View Full Version : Секс гафове
Luda_do_poluda
12-29-2008, 10:53
Знам ,че има такава тема ,но е мноооого стара ,тъй ,че ще пусна нова .
Разкажете за свои секс гафове ,издънки или каквото се сетите подобно :)
Luda_do_poluda
12-29-2008, 11:04
Аз ще разкажа нещо ,за което много съм се смяла .Значи правя аз свирка на гаджето ми с уговорката като свърши да го глътна ... Идва момента на свършване ,всичко перфектно ,обаче майка му се разхожда из коридора и няма как да изляза да банята ,защото моя вътре се разкарва по ..... аз още държа семенната му течност в устата си ,а имам чувството ,че ще повърна ,защото това нещо е отвратително гадно ...(не знам какво беше ял ) Той реши да си направи бъзик с мен и от няма на къде да го глътна ,хванал ми ръцете и започна да се опитва да ме накара да го глътна - като ме гъделичка .... аз като се засмях и цялата сперма се озова по лицето му . Аз избухнах в невероятен смях ,а той горкия не знаеше какво да прави .... :D :D :D тогава не беше приятно ,но ... после се смяхме много
girl_in_black
12-29-2008, 11:16
Нощното ми шкафче е точно до леглото и имам отгоре наи-различи нахвърляни работи.По време на секс съборихме нещо, мисля си "сигурно е нещо от моите неща, после ще го вдигна".След секса видях, че "нещото" е чисто новият му телефон. Вдигнах го бързо и незабелязано, мисля, че не се усети 8-)
На стената до леглото ми сравнително ниско ми е нощната лампа.Какво му хрумна на моя (бившия) да се изправи на леглото и се удари доста силно в лампата.Той охка, че го боли, аз гледам, че лампата се е наклонила и му викам "олеле ще падне", неговият отговор-"мен толкова ме боли, ти за лампата мислиш".Не падна, де.
По време на секс са ми тракали зъбите от студ, не знам дали разбра.
Телефонът редовно звъни...И в повечето случаи се оказва мама-кога моята, кога неговата :D
Сигурно има и други,но за момента не се сещам.
LovelyGirl
12-29-2008, 13:43
Сещам се само за това,че доста често ни се случва съседите да думкат по стената,защото сме много шумни :lol:
А веднъж дори бяха оставили бележка пред входната врата с надпис ".... Не искам да ставам свидетелка на маратоните ти" или нещо от сорта беше 8-)
be praq si az sex s edna biv6a priqtelka i maika mi 4uka po vratata :-D vikam ne vlizai,tq vika abe vlizam 4e mi trqbva6 za malko,vikam neeee ne vlizai ti kazvam :D tq pak abe vlizam iiiii nie burzo legnahme i se zavihme i tq kato vlezna samo pogledna kaza ne6to tupo i si izlezna :-D
1.Един път с бившия ми приятел ще правим секс и вече сме се награбили и чуваме че се отключва и изведнъж баща му натиска дръжката на вратата, аз пищя а бившия ми скача и му хлопва вратата,дивана се обръща а аз едва сварих да се облека и със скунфузената си физиономия слязах пред блока да доизчакам приятеля си!
2. С приятеля ми ще правим секс и тъкмо почваме и леглото хлътна на едната страна,просто пропадна е ние си продължихме но беше доста забавно балансирането! :-)
ladykeisy
12-29-2008, 15:13
x3eme майките са напаст !!! :P
znam znam :D osobeno moita e golqma napast 8-)
Luda_do_poluda
12-29-2008, 15:24
x3eme не само твоята майка е напаст ... и на гаджето ми майката е същата
Аз ще разкажа нещо ,за което много съм се смяла .Значи правя аз свирка на гаджето ми с уговорката като свърши да го глътна ... Идва момента на свършване ,всичко перфектно ,обаче майка му се разхожда из коридора и няма как да изляза да банята ,защото моя вътре се разкарва по ..... аз още държа семенната му течност в устата си ,а имам чувството ,че ще повърна ,защото това нещо е отвратително гадно ...(не знам какво беше ял ) Той реши да си направи бъзик с мен и от няма на къде да го глътна ,хванал ми ръцете и започна да се опитва да ме накара да го глътна - като ме гъделичка .... аз като се засмях и цялата сперма се озова по лицето му . Аз избухнах в невероятен смях ,а той горкия не знаеше какво да прави .... :D :D :D тогава не беше приятно ,но ... после се смяхме много :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .. нали е мн0го отворен
scoobydors
12-29-2008, 15:55
Тема като за мене... :lol:
С бившия ми веднъж го правихме под душа и се аз се хлъзнах и паднах брутално на земята... :D
Или пък друг път без да исках се отпуснах на него и без да исках му прискрипах топките. :razz:
Колко съм гадна. :oops: :lol:
palavka89
12-29-2008, 17:28
Na men mi se skuchi malko nepriaten gaf izprazniha v pusito po greshka ta se naloji da pia hapche
SoAfraid
12-29-2008, 18:10
Ако искаш мога да ти покажа.
Luda_do_poluda
12-29-2008, 22:51
Не искам ! Благодаря !
Ами докато бившия ми приятел ми правеше френска любов, заспа
ani4kata
12-30-2008, 06:42
1. v4era s moq fr kato go pravihme i poneje az bqh otgore i kato se druskah i to se 4uvashe edin pruckasht zvuk kogato ni se dopiraha telata i na nas mn smeshno ni stana :lol:
2. pak pri v4erashnite ni izpalnenia utqh,i nali nie sme v spalniata mu i trugvame da smenqne pozata ama az si udarih edinia krak na legloto mu shtoto to ima nekva izpuknala 4ast tam otstrani :lol: :lol: :lol: az se zalqh ot smqh :lol: :lol: :lol:
Bellatrix
12-30-2008, 06:46
be praq si az sex s edna biv6a priqtelka i maika mi 4uka po vratata :-D vikam ne vlizai,tq vika abe vlizam 4e mi trqbva6 za malko,vikam neeee ne vlizai ti kazvam :D tq pak abe vlizam iiiii nie burzo legnahme i se zavihme i tq kato vlezna samo pogledna kaza ne6to tupo i si izlezna :-D
И при мене майка ми влезе един път и така научи, че правя секс. :oops: И аз с целия ми мозък го подкарах на клишета: "Ама то не е тва, което си мислиш"...
Е, баш тва беше.
И при мене майка ми влезе един път и така научи, че правя секс. :oops: И аз с целия ми мозък го подкарах на клишета: "Ама то не е тва, което си мислиш"...
Е, баш тва беше.da ama kato kaje6 "ne e tova koeto si misli6" nomera ne minava nali :D
MakeMeLaugh
12-30-2008, 12:56
Е, баш тва беше.
По-гаден начин то този да научи - няма!
Аз, ако така науча за дъщеря си, малееее....
mirkisss
12-30-2008, 12:58
Е, баш тва беше.
