Влез

View Full Version : Харесва ли ме или не?

Buhtaaa
12-26-2008, 15:41
Ми то и аз допрях до някой не толкова познат ... ама все пак и вие може а сте имали такива перипетии и да успеете да ми помогнете...
Става въпрс за едно момче което си го харесвам от известно време ... иведнъж почнахме да се пишем редовно и днеска излязохме за 1 път ... ходихме на кафе бля бля говорихме и накрая той плати сметката ...
Когато споделих това с приятелките ми те казаха,че със сигурност ме харесва и че всичко е наредено,но аз сякаш не смятам така ...
Мисля си,че всичко е просто ... приятелско ... :?
На вас случвало ли ви се е нещо от сорта ... и как са се развили нещата :?

scoobydors
12-26-2008, 15:46
Имаш над 5000 поста и още не си се научила, че ние не сме врачки. От къде да знаем дали те харесва. :-o 50/50

GregoryHouse
Приятелско не е 100%.

Или иска да те чука или те харесва и иска да ходите и да те чука...

aciko
Епа то попринцип,всяко момче,което излиза с момиче трябва да му плати сметката по default 8-)

OtherDimension
12-26-2008, 15:47
Епа то попринцип,всяко момче,което излиза с момиче трябва да му плати сметката по default 8-)
:lol:

aka6a_vamp
12-26-2008, 15:50
Приятелско не е 100%.

Ее тук не съм съгласна с теб..с един мой мн добър фр така почнахме и до ден днешен нищо не е станало.

GregoryHouse
12-26-2008, 15:52
Приятелско не е 100%.

Ее тук не съм съгласна с теб..с един мой мн добър фр така почнахме и до ден днешен нищо не е станало.

Щото не му е стискало...не, че е нямал такова намерение...

aka6a_vamp
12-26-2008, 15:55
Приятелско не е 100%.

Щото не му е стискало...не, че е нямал такова намерение...
Мии не е така,това,че са отишли на кафе и той е платил сметката(нз защо се набляга на тва) изобщо не значи,че иска да я вкара в леглото..нз ситуацията,може и това да иска,но определено не означава това попринцип...

pandelka
12-26-2008, 15:58
Еми то по принцип би трябвало той да плати сметката.Не мисля ,че с това иска да ти покаже,че те харесва :( .Може и да греша.По-добре изчакай и виж как ще се развият нещата . :)

GregoryHouse
12-26-2008, 15:58
В грешка си...и знаеш ли защо? Защото аз правя така...и то успешно...като изключим в повечето случаи скайпа ....Пропринцип е така...просто в твоя случай не е било така :)

aka6a_vamp
12-26-2008, 16:10
В грешка си...и знаеш ли защо? Защото аз правя така...и то успешно...като изключим в повечето случаи скайпа ....Пропринцип е така...просто в твоя случай не е било така :)
Това,че ти го правиш,не значи,че всички го правят :?

GregoryHouse
12-26-2008, 16:13
Добре. Права си. Стига, че оспамихме темата.

П.п: Хубаво е да живееш в илюзии...

angelcheeee_93
12-26-2008, 16:17
Приятелско не е 100%.

глупости,аз не мисля това :?

а иначе почти всяко момче се опитва да се прави на джентълмен 8-) :D но има и изключения,моето си е джентълмен без да се прай на такъв :D та по темата....ти сама не можеш ли да усетиш?
то се подразбира нз ,аз откъде мога да ти кажа дали те харесва,все пак искрено се надявам да е така. :)

aka6a_vamp
12-26-2008, 16:19
хехех добре прав си(за темата) :Д
П.п:Не знам как е,но сиг е хубаво.

Sweet__Dream
12-26-2008, 16:29
Не можеш да си сигурна дали те харесва.Все пак е нужно още време.Едно кафе не означава непременно,че те харесва. :) Ако продължава да те търси,значи вече е ясно.

soul1199
12-26-2008, 16:33
ne se znae dali te har.tova,4e e platil smetkata n6 ne ozna4ava,za6o prosto ot edin jest se vkarvate v nqkvi filmi :-o

ImmortalForever
12-26-2008, 16:44
Платил е сметката от елементарно възпитание. :) Нищо особено не е станало.

bloodz94
12-26-2008, 17:37

:D :lol: :D

Remini
12-26-2008, 17:41
Вземи едно цвете и започни да му късаш листата.
На всяко откъснато листо изричай:"Харесва ли ме?/Не ме харесва?"
И според последното листо ще прецениш ситуацията 8)

Boyd
12-26-2008, 17:51

"Епа то по принцип" имаш много изкривени представи за излизане с момиче и плащане на сметки!! Като плащаш на надутите пуйки, лигли и тем подобни кучки сметките проблема си е твой. Аз лично на такива никога не бих им платил! Най-малките неща ми правят впечатление и винаги преценявам хората на 15-тата минута!

По темата..времето ще си покаже дали те харесва или не! Никой не може да каже със сигурност!

IwInkA
12-26-2008, 18:02
имах същия случай...
по скайп после си писахме и неговите думи бяха

"когато те изпращах ти ме гледаше едно такова...се 1 искаш да се гушнем ..а когато си беше сложила онази предизвикателна снимка за аватар си мислех че си от "правоъгълните курви"(една дооооста голяма група момичета от моя град) и си мислех че ще се натискаме,ще идем у нас и след час-два кой-откъде е,но осъзнах че ти си умна и определено не си курва " :-x

някой момчета са загубеняци :-x :-x :x

CeLyVka
12-26-2008, 23:23
На кафе, карти, восък не гледаме :-x

Buhtaaa
12-27-2008, 11:49
Мерси на милите коментари .. ама аз не че се заячждам питам ви дали вие сте имали подобни ситуации и какво е станало от това! :x
И все пак мерси :)

А относно тази прословута сметка ... казах го защото съм излизала с момчета които въобще не им е до плащане на чужди сметки .. и за това аз го приемам като някакъв вид жест ... и исках да разбера какво е вашето мнение :)

HONDA
12-28-2008, 08:08
Това, че платил сметката, не значи, че те харесва. ПОмисли си как се е държал. Това ще даде отговор на въпроса ти, предполагам...