Влез

View Full Version : Равносметка за изминалата година...

TooLittelTooLate
12-28-2008, 16:00
Днес се замислих за годината, която почти свърши. И осъзнах, че през тези 12 месеца загубих хора, който мислех за приятели, хора-на които вярвах, а се оказаха предатели. Но както казват “Всяко зло, за добро” и намерих няколко наистина истински приятели, които много си обичам. Тази година отново допуснах един човек до себе си. Е, оказа се по-болезнено от колкото си мислех, но не съжалявам. Все пак има шанс историята ни да е с хепи енд, но всичко ще се разбере на връх нова година. Таа....мисълта ми беше следната, за тези месеци-всеки е загубил, спечелил или осъзнал нещо-споделете, направете си мислена равносметка на изминалата година. Ако има вече такава тема-се извинявам. :) :-)

MakeMeFeel
12-28-2008, 16:02
Ами .. загубих много "приятели" , но намерих други - този път истински . Осъзнах прекалено много неща и това ме промени в голяма степен . Намерих човек, който наистина държи на мене :-) Абе .. добра година си беше ... :P

Mepuk
12-28-2008, 16:09
Аз не изгубих приятели , даже намерих много нови и се сближих със стари.Също така научих много неща за живота [ по трудния начин ;( ] Но като цяло , тази година беше много добра.Е за съжаление неможах да си намеря гадже ... :smt090 но... живота продължава :)

SunShinePearl
12-28-2008, 16:10
не обичам да си правя равносметки!Само знам че ужасно много важни неща ми се случиха тая година

TooLittelTooLate
12-28-2008, 16:13
Аз не изгубих приятели , даже намерих много нови и се сближих със стари.Също така научих много неща за живота [ по трудния начин ;( ] Но като цяло , тази година беше много добра.Е за съжаление неможах да си намеря гадже ... :smt090 но... живота продължава :)

E, ще си намериш през новата година :-)

pandelka
12-28-2008, 16:14
За мен годината беше ..с доста грешки , които не можах да предотврятя... мн пропуснати възможности..ест имаше и разочарования..абе просто не ми беше най-добрата година.Случиха ми се и доста хубави работи :). Надявам се 2оо9 година да донесе на всички това,за което са мечтали. :-)

bebchence
12-28-2008, 16:20
Ами като цяло годината беше супер като се замисля съм постигнала много повече от други години.Само за едно съжалявам точно накрая срешнах човек от когото може би само болка получавам :o нооо мисля от нова година да не е така :) Успех на всички през новата година :-)

KpucuTo0o92
12-28-2008, 16:22
хм...ами тази година усъзнах че човека който обичам най-много е бил толкова близо до мен а аз не съм го забелязала...но го изгубих,през тази година разбрах какви са всъщност повечето хора около мен -лицемери,лъжци и кви ли още не,използват те вземат нужното от теб и бягат,правят ти се на приатели,също така тази година се случиха много хубави неща,може би намерих хора които са ми истински приятели и мога да разчитам на тях,и още много хубави нвща...

porky
12-28-2008, 16:23
Хмм... не съм с замисляла :)

2008 беше страхотна година, която изживях по стахотен начин.
Лятото беше забавно и запомнящо :-) помня как на 13 септември с моите фр плакахме като първите лигли :-D (а попринцип не сме толкова емоцоинални 8-) )
Зимата изглежда скучна, но това според мен е просто затишие пред буря 8-) Запознах се с много нови хора, които имам "честта" да наричам приятели :)

Нека новата 2009 да сбъдне най-големите ви желания! :-)

DoNotToucH
12-28-2008, 16:23
Като цяло годината ми мина много добре. Запознах се с много нови хора, повечето от които наричам "приятели", но до колко са наистина такива е друг въпрос :D Е и лоши неща имаше и то в излишък, но според мен (колкото и банално да звучи), всичко което не ни убива ни прави по-силни :wink: Така че живейте си живота и не мислете за миналото щото нямя да се върне :grin:

OpenedSky
12-28-2008, 16:29
Емии в началото годината беше много трудна за мен , но след това труда ми беше възнаграден - влязох в у-щето , което исках ,НО сега съжелявам за това ... се тая ... не намерих своята половинка и разбрах доста нови неща . Открих нови приятели и загубих няколко : ))) Общо взето - не чак толкова добра , НО се надявам 2009 да е супер година за всички :-)

sh3_1s_7h3_0n3
12-28-2008, 16:31
Ще я запомня като годината, в която порастнах.

fire_cat
12-28-2008, 16:33
Случиха ми се и лоши, и хубави неща, живота ми е разнообразен. В началото всички ми бяха приятели, но с времето осъзнах истината. Направих доста промени, много неща се случиха, но все пак накрая разбрах кои са истинските ми приятели и това си го знам само аз.

