Влез

View Full Version : Как може?!

MostHated
12-27-2008, 11:04
Как може аз да харесвам едно момиче толкова време, от лятото, след като не съм харесвал момиче повече от 1 месец, а тази... ми разби мозъка направо, ииии не знам ко да правя тя си мисли че съм си все същия простак, който само за едно мисли... пък не е така.
Кфо да направя, ние си излизаме понякога 2та ама съм пълен стопаджия, не мога 2 лафа да вържа като съм с нея (понякога) иначе ми е много приятно с нея

FOOLforYOU
12-27-2008, 11:13
Как може аз да харесвам едно момиче толкова време, от лятото, след като не съм харесвал момиче повече от 1 месец, а тази... ми разби мозъка направо, ииии не знам ко да правя тя си мисли че съм си все същия простак, който само за едно мисли... пък не е така.
Кфо да направя, ние си излизаме понякога 2та ама съм пълен стопаджия, не мога 2 лафа да вържа като съм с нея (понякога) иначе ми е много приятно с нея ако използваш онез клиширани лафчета не се и надяваи да разбере че си различен :D по темата: когато си с нея не е нужно толкова да се "отваряш" и да си дейния можеш просто да я гледаш в очите да и кажеш някой комплимент или мила дума това е достатъчно момичетата сме приказливи по природа и ако поне малко те харесва ще се разговори по разни темички и ако все пак ти е трудно като сте на кафенце кажи и да вземе да приятелка и ти приятел така ще се чувствате по "в свои води" :)

MostHated
12-27-2008, 11:17
уфф да ти кажа честно всеки път като я погледна... чувам "кооо ме гледаш такаа...?'' тъпотията имам сини очи, не мога да гледам мило, погледа ми е студен такъв гаденн :D

SunSmile
12-27-2008, 11:28
уфф да ти кажа честно всеки път като я погледна... чувам "кооо ме гледаш такаа...?'' тъпотията имам сини очи, не мога да гледам мило, погледа ми е студен такъв гаденн :D

:lol: Стига бе! Сините очи са си много хубави. Наистина гледат студено, ама се усмихвай. на някои снимки гледаш много миличко и невинно....
Пък знайш ли кво? Не си длъжен да тичаш по някое момиче толкова време, след като тя те мисли за друг... Опитай да и промениш мнението с факти, а не на думи. Ако не стане... се пренасочваш :) Имай си достоинство и се възгордявай. Може би има изключения, но момичетата не обичат някое момче да им е в краката :) Не знам дали е точно така, но ти го казвам :) Успехчета, Шо :-)

LiveFlower
12-27-2008, 11:31
Честито!Може би тя е първата ти любов :)
Еь,тез любовни мъки,ако имаше напредстава кво те очаква :D

opaaaaaaaaaaaa
12-27-2008, 11:32

сложи си очила 8)

MostHated
12-27-2008, 11:37
Честито!Може би тя е първата ти любов :)
Еь,тез любовни мъки,ако имаше напредстава кво те очаква :D

абе преди и без любов съм си карал добре... искам само да я харесвам, ама все ме мъчи нещо :/

Biskfitka
12-27-2008, 11:50

:lol: Стига бе! Сините очи са си много хубави. Наистина гледат студено, ама се усмихвай. на някои снимки гледаш много миличко и невинно....
Пък знайш ли кво? Не си длъжен да тичаш по някое момиче толкова време, след като тя те мисли за друг... Опитай да и промениш мнението с факти, а не на думи. Ако не стане... се пренасочваш :) Имай си достоинство и се възгордявай. Може би има изключения, но момичетата не обичат някое момче да им е в краката :) Не знам дали е точно така, но ти го казвам :) Успехчета, Шо :-)+1

П.П. сините очи много ме радват 8-) :oops: 8-) 8-)

soregashi
12-27-2008, 13:13
:-o Мен... давай направо... кат се видите и казваш "Мацо ари у леглото" или нещо таквоз и ш'видиш как ще се изясни сичко :)

HONDA
12-28-2008, 08:11

Дрън-дрън.
Мойте очи са зелени, понякога почти сини, но не ми е гаден погледа.

Просто се постарай да се отпуснеш и да си малко по-освободен.
Щом си се променил й го докажи, не само да й говориш празни приказки.

angelcheeee_93
12-28-2008, 08:45
ами влюбен си явно :P

vikito1994
12-28-2008, 08:55
ем успех :D :D :lol: :P

malka_sladkka
12-28-2008, 09:06

Е че какво като имаш сини очи :shock: :shock: :shock: Това не значи,че погледът ти е гаден :lol: :lol: :lol:

sLadkaTa_LoRi
12-28-2008, 22:17
Отпусни се и й покажи какво можеш :-P

evelinka1122
12-29-2008, 09:11
тцтц.... пий едно преди среща и ще се отпуснеш повярвай ми :grin:

BOOK_FAN
12-29-2008, 12:10
Покажи й,че не си такъв,за какъвто те мисли.Може да останеш изненадан от това,което ще последва!Успех! :wink: ;-)