PDA

View Full Version : Любовен триъгълник

bad_gurl_
12-27-2008, 17:51
taka problema mi e 4e predi mnogo vreme hodeh s edno mom4e po-koeto sam luda nie skasahme i se razbrahme da si ostanem samo priqteli i ve4e kam edna godina sme si priqteli. no predi 2 meseca go zapoznah s edna ot nai-dobrite mi priqtelki,i v na4alo be6e mnogo qko izlizahme vsqka ve4er zaedno i naistina mnogo se zabavlqvahme no te stanaha neveroqtno blizki do tolkova 4e kato izlizahme zaedno me prenebregvaha 4uvstvah se izolirana moeto mnenie za izbor na zavedenie ili mqsto kadeto da otidem postoqnno se prenebregva6e. az mnogo se drazneh i edin den izbuhnah sre6ty priqtelkata si i i nagovorih naistina mnogo ujasni ne6ta posle sajalih i i se izvinih no ve4e ni6ty ne e sa6toto kogato izlizahme samo dvamata s nego toi se darje6e drapnato postoqnno govori za neq i ve4e mu e sky4no da se vijdame predpo4ita neq ne mi otgovarq na sms i ve4e mnogo vreme ne sme se vijdali. a na men mi e mnogo bolno ispadam v depresiq postoqnno mislq samo za nego i ne moga da si prostq 4e ne6tata se promeniha taka i ne znam v kakvo e problema i kak da postapq. molq pomognete

*Заглавие на Кирилица!
Точка 7 от Правила на форума (http://www.teenproblem.net/f/pravila.html).
Редакция на MakeMeLaugh

MakeMeFeel
12-27-2008, 18:04
Хах .. просто го искаш , защото знаеш, че вече друга го има , не е твой и не можеш да го имаш .. Кво да се прави - жени ! В природата ни е 8-)

F_CK_all_I_need_is_U
12-27-2008, 18:10
Заеби го..не е единствения,а и виждаш сама,че прдпочита друго момиче,следователно няма да се върне при теб и няма смисъл да си хабиш нервите за него.. :?

aka6a_vamp
12-27-2008, 18:12
Значи заеби всичко останало,ще ти кажа,че човек не трябва да се връща към минали работи,просто няма смисъл!

soul1199
12-27-2008, 18:34
ostavi go,ne go tursi,zabravi za vsi4ko i produlji napred,qvno ima6 o6e 4yvstva kum nego

pandelka
12-27-2008, 18:47
Остави го просто ;) .

4eere6ka_kiss
12-27-2008, 19:04
Lele absolutno su6toto daje i priqtelkata q ima ;D xax

LittlePrincess
12-27-2008, 19:36
Остави го в миналото. ((;

yahhooo
12-27-2008, 19:38
Знаеш ли... падам си по 3 :P

Remini
12-27-2008, 20:32
Нормално е да обръща повече внимание на приятелката си отколкото на теб.Незнам какво толкова се чудиш и дразниш.

SoAfraid
12-27-2008, 21:57
Нормално е да обръща повече внимание на приятелката си отколкото на теб.Незнам какво толкова се чудиш и дразниш.

Да се пак тя му е гадже не ти ...

Lady_AMG
12-27-2008, 22:19
Твоята огромна грешка е, че си го запознала с твоята приятелка. Сега по-добре спри да го търсиш, той вече е хлътнал по нея и ти си му безинтересна. Ще дойде момент, в който тя ще му стане безинтересна и тогава може да се чукне по главата и да му се прииска да бъде отново с теб, но до тогава... спри да го търсиш!

sLadkaTa_LoRi
12-27-2008, 22:54
Не мисля, че проблема е в това, че не можеш да понесеш, че той е с друга или, че е било грешка да ги запознаваш (по мнението на някой). Според мен проблема е в това, че след като сте се разделили, ти си спечелила един добър приятел, с който си се чувствала добре и си била щастлива в негово присъствие. Грешката НЕ Е ТВОЯ.. а негова.. защото той те е пренебрегнал заради твоя приятелка. Ако наистина ти е толкова добър приятел, за какъвто си го мислила, ще се оправите, а ако не.. помни, че не ти си изгубила него, а той теб!!

scanadal
12-28-2008, 12:06
Защо се цупиш,че той сега е с приятелката ти?Нали вече не сте гаджета,а единствено приятели.Не може ли да си харесва други момичета след като сте се разделили,единствена на света ли си?
Остави ги да се радват един на друг.Сега тя му е интересна,а не ти,понеже теб вече те е имал :wink:

dramaqueen
01-03-2009, 11:27
Ти тъпа ли си ма? :-D Момчето ясно си показва,че иска да е с другата а ти ми ревеш и се чудиш ко да прайш :D Приеми го всичко между вас е СВЪРШИЛОООО!!! :D :grin: :grin: :grin:

ivsan4eto
01-03-2009, 13:11
Ти тъпа ли си ма? :-D Момчето ясно си показва,че иска да е с другата а ти ми ревеш и се чудиш ко да прайш :D Приеми го всичко между вас е СВЪРШИЛОООО!!! :D :grin: :grin: :grin:

:shock: Това беше супер грубо :?

dramaqueen
01-03-2009, 13:13

Сори,просто съм реалистка...не съм искала да я убидя... :oops: :)

pandelka
01-03-2009, 13:14

+++ 1

Нещо много на кеф го приемаш,ама ще те видим на теб като ти дойде до главата.Много е хубаво да се подиграваме на другите,ама не мислим,че и ние ще го изпитаме някой ден ! :? :x