горко и на дъщеря ти :lol:
Luda_do_poluda
12-30-2008, 15:55
Мойта научи по телефона ...аз овъртах много и тя реши ,че баща ми й изневерява ,а тогава беше на Гърция и искаше да си хваща веднага самолет да дойде да го разобличава ,но аз в крайна сметка събрах сили и й казах "Мами ... с М.... ходим отдавна ....тате не ти изневерява ,в мен е проблема" Тогава жената реши ,че съм тежко болна ,но аз й казах ,че тая болест е нелечима ,но ще живея :D
Ми... преди няколко дена с приятеля ми и компанията бяхме на хижа.. и към 12ч. отидохме в наща стая за да правим секс.. правим си ние кфот си правим ама нито сме заключили нито нищо иии по едно време без да сме чули някои влезна и вика айде де идваите да пиете :-D :-D ама като видя кфа е обстановката напусна на бързо :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: и след като си свършихме отидохме
tekila_sunrise
12-30-2008, 16:44
Снощи с приятеля ми тъкмо се бяхме разгорещили и по едно време телефона ми звъни.И аз му викам "тва моя телефон ли беше"? И се наложи да прекъснем, и то си оказа че майка ми ми звъняла да се прибирам,и се наложи да си тръгна щот и баща ми :-x , и аз :smt013 :smt013 :smt068 щото секса беше точно 15 мин преди да ми звъннат :smt076 :smt076 :smt076 :smt076 :smt076
да я целунеш и да свършиш,,,,и да си дадеш дънките да ти ги изпере :D
palavnik20
12-30-2008, 19:05
е тва много яко...човека много се е уморил...-:)
DevilWish
12-30-2008, 19:22
Не се сещам за гафове.Само където всеки път си блъскам я глава я крак в шкафовете или в парното . . вчера правихме секс, майка ми ми звънна и ми вика какво правиш аз викам "Секс правя" тя вика "олее" там какво взе да разпрвя през това време моя приятел не спира и аз и викам "айдее ,затваряй по-бързо" ,той моя чул по-бързо /разбира само малко български/ и почна по-бързо и аз едвам се сдържам да не се развикам :D Ей такива простотии
depressedgirl
12-30-2008, 20:30
ем при мен за ся е нямало гафове и се надявам за по нататък също да няма :)
princesa_viki
12-30-2008, 20:33
znam znam :D osobeno moita e golqma napast 8-)
Шттт!Не говори така за нея! :o :-D Много си е добричка жената :oops:
princesa_viki
12-30-2008, 20:36
А относно гафовете-не се сещам сега,но със сигурност е имало :)
А относно гафовете-не се сещам сега,но със сигурност е имало :)e ti toq gaf det napisah s koi misli6 e bil
ne pomni6 li kgato tq vleze :D
nejnaDROGA
12-30-2008, 21:03
Със сегашния ми приятел все още не сме правили секс,така че ще разкажа няколко историйки с бившия :)
1.Лятото бяхме на море с компанията в една вила :) Всички отидоха на дискотека с изключение на нас двамата :) Отидохме във вилата,облякохме си банските и ЦОП! в басейна :) Целувки,милувки във водата и ХОП!-качи ме на двойния дюшек,който беше в вътре :oops: Още малко целувки,милувки...Стигнахме до секса,но нещо явно се бяхме изместили в единия край й ... Хоп обратно във водата :lol: Голям смях падна :-D
2.Миналата зима бяхме с компанията в една хижа ... Ядене,пиене (както си му е реда) и по едно време му викам "Айде да се качим до горе :oops: " ... Качваме се ние в стаята,слагам на вратата една огромна бележка (формат А3 ако не се лъжа),на която пише "Не ни безпокойте!!!" и след около 40 мин. един приятел идва (без да почука,без нищо),влиза и вика "Абе Иво да си виждал дистанционното за ДВД-то" :shock: ](*,) ... Идиота отначало даже не зацепи,какво правим :-D ,но след 20-тина секунди мълчание каза "Ооо ама вие такова ... Абе е*ал съм ти дистанционното ... Приятно прекарване" :lol: Добре,че бяхме завити иначе щях да го убия :D
3.Бяхме се събрали в апартамента на сестра му (която уж беше в Гърция) и след купончето останахме само двамата :) и естествено започнахме да си се целуваме,гушкаме ... Стигна се до секс и точно,преди да изпитам върховния оргазъм чуваме как вратата се отваря и чуваме глас "Брат ми познай кой се прибра по-рано" :shock: ](*,) ... Влезе тя в спалнята и ни гледа двамата завити,бельо навсякъде,а ние червени като домати и вика "Опааа май трябваше да се прибера със следващия автобус" :-D Последва истеричен смях от трима ни,след което тя отиде в другата стая и ни остави да се облечем на спокойствие :-D
Сигурно е имало и други гафове,но в момента се сетих само за тези :)
П.П.Естествено не броя прекъснатите актове заради звънящи телефони :o
kat4enceto
12-30-2008, 21:21
Аз съм отскоро с приятеля ми, но от както правим секс, най-често се случва да ни безпокоят телефоните! :x
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Като имате проблеми с телефоните .. просто ги изключваите или спираите звука :) Ние винаги така правим после гледаме кой ни е търсил.. :P
viktorious
12-30-2008, 21:48
правя го аз с бившата нали и аз съм отдоло,
по едно време звъни майка и и телефона и до главата ми и тя го вдига
почва да говори с майка си
и аз нали в първия момент спирам да се наприказват и да продалжаваме
ама викам f*ck it! и я почвам... :D :D :D и тя няква говори още с майка си ама пъшка и само "мамо ай после ще ти званна" и давай... вземи :D
princesa_viki
12-30-2008, 21:58
А относно гафовете-не се сещам сега,но със сигурност е имало :)e ti toq gaf det napisah s koi misli6 e bil
Помня,ама не помня да е прекъснала нещо.Май бяхме приключили вече 8-) Не знам 8-)
Хахха на моя приятел вчера трябваше да му звъни заболекарката за час.. и тя пък жената звъна точно по време на секса.. и аз бях от горе че той имал мусколна треска и си давам аз от горе и тела му звъни и си говори със заболекарката и аз си давам и си му пъшкам кои знаи кфо си е помислила жената(не съм пъшкала силно ама се пак.. :oops: )
Помня,ама не помня да е прекъснала нещо.Май бяхме приключили вече 8-) Не знам 8-)
ne bqhme prikliu4ili o6te ama kakto i da e :-D kato se setq pak mi stava sme6no :-D
SunShinePearl
12-30-2008, 23:11
хах все ми звъни телефона....и аз нали дугнах щото ми беше една мн добра фр и прая секс и говоря и тя на др ден абе кво само пъшкаше :lol:
малееееееее апък щях да си умра от срам мн време го прайхме вагинален и след тва каот го изкара за малко и се полъчи тва със въздуха малееее щях да умра от срам :lol:
о сетих се веднъж прайме си секс и на 5 метра от нас един фр мие чаши :lol:
др пък си влизат и излизат от стаята а бее нямам думи...чувало се е и от др стая тва да няма деца да прайте :lol: :lol: :lol:
Правим секс с моя обаче съм на един фотьоил.Застанала съм на 4-ри крака с лице към задната част и той си ме помпи...Обаче по едно време не знам какво стана ...тоя фотьоил като се наклони и докато се усетим се изтърсихме на пода и двамата.
Като имате проблеми с телефоните .. просто ги изключваите или спираите звука :) Ние винаги така правим после гледаме кой ни е търсил.. :P
Ние пък правихме секс,докато най-добрият му приятел беше в съседната стая на компа и онзи почна да клипва по телефона :lol: :lol: :lol:
scoobydors
12-31-2008, 02:02
Доста интересни неща проетох... :lol:
Ние пък правихме секс,докато най-добрият му приятел беше в съседната стая на компа и онзи почна да клипва по телефона :lol: :lol: :lol:
хахахаха :lol: :lol: :lol: яко кво..
rammstein123
12-31-2008, 19:52
Правим секс с моя обаче съм на един фотьоил.Застанала съм на 4-ри крака с лице към задната част и той си ме помпи...Обаче по едно време не знам какво стана ...тоя фотьоил като се наклони и докато се усетим се изтърсихме на пода и двамата.
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
emm praimm si sex nie oba4e az sum ot doluu i po edno wreme kak si izpraskah glawata.. :razz: .. toi sedii i se hili a az seda i se 4uda ot kef li da p16kam ili ot bolkata :D 8-)
Na men mi se skuchi malko nepriaten gaf izprazniha v pusito po greshka ta se naloji da pia hapche
ot top 10 ti si na 1-vo mqsto ;]
karoli_94
01-02-2009, 00:19
...
Верно са чудна работа.
Прибира се жената и гледа 14 годишна пръдла се шиба в леглото й със сина й. Ама по- свястно гадже от тва на къде?!
Представям си другите му гаджета кви са били.
