Влез

View Full Version : Секс гафове

Страници : 1 [2]

0y7ofCon7roL
10-25-2010, 10:50
Тааакамм..... чукам си аз бившата на задна, а на нея да и дойде великата идея като го вадя да свършвам тя да се обърне за да и свърша на коремчето.....вадя го аз да свършвам и тя в този момент рязко се обраща като си вдига единия крак с идеята че ще мине над главата ми :-D е оказа се че не успя да го дигне толко високо и ме цапна в мутрата толкова силно че паднах от леглото 8-) Гаф 2 пак със същия индивид :-) лятно време август месц взели сме един чаршав и ще праим секс в гората....разполагаме се на една сянка и почваме..след около 10 минути се чуват някви си говорят и стреснати поглеждаме кой минава ии гледаме на приятелката ми брат и и някав негов френд минават на 20 30 метра от нас, аз се изчервих а тя позеленя добре че не ни видяха :oops: гаф 3 малко гадна историика която не искам да си спомням но ще я разкажа :( ще праим анален с бившата слагам аз един капут и почвам след 5 мин го вадя да видя кво е положението и гледам капута омацан с л...а махкам капута и почвам да си я чукам в сливката ... тук историята мълчи как отново оная ми работа е попаднала в задника на приятелката ми без да разбера :-o и си я помпя аз и го вадя да свършвам и като го видях целия кафяв щях да получа масивен инфаркт :( :( :( и след това я питам -що не ми каза че е в задника ти ма ? и тя ми вика - ами помислих си че след като ме оправиш ще си го измиеш на чешмата :shock:

TaniTa1993
10-25-2010, 21:26
ами не мога да се сета за много... но има...слу4аи на гафове
Този който 6те кажа не е сварзан с мен но ми е мн сме6ен.Докато моят приятел си правел 4икия и баба му влезнала в стаята... :Д каззала не6то тапо и излезнала.. :д
Карам го веднаж да ме води в гората на разходка,разбира се с цел,отиваме там саблазнявам го аз...както и да е работата стана,но изникна не6то друго... група ловдйииски ку4ета се задават кам нас... ние само си грабнахме дрехите без да ги обли4аме... трагнхме да бягаме и излезнахме на един път...там пак минават коли....

:Д ужасТ такав срам...тогава..и са6тевременно голям смях.. след това..:Д

nniicckkoo
10-30-2010, 21:05
аз ще кажа кратно и ясно: един път обърках дупките защото беше тъмно и тя така изпища че ме заболяха ушите

Maltesiers
10-31-2010, 03:28
ами не мога да се сета за много... но има...слу4аи на гафове
Този който 6те кажа не е сварзан с мен но ми е мн сме6ен.Докато моят приятел си правел 4икия и баба му влезнала в стаята... :Д каззала не6то тапо и излезнала.. :д
Карам го веднаж да ме води в гората на разходка,разбира се с цел,отиваме там саблазнявам го аз...както и да е работата стана,но изникна не6то друго... група ловдйииски ку4ета се задават кам нас... ние само си грабнахме дрехите без да ги обли4аме... трагнхме да бягаме и излезнахме на един път...там пак минават коли....

:Д ужасТ такав срам...тогава..и са6тевременно голям смях.. след това..:Д

бате, ако се научиш и да пишеш що годе правилно, цена няа да имаш

KokoDjambo
10-31-2010, 11:00
Еми имала съм ама ме е срам да си призная :oops:

Аз се досещам ама чакам да си признаеш :D

DREAM95
10-31-2010, 13:42
x3eme майките са напаст !!! :P :-D

gerilovedani
10-31-2010, 16:27
Ааааа НЕ,многоо се смях :D :D
...като му дойде времето и аз ще се разпиша :razz: :razz: :razz:

den4o7
11-01-2010, 10:01
Ами имала съм гафове.Веднъж се прибирам в нас,бях духала във входа на един пич и коленете ми яко червени и майка ми като ме видя,понеже бях с къса пола вика "Да не падна по стълбите".Най-конфузните ситуации са били като съм се изпускала след аналния секс :oops:

В 90% от постовете си споменаваш как си дрискала. Аман! Рабрахме...

:smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044

karriikk
11-01-2010, 10:53
be praq si az sex s edna biv6a priqtelka i maika mi 4uka po vratata :-D vikam ne vlizai,tq vika abe vlizam 4e mi trqbva6 za malko,vikam neeee ne vlizai ti kazvam :D tq pak abe vlizam iiiii nie burzo legnahme i se zavihme i tq kato vlezna samo pogledna kaza ne6to tupo i si izlezna :-D
И при мене майка ми влезе един път и така научи, че правя секс. :oops: И аз с целия ми мозък го подкарах на клишета: "Ама то не е тва, което си мислиш"...
Е, баш тва беше.

По-гаден начин то този да научи - няма!

Аз, ако така науча за дъщеря си, малееее....

Всички бащи ли сте такива ? :lol:

karriikk
11-01-2010, 11:03
Чукам една съученичка анално..ама яка кучка ,а тя да имала разтройство и не ми каза...Сами се сещате как осра пейзажа...Тва съм го писал и в друга тема ,тъй ,че някой може и да го знаят случая!

