- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбена в гаджето на приятелка
Edna priqtelka hodi s edno mom4e. Te sa si zaedno 6tastlivi sa obi4at si se ili pone toi taka tvyrdi, no strannoto e 4e toi izpolzva vseki moment ako neq q nqma ili e s gryb da mi napravi nqkoq zaka4ka,da mi govori. Pi6e mi, obajda mi se. Tova opredeleno ne e normalno. Moita pr mn go revnuva ot men. Tyi kato az ne iskam da sym m/u tqh mu kazah da ne me tyrsi pove4e za kakvoto i da bilo.Toi vse se opravdava 4e ne6to za neq si govorim i tuku me razpita. Vypreki vsi4ko toi prodyljava da se dyrji po sy6tiq na4in, a na neq i pi6e 4e mu lipsva i q obi4a. Slu4aino se zasqkohme v diskotekata i toi se opita da me celune.Prekara ve4erta okolo men.Zaka4a6e me,pregry6ta6e me,tancuvahme.Priznavam 4e i az si prekarah dobre, no ni6to pove4e ne iskam.Ta toi hodi s moqta priqtelka! Ne iskam da sym pri4inata te da se razdelqt.Da ne bi pyk toi da si vyobrazqva 4e moje da vyrti i dvete?Ami ako zapo4na da izpitvam ne6to kym nego...Lele ujas.Ne ne moga da dopusna tova. Moje bi 6te e nai-dobre po-grubo da se dyrja i da razbere 4e naistina ne mi puka.Vie kak mislite?[/code]
Игнорирай го!...
мисля, че сама си знаеш отговора... и ние не ти трябваме![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
+1... може само да си навлечеш проблеми...Първоначално написано от slun4ice_90
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
А защо не кажеш на приятелката си?Все пак да знае..Защото ако не си ти,ще се върти около някоя друга..![]()
Кажи й,за да не разбере от друг нещо грешно и после да стане мазало![]()
Кажи и поне да знае и се старай да не мислиш за него.Все пак - приятелството или поредния?/Е,зависи и в какви отношения сте!/
Stay up all night with the stars *
Аз бих ти казала, да спреш да контактуваш с него и да кажеш всичко това на приятелката си, преди да е разбрала отнякъде другаде и да се скарате за едната глупост...![]()
Ако наистина толкова цениш оприятелството си с това момиче по-добре й разкажи всичко. Нека да е подготвена.
А колкото до момчето........игнорирай го напълно...не му обръщай никакво внимание...може би ще схване намека и ще спре да те закача.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Колкото и да не ми се ще да го кажа, според мен каквото знаем за отношенията между някои наши близки, е желателно да си мълчим, колкото и да виждаме, че нашия приятел/познат/близък се съсипва.Първоначално написано от curka87
Винаги съм била на мнение, че каквото и да става не бива да се бъркаме в чужди работи (в случая отношения).
Колкото и добре да е премислено всичко, винаги ги има онези неочаквани моменти/събития/случки/мигове....
Към авторката: Явно това, което до момента си правила, за да го разкараш НЕ СТИГА и не е достатъчно!
А и не смей да отричаш, че поне малко не те трогва държанието му към теб и всички онези "флиртчета и закачки" както ги наричаш.
Влагай повече сили и енергия и ходи да го разкарваш оня и му дай по всякакви начини да разбере да не се занимава с теб !
Сещам се и за друг начин.... отдели се и от приятелката си и от гаджето й...
Игнора почти винаги помага в 100% от случаите
И да ти е трудно, и да не ти е трудно правиш го!
Ако намериш друг начин - евала!
Недопускаш ли варианта, че тя каквото и да й каже, приятелката й може да го извърти по коренно различен начин?Първоначално написано от MoHuTo
Тук зависи и 'влюбенността' на приятелката на авторката към това момче
Пак повтарям: НЕ СЕ МЕСИ В ЧУЖДИ РАБОТИ!
Ако сте истински приятелки,няма да приемаш гаджето и по тоя начин..Пък ако е чааак толкова прелестен
,и кажи,поне от уважение към себе си
![]()
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
Кофти работа....еми кажи му в прав текст, че не искаш да се занимаваш с него и толкова. Но пък ако не разбере така, игнорирай го, както казаха и по-горе. А за приятелката ти, от една страна е по-добре да й кажеш, защото щом го прави с теб, ще го направи и с друга. А пък и може някой да поукраси историята и да й каже, че ви е видял да се прегръщате и т.н., и тя да го разбере съвдсем погрешно. Но пък от друга страна, ако е много влюбена няма да ти повярва и може да реши, че се опитваш да ги разделиш. Ти си реши сама. Успех![]()
I know I should stop believing ... !
Поговори с това момче и си изясни чувствата с него. Така направи и с приятелката си. Ако наистина цениш чувствата й, то не бива да изпитваш дори привличане към това момче. А той ако те закача и се опитва да ти целуне е изключителен лъжец, щам после казва на приятелката ти, че я обича и тем подобни. Кажи й какви ги върши той в нейно отсъствие а останалото си е нейна работа дали ще вземе някакви мерки или няма да повярва и ще продължи напред с него.
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
Ако верно почнеш да изпитваш чувства към момчето-да те еба и в приятелката...кви са тея непрекъснати теми,че се влюбвате в гаджетата на приятелките си?!Яяя стегвация!!Момчета толкова много,ма вие се лакомите за това на приятелката си....
kaji na priqtelkata si,a na nego ne my obru6ai vnimanie
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
по-добре си поговорете с момчето на четири очи, какво иска той... !! ако продължава кажи на приятелката си...
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]