Abe priqtel,4udq ti se ,6to samo obijda6??Hi4 ne podbira6,mi davai vsi4ko nared.Tuka seki razpravq nqkva izcepka i tva e,a ti ne6to ne moje6 da se sdarji6 mai... :?
Еми приятел, до сега в цялата тема не бях обиждал никой макар, че прочетох кви ли не глупости (говоря за единични случаи, не всички).
Не обиждам всички, теб не съм те обидил.
Мда не издържам. Сега ми кажи, че избивам комплекси, защото вече получаваш оргазми като ми го кажат.
Hahah mi ne,ne mi trqq da kazvam na nqkoi,4e e kompleksar,osven,ako ne sam zabelqzala,4e naistina e takuv.A ti se pozamisli malko - ne govorq li4no za sebe si,mn dobre zn,4e ne si me obidil li4no,prosto ti se 4udq,ot kade se ti idva taka da se izkazva6 za hora,koito ne poznava6...Puk i vij samo kak bez da sam ti kazala ne6to konkretno,ve4e si gotov da spori6 i ska4a6 vednaga.Misalta mi e,4e ne e nujno samo hrana da ima.
http://www.duma.bg/2004/1004/111004/snimki/0101-1.jpg
"Хранътъ прави борбътъ"
Както и да е. Опитвам се да спра, но не мога. Идва ми от вътре.
Чукам една съученичка анално..ама яка кучка ,а тя да имала разтройство и не ми каза...Сами се сещате как осра пейзажа...Тва съм го писал и в друга тема ,тъй ,че някой може и да го знаят случая!
fashion4etyy
01-02-2009, 01:35
Чукам една съученичка анално..ама яка кучка ,а тя да имала разтройство и не ми каза...Сами се сещате как осра пейзажа...Тва съм го писал и в друга тема ,тъй ,че някой може и да го знаят случая!
разкажи го по подробно ако може че мен ме възбужда..ако искаш пиши лс :oops:
JUSTDNB, като имаш да казваш нещо кажи го на лично, не е нужно да четем всички вашия спор...
Същата ситуация само ,че на купон преди да вляза да служа(уча).И така и не ме оставиха да си свърша работата , гадняри :-x
ами поне два пъти съм го удряла с лакът в лицето без да искам...телефонът си ми звъни най-редовно докато правя секс..онова дето влиза въздух понякога и се чува един много гаден звук-случвало ми се е няколко пъти и после направо ми иде да потъна в земята от срам! друго какво...а да, веднъж правех секс с едно момче в неговата кола ,като аз съм отгоре и сме на седалката на шофьора, и преди той да свърши аз без да искам се допрях до кормилото ии натиснах клаксона и той милия много се стресна ..ужас направо..един път правехме секс в тях и аз си ударих главата в една лампа ,която беше на стената, а след това станах и се подхлъзнах докато излизах от банята и се пребих пред него-жалка гледка съм била..или пък тръгвам аз да му разкопчавам дънките и както много съм се разгорещила половин час не мога да му разкопчая колана-МОМЧЕТА МОЛЯ ВИ НОСЕТЕ ПО-РЯДКО КОЛАНИ.. мисля че докато правя секс съм един от малкото хора , при които ще станат толкова гафове..няма един път да е минало безпроблемно.. :-D
karoli_94
01-02-2009, 12:46
...
miloto_girl_4e
01-02-2009, 12:49
Редовният номер при нас е да звънне телефон - той обикновено не вдига, но ако на мен ми звъни майка ми - вдигам и, щото иначе ще се паникьоса къде съм, що не вдигам и т.н
За някакъв сериозен гаф не се сещам, за сега никой не ни е хващал докато правим секс, нищо, че се е случвало у нас и у тях, докато има някого в апартамента..
Случвало се е и на купон да си правим некви екстри, докато на съседното легло лежи мъртво пияно момче.. :)
Първият път, когато го направихме(в същия ден и тръгнахме)беше на РДто му, на вилата му горе на таванското помешение.. най-добрият му приятел, който спеше в стаята под нас описа ситуацията така "Горе все едно коне играеха мач" :D :D :D , ние лично бяхме малко под влиянието на алкохол, такаче.. :) Но аз не знаех, че сме така буйни хаха :)
Друго.. не се сещам.. :)
JUSTDNB, като имаш да казваш нещо кажи го на лично, не е нужно да четем всички вашия спор...
Prav/a si,taka e.
Po temata - 1 izcepka sam imala i tq daje ne be6e savsem po na6a vina - be6e 1 lqto i nie si go pravim na plaja nqkade kam 3,4 sutrinta da e bilo i uj be6e pusto,oba4e izvednaj ot nqkade izko4i 1 grupi4ka hora i ne samo ni vidqha,no i se sprqha i 1niq s cqlata si naglost,naso4il nqkvo fener4e v liceto mi i az gola leleee :lol: Az qko pobesnqh de i im kazah da se razkarat,ama si be6e i konfuzno...
Smqta6e 4e s1m svqsna za6toto po-k1sno napravih dosta ne6ta za sina j i go vrazumih,srq da pu6i i pie zaradi men,daje i v daskalo si vdigna uspeha za6toto go nakarah!btw ako obi4a6 ne obijdaj!
Ок, извинявай.
What happens to me ?!
predi malko se setih za o6te edin gaf koito bqh zabravil :D
sus edna biv6a priqtelka bqhme u tqh vuv hola i vsi4ko vurve6e OK dokato ne me prati do neinata staq za prezarvativ a puk nie bqhme v hola
trugvam az oba4e v koridora ima edna vrata a tq cqlata stuklena a puk na si4koto otgorei i tumno i az ne q vidqh...i treeees to4no v neq :-D
sabudihme vsi4ki a tq gorkata se oblqkvla naburzo v hola i trugnala da obqsnqva na tehnite 4e e stanalo slu4aino udara vuv vratata 8-)
girl_in_black
01-03-2009, 17:47
sus edna biv6a priqtelka bqhme u tqh vuv hola i vsi4ko vurve6e OK dokato ne me prati do neinata staq za prezarvativ a puk nie bqhme v hola
trugvam az oba4e v koridora ima edna vrata a tq cqlata stuklena a puk na si4koto otgorei i tumno i az ne q vidqh...i treeees to4no v neq :-D
sabudihme vsi4ki a tq gorkata se oblqkvla naburzo v hola i trugnala da obqsnqva na tehnite 4e e stanalo slu4aino udara vuv vratata 8-)
Оо на мен два пъти ми се е случвало да се блъскам в стъклени врати на магазини(това няма нищо общо със секс, ама се сетих) :D Продавачките после гледат много злобно.
Споко, на жените им е навик да го правят тва.
aka6a_vamp
01-03-2009, 17:49
^аа долна клевета :-o
И на теб ти се е случвало нали. :-D
aka6a_vamp
01-03-2009, 17:51
Ее ест че ми се е,ама не е навик :? вие се едно не гедате злобно..
:D :D :D
Аз говорех за удрянето във витрини.
Но и другото си е вярно, да.
aka6a_vamp
01-03-2009, 17:55
8-) 8-) охх бе :D за витрини не,но със стълбовете по улицата често имаме контакт
То затова думата "шматка" е от женски пол.
seduction1mplex
01-03-2009, 18:00
При мен пък гафове бог дал..нашите са ни прекъсвали милион пъти..обаче най-гадното беше когато отидохме на вилата му..всичко беше тип топ,изкарвахме си супер докато не започнаха да прииждат приятелите му с някви тъпи реплики от сорта на "къде са кърпите,че искам да си измия краката" и сякви такива..Дойде време да си ходят и ние супер щастливи че ще си продължим...качваме се махаме дрехите и хоп на мен ми дошло..егати :-D
aka6a_vamp
01-03-2009, 18:00
^аа да си ги нямаме такива... 8-)
stiga spamihte temata ebati :(
Sladyranka14
01-03-2009, 18:02
Аз ще разкажа нещо ,за което много съм се смяла .Значи правя аз свирка на гаджето ми с уговорката като свърши да го глътна ... Идва момента на свършване ,всичко перфектно ,обаче майка му се разхожда из коридора и няма как да изляза да банята ,защото моя вътре се разкарва по ..... аз още държа семенната му течност в устата си ,а имам чувството ,че ще повърна ,защото това нещо е отвратително гадно ...(не знам какво беше ял ) Той реши да си направи бъзик с мен и от няма на къде да го глътна ,хванал ми ръцете и започна да се опитва да ме накара да го глътна - като ме гъделичка .... аз като се засмях и цялата сперма се озова по лицето му . Аз избухнах в невероятен смях ,а той горкия не знаеше какво да прави .... :D :D :D тогава не беше приятно ,но ... после се смяхме много :-D :-D
Веднъж в Мола една путарана толкова беше навирила носа, че щеше да събори вратата на аптеката.
