeee_93
12-26-2008, 18:28
извинявай,ама и на мене ми стана мн смешно :D :D :D
на човека му било кеф...кво да се прай :D
еми и аз като другите да кажа или се извиняваш или се правиш ,че нищо нее станало и др път се постарай да не се повтаря :D :)
princesa_viki
12-26-2008, 18:37
Много глупаво си постъпила.Аз не знам как бих реагирала,ако бях на твое място,но ако бях на негово,дълго време щях да се сърдя!
SpOrTs_GiRl
12-26-2008, 18:39
Какво да кажа ... Нито е да отидеш и да кажеш "Ами.. такова.. оня ден .. извинявай .. " .... Надали ще му помогне особено, а и ще бъде бая конфузно.. Пък да се правиш, че нищо не е станало пак не върви.. Ще помисли, че не осъзнаваш, че си допуснала грешка и още повече ще се ядоса ...... Знам ли .. Направи нещо мило за него .. : )
Neprikosnovena
12-26-2008, 20:11
s mili dumi i hubav sex :) ;-) :wink:
ее ми било ми е харно на човека кво искаш ся ама то найстена как да не се расмее човек 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
Мн си тъпа от кое ще ти стане смешно??????????На мен пък ми е мн хубаво моя да издава такива звуци,защото зн че му е хубаво и на мен ми става по-хубаво!
Кое па е чак толкова смешно,че да избухнеш,да се разревеш,да гръмнеш..? :-o Хмм..аз също щях да се сърдя.Ми..обясни му за кво си се смяла,щото Бог знае кво си е помислило момчето,че му се подиграваш
ААА ВУН ДА БА ЯААА ЯАААА :D :D :D не знам на немски как се пише :D хахаха охх извинявам се , само глупости говоря ... ами не знам и аз какво да направиш ... освен да измислиш нещо , че си се сетила за някоя смешна случка ли ддз и аз .... Успех все пак !!! :-)
tekila_sunrise
12-27-2008, 11:22
:razz: :razz: :razz: да беше си сдържала смеха щот наистина се е получило много конфузно :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Ами като го видиш, скочи му и го чукай. Викай и крещи така че съседите отгоре, отдолу и от всякъде да разберат какво правите. Симулирай оргазъм даже ако не получиш. Така ще върнеш самочувствието и егото му.
На някои хора докато правят секс и им е мн яко приказват...и от тва по принцип може да те досмешее ако не си свикнала!спокойно и на мен ми се е случвало според мен си сгрешила че неси говорила с него тогава!ся определено щема нужда от реванш според мен му се реванширай!пробвай обаче ест 1во говорете можеш да му кажеш че те е досмешало защото ти е било мн хубаво и досега не си изпитвала нещата така и т.н. измисли нещо можеш!
емииии гадно е тва дет си направила ... е ся можеше да напраиш и по гадно като се съблече и му видиш оная работа да го питаш "да не ти е студено" (тва в рамките на майтапа) но иначе да по-добре не повдигай въпроса щот тва за него си е доста голям удар по достойството !!
kobrataa007
12-27-2008, 18:38
Това ми звучи като онази от БигБрадър "Абе не ти е много голям ама става за нещо" ... а колкото до случея ти доста грубичко ...
scoobydors
12-27-2008, 18:47
Ахахахаха :lol: ....
Извини му се със страхотен секс!
Абе ,...не можах да разбера едно...той за какво е почнал да говори тея неща...Ако е заради това ,че секса и бил страхотен и че ти си страхотна ,определено му дължиш извинение!!!
sus svirka mu se izvini :D