разкажи го по подробно ако може че мен ме възбужда..ако искаш пиши лс :oops:

:shock: смятайй :lol:

karriikk
11-01-2010, 11:17
Знам ,че има такава тема ,но е мноооого стара ,тъй ,че ще пусна нова .
Разкажете за свои секс гафове ,издънки или каквото се сетите подобно :)

Изпускала съм се след анален секс.... :oops:

Прави си клизма преди да почнеш ! ; D

karriikk
11-01-2010, 11:24
Ами пръднах до като ме местеше да се обънем :oops:
:D

:lol: :lol: :lol: е не...

:shock: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

karriikk
11-01-2010, 11:51
.. .Значи , една моя приятелка вика у тях си цялата компания . . Отиваме нали и попадаме на следната гледка :Тя в кухнята с приятеля си са на задна , а един фр. на гаджето й снима . . Като ни видя , спряха и тя дойде до нас като ни пита дали искаме да правим оргия :shock: Всички се съгласиха освен мен и още едно момиче . . Е тука вече си е гафът : Т. ( момичето,което ни извика у тях ) заедно с приятеля си решиха да ни показват свои измислени пози . . мислеха , че всичко ще мине оК . .да ама не . . Като започнаха, от п*****а й почнаха да излизат газове или и аз незнам какво XD . . Някои се кефеха , а други се смяха като ненормални . . Пък приятеля й я оспокои с думите : Спокойно , де, това е само въздух . xDD

karriikk
11-01-2010, 11:52
Във Вкъщи сме с гаджето!.И започнахме да се събличаме и вече сме се съблекли само гащичките останаха махам аз нейните после тя мойте.Момичето така се уплаши.!Викам и какво има тя вика леле ще ме скъсаш.! :razz: :razz: :razz:

Същата реакция беше и при мен , когато го правихме за 1-ви път xD

Andr0medA
11-07-2010, 18:47
Като започнаха, от п*****а й почнаха да излизат газове или и аз незнам какво XD . . Някои се кефеха , а други се смяха като ненормални . . Пък приятеля й я оспокои с думите : Спокойно , де, това е само въздух . xDD

И на мен ми се е случвало да ми излиза въздух от там като го извади :razz: доста е забавно... :-D
А иначе веднъж с моя леко потрошихме леглото :D не знам какво толкова стана, но беше леко сконфузно, след това смешно :D Изведнъж просто се счупи :shock: Но за сега нямам кой знае какви гафове... Като естествено не броим звънящите телефони и то точно в кулминационни моменти! :D 8-)

azida
11-08-2010, 20:04
Е обичайното - скъсан презерватив или да свърши върху влагалището :)

Slobbery
01-25-2013, 23:37
Подновявам темата.

Rabalka
01-26-2013, 07:42
Правя свирки на един пич и ми звъни телефона - майка.Вдигам аз,а той постоянно ми го бута в устата, а майка ми обеснява нещо,че щели да ходят с татко на гости и нямало да ги има, а аз само мхм,мхм и тя..."Хапвай спокойно, аз ти казах какво имах да ти казвам" и затвори.И момчето всичко чува и се залива от смях и вика"некултурно е да се говори с пълна уста".
На един купон правя свирки на едно момче в една стая и нахълтват едно момче с едно момиче и "Опсс ще пречим ли?" и тоя им вика о не разполагайте се,ама те не останаха дълго за друга стая тръгнаха :oops:

s_E_x_Y_y_Y
01-26-2013, 15:51
то не е точно секс гаф
един път с едно бивше гадже бяхме вкъщи и нашите си бяха у нас,а ние се боричкаме в моята стая гъделичкахме се и вдигахме доста шум като цяло и когато майка ми ни викна за вечеря каза "изразходвайте си енергията по друг начин или поне не когато с баща ти сме вкъщи", а ние избухнахме в смях и така и не можахме да обясним, че не правехме това, което тя си мислеше... :D

Eskapel4o
01-26-2013, 21:56
Без да искам и го бутнах в окото :D

_ivi_
01-27-2013, 07:18
Във Вкъщи сме с гаджето!.И започнахме да се събличаме и вече сме се съблекли само гащичките останаха махам аз нейните после тя мойте.Момичето така се уплаши.!Викам и какво има тя вика леле ще ме скъсаш.! :razz: :razz: :razz:

И аз съм казвала това в малко по-различен вариант "леле ще ме пръснеш бе" ...като го видях и така се оцъклих.Иначе гаф майка ми ни завари докато го правехме .

ronaldinio337
01-27-2013, 12:05
Абе тя беше върху мен целувахме се звънна телефона :@ 1-път дойде върху мен и пак целуваме се звънна телефона ПАК :@:@ и на 3-тия път казах дай тоя шибан телефон и го изкл :Д:Д:Д

Slobbery
01-28-2013, 14:24
Веднъж бившия ми ме изпращаше до нас,но не знам как стигнахме до това дали сме правили секс в асансьор..Не го бяхме правили и решихме да опитаме,та натиснахме стопа м/у етажите обаче сме се развихрили и явно някой от нас е написнал някое копче,че асансьора слезна един етаж по-надолу и една съседка ни видя... Жената така се втрещи,че до момента не ме поздравява хаха

zaichebaichexox
01-29-2013, 01:10
Гафът с вакума и звука :D Също телефоните , те са най-редовни :D Приятелят ми ми се скара , че вдигам много шум , също един път го одрах много :D Срам , позор ..