Няма такъв смях после, сигурно целия Мол ни чу.
Едит: Сори, спирам да спамя.
Едит2: Някой забеляза ли, че се извиних цели 2 (два) пъти ?!
aka6a_vamp
01-03-2009, 18:04
да бе..вече в тоя Мол рядко се срешат различни екземпляри от тея..
ladykeisy
01-05-2009, 09:10
Hacked!
ми аз съм имала някои от най-често срещаните гафове
-телефона звани
-става вакум и излизат някои от страните звуци
Vesetyyyy
01-05-2009, 13:02
Аз ще разкажа нещо ,за което много съм се смяла .Значи правя аз свирка на гаджето ми с уговорката като свърши да го глътна ... Идва момента на свършване ,всичко перфектно ,обаче майка му се разхожда из коридора и няма как да изляза да банята ,защото моя вътре се разкарва по ..... аз още държа семенната му течност в устата си ,а имам чувството ,че ще повърна ,защото това нещо е отвратително гадно ...(не знам какво беше ял ) Той реши да си направи бъзик с мен и от няма на къде да го глътна ,хванал ми ръцете и започна да се опитва да ме накара да го глътна - като ме гъделичка .... аз като се засмях и цялата сперма се озова по лицето му . Аз избухнах в невероятен смях ,а той горкия не знаеше какво да прави .... :D :D :D тогава не беше приятно ,но ... после се смяхме много
Супер забавно :D :D :D :-D :P
Супер забавно :D :D :D :-D :P
izpotroila si im banqta (i guza ti) :razz:
roksana_1
01-05-2009, 13:51
Със сегашния ми приятел все още не сме правили секс,така че ще разкажа няколко историйки с бившия :)
1.Лятото бяхме на море с компанията в една вила :) Всички отидоха на дискотека с изключение на нас двамата :) Отидохме във вилата,облякохме си банските и ЦОП! в басейна :) Целувки,милувки във водата и ХОП!-качи ме на двойния дюшек,който беше в вътре :oops: Още малко целувки,милувки...Стигнахме до секса,но нещо явно се бяхме изместили в единия край й ... Хоп обратно във водата :lol: Голям смях падна :-D
2.Миналата зима бяхме с компанията в една хижа ... Ядене,пиене (както си му е реда) и по едно време му викам "Айде да се качим до горе :oops: " ... Качваме се ние в стаята,слагам на вратата една огромна бележка (формат А3 ако не се лъжа),на която пише "Не ни безпокойте!!!" и след около 40 мин. един приятел идва (без да почука,без нищо),влиза и вика "Абе Иво да си виждал дистанционното за ДВД-то" :shock: ](*,) ... Идиота отначало даже не зацепи,какво правим :-D ,но след 20-тина секунди мълчание каза "Ооо ама вие такова ... Абе е*ал съм ти дистанционното ... Приятно прекарване" :lol: Добре,че бяхме завити иначе щях да го убия :D
3.Бяхме се събрали в апартамента на сестра му (която уж беше в Гърция) и след купончето останахме само двамата :) и естествено започнахме да си се целуваме,гушкаме ... Стигна се до секс и точно,преди да изпитам върховния оргазъм чуваме как вратата се отваря и чуваме глас "Брат ми познай кой се прибра по-рано" :shock: ](*,) ... Влезе тя в спалнята и ни гледа двамата завити,бельо навсякъде,а ние червени като домати и вика "Опааа май трябваше да се прибера със следващия автобус" :-D Последва истеричен смях от трима ни,след което тя отиде в другата стая и ни остави да се облечем на спокойствие :-D
Сигурно е имало и други гафове,но в момента се сетих само за тези :)
П.П.Естествено не броя прекъснатите актове заради звънящи телефони :o
тези ме разбиха :lol: :lol: :lol: :lol:
С едно бивше гадже бяхме спали вкъщи (аз живеех сама). Сутринта се събудихме и ни удари на нежности. От тях пък ни изби на възбуда и се сещате до къде се стигна. След малко обаче се звъни много настоятелно на вратата. Облякох си един халат и станах да отворя. Оказа се, че е комшията, който живее на долния етаж. (Да уточна, че е дърт, гаден, пенсионер.) Той само с един тъничък гласец каза:
-Абе, какви са тези размествания, които правите толкова рано? Някакви столове търкате, а ние още спим. Може ли да си местите мебелите малко по-късно?
Аз се изчервих, извиних се и затворих вратата. Когато казах на бившия се смяхме много.
ROFL !!! :razz: :razz: :razz: :razz:
Оо на мен два пъти ми се е случвало да се блъскам в стъклени врати на магазини(това няма нищо общо със секс, ама се сетих) :D Продавачките после гледат много злобно.
друго е продавачка друго е баща и да ме гледа така :D
:lol: :razz: :lol: ..
fashion4etyy
01-05-2009, 16:36
беше отдавна но.. бяхме двама на вилата на баща ми,и нейния разбрал от някъде и на сутринта дойде да си я прибере :shock: ](*,)
roksana_1
01-05-2009, 16:46
:lol: :lol: :lol: :razz: 8-)
:lol: :lol: :lol: :razz: 8-)
вие се смейте ама на мен не ми беше много смешно тогава 8-)
lqlqllllq
01-07-2009, 23:50
Nie sme na seloto na gadjeto mi s brat mu i gadjeto my i imashe samo v nashata staq TV i te pri nas (yjas) a na nas ni se pravi sex molih me gi da izlqzat ma te neshtat (gadovve) i moqt fr poneje mu hlopa nqkoq i dryga daska v glavata vika nie i pred vaze mojem :D:D:D i vqqrno toi po4na da me ebe pred tqh a az se zalasvam ot smqh i ve4e nz kvo da pravq dobre 4e beshe 4arshava az samo gledah da se zavivam da se ne vijda nishto i ops te nakraq izlqzaha ama malko kasno :D:D:D beshe cirk i to golqm :D:D:D
ivsan4eto
01-08-2009, 11:18
Nie sme na seloto na gadjeto mi s brat mu i gadjeto my i imashe samo v nashata staq TV i te pri nas (yjas) a na nas ni se pravi sex molih me gi da izlqzat ma te neshtat (gadovve) i moqt fr poneje mu hlopa nqkoq i dryga daska v glavata vika nie i pred vaze mojem :D:D:D i vqqrno toi po4na da me ebe pred tqh a az se zalasvam ot smqh i ve4e nz kvo da pravq dobre 4e beshe 4arshava az samo gledah da se zavivam da se ne vijda nishto i ops te nakraq izlqzaha ama malko kasno :D:D:D beshe cirk i to golqm :D:D:D
Нещо ме съмнява тази история.... да сте почнали пред брат му и гаджето му.....
