View Full Version : Любов или лъжа
Спорде вас истинската любов може ли да си отиде изведнъж и ако се случи наистина ли е била истински или само една илюзия?Какво би било държанието ви, когато обичта към някого умира?(към него)
MostHated
12-27-2008, 11:06
обичта не умира ей така... не мога да си представя такава ситуация, да след време поутихват нещата, както с бившата ми и си измисляш оправдание да скъсате това е. Но давам пример с бившата ми защото и тогава не я обичах, харесвах я много но не я обичах
Една ИСТИНСКА любов не може да си отиде просто така.
pandelka
12-28-2008, 08:16
Ако си отиде ПРОСТО ей така значи не е била истинска !! :)
TooLittelTooLate
12-28-2008, 08:21
Не, определено истинската любов не може да си отиде изведнъж...
NaNa_SladuRana
12-28-2008, 09:07
за истинската любов те боли дълго след като вече я няма следователно не може да си отиде ей така от нищото :?
Lady_AMG
12-28-2008, 09:07
Аз винаги съм казвала, че дори един човек да разбие сърцето ти на парченца ако ти го обичаш истински няма как да го намразиш, или да спреш да го обичаш. Любовта, ако е истинска, се запазва каквото и да се случи. Според мен понякога любовта си отива, но това става постепенно и поради причина, друг човек или нещо подобно..И то изчезва влюбването- привързаността и начина по който обичаш човека до себе си като приятрел и всичко останало си остава.
angelcheeee_93
12-28-2008, 09:14
ауу ъбсурд,ако една любов е истинска,не може ей така просто да фръкне,,,ако пък си отиде ,значи не е била истинска :?
SunSmile
12-28-2008, 09:41
Истинската любов никога не изчезва!!! Дори да се разделяте, да се карате, да не се обичате толкова силно, както в първия месец, тя си остава!!! Времето не я лекува нея!
Абе вие още ли смятате, че има "истинска любов" :razz:
MakeMeFeel
12-28-2008, 09:46
Абе вие още ли смятате, че има "истинска любов" :razz:
Истинската любов е нещо , което не всички са изпитвали . Тези , които са го изпитвали знаят какво е и вярват в него ! Други мислят, че щом те не са я изпитвали , значи я няма.. А други не са я изпитвали , но вярват, че някой ден ще я срещнат ! Така че.. всеки си има правото да мисли каквото иска ; )
Според мен е абсолютно въжможно и най-истинската и чистя любов да изчезне и за секунди :smt095 Любовта е доста "чупливо" чувство-за съжаление!
nicolepcd
12-28-2008, 10:58
Може да изчезне. Но ако е истинска, след време задължително ще се върне! 8)
evelinka1122
12-28-2008, 11:54
ако е истинска, не може да си отиде изведнъж....... ами аз ако усетя че обичта ми към някого умира, ще го помоля малко за време... да се отделя от този човек да разбера наистина мога ли да живея без него и до колко обичта ми спада....
Prophecy
12-28-2008, 12:17
Кво е тфа любов ? замислил ли си се ? .., чуство което има начало и край , затова няма истинска и "измислена" любов .. когато е писано да свърши това чуство междо 2ма ще свърши :)
затова 1 съвет ще ти дам : никога не се превързвай силно :)
vikito1994
12-28-2008, 12:33
и според мен значи не е била истинска? :(
Аз съм идеалист и вярвам в приказките за голямата любов, но повечето тук направо говорите наизуст. Съгласна съм, че голяма любов не изчезва ей така, от нищото. Но определено това, че любовта си отива, не означава, че не е била истинска. Може дори очевидна причина да няма - особено на тези години хората се променят. Влюбваш се в един човек, но след година, две, три, десет...нито ти, нито той сте същите. И ако не сте успели да се развивате и да се променяте така, че да запазите любовта си...тя просто утихва и изчезва. Също така има рани, които дори и най-голямата любов не може да понесе. Любовта е крехка - има нужда от грижа, от внимание, от мисъл, от енергия...и от двете страни. Да се съсипе една истинска любов е далеч по-лесно, от колкото предполагате.
разбира се, че може да изчезне, но за кратко време .. след това се връща :-)
Истинската любов не е илюзия и тя много трудно би се преживяла да кажа даже почти невъзможно е.Когато обичаш някого не може да си сигурен,че това е истинска любов и винаги държанието ти към него ще бъде по различно и най вече специално :) Спред мен истинска любов това е,когато обичаш някого цял живот и съответно той тебе :)
Не, не може да "умре" просто ей така, ако е било любов! Една любов не умира от днеска за утре :?
DoNotToucH
12-28-2008, 16:47
Не, не може да "умре" просто ей така, ако е било любов! Една любов не умира от днеска за утре :?
+1 За "истинската" любов би те боляло не ден-два, ами с месеци, дори години. Според мен една такава любов те променя за цял живот :-)
SunShinePearl
12-28-2008, 16:51
Истинската любов никога не изчезва!!! Дори да се разделяте, да се карате, да не се обичате толкова силно, както в първия месец, тя си остава!!! Времето не я лекува нея!
;-)
TooLittelTooLate
12-28-2008, 16:56
разбира се, че може да изчезне, но за кратко време .. след това се връща :-)
Не винаги се връща, но се запомня за винаги. Може да изчезне с времето, но не изведнъж. :)
fe6an4eto0
12-28-2008, 17:16
По скоро е привързване илюзия .. и т.н Но не може да си отиде ей така ... :o
bebchence
12-28-2008, 17:21
През живота срещаме много любови за да открием истинскта,веднъж открием ли я тя остава в сърцето завинаги и ако я изгубим ще се върне няма каде да ходи :D 8)
Няма истинска любов!Всичко е временна тръпка,било то за 1 ден или 1 година...
aka6a_vamp
12-28-2008, 17:41
Ми хората имат различно понятие за любовта...за тва някои на втория ден си казват,4е се обичат...
sLadkaTa_LoRi
12-28-2008, 22:10
Спорде вас истинската любов може ли да си отиде изведнъж и ако се случи наистина ли е била истински или само една илюзия?Какво би било държанието ви, когато обичта към някого умира?(към него)
Защо пък истинска.. а фалшива коя е :?
Любовта или я има, или не! ..няма "истинска".
И естествено, че любовта може да си отиде по всяко време.. по скоро тя се превръща в спомен, а с времето спомена или избледнява или не, зависи колко силна е била любовта!
UnHappyy
12-28-2008, 22:54
Според мен е абсолютно въжможно и най-истинската и чистя любов да изчезне и за секунди :smt095 Любовта е доста "чупливо" чувство-за съжаление!
Съгласна ! Може би не за секунди ,и може би не напълно....но ако си има причини може да избледнее,изпитала съм го за съжаление ..
PreciousDiamond
12-29-2008, 07:30
А аз да си призная.. въпреки, че си имам приятел от 1 година вече .... все още понякога тайничко си мисля за бившия ми , защото той беше човека, който ми показа какво значи да обичаш . Вярно, обичам сегашния си приятел повече от всичко , но все пак бившия ми беше наистина първата голяма любов . Онази , истинската ((( : Така че .. едва ли любовта изчезва тооолкова лесно ..
Обичта никога не си отива така,може да си забравил моментите в който си бил истински с любовта на живота си дори и след раздялата няма как да не е останало нещо. ;)