TooLittelTooLate
12-28-2008, 16:52

И аз може би малко порастнах- започнах да разпознавам по-добре лицемерите и лъжците.
А иначе ви пожелавам една страхотна 2009, която да ви донесе всичко, което тази не успя...която да сбъдне мечтите ви и да е изцяло добра за всички :-)

aka6a_vamp
12-28-2008, 16:56
Беше най-ужасната година в живота ми,до сега...Преживях най-големите си разочарования,два пъти ми разбиха сърцето брутнално,бях се разболяла адцки тежко,най-добрият ми приятел заминава завинаги...и не мисля,че новата година ще ми е по-добра :( :(

CfEtii
12-28-2008, 16:56
Като всяка година..имаше и хубави,имаше и лоши работи..
Определено израстнах в мисленето си,гледните точки и тн.Страдах от любов..Сега намерих момче,за което си струва..Пу пу всичко да ни е наред.. 8-)
И..абе мисля,че беше добра година.. :)

sexa_na_kompleksa
12-28-2008, 17:00
Интересна година си беше - с възходи и падения - както винаги. : ) Но в общи линии мисля, че хубавите неща бях повече. : ) А сега получавам и втори шанс и се надявам, че 2009 година ще бъде още по-успешна. : )

TooLittelTooLate
12-28-2008, 17:06
Беше най-ужасната година в живота ми,до сега...Преживях най-големите си разочарования,два пъти ми разбиха сърцето брутнално,бях се разболяла адцки тежко,най-добрият ми приятел заминава завинаги...и не мисля,че новата година ще ми е по-добра :( :(

Ей не гледай толкова песимистично. Всичко, ще се оправи или както казват "Всяко зло, за добро". Понякога наистина трябва да изживеем разочарования, за да станем по-силни и да оценим повече хубавите неща. Пожелавам ти 2009- да те изненада приятно и да няма миг, в който да не си усмихната и щастлива . :-)

evelinka1122
12-28-2008, 17:07
хм... 2008... няма да я забравя... пораснах, проумях, че съм заобиколена от фалшиви лица и маски... приятели = предатели.... постепенно си спечелих много по-добри! обичам ги повече от всичко! :-) те си знаят кои са.... бях зарязване не веднъж... поучих се от грешките си... въпреки всичко пак ставах и продължавах...!!! учуждих се малко от семейството си, но на края на година всичко си дойде на мястото... разбрах, че ще се оправя... бях С-Е-Р-И-О-З-Н-О болна... БЯХ! за щастие... :) накрая Дядо Коледа ми донесе едно прекрасно момче... което заслужавам напълно... след всичко... не можеше по-добре да се наредят нещата...
не се сещам др да кажа, освен благодаря за темата... :-)

lifelesscorpse
12-28-2008, 17:13

и аз така ще я запомня...

TooLittelTooLate
12-28-2008, 17:14
хм... 2008... няма да я забравя... пораснах, проумях, че съм заобиколена от фалшиви лица и маски... приятели = предатели.... постепенно си спечелих много по-добри! обичам ги повече от всичко! :-) те си знаят кои са.... бях зарязване не веднъж... поучих се от грешките си... въпреки всичко пак ставах и продължавах...!!! учуждих се малко от семейството си, но на края на година всичко си дойде на мястото... разбрах, че ще се оправя... бях С-Е-Р-И-О-З-Н-О болна... БЯХ! за щастие... :) накрая Дядо Коледа ми донесе едно прекрасно момче... което заслужавам напълно... след всичко... не можеше по-добре да се наредят нещата...
не се сещам др да кажа, освен благодаря за темата... :-)

Радвам се, че ти е харесала темата. Аз имах нужда да си направя равносметка и предположих, че и другите имат нужда. Айде и 2009 да е по-добра от тази и да си по- щастлива. :-)

fe6an4eto0
12-28-2008, 17:15
ДАааААААааАааАааа :grin: Това беше моята година :grin: :grin: :grin: :grin: Това беше най-щурата година ако мога така да я нарека ... Беше романтична,забавна,глупава и още много мога да я нарека... направих много грешки за който не съжелявам ... даже съм ги изабравил щот всяка грешка ми носеше допълнителни точки в тоя живот...Предаван,преебаван.. . и т.н но тва не е нищо намерих човек с който съм щаслив :oops: Всичко хубаво през всичките години до сега ми се случиха в една година е кво мога повече да искам а ? :-P

lafayette
12-28-2008, 17:20
Най-лошата до сега. Want 2007 back ;\

TooLittelTooLate
12-28-2008, 18:00

Е, дано 2009 да е по-хубава даже и от 2007. :)