хахаха тука има някои постове дето просто могат да те уморят :razz: :razz: :razz:
Някои са гледали повече филми.
amatiorkataa
03-03-2009, 17:05
Такам...гафът не е свързан с мен,но стана на един купон, на който бях свидетелка и умрях да се смея... слухайте... значи един пич беше решил да оправи мацката в тоалетната, нз защо точно там,нооо.... И ии ... и нали свършил и завързал презерватива и го завил в салфетка.. Да кажа,че беше много пиян и незнайно как презервативът със салфетката се оказал върху печката за готвене на майка му... и сега какво става... Ха ха ха тя пуска печката и представете си цялата печка беше с неговата сперма.. Лелеле е тва е гафът...Иначе моят гаф е един... правехме як секс и леглото просто не издържа а беше на крачета около 10 см и просто стана едно буффф и падна ама си продължихме
1.Един път с приятелката ми правиме секс,а парното точно за мене и без да искам си допрях голия guz до парното и изпищах :grin:
2. пак с приятелката ми правиме секс и матрака изведнъж пропадна :D но си продължихме :P
fire_magic
03-03-2009, 17:42
6те6е да е яко да си пишете и годините, ама....
Нямам такива гафове ... :grin:
Боже....като видях,че и аз съм писал в темата ме хвана срам :-D .
Изпускала съм се след анален секс.... :oops:
MimIenceEe
03-04-2009, 08:11
... Нямам гафове за моя радост :grin: 8-)
EarthShaker
03-04-2009, 09:35
Изпускала съм се след анален секс.... :oops:
кофти тръпка
еййй гафове колкото да искате!!!
1. бяхме на един купон и ще правиме секс в спалнята! само дето преди това някой идиот беше избил врата! таа се наложи да я залостим. и всичко по реда си тъкмо сме се рагорещили и изведнъж се чува бааам трес... и вратата пада и то върху един кашон с играчки! врявата която се вдигна беше ужасна та и двамата с приятеля ми подскочихме! посмяхме се много! той стана затвори врата но след 5 мин пак се чу дууум трес! това се случи още 5-6 пъти докато накрая просто оставихме вратата отворена
2. с бившето ми бяхме решили да изпробваме кожените белезници и каишки които му бяха подарили за рд-то. и тъкмо съм го завързала за леглото, завързала съм му и очите и правиме си секс и на нещо на шега си казахме че дори и майка му няма да го измъкне... след по малко от 2 мин майкаму му звани и казва "аз съм пред вратата ама съм си забравила ключовете отключи ми!!" еййй нямаше такъв смях!
3.веднъж правим секс на леглото ми ииии да се зъвъртим кой отгоре кой от доло и той се озова на земята!
pisentseto
03-06-2009, 12:13
и на мен ми се е случвало подбно,само че беше една фр и то на моя РД.Бяхме останали само аз,гаджето ми и тя щеше да спи в нас,а наще в другата стая.И сега ние тримата в хола седим и ще гледаме ТВ и какво дагледаме хоп порнои 5 часа гледаме порно и мн ясно че ни се до е''
И ние почнахме да се целуваме пред нея един върхо друг и той започна да ме саблича и ми надигна само потника и почна да ми целува гардите и тя горката само седи и гледа порното и нищо не казва,а моя даже се мъчи да ми бърка с праст,ама нямаше как щото трябваше да ми сабуе данките изцяло. И по едно време тя вика аз си лягам и ние ок нали.И там сфарши моя и тя влиза да ме пита за пижама.
Сещам се и за друг гаф,сега пак на неговия РД :D :razz: :razz: :razz: Уж както си пием ние и по едно време ни се до е'',и какво да правим каде да отидем хоп и в тоалетната тя е обща с банята :razz: :razz: :grin: :grin: :grin: :D :D и няма как да седнем на тоалетната чиния щото я бяхме счупили един път ,като се е''' там и какво да правим .И аз ми викам айде ще ти направя подарак за РД свирка и тампочвам аз и по едно време лампата изгасва :D :D и ние седим и малчим и той си сложи раката на врата и вратата се отваря и тоя и трасна и фр разбра пак тя живее точно до тях и другите я пита що не отиде до WC и тя отивам у дома ,и ние само се хилим :D :D :D и се облякахме и там излизаме и тя в този момент влиза и вика глупаци :D :D :D няма ли дуго място
А пък за тоалетната съм казвала в друга тема,такаче няма да се повтарям пак
Това за телефоните и при нас редовно званят :-D :-D
dragonfly92
03-07-2009, 00:40
:D :D:D:D:D:D
melllisssa
03-19-2009, 21:07
:grin: :grin: :grin: :grin:
SiSsKkAa
03-19-2009, 21:22
1. v4era s moq fr kato go pravihme i poneje az bqh otgore i kato se druskah i to se 4uvashe edin pruckasht zvuk kogato ni se dopiraha telata i na nas mn smeshno ni stana :lol:
:lol: :lol: :lol: az se zalqh ot smqh :lol: :lol: :lol:
оооооооооооо да да да .това и на мен ми се еслучвало и лошото е,че засмееш ли се един път и той почва да се смее и така отиват 10 минути в смях.направо ужас хахахах
С първия ми имахме страшно много гафове..но този който все още ми е като обица на ухото... У тях сме и сме сами (уж) и тей като мн обичахме да го прайм на музикален фон...не сме чули кога сестра му се е прибрала... и тя си прай кафе и разни такива и явно е решила че братчето й е сам...И влиза,а аз отгоре...и само изписках,тя затвори и каза,че стаята й трябва...Или по-точно някви дрехи от стаята...И след минута някъде влезе...умрях от срам...успяхме само да се завием... но си беше пак гадно...
със бившия ми бяхме по-внимателни,пък и после 5 месеца живяхме сами..и нямахме такива изпълнения...Но се сещам за...Докато бяхме във Франция при техните...майка му ни хвана...в банята...
sexyisfunny
03-20-2009, 11:30
Хмм аз нямам май гафове :-P :-P :-P :-P
Jumbie483
03-20-2009, 13:22
абе то при нас до секс не се стигна, ама... :razz: :D
веднъж той дошъл в даскалото ми (по време на час) и ме извика отвън..
и отиваме ние в тоалетната (на мен ми се пиеше вода.. ) и там почнахме първо с целувките (всичко както си му е реда)
и затворихме вратата, а аз се подпрях на нея.. и изведнъж се чу някакво силно скърцане и вратата падна :razz: а ние и двамата в коридора срещу всички класни стаи, аз лежа върху вратата, той върху мен :razz: :razz: из всички стаи излязоха да видят какво става :oops:
SexYy_PalavniK
03-22-2009, 13:19
аз се сещам за 1 смешен момичето ми правеше свирка и почна по топките да ми ги лиже и с върха на езика и много ме беше гъдел и ни беше смешно
moneycomeme
03-22-2009, 13:33
....Декември месец е.На хижа сме най-близките приятели...пийнала съм,приятеля ми -също...Отиваме за 1 лубовен сеанс в стата си....бяхме забравили от страстите да заклучим вратата....точно в най-горещата част влиза една от моите приятелки и пуска осветлението.....вижда ни и стои така вцепенена,аз не съм притеснителна личност и просто я помолих да излезе...толкова беше стресната,че дори нямаше сили да напусне стаята....на другия ден,когато вече бях изтрезняла,разбрах,4е сме объркали с приятеля ми стаите... ;]
kris4ann
03-22-2009, 18:37
Всички отговори изчетох но един като един случай от моите гафове не видях ...
с моито гадже когато бях на 15-16 години и сега седа си на компа и той гледа там кво пиша, защото си пишех с един бивш и той малко се раздразни и ме вдигна и ме махна от компютара и сяда на едното легло и ме слага върху него да седна и аз си сядам и почваме да се гушкаме, целуваме .. и чуствата прераснаха в нещо повече щот на него му стана и ме попита дали искам да правим секс ..ама хич исключихме че отвън на двора у нас неговите родители , моите и още едни приятели там на майка се бяха сабрали на "следобедно кафе" и си говорат там обаче щорите не ни бяха пуснати и ние вътре си консумираме връската и само майка ми там да се хвали с новите и цветя дето бяха наредени на моя прозорец от външна страна им ги показала ама ние хич не сме ги видели и само някои чука на прозореца и ние и двамата с някви физиономии :D ги гледаме от вътре ама аз веднага станах да пусна щорите и после като излезнахме на вън че отиваме на кафе и почнаха да ни базикат бащите ни щтот майка им беше казала апък майка ми и неговата майка ни гледат някак станно и за край майка ми не ми говори цели 3 дена :D :D апък баща ми ме разпитваще как беше кфо стана колко му е ... :shock: ужаассс!!!!! :D :D 8-) :razz:
flower123
03-22-2009, 19:55
хахахахахаха представям си ситуацията :-D :-D :-D
flower123
03-22-2009, 19:56
хахахахахаха представям си ситуацията :-D :-D :-D
voidwalker
07-02-2009, 20:32
нененене това последното обра точките :D
удряла съм се в раклата..
