PDA

View Full Version : Има ли смисъл?

beb4yy
12-27-2008, 10:18
Според вас има ли смисъл да търсиш човек който не те търси било то в скайп или по тела ! Накратко не се интересува от теб а преди се е ! Искам съвет щото един човек се промени коренно търсеше ме камери ала бала откак казах че ми харесва малко почна да се държи кат нещо велико ! Блокнах го и му казах когато се сетиш за мен пиши нали в един сайт така и не ме потърси!!! Ако не му пиша той няма да ми пише :x !Дразна се чатовете бяха забавни и наистина ми хареса !! Като тръгна да обяснявам че се държи различно и отдалечено едва ли не ме изкарва че си измислям и чЕ той си се държал съвсем нормално !! :? КАЖЕТЕ КАК БИХТЕ ПОСТЪПИЛИ ВИЕ !!! :o

FOOLforYOU
12-27-2008, 10:23
виждали ли сте се изобщо или само от интернет се знайте :?:

beb4yy
12-27-2008, 10:24
виждали ли сте се изобщо или само от интернет се знайте :?: виждали сме се много ясно ако не се бяхме виждали едва ли щеше да ми дреме !!

PLuScHeTo
12-27-2008, 10:26
еми дразнещо е, ама какво да се прави.... няма да го търсиш и това е ;) има и други :)

beb4yy
12-27-2008, 10:29
еми дразнещо е, ама какво да се прави.... няма да го търсиш и това е ;) има и други :) и все пак се разочаровах представи се в друга светлина

PLuScHeTo
12-27-2008, 10:32
еми дразнещо е, ама какво да се прави.... няма да го търсиш и това е ;) има и други :) и все пак се разочаровах представи се в друга светлина
той ще съжалява... :)

FOOLforYOU
12-27-2008, 10:32
виждали ли сте се изобщо или само от интернет се знайте :?: виждали сме се много ясно ако не се бяхме виждали едва ли щеше да ми дреме !! ай не се карай само :) по темата: според мен ако найстина държиш на него има смисъл! Опитай се да го спечелиш пак ...

beb4yy
12-27-2008, 10:38
виждали ли сте се изобщо или само от интернет се знайте :?: виждали сме се много ясно ако не се бяхме виждали едва ли щеше да ми дреме !! ай не се карай само :) по темата: според мен ако найстина държиш на него има смисъл! Опитай се да го спечелиш пак ... Винаги когато му беше гадно го питах правех всичко за да е същия ма не !!!

beb4yy
12-27-2008, 10:39
той ще съжалява... :) Искрено се надявам да съжалява !! :?

nVm
12-27-2008, 10:42
просто да ще съжалява..аз така ако някой не ме тръси не издържам и аз се обаждам или пък се правя на инат и аз не го търся,но изпитваш ли нещо към него ?

FOOLforYOU
12-27-2008, 10:45
може и просто да са надува опитай да го накараш на поревнува ако продължава да е безразличен не мисля че трябва да се хабиш за човек с ледено сърце :)

beb4yy
12-27-2008, 10:46
просто да ще съжалява..аз така ако някой не ме тръси не издържам и аз се обаждам или пък се правя на инат и аз не го търся,но изпитваш ли нещо към него ? дам :(

beb4yy
12-27-2008, 10:48
може и просто да са надува опитай да го накараш на поревнува ако продължава да е безразличен не мисля че трябва да се хабиш за човек с ледено сърце :) =D> добро исказване

MostHated
12-27-2008, 11:40
момичето което аз харесвам понякога се държи така...

Wrathchild
12-27-2008, 11:45
Има ли смисъл като нема значение?
Сама си го разтълкувай и виж тънката логика в иначе безсмислената фраза.
Няма смисъл да търсиш човек, който не се интересува от теб. Не ти ли писна да се правиш на идиот и да лазиш в краката на хората? Един път така човек, на когото не му дремеше за мен, ми писа. Питах го как така се е сетил за мен, а той ми отговори 'Това, че не се интересувам не значи, че не ми пука за теб'. Е, с такива палячовци ли искаш да си имаш работа?

djudjulinkaa
12-27-2008, 13:15
И при мен все така става..Супер наивна съм и само като ми пише 1 2 мили думи и край :( Не искам да е така ама..

soregashi
12-27-2008, 13:30
Отиаш у тях прайте секс и е твой :)

Whooly
12-27-2008, 15:08
момичето което аз харесвам понякога се държи така...
и при мен е тка

aka6a_vamp
12-27-2008, 15:20
Добър ден!
Няма смисъл!

TooLittelTooLate
12-27-2008, 15:26
Остави го, не го търси, не му пиши, не му звъни и т.н. Ако и той има чувства към теб, ако не си му безразлична-ще те потърси. :-)

TooLittelTooLate
12-27-2008, 15:28
И при мен все така става..Супер наивна съм и само като ми пише 1 2 мили думи и край :( Не искам да е така ама..

Да и аз съм почти така, ама се опитвам да се променя. Малко воля и инат и стават нещатата. :)

therichbitch
12-27-2008, 15:43
Според вас има ли смисъл да търсиш човек който не те търси било то в скайп или по тела ! Накратко не се интересува от теб а преди се е ! Искам съвет щото един човек се промени коренно търсеше ме камери ала бала откак казах че ми харесва малко почна да се държи кат нещо велико ! Блокнах го и му казах когато се сетиш за мен пиши нали в един сайт така и не ме потърси!!! Ако не му пиша той няма да ми пише :x !Дразна се чатовете бяха забавни и наистина ми хареса !! Като тръгна да обяснявам че се държи различно и отдалечено едва ли не ме изкарва че си измислям и чЕ той си се държал съвсем нормално !! :? КАЖЕТЕ КАК БИХТЕ ПОСТЪПИЛИ ВИЕ !!! :o
auuu, kak obi4am takiva ...
mi mainata mu kato se prai na mn interesen, ti da ne si nqkvaaa.. da ti4a6 sled nego, a ako se poznavate i se zasi4ate ponqkoga se drug super studeno i taka.. , a puk dori da ne si promeni durganieto, pone na teb da ti e mirna glavata

beb4yy
12-27-2008, 18:24
Има ли смисъл като нема значение?
Сама си го разтълкувай и виж тънката логика в иначе безсмислената фраза.
Няма смисъл да търсиш човек, който не се интересува от теб. Не ти ли писна да се правиш на идиот и да лазиш в краката на хората? Един път така човек, на когото не му дремеше за мен, ми писа. Питах го как така се е сетил за мен, а той ми отговори 'Това, че не се интересувам не значи, че не ми пука за теб'. Е, с такива палячовци ли искаш да си имаш работа? НЕ НО нали зн искам си съвети и все пак мерси !!

beb4yy
12-27-2008, 18:28

Да и аз съм почти така, ама се опитвам да се променя. Малко воля и инат и стават нещатата. :) За какви воля и инат става на въпроссс то аз се извинявам когато този човек се държи като кретен !!! ИМЕННО ЗА ТВА ИСКАМ СЪВЕТ АКО НЯКОЙ МОЖЕ ОЩЕ НЕЩО ДА КАЖЕ ! ДА КАЗВА ..... П.П : весело прекарване на празниците

BuBiTy
12-27-2008, 19:01
споко! виж радвай се че си го видяла и в тази светлина преди да е станало сериозно(да се влюбиш и т.н.) поне вече нз какъв е! моя съвет- остави го да те потърси! а ако не го направи мн му здраве! но поварвай ми не го търси ти защото ти накрая ще излезеш "лепката" и все пак избора си е твой!

beb4yy
12-27-2008, 20:52
Мерси на всички тийнове