Remini
12-28-2008, 18:02
Големи загуби и малки печалби

aka6a_vamp
12-28-2008, 18:11

Ей не гледай толкова песимистично. Всичко, ще се оправи или както казват "Всяко зло, за добро". Понякога наистина трябва да изживеем разочарования, за да станем по-силни и да оценим повече хубавите неща. Пожелавам ти 2009- да те изненада приятно и да няма миг, в който да не си усмихната и щастлива . :-)
Благодаря ти и на теб пожелавам същото :-)

Valhala
12-28-2008, 18:33
Хм...като се замисля 07/08 е най-тежкия ми период до сега изобщо...Твърде много неща се обърнаха с главата на долу,много хора показаха истинските си лица...Не искам да споменавам по-обширно заболявания,травми и тн.,за съжаление и те бяха доста,пък и неприятни.Не искам да коментирам също,че в момента съм във враждебни
отношения с момичетата в половин София :lol: А най-лошото е,че до някакава степен осъзнавах всички тия неща и не можех да направя нищо... Изглежда единственото положително нещо от тия 2 години може да се извлече от поговорката "Това,което не ме убива,ме прави по-силен",пък ще видиме какво ще стане през 2009та...А дано да побърза :lol:

sladka__droga
12-28-2008, 18:49
За мен тази година беше доста добра като цяло : )).Намерих много нови приятели и още повече познати ,, с които съм само на едното здрасти.Промених се много -- и от добрата ... и от лошата страна.
Видях и преживях неща,които не съм предполагала,че ще ми се случат на такава възраст,ама ето,че и тва стана.По едно време се влюбих ;dd ... ии всичко беше като приказка ,, * после обаче бях много наранена,ама и тва мина.Преживях мнооооого хубави моменти ... и няколко незабравими,които ще помня цял живот !! :-) :-)

mariqn_sexa
12-28-2008, 18:53
Намерих приятели.Намерих си гадже.Загубих го.Намерих го отново.Загубих го отново.Мина време и сега чакам историята ни да завърши с хепи енд и да се обичаме до края на света защото сме приживяли много заедно.

Axe_vs_Sword
12-28-2008, 19:14
x.X

TooLittelTooLate
12-28-2008, 19:14
Намерих приятели.Намерих си гадже.Загубих го.Намерих го отново.Загубих го отново.Мина време и сега чакам историята ни да завърши с хепи енд и да се обичаме до края на света защото сме приживяли много заедно.

Ооо дано наистина всичко да е с хепи енд за вас и 2009 да ви донесе много щастие. :)

TooLittelTooLate
12-28-2008, 19:16
И на мен беше най-тежката :cry: не ми се говори за нея. Ама и аз да пожелая на всички весели празници и повече щастие през 2009 :-)

Много щастие и за теб през новата година. И да забравиш всичко лошо от старата :-)

Kostadin_682
12-28-2008, 19:33
Ами... декември месец тази година... е най-добрият месец в моят живот... много неща се случиха, и просто няма как да не съм щастлив... :grin:
Намерих си едно много мило, забавно и приятно същество :-| и многоо си го обичкам :-)
Оправих си колата..
Събрахме се всички роднини за коледа... а бе добра година е... :)

MakeMeFeel
12-28-2008, 19:35
Ами... декември месец тази година... е най-добрият месец в моят живот... много неща се случиха, и просто няма как да не съм щастлив... :grin:
Намерих си едно много мило, забавно и приятно същество :-| и многоо си го обичкам :-)
Оправих си колата..

АЗ същество ли съм ?! :shock: 8-)

Kostadin_682
12-28-2008, 19:39
Оправих си колата..

не просто същество... моето същество ! :smt008 :smt008 :smt008 ...добре де... извинявай... исках да кажа принцеса :) :-)

MakeMeFeel
12-28-2008, 19:41
Оправих си колата..

не просто същество... моето същество ! :smt008 :smt008 :smt008 ...добре де... извинявай... исках да кажа принцеса :) :-)

А така ! 8-) Айде да спираме, че да не осереШ и тая тема 8-) :-)

Kostadin_682
12-28-2008, 19:43
Оправих си колата..

между другото почвам наистина да се превръщам в спамер... :shock:
добре преставам :oops: извинявай авторе :(

TooLittelTooLate
12-28-2008, 19:44
Оправих си колата..

Няма проблем. И се радвам за твоя щастлив декември месец. Ааа и ти пожелавам 2009 да е само с такива щастливи месеца. :)

Kostadin_682
12-28-2008, 19:46
Оправих си колата..