отделно телефона много пъти е звънял, звънеца на входната врата също :lol:
а пък веднъж малкия му брат ни завари на калъп, ама то тва не беше гаф а направо катастрофа
Ами пръднах до като ме местеше да се обънем :oops:
:D
:lol: :lol: :lol: е не...
pe4enkata
07-04-2009, 14:03
оле оле
angel_spirit
07-04-2009, 22:20
леле значи удряла съм се в раклата,чували са се от онези приятни звуци,в 1вия момент почнах да се хиля неудържимо абе ужас :D , сестра му не ни е хващала слава богу иначе се е случвало по време на френска да ме ухапе :lol: абе тъпотийки ама има време... :D
ам с бившата ... Много май бяха :D Та няколко за които се сещам:
1: Правим го у тях ... Не знам защо ни скимна , но майка и беше в другата стая и ние лежим завити и по 1 време като влиза като у тях си , никаква култура , нито чука , нищо :D Ама нищо , ние седим завити на и гледаме ТВ :D И спокойно си излезе после , нищо неподозираща и после продължихме :D
2: Правим го в нас и домашния звани ли не звани ... Ядосвам се и ставам гол (телефона е в коридора) ... По 1 време майка ми и баща ми се прибират и аз седя гол и т.н. ... После се правя , че отивам да се къпя , ама поне седмица , две не се погледнахме :(
а бе може и да има още , ама ай :)
Имала съм преди месец и нещо една издънка след анален секс!
:razz: 8-) :grin: :-D
Алекс да не се надриска....?! :)
Всички отговори изчетох но един като един случай от моите гафове не видях ...
с моито гадже когато бях на 15-16 години и сега седа си на компа и той гледа там кво пиша, защото си пишех с един бивш и той малко се раздразни и ме вдигна и ме махна от компютара и сяда на едното легло и ме слага върху него да седна и аз си сядам и почваме да се гушкаме, целуваме .. и чуствата прераснаха в нещо повече щот на него му стана и ме попита дали искам да правим секс ..ама хич исключихме че отвън на двора у нас неговите родители , моите и още едни приятели там на майка се бяха сабрали на "следобедно кафе" и си говорат там обаче щорите не ни бяха пуснати и ние вътре си консумираме връската и само майка ми там да се хвали с новите и цветя дето бяха наредени на моя прозорец от външна страна им ги показала ама ние хич не сме ги видели и само някои чука на прозореца и ние и двамата с някви физиономии :D ги гледаме от вътре ама аз веднага станах да пусна щорите и после като излезнахме на вън че отиваме на кафе и почнаха да ни базикат бащите ни щтот майка им беше казала апък майка ми и неговата майка ни гледат някак станно и за край майка ми не ми говори цели 3 дена :D :D апък баща ми ме разпитваще как беше кфо стана колко му е ... :shock: ужаассс!!!!! :D :D 8-) :razz:
Тфа съм го гледала някъде.. :?
KpbCTHuKbT
07-06-2009, 17:47
Хаха, какви измислени историйки, идеални за сценарий на филм. :)
DivoTo_KoTe
07-06-2009, 18:13
^ хахаха
няколко поста ме рабиха направо :grin: :D :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Не можеш да стигнеш до тоалетната освен ако не си в нея!При мене беше само доста омацване на презерватива и почти нищо друго навън.За първи път след две години анален секс ми се случва,надявам се и за последен!
Рисковете на професията :D , като не искаш да се изцапаш, не ставай миньор, тва е :razz:
Jus7DreamBoy
07-07-2009, 07:42
ПО някой от историйте може да станат много добри порно филми :) Такаде търся момиче и момче дето ще се Ибът без пари пред камера 8-)
WestCoast
07-08-2009, 08:09
аз!!
м айде да напиша с новата приятелка ... По-готино е с нея:
Значи 1 път бяхме у тях , в другата стая. Ама искахме да отидем при компютъра който е в другата стая, но трябваше да чакаме брат и да стане (той ще е 8ми клас) И се мяткаме , от 1ния фотьойл на другия и най-накрая се наместихме на дивана , точно зад брат и се намира. И чакаме , чакаме , онзи още играе :D Та минаха 5 мин и аз само я бъзикам "Ае де не можеш!" Става дума за френска :lol: Та копеленцето си играе и от време на време като го убият на играта се обърне за сек да каже 1-2 думи , за да знаем , че е жив :-D Та 10 мин не го убиха гада и не се обръща , като някой статуя и аз постоянно и броя минутите до края на играта за да я дразна. :D Та най-накрая се разгневи и за секунда разкопча колани , ципове , всичко :D И почна ,но изведнъж брат и го убиха и копеленцето се обръща :D Не нацяло разбира се (може би защото не можа да го понесе :lol: ) , само успя да си извърти главата и гледа кака си наведена и "работи" , аз съм се облегнал с разкопчани гащи ... :D И веднага се обръща :lol: Бе направо му видях очите ... Като на забавен кадър беше :razz: :razz: И после леш смях ... Цял ден се смяхме ... Хем се смея , хем ми е кофти ... Как ще го погледна в очите :lol: :lol: :oops: Та брат и стана не се обърна да ни каже "Айде сядайте" , а се изниза тихичко без да ни погледне и доста време ни избягваше, повече сестра си де , все пак не живея у тях :D Аз се оправих и ние седнахме ... Та там вече и викам , ай ся продължението , ама нещо като на бъзик , ама :oops: И айде пак , но като се прибира майка и ... Забързана някаква , аз се чудя как да се оправям , бъркам кое как беше :D Та идва да вземе нещо , аз седя на топка и се правя , че гледам нещо :D Тя добре , че изчезна набързо , че да се оправя :lol: :lol: :lol:
И сега не се сещам за друго :D
Значи 1 път бяхме у тях , в другата стая. Ама искахме да отидем при компютъра който е в другата стая, но трябваше да чакаме брат и да стане (той ще е 8ми клас) И се мяткаме , от 1ния фотьойл на другия и най-накрая се наместихме на дивана , точно зад брат и се намира. И чакаме , чакаме , онзи още играе :D Та минаха 5 мин и аз само я бъзикам "Ае де не можеш!" Става дума за френска :lol: Та копеленцето си играе и от време на време като го убият на играта се обърне за сек да каже 1-2 думи , за да знаем , че е жив :-D Та 10 мин не го убиха гада и не се обръща , като някой статуя и аз постоянно и броя минутите до края на играта за да я дразна. :D Та най-накрая се разгневи и за секунда разкопча колани , ципове , всичко :D И почна ,но изведнъж брат и го убиха и копеленцето се обръща :D Не нацяло разбира се (може би защото не можа да го понесе :lol: ) , само успя да си извърти главата и гледа кака си наведена и "работи" , аз съм се облегнал с разкопчани гащи ... :D И веднага се обръща :lol: Бе направо му видях очите ... Като на забавен кадър беше :razz: :razz: И после леш смях ... Цял ден се смяхме ... Хем се смея , хем ми е кофти ... Как ще го погледна в очите :lol: :lol: :oops: Та брат и стана не се обърна да ни каже "Айде сядайте" , а се изниза тихичко без да ни погледне и доста време ни избягваше, повече сестра си де , все пак не живея у тях :D Аз се оправих и ние седнахме ... Та там вече и викам , ай ся продължението , ама нещо като на бъзик , ама :oops: И айде пак , но като се прибира майка и ... Забързана някаква , аз се чудя как да се оправям , бъркам кое как беше :D Та идва да вземе нещо , аз седя на топка и се правя , че гледам нещо :D Тя добре , че изчезна набързо , че да се оправя :lol: :lol: :lol:
Пич смял съм от сърце като прочетох това !
