View Full Version : Любов или .. ?
InnchetO
12-26-2008, 17:10
Как мога да разбера дали и той чувства това което и аз ? .. тъп въпрос, но знаете как е като се чувстваш така ..
aka6a_vamp
12-26-2008, 17:13
Това ще си остане една от вечните загадки...
pandelka
12-26-2008, 17:14
Питай го :) .хаха
bebeshok
12-26-2008, 17:19
Не можеш.
balon4eee
12-26-2008, 17:21
ot mnogo vreme se mu4a da q razgadaq taq zagadka bez osoben uspex ;[
ми кажи му аз та аресвам, кво ше правим.
PLuScHeTo
12-26-2008, 17:40
Не можеш.
InnchetO
12-26-2008, 17:51
Ние ходим .. :lol:
То си личи!
А и трябва да знаеш ти к'во чувстваш!
PLuScHeTo
12-26-2008, 17:53
щом е с теб, значи изпитва нещо... имай му доверие :)
Ние ходим .. :lol: къв е проблема тогава, за кво са ти чувства... 8)
InnchetO
12-26-2008, 18:02
Ох то историята не е толкова кратка .. само ходим и се чуда дали аджеба има чувства ..
Бившия мибеше негов приятел .. скараха се заради мене .. той постоянно ми повтаря, че му липсвам /понеже по стечение на обстоятелствата не сме се виждали няколко дни/ .. постояно ми показва с някакви такива малки жестчета, че има нещо ..
Казва ми,че преди не му е пукало толкова за момичето до него, а сега било друго..
Даже ми каза, че бил влюбен .. абе изобщо всичко е на 6 ..
Ама от там и въпроса .. тези неща ги чувах и преди,когато бях с приятеля му .. замислих се .. ами ако бившия ми е искал да ми върне ? или ако искат да видят на кой ще му излезе късмета .. Ох, незнам .. 1оо0 въпроса имам ..
Знам, че за нищо се нервя, ама със сигурност някой по-влюбчиви момичета ме разбират ..
Ох то историята не е толкова кратка .. само ходим и се чуда дали аджеба има чувства ..
Бившия мибеше негов приятел .. скараха се заради мене .. той постоянно ми повтаря, че му липсвам /понеже по стечение на обстоятелствата не сме се виждали няколко дни/ .. постояно ми показва с някакви такива малки жестчета, че има нещо ..
Казва ми,че преди не му е пукало толкова за момичето до него, а сега било друго..
Ама от там и въпроса .. тези неща ги чувах и преди,когато бях с приятеля му .. замислих се .. ами ако бившия ми е искал да ми върне ? или ако искат да видят на кой ще му излезе късмета .. Ох, незнам .. 1оо0 въпроса имам ..
Знам, че за нищо се нервя, ама със сигурност някой по-влюбчиви момичета ме разбират ..
Защо на Вас момичетата винаги някой за нещо някога трябва да Ви втръща бе мамка му !?
soul1199
12-26-2008, 18:47
Знам, че за нищо се нервя, ама със сигурност някой по-влюбчиви момичета ме разбират .. e mom4eto moje naistina da te har,nie ne sme vra4ki
evelinka1122
12-27-2008, 09:44
:? :? :?
princesa_viki
12-27-2008, 09:49
Можеш да разбереш по начина,по който се държи с теб,по погледа му,по жестовете,които прави. :)
jambo_bs
12-27-2008, 09:50
Как мога да разбера дали и той чувства това което и аз ? .. тъп въпрос, но знаете как е като се чувстваш така ..
Като го питаш.Ако те обича и е искрен и ти го знаеш ........... :-D