Няма проблем. И се радвам за твоя щастлив декември месец. Ааа и ти пожелавам 2009 да е само с такива щастливи месеца. :)
еее чул те господ... все така да е... пожелавам и на теб и на всичкиииии весела и успешна 2009-та година :)

sLadkaTa_LoRi
12-28-2008, 19:55
Относно приятелите.. през тази година спечелих много приятели, макар и не "the best" но пак е нещо. А колкото до любовта.. вече втора година съм си с мойто момченце на Нова Година :oops:
Може да се каже, че 2008 беше много успешна за мен, макар и само в личен план :)

Kostadin_682
12-28-2008, 20:21
добра година , много наебани броики , много пиене е**не купони и изхарчени пари докато не Я срещнах преди 2 месеца и не ми прееба живота . Е ТФА Е :-o
а бе колега ти ли си бе ? :shock:

RullzZz
12-28-2008, 20:38
Попринцип не съм много по равносметките ноо като цяло годината за мен беше добра,2-те неща който най-много исках се случиха,тръгнах с момичето с което исках от мноого време :grin: :smt007 :smt008 ии си купих мотора който също исках от мноого време :D ,кво повече мога да искам .. 8-) също така затвърдих приятелствата си с много хора,абе яка година си беше,дано и 2009 да е такава :)

FreakPk
12-28-2008, 20:46
Емиии от една страна доба от друга лоша година... Спечелих но и загубих много пари, нещо със старите дружки се разпръснахме намерих нови от които 2 момичета с които стават мноооооооого яки работи това от добрата страна другооо а да много нещо на катастрофи ми върве тая година дано не се повтори иииии се надявам 2009 да е много по печеливша и радостна е и дано намера някое момиче с което да се задържа по задълго :)

BOOK_FAN
12-28-2008, 21:28
Хмм... не съм мислила.Годината беше добра-взех си изпитите.Е от гледна точка на развлеченита не беше добре,но пак беше супер година!

Lyubeto
12-28-2008, 21:36
Az shte zapomnq tazi godina kato godinata v koqto osven che porastnah (kakto beshe napisal nqkoi drug ) taka i che poumnqh za mnogo otnosheniq .S dve dumi - razbrah koq vsyshnost sym!

st1ka
12-28-2008, 21:37
..

VampireGirl666
12-28-2008, 21:45

+1

stop_looking_at_me
12-28-2008, 22:20
Края на годината винаги е много тежък, но не съжалявам за нищо. Имаше разочарования, драми, караници, приятели които се оказаха предатели, много объркани чувства, и неосъзнати до сега, мъка и пиянски истории, много грешни представи, много неказани думи..... просто всичко е на никъде и годината няма никакъв завършек за мен.
Трудните моменти май най-добре ги помня, но от друга страна имаше и хубави моменти. Любов, романтика, нови приятели (момчета, на момичета никога повече няма да вярвам), изненади, хубаво лято, и много музикални постижения.

И сега осъзнавам че съм изгубила себе си...

Имам някакво чувство че идната година няма да ми донесе нищо хубаво

sladur4etyYy
12-28-2008, 22:26
като цяло годината беше скучна и еднообразна :? не се случи нищо кой знае какво, което да ми остави хубави спомени за в бъдеще... силно се надявам 2009 да ми донесе повече положителни емоции и хубави моменти, които да ме накрат да ги помня дълго след това...

DJ_Mrav4o
12-29-2008, 03:27
За мен 2008-ма беше най-,най-,най- емоционалната година до сега. :grin: Беше много весело. Затвърдих стари приятелства, намерих нови... Пообиколих Европа(южна), направих неща, за които не съм и предполагала,че някога ще се случат. Имах наааааай - щурия купон за рождения ми ден и разбира се, се смях като за последно...Като цяло годината ми мина УСПЕШНО! Чакам да видя какво ще донесе новата. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :P

TooLittelTooLate
12-29-2008, 06:07
Края на годината винаги е много тежък, но не съжалявам за нищо. Имаше разочарования, драми, караници, приятели които се оказаха предатели, много объркани чувства, и неосъзнати до сега, мъка и пиянски истории, много грешни представи, много неказани думи..... просто всичко е на никъде и годината няма никакъв завършек за мен.
Трудните моменти май най-добре ги помня, но от друга страна имаше и хубави моменти. Любов, романтика, нови приятели (момчета, на момичета никога повече няма да вярвам), изненади, хубаво лято, и много музикални постижения.

И сега осъзнавам че съм изгубила себе си...

Имам някакво чувство че идната година няма да ми донесе нищо хубаво

Ей, аз пък ти пожелавам 2009 да ти е много успешна, да намериш всичко, което търсиш...и да имаш само хубаваи мигове или поне лошите да са по-малко и по-незапомнящи се от хубавите....защото винаги има и лоши моменти. Айде успешна година на теб и на всички останали. :-)

PreciousDiamond
12-29-2008, 06:38
Ми .. общо взето доста гадна година . С доста разочарования, доста загуби на приятели . Абе .. кофти година общо взето .. Не искам да се повтаря :?

pussycatdolls
12-29-2008, 06:41
Ми .. общо взето доста гадна година . С доста разочарования, доста загуби на приятели . Абе .. кофти година общо взето .. Не искам да се повтаря :?
Дам и при мен така,дано новата 2009 е по-добра от тази! :?