ЪП!!! http://img.zamunda.net/pic/smilies/rocknroll.gif
:lol: :lol: :lol: A аз няма да го забравя! :lol:
halcho_g
09-08-2009, 09:35
Нама да даам инфо мн ама като наалии се сещате :D баща ми спеше на съседното легло :D
Нама да даам инфо мн ама като наалии се сещате :D баща ми спеше на съседното легло :D
Да сетихме се,лъскал си бастуна!
е аре пишете и вие де... Утре ще лепнете пак 10 такива теми...
:lol: :lol: :lol:
PsychologicalDisorder
10-20-2009, 20:50
Да сетихме се,лъскал си бастуна!
:lol:
Алекс да не се надриска....?! :)
Отчасти.... :oops:
Лол,някой се е насрал....Хахахаха
LostSelf
10-20-2009, 21:06
амии айде и аз да се включа с нещо...почнахме се ние,по едно време решихме да минем на 69,и след 1-2 мин в къщи нахълтват сестра ми и 3-4 нейни приятелки,те са на по 8-9 годишни...виждаме само как се натиска дръжката на врата и секунди преди да се отвори той успя да легне до мен и да издърпа юргана от земята.Да поясня че бяхме в моята стая а сестрами беше решила да провери дали съм си в къщи.След като тя напусна стаята аз реших че няма страшно и можем да си продължим.Приятеля ми се опитваше да ме разубеди естествено докато не взех нещата в ръце и уста.Точно преди той да свърши сестра ми отново влезе изгледа ни странно,добре че нищо не се виждаше от юргана,престорихме се че се гъделичкаме,тя ни показа какво е нарисувала в училище и повече не я видях до края на деня :-D
ахаха бахти якото изживяване...Добре,че нямам сестри или братя...За разликата от приятелкатаhttp://img.zamunda.net/pic/smilies/nugget.gifhttp://img.zamunda.net/pic/smilies/yucky.gif :lol:
Правим секс.. правим секс.. и п о1 време влиза баба и и сме на задна и съм си я хванал за циците.. И просто като ни видя мисля че щеше да припадне.. След 2 мин излезнах от тях :Д едвам се възбудих после но всичко мина 6+
До сега не бях чел темата,за това цитирам толкова стар отговор,но умрях от смях :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
marsella
10-20-2009, 22:20
Ще умраааа :lol: :lol: :lol: Със сълзиииии :lol:
bqsna_teenagerka
10-21-2009, 11:22
:lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: ох имам да изживявам толкова мн
Dark_Angel_F
10-21-2009, 14:25
Ух аз имам навика все да изцепвам някви глупости... :D Например с бившия ми праивим секс вече около 2 часа и на мен пак отвътве ми дойде да кажа няква пълна глупост... дори не помня каква беше , но беше определено пълна глупост... И бившия не стига че фе фана за галвата как може да ръся в такъв момемнт простотии ами и му спадна заради това... :D
ъп уе! http://photos.mayaiv.com/wp-includes/images/smilies/JC_rockin.gif
ъп уе! http://photos.mayaiv.com/wp-includes/images/smilies/JC_rockin.gif
тъп си уе! http://photos.mayaiv.com/wp-includes/images/smilies/JC_rockin.gif
тъй ли уе? http://photos.mayaiv.com/wp-includes/images/smilies/a118.gif
хахаха интересна тема :grin: Една от най-големите ми издънки беше това лято на един рожден ден. Аз Бях добре почерпена и се запознахх с едно много сладко момче. Награбиьме се на една полянка веднага и как стана не помня се озовахме в тоалетната ... :grin: и вече 30 мин стоим там и всички започват да ни търсят, но мен ми е неудобно да изляза от тоалетната с раздърпани дрехи и момче под ръка :o и опитвам се аз да излезна от едно прозорче на тоалетната в задния двор на къщата :grin: и какво стана то... при скока взех че си счупих ръката ... :grin: :grin: Е всички много ми се смяха :grin:
Разби ме с таз история много добра ама определено неща да ми се случва :lol: :lol: :lol: :grin: :grin:
aaaaaaaaaaaaaaah
11-22-2009, 20:03
malee :D:D:D:D:D
bqsna_teenagerka
11-23-2009, 10:32
Разби ме с таз история много добра ама определено неща да ми се случва :lol: :lol: :lol: :grin: :grin:
:lol: егати филма а пича сигурно е цъкал WOW ili Cs ;d;d;;d
SoStarstruck
11-23-2009, 10:37
:lol: егати филма а пича сигурно е цъкал WOW ili Cs ;d;d;;dяхухаухах е не, разби ме това... :lol: :lol: :lol:
Цъкаше "Call of Duty" май :oops: :lol:
хахах неееее.. CS май да беше :lol:
оф като се сетя и ... :lol: :lol:
хахах неееее.. CS май да беше :lol:
оф като се сетя и ... :lol: :lol:
шматко не е CS,брат ти не играе CS... Злетак... Call of Duty беше! :lol: 8-)
Хахах ай ся се скарайте к'во е играл брат и.. важното е,че е било яко... :) Аз не моа се сетя за гафове.. което е странно.. :) Ама Бх...
С една мацка сме се разгорещили, тя на леглото с глава към вратата, аз отгоре нещо се потя, по едно време се изправям и тъкмо да го вкарам пак.... една приятелка влиза да каже лека нощ. Познайте какво видя, мацката гола по гръб а аз съм го натопорчил точно срещу влизащата в стаята през вратата. Гледа ме тя конфузно, изчервена.... а аз:
- Кажи душице...
Другия фал беше, като реших да се избъзикам, 10 минути отидох в нейната стая и ги хванах с нейното гадже :D:D:D
хххх "Кажи душице" :razz: И си го държиш сигурно за да "вкараш" повече драматизъм,сякаш и викаш "Ти си следващата!" :lol:
Biskfitka
11-23-2009, 18:37
хххх "Кажи душице" :razz: И си го държиш сигурно за да "вкараш" повече драматизъм,сякаш и викаш "Ти си следващата!" :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
beretta92sd
11-23-2009, 20:05
тцтцт при мене само гафове :)) щото аз си падам да го правя на вънка някаде :))
И че с една мадама такава неангажираща връзка имахме за сексче и виждаме се ние и се чудим де а го праим :)) и отиваме в морската там на едни пеки като сапаренца с изглед към морето :)) и праим го там лизане секс туй онуй и аз тъй от време на време се надигам да гледам да няма зрители гледам на съседната пейка следващото като сапаренце още едни се награбили и се ебат :)
Пък с едно друго гадже в нейния вход ама долу на входната врата дето са пощите около 12 чеса вечерта и във входа тъмно (ако идваш от вънка нищо не се скива ко става вътре) и праим ний и гледам идва една бабка и дигам аз гащите и и отварям вратата таз кат поскочи сигурно инфаркт щеше да получи.
