Влез

View Full Version : Влюбена в гаджето на приятелка

sladurche90
12-26-2008, 19:43
Edna priqtelka hodi s edno mom4e. Te sa si zaedno 6tastlivi sa obi4at si se ili pone toi taka tvyrdi, no strannoto e 4e toi izpolzva vseki moment ako neq q nqma ili e s gryb da mi napravi nqkoq zaka4ka,da mi govori. Pi6e mi, obajda mi se. Tova opredeleno ne e normalno. Moita pr mn go revnuva ot men. Tyi kato az ne iskam da sym m/u tqh mu kazah da ne me tyrsi pove4e za kakvoto i da bilo.Toi vse se opravdava 4e ne6to za neq si govorim i tuku me razpita. Vypreki vsi4ko toi prodyljava da se dyrji po sy6tiq na4in, a na neq i pi6e 4e mu lipsva i q obi4a. Slu4aino se zasqkohme v diskotekata i toi se opita da me celune.Prekara ve4erta okolo men.Zaka4a6e me,pregry6ta6e me,tancuvahme.Priznavam 4e i az si prekarah dobre, no ni6to pove4e ne iskam.Ta toi hodi s moqta priqtelka! Ne iskam da sym pri4inata te da se razdelqt.Da ne bi pyk toi da si vyobrazqva 4e moje da vyrti i dvete?Ami ako zapo4na da izpitvam ne6to kym nego...Lele ujas.Ne ne moga da dopusna tova. Moje bi 6te e nai-dobre po-grubo da se dyrja i da razbere 4e naistina ne mi puka.Vie kak mislite?[/code]

slun4ice_90
12-26-2008, 19:45
Игнорирай го!...

PLuScHeTo
12-26-2008, 20:02
мисля, че сама си знаеш отговора... и ние не ти трябваме :)

Kostadin_682
12-26-2008, 20:02
Игнорирай го!...
+1... може само да си навлечеш проблеми... :?

CfEtii
12-26-2008, 20:39
А защо не кажеш на приятелката си?Все пак да знае..Защото ако не си ти,ще се върти около някоя друга.. :?
Кажи й,за да не разбере от друг нещо грешно и после да стане мазало :-o

LittlePrincess
12-26-2008, 20:41
Кажи и поне да знае и се старай да не мислиш за него.Все пак - приятелството или поредния?/Е,зависи и в какви отношения сте!/

MoHuTo
12-26-2008, 21:19
Аз бих ти казала, да спреш да контактуваш с него и да кажеш всичко това на приятелката си, преди да е разбрала отнякъде другаде и да се скарате за едната глупост... :?

curka87
12-26-2008, 22:05
Ако наистина толкова цениш оприятелството си с това момиче по-добре й разкажи всичко. Нека да е подготвена.
А колкото до момчето........игнорирай го напълно...не му обръщай никакво внимание...може би ще схване намека и ще спре да те закача.

nymphadora
12-27-2008, 05:41
ОМГ :-o

cherinka
12-27-2008, 07:26
Ако наистина толкова цениш оприятелството си с това момиче по-добре й разкажи всичко. Нека да е подготвена.

Колкото и да не ми се ще да го кажа, според мен каквото знаем за отношенията между някои наши близки, е желателно да си мълчим, колкото и да виждаме, че нашия приятел/познат/близък се съсипва.
Винаги съм била на мнение, че каквото и да става не бива да се бъркаме в чужди работи (в случая отношения).
Колкото и добре да е премислено всичко, винаги ги има онези неочаквани моменти/събития/случки/мигове....

Към авторката: Явно това, което до момента си правила, за да го разкараш НЕ СТИГА и не е достатъчно!
А и не смей да отричаш, че поне малко не те трогва държанието му към теб и всички онези "флиртчета и закачки" както ги наричаш. :)

Влагай повече сили и енергия и ходи да го разкарваш оня и му дай по всякакви начини да разбере да не се занимава с теб !

Сещам се и за друг начин.... отдели се и от приятелката си и от гаджето й...

Игнора почти винаги помага в 100% от случаите ;)
И да ти е трудно, и да не ти е трудно правиш го!
Ако намериш друг начин - евала!

cherinka
12-27-2008, 07:28
Аз бих ти казала, да спреш да контактуваш с него и да кажеш всичко това на приятелката си, преди да е разбрала отнякъде другаде и да се скарате за едната глупост... :?
Недопускаш ли варианта, че тя каквото и да й каже, приятелката й може да го извърти по коренно различен начин?
Тук зависи и 'влюбенността' на приятелката на авторката към това момче:)
Пак повтарям: НЕ СЕ МЕСИ В ЧУЖДИ РАБОТИ!

F_CK_all_I_need_is_U
12-27-2008, 07:33
Ако сте истински приятелки,няма да приемаш гаджето и по тоя начин.. :? Пък ако е чааак толкова прелестен :-D ,и кажи,поне от уважение към себе си :?

TooLittelTooLate
12-27-2008, 07:42
Кофти работа....еми кажи му в прав текст, че не искаш да се занимаваш с него и толкова. Но пък ако не разбере така, игнорирай го, както казаха и по-горе. А за приятелката ти, от една страна е по-добре да й кажеш, защото щом го прави с теб, ще го направи и с друга. А пък и може някой да поукраси историята и да й каже, че ви е видял да се прегръщате и т.н., и тя да го разбере съвдсем погрешно. Но пък от друга страна, ако е много влюбена няма да ти повярва и може да реши, че се опитваш да ги разделиш. Ти си реши сама. Успех :-)

fire_cat
12-27-2008, 08:18
Поговори с това момче и си изясни чувствата с него. Така направи и с приятелката си. Ако наистина цениш чувствата й, то не бива да изпитваш дори привличане към това момче. А той ако те закача и се опитва да ти целуне е изключителен лъжец, щам после казва на приятелката ти, че я обича и тем подобни. Кажи й какви ги върши той в нейно отсъствие а останалото си е нейна работа дали ще вземе някакви мерки или няма да повярва и ще продължи напред с него.

aka6a_vamp
12-27-2008, 08:47
Ако верно почнеш да изпитваш чувства към момчето-да те еба и в приятелката...кви са тея непрекъснати теми,че се влюбвате в гаджетата на приятелките си?!Яяя стегвация!!Момчета толкова много,ма вие се лакомите за това на приятелката си....

soul1199
12-27-2008, 09:01
kaji na priqtelkata si,a na nego ne my obru6ai vnimanie

varnen4e
12-27-2008, 09:15
Сама трябва да решиш дали това момиче ти е приятелка или предпочиташ момчето.

evelinka1122
12-27-2008, 09:16
по-добре си поговорете с момчето на четири очи, какво иска той... !! ако продължава кажи на приятелката си...