PreciousDiamond
12-29-2008, 06:44

А дано ! (( :

TooLittelTooLate
12-29-2008, 07:52

А дано ! (( :

Сигурна съм, че и двете ще инате невероятна и за помняща се 2009 година. :)

pepelq6kaaa
12-29-2008, 09:03
2008 mnogo ne6ta stanaha s dosta hora se zapoznah i ne mojah da ocenq taka kakto trqbva i do nqkade si iztarvah kasmeta no spe4elih priqtel... i lubovna maka ima6e edin prediod ;{{{ edin sled dryg me razo4arovaha i razbrah kakvi vsa6tnost sa i sega zavar6vam poslednite dni na tazi godina s edna lubov koqto e nevazmojna za6toto sme ot razli4ni narodnosti i tehnite sa protiv za ne6to pove4e ot gadjeta za6tooooooo jivotat e gaden :( nadqvam se prez novata godina da imam po golqm kasmet i 6tstie v lubovta :grin:

lafayette
12-29-2008, 09:07

Е, дано 2009 да е по-хубава даже и от 2007. :)

Чул те Господ :]

chill
12-29-2008, 09:34
Ами много важна за мен година. Разбрах колко са важни хората,които обичам,разбрах цената на човешкия живот(по най-гадния начин) За сметка на това срещнах човека,когото търсех дълго време. Абе въобще случи ми се най-хубавото и най-гадното нещо ии някакси не мога да определя колко е успешна :o
Дано другата да е прекрасна :-D

SunSmile
12-29-2008, 09:36
Абе.. нито лоша, нито добра година. Случиха ми се много различни неща. Преживях мн тъжни моменти, скарах с хора, с които не съм вярвала, че ще го направя. Но пък от друга страна станах по-самостоятелна, по-уверена, разговорлива. Запознах се с нови хора, завързах повече приятелства.
Надявам се новата година да е много по - добра, да се променя както искам и съм намислила. Да се справя с всичко, което съм си поставила! Да си изясня отношенията с разни хора! Да не обръщам внимание на чуждото мнение и да не се влияя от злобните коментари! Да съм много щастлива и ако успея да направя поне 1 човек около мене щастлив, значи си е струвало! Искам да променя Него... и да го накарам да бъде много щастлив и усмихнат! Искам да преодолеем фалшивите си усмивки!!! Нека ни се чудят що сме толкова щастливи!! :grin:

TooLittelTooLate
12-29-2008, 11:27
Абе.. нито лоша, нито добра година. Случиха ми се много различни неща. Преживях мн тъжни моменти, скарах с хора, с които не съм вярвала, че ще го направя. Но пък от друга страна станах по-самостоятелна, по-уверена, разговорлива. Запознах се с нови хора, завързах повече приятелства.
Надявам се новата година да е много по - добра, да се променя както искам и съм намислила. Да се справя с всичко, което съм си поставила! Да си изясня отношенията с разни хора! Да не обръщам внимание на чуждото мнение и да не се влияя от злобните коментари! Да съм много щастлива и ако успея да направя поне 1 човек около мене щастлив, значи си е струвало! Искам да променя Него... и да го накарам да бъде много щастлив и усмихнат! Искам да преодолеем фалшивите си усмивки!!! Нека ни се чудят що сме толкова щастливи!! :grin:

E, пожелавам ти всичко, което искаш да се сбъднеш и да постигнеш всичко, което си си поставила за цел. :) Успешна 2009. :)

assd
12-29-2008, 11:33
супер готина година! намерих момичето за което съм мечтал, прекарах си весело с приятелите, всичко е наред. благодарение на приятелката ми само за една година направих много повече спомени отколкото през последните 5 години, при това страхотни спомени, които никога няма да забравя. в личен план това
догодина ще работя в професионален план

ImmortalForever
12-29-2008, 11:54
Бих я определила като много слаба в личен и професионален план. :?

ANTIHUMAN
12-29-2008, 12:30
Загубих 2-ма приятели! Лека им пръст! :cry: :cry: :cry: Много ми е гадно, но живота продължава!
Човека които смятах за най-добрият ми приятел ме предаде, но както и да е . . . вече няма значение! Научих и че не мога да обичам все още или поне не мога да обичам тези хора които ме обичат.

Тази година ще я запомня със следната мисъл която ми дойде в главата един път: ,,Кои са ми истински приятели? Имам ли такива?'' много предателства, лицемерие навсякъде и т.н. определено съм имал и по-хубави години!

Надявам се новата 2009 в професионален и личен план да е страхотна! Само времето ще покаже! :)

NaNa_SladuRana
12-29-2008, 12:35
Разделих се с момчето,което обичах,смених училището си,намерих много нови преятели,хванах си ново гадже...Имаше както прекрасни,така иужасни моменти,очаквам тази година да бъде по-красива :)

TooLittelTooLate
12-29-2008, 14:39
Бих я определила като много слаба в личен и професионален план. :?

Е, пожелавам ти 2009 да ти донесе успехи и в личен и в професионален план. Успех. :)

moon_flower
12-29-2008, 15:10
Беше година изпълнена с много емоция-имаше и сълзи и смях.Но смятам,че тази година беше най-хубавата досега.Намерих ново хоби,което се превърна в страст за мен,преживях много събирания и раздяли,спечелих нови приятели и то от чужбина...много емоция имаше.. :)

SunSmile
12-29-2008, 15:21

E, пожелавам ти всичко, което искаш да се сбъднеш и да постигнеш всичко, което си си поставила за цел. :) Успешна 2009. :)
Благодаря. Успешна Нова година и на теб! да си я караш със здраве :wink:

Presley
12-29-2008, 15:26
2008 - филмовата ми година.

ArtOfTrance
12-29-2008, 15:56
Равносметка за тази година....хмм.Мога да кажа, че беше доста по-различна от предишните.Отдалечих се от някои хора, с други се сприятелих.Промених се.Вече виждам неща, които преди ми убягваха, стремя се към неща, които преди не ме интересуваха.Моментите, в които тотално се сдухвам зачестиха. Осъзнах, че трябва сам да променям нещата, които не ми харесват.Започнах да осъзнавам грешките и недостатъците си, като се опитвам да коригирам някои от тях.В повечето време се чувствам сам :).Пожелавам на всички една по-добра нова година и нека всеки получи това, от което наистина има нужда :).

_mimi7y_
12-29-2008, 17:04
тази година определено не беше добра за съжаление...
изгубих човека който мислех за "истинска" приятелка... не намерих хора с които да имам общи интереси...единственото хубаво нещо беше че срещнах любовта ..
не ми се случиха интересни неща ... абе общо взето скучна година беше.. дано 2009 да е по добра.. изпълнена с емоции и радости..
темата е хубава и ме накара да се замисля по този въпрос..

пожелавам на всички много щастие късмет най вече здраве защото всичко друго се купува .. и нека новата година е запомняща се само с хубави неща..

silky92
12-29-2008, 18:56
Случиха ми се много неща ,смених училището ,сега живея в Лондон ,и всичко е толкова различно,разбрах,че мечтите се сбъдват ,стига силно да ги желаеш.Разочаровах се много ,страдах много ,но пак се и запознах с едно страхотно момче ,което ме накара да проумея много неща за живота ,и което много обичам . Дано другата година ,да сам повече щастлива и да бъда с момчето ,което искам .

Весело и купонджийско изкарване на Новата година на всички! :-) :grin: :grin:

pussycatdolls
12-29-2008, 19:05

А дано ! (( :

Сигурна съм, че и двете ще инате невероятна и за помняща се 2009 година. :)
Мерси..дано да е така,както на нас двете така и на теб :-)

djudjulinkaa
12-29-2008, 19:16
През тази година както и много други от вас осъзнах своите грешки,промених се може би към по-добро спрямо някои неща,осъзнах важни неща за живота,открих истинската същност на много хора около мен на които съм държала много , но само любов не намерих.. :-# ноо 2009 ми е приятелка и ще наваксам :-D :grin:

mechtaq_za_teb
12-29-2008, 19:26
Тази година беше много колоритна за мен, но може би повечето неща, които ми се случиха не бяха това, което исках. Доста хора загубиха доверието ми, а други го спечелиха. Осъзнах, че трябва да си егоист, за да постигаш исканото и че не трябва да правиш компромиси за нечие друго щастие, пренабрегвайки себе си. Имах и добри изживявания с приятели и най-важното:срещнах едно страхотно момче, което ми върна до някаква степен надеждата, че нищо не е загубено с една любов. Сега просто гледам напред и се надявам следващата година да бъде весела, изпълнена с хубави моменти, за които да се сещам с усмивка. :) Пожелавам ви и на вас една нова, щастлива година! :)

hooliganka89
12-29-2008, 21:59
Равносметка...
За мен 2008г. беше най-лошата през целият ми живот,но не за неща които съм сгрешила,а за неща в които аз нямам никакъв глас,но те просто се случват,идват и ти променят целият живот.
Взех решение да започна нещо,за което още не съжелявам,но всичко което ми се случи през тази година бледнее пред едно,което ще ме измъчва до края на окаяните ми дни.

Пожелавам на всички 2009 да бъде много по-спорна от която и да е друга отминала година.Нека всеки постигне желаното от него,нека му се радва и най-вече нека всеки оценя всеки един миг от живота,защото животът е наистина кратък,нека всеки казва това което мисли без да се замисля за после,защото после е относително понятие.
Нека всеки да бъде по-добър всяка следваща година,от предходната.
Пожелавам на всички,всичко най-хубаво.

Vikitooo
12-29-2008, 22:51
Определено тази година беше по-добра от останалите две. Имаше много разочорования, но пак за сметка на това имаше и хубави моменти. Надявам се, че другата година ще бъде по-динамична за мен..

TooLittelTooLate
12-30-2008, 09:43
Равносметка...
За мен 2008г. беше най-лошата през целият ми живот,но не за неща които съм сгрешила,а за неща в които аз нямам никакъв глас,но те просто се случват,идват и ти променят целият живот.
Взех решение да започна нещо,за което още не съжелявам,но всичко което ми се случи през тази година бледнее пред едно,което ще ме измъчва до края на окаяните ми дни.

Пожелавам на всички 2009 да бъде много по-спорна от която и да е друга отминала година.Нека всеки постигне желаното от него,нека му се радва и най-вече нека всеки оценя всеки един миг от живота,защото животът е наистина кратък,нека всеки казва това което мисли без да се замисля за после,защото после е относително понятие.
Нека всеки да бъде по-добър всяка следваща година,от предходната.
Пожелавам на всички,всичко най-хубаво.

Е аз пожелавам същото и на теб и тази година да ти донесе всичко, което страта не успя. :) Весело изкарване на всички. :)

LiRRRa
12-30-2008, 10:17
През тази година пораснах.От всички аспекти на живота.
Случиха ми се някои добри неща и някои лоши...но от лошите си взех поука и се поучих от грешките си както никога до сега.И съдбата ми се отплати за това.Вече не съм момичето, което бях в началото на 2008.Сега съм невероятно променена както на външен вид, така и вътрешно (най-вече).Преодолях много проблеми, преминах много бариери и граници, изпитах себе си в безброй начинания и приключения и направих душата си по-силна и по-изпълнена с обич и оптимизъм.Прекарах някои самотни дни, други на купони пълни с веселие и тълпи от приятели.Но и лоши моменти не отсъстват.... загубих няколко приятели, на които държах и за които мислех само положителни неща, а те ме предадоха по един много много гаден начин... Но пък ми провървя в любовта.Все още не е перфекно, но иначе за какво ще мечтая в 12-тия час утре !?... :) Мисля, че това беше година на промени.Осъзнах много неща и ще посрещна новата година с повече акъл, повече опит и много усмивки и положителни очаквания.
През 2оо9 не губете надеждата и вярата си! Не предавайте себе си независимо какво налагат обстоятелствата и не забравайте кой сте и от къде сте тръгнали! Пожелавам ви много запомнящи се мигове, към които да се връщате през следващите години и повече усмивки! :) :-)

Jumbie483
12-30-2008, 10:21
Средна година беше. Нито много добра, нито много лоша :)
През януари тази година се запознах с момиче, което в последствие се превърна в моя много много добра приятелка. Но сме от различни градове. Хубавото беше, че поне се видяхме лятото на морето. Страхотен човек :-)
В течение на времето се запознах и с още две страхотни момичета, които също са ми страхотни приятелки на които мога да разчитам напълно.
За сметка на тези три нови много добри и здрави приятелства, загубих най-добрия си приятел и най-добрата си приятелка. Те бяха момчето и момичето с което израстнах още от съвсем крехка възраст и с които свързвам всичките си спомени, но ето на.. дойде време и ние да се разделим. Доволна съм поне, че в тази раздяла нямаше предателство.. Всеки от нас тръгна по различен път от живота си..и за жалост пътищата не ни се пресичат, но поне ще ги запомня като двама от най-ценните хора за мен.
Иначе относно любовта.. Мина още една година с моето момче. Любовта нараства все повече и се надявам през новата 2009 все така да вървят нещата. :mrgreen:

Punisherrr
12-30-2008, 10:36
Равносметка за миналата година - ТРУДНА,гадна,мъчителна,про� �леми(най-вече в семейството).... радвам се,че свърши та да идва,тва което чакам толкова дълго...
И като изключим всички тия помии айде да добавя,че май доста се смях тая година :D иии много каране на кънки!