С едно друго гадже сме у тях, и майка й и братй също са там, само че в другата стая и тая мойта някои и звъни по тела и тя беше с една къса поличка и почвам да я лижа аз докат си говори по тела :) а в тая стая дето бяхме към нея има тераса свързана с кухнята кадето е майка й и че тя се разхождаше напред назад понея тераса :)) пък знам ли може и да е надничала ;)
Един друг път пък пак в туй гадже, аз отивам утях тя седнала да учи в кухнята и и казвам ай ми направиш една свирка, и почва сега тя и по едно време чуваме майка й се прибира и идва в кухнята и аз несварвам си го прибера и само блузата отгоре му премятам, и влиза майка й и пита ко праим, гаджето вика ми учим ко да праим :) и излезе майкай от кухнята и си го прибрах :))
Другия път беше пред спортна зала на една пейка ми прави свирка таз същата и гледам аз по едно време има едни камери за наблюдение и са чудя сега тез камери бачкат ли небачкат ли :) щото те се връткат наляво на дясно ама дали записват кой ги знае :) и кавам на гаджето дай се прместим че май ни записаха :)
друго друго :)) а да туй беше скоро преди около 2 месеца имах една пак таква за сексче само, и няма де а го праим и викам дай ще идем в офиса ми дет бачкам има легло всичко си има и то късно 10 чеса някаде вечерта и прайм го ний аз съм заключил вратата ама по едно време чувам долу на паркинга колата на шефа алармата са вкл. апък той трябваше да си е утях и след малко няма 1 мин той вече на вратата и се мъчи да отключи, забравил нещо че дошъл си го вземе посреднощ.И му викам аз чакай заето е сега :)) и са усети той за ко става дума и вика дай ми туй за което съм дошъл пък вий си продължавайте.
Уфф пък имах една случка направо незнам с един мангал.
Таман са готвим го правим с едно гадже на една скрита зад едни храсти пейка в морската свалила гащите тя надупила се таман ще й го вкарвам и нещешли от храстите изкача един магнгал.Ама там дето се беше скрил имаше една шуба с листа и той изглежда се надявал да гледа ама стъпал на тез листа и кат изшумяха изкочи от храстите ний станахме опраихми са и ония минава бавно пред нас, и гаджето кат вика дай си ножа сега ще го оправя тоз манго как си позволява да ни прекъсва,( щото аз тогава си носих едно ножче не кой знае колко голямо около 15 см само острието :) ) и й казвам аз на нея, него е срам тоя манго що се издава кога друг път ще види секс наживо.
та ай стига толкова за сега :)) и други има ама много ви станаха :)
ма ти си можел да пишеш на диалект?!
CrAzYyYy
11-24-2009, 23:08
пр..днах докато ме местеше да се обърнем :D :oops:
ужасно беше :o :D
:oops: :
Ко ти пука бе :razz:
mumiikataa
11-25-2009, 08:35
Ох, развеселихте ме... Но и се сетих, че при нас винаги има гафове (предимно от моя страна)...
Още от първия път се почна... Питаше ме през 2 минути как съм, добре ли съм, ако има нещо да спрем... След като на 5тия път му казах да престане, че ще го фрасна с нещо и той добре добре.. След 1-2 минути пак "Ама мило сигурна ли си, че си добре" и аз като избухнах в един смях... Не можах да се спра известно време..
Веднъж пак бяхме отишли на вилата му... А там леглата са с пружини и ми звъни по едно време телефона... Майка ми естествено.. Тя всеки ден ми звънеше по 1-2 пъти да ме чуе как съм, защото почти цялото лято не се бях прибирала в София... Бях при баба ми... Тя уцели точния момент... Обръщам се, протягам се и един мощен вик... и една огромна синка 2 месеца не можа да се махне... Беше наистина огромна и той "добре ли си добре ли си", аз насълзена вдигам телефона... Т'ва легло съм го проклинала след тоя случай.. После като се видях с наще и отидох с тях до морето... Трябваше да обяснявам тази синка, която се вижда под банския..
Веднъж става 10 и той ще ме закара с колата вкъщи... Бяхме у един негов приятел и по двойки гледахме "Здрач" :lol:
Тръгваме ние... Ама по време на филма правихме всичко друго, но не и да го гледаме.. Аз рецитирах тихичко репликите ту на английски, ту на български... И като бяхме в колата само се спогледахме и отидохме на една полянка извън града... "Мило... в 10 и 30 трябва да съм в нас" .. И нали правим ние каквото правим, а колата е малко тясна.. На няколко пъти се удрях... Баща ми ми звъня 4 пъти.. Мазало беше...
Повечето пъти като се разлигавя и избухвам в някакъв смях... Особено като се случи първия път момента с въздуха и "пръцкването" и малко се изчервих и почнах да се хиля.. Докато продължим :D
Веднъж бяхме на една вила... До камината... Студ... Тракаха ми зъбите.. Дивана скърцаше... Но ние не сме се виждали 2 седмици и не можем да си устоим.. И пак к'во стана к'во не стана отидоха 4 часа... И в 5, малко преди да приключим, аз взех, че задрямах, щото бях толкова изморена и 2 не виждах, ма той май не разбра :lol:
Има и още ма стига толкова :-D
KokoDjambo
11-25-2009, 13:43
Ами случвало се е пичката да се насере след анален секс.Последния ът беше с една от форума и като се насра гледаше като теле в железница.Иначе с голямо самочувствие беше ....
Ами случвало се е пичката да се насере след анален секс.Последния ът беше с една от форума и като се насра гледаше като теле в железница.Иначе с голямо самочувствие беше ....да не е Alexandra93??? 8-) bqh `ela `e skoro prajla analen i se nasrala
KokoDjambo
11-25-2009, 14:17
Ами случвало се е пичката да се насере след анален секс.Последния ът беше с една от форума и като се насра гледаше като теле в железница.Иначе с голямо самочувствие беше ....да не е Alexandra93??? 8-) bqh `ela `e skoro prajla analen i se nasrala
Баш тя лятото беше ...
Biskfitka
11-25-2009, 17:33
8-) Освен,че понякога се смея..и аз не знам защо...друго няма 8-)
Сетих се за още една случка, нз дали спада към гафовете, за мене си е нещо нормално де... ама както и да е. Начи водя гаджето и нейна приятелка при един мой френд и аху иху, по ракия, по две..... стоплихме се. Хващам гаджето и в спалнята на майка му, да действам нали. Правим к'вото правим, на края аз бях по гръб и тя ми прави свирка. След 1 час секс... като почнах да хвърлям на всякъде :oops: Мацката имаше в косата, по лицето, а и беше гнуслива(аз какво да направя, да се дърпа по навреме). Сеир голям де, ама най-страшното че имаше по целия чаршаф. Нямаше как, мятам го в пералнята с малко Bonux, а мацката в банята да си я изкъпя. Toй после ме пита:
- Абе нямаше ли чаршафи тука?
- Еми имаше брат, ама ги пуснах за пране!
- ?!
- Не питай.....
XTREMEFREERIDE
11-25-2009, 20:27
- Абе нямаше ли чаршафи тука?
- Еми имаше брат, ама ги пуснах за пране!
- ?!
- Не питай.....
:razz:
MyNameIsDidi
12-02-2009, 07:33
правя си секс с приятеля ми и майка му влиза в стаята :lol: :lol: :lol:
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
InteresnoInteresen
12-02-2009, 08:58
Т'ва за френската любов е убийствено.. :D :-D Най-лошото е когато има твоят партньор или сестра или брат.Деня започна най-банално.. Излизаме на кафе - Аз,Гаджето и сестра й и казвам, че можем да ходим у тях или у нас и тя каза да ходим у тях, защото е най-близко, а явно е имала в предвит нещо.Отидохме у тях и стана нещо страшно.Започнаха целувките и т.н., бяхме готови за секс..И нали такова некво правиме го и така до 00:00ч и след това някой отваря моментално вратата.Аз я таковам на задна, а това е сестра й която в същата вечер го е правила. :D :-D Ебахти смеха падна.. :D
BabyStela
12-03-2009, 22:21
Беше ме качил на кухненския плот в тях и правим див секс,а над нас едни рафчета и докато ме клатеше една кутия пълна със захар пада от едно рафтче ,удря моя пич в главата и се разсипва по земята...На него джонга му излезе и чистихме захарта и се спукахме от смях!
bubble11
12-04-2009, 17:06
Ам бях на един купон вчера с найй-добрите ми приятели и гаджето ми.. беше супер якото..но по едно време на нас двамата мн ни се прииска да правим секс, тъй като не бяхме в нас както казах ами в една приятелка,влязохме в първата стая.. правихме там квото правихмее.. той тъкмо ме беше надупил и