8-) bye bye 2008

Slave4You
12-30-2008, 11:19
Хах еми аз тая година меко казано минах през Ада ;) Случиха ми се неща, за които сама си бях виновна, както и такива, които изобщо не зависеха от мен. Ама се оказа, че това не е толкова лошо. Сега се чувствам мн по-силна от преди, научих се да се справям с определени проблеми и като цяло научих много работи за живота, които ще ми послужат в бъдеще.. За Любовта не научих нищо особено, тъй като не съм се сблъсквала с нея ;)

Girl-of-Sin
12-30-2008, 11:27
Като цяло не мога да се похваля, че 2008г беше една от добрите ми години.Особено първата и половина беше меко казано кошмарна, но пък мина и замина, и дори бе забравена.Имах едно прилично лято, в което добих доста нови запознанства, допуснах поредният неподходящ до себе си, заради което си понесох последствията, но и от това бързо се съвзех, есента бе напрегната, живот на скорост, но пък не лоша.Ако трябва да обобщя, 2008 не беше една от любимите ми години, но я преживях, с цената на това, че израстнах адски много като човек.

FiRe_LaDy
12-30-2008, 13:57
Годината започна зле за мен (в болницата),но доброто в този момент беше,че разбрах,че имам наистина добри приятели и не ме оставиха дори за миг.В най-големите студове идваха по няколко пъти до другия край на града.Все още съм си с тях и много се радвам за което....а що се отнася до гаджета - само 1 имаше за мен и все още съм с него.Дано и скоро не се разделим.Като цяло - чудесна година беше!Дано следващата да е още по-хубава и откачена :grin: :grin: :grin:

taffy
12-30-2008, 14:52
Ами аз не губих приятели.. Даже се сближих много с тези, с които не бях близка.. И се оказаха най-добрите ми приятелки.. Разбрах, че човека, който си мислех, че познавам перфектно.. Не е точно този, за който го мислих.. Имах известни разочарования.. И успехи.. Последните месеци беше страшна промяна.. И в мен, и във нещата около мен.. Лятото един от най-близките ми хора замина.. Аз нещо се променям.. Абе.. дано новата година да е по - хубава.. Все пак, крайно време е да ми се случи нещо голямо и запомнящо се.. :D

mynichka
12-30-2008, 16:42
Не съм загубила нищо..не съм намерила и нови приятели ( много трудно допускам човек да ме опознае, и се гордея с това, че ужасно малко хора ме познават истински..но тези хора са страхотни- винаги знаят какво чувствам дори и да не споделям - плакала съм с тях, смяла съм с тях и не ми трябват други). Иначе през тази година намерих истинската си любов- намерих го и няма да го пусна да си отиде- освен гадже той е и мои най- добър приятел ..и сме си щастливи вече 8 месеца. Та така тази година беше успешна за мен и за любовта ми - имала съм и лоши моменти, но къде ги няма :-P Искрено се надявам следващата да е двойно по- добра от тази ( и то в сферата на образованието - да си завърша добре, да си взема матурите с високи оценки и да вляза където искам :)

.. DeViL mAy CrY ..
12-30-2008, 17:32
Тази година не ми беше една от най-хубавите.Загубих хора който исках да са ми приятели,загубих шанс който ми се даваше от момчето което харесвам.Карах се с приятелка,но след това всичко се оправи.Направих много грешки през тази година,както и направих неща,за който не вярваш че аз мога да реша ии да преодолея.Пораснах много през тази година и най-вече през лятото станах друг човек.Моля се само другата година да не е такава като тази и да сме много по сплотени и всичко да се промени :smt006

Dark_Angel_F
12-30-2008, 19:17
Загубих първата си любов ( ако може да се нарече така , защото не съм сигурна обичах ли го или просто бях привързана до болка към него ) ... загубих 2 момичета , които смятах за най-добри приятелки...от половин година съм си загубила ума по друго момче и това често ми изграва лоша шега....Спечелих нови приятели ... леко позабравени пряителства се възродиха с нова сила още по- голяма от преди... Много губих и много печелих , но като ударя чертата се оказа че повече съм загубила от колкто спечелила и за това едва дочаквам новата година с надеждата ,че ще ми донесе любов и повече радост.

malone
12-30-2008, 21:12
Тази година беше на приливи и отливи.Началото беше неприятно и първите три месеца бяха мрачни.След това нещата се пооправиха и в личен и в семеен аспект.Готино лято по-добро от очакването ми.След това късане с гаджето,което в последствие се оказа неприятен за мен момент.Последните два месеца пак ужасяващи - спроблеми вкъщи.Пожелавам си следваща година да ми даде повече поводи за усмивка и приятни емоции.

[B]a[N]D[i]T[k]a
12-30-2008, 21:42
ох тази година беше .... **** за първи път работих ... видях какво е сам да си печелиш парите... срещнах се с нови хора... сърцето ми беше разбито ... но намерих момче с което успях да го поправя.. :) ммм за тази година смених 3 училища :-o :shock: не мисля че съм загубила някой приятел .. по скоро намерих нови :) .. ии да не забравям.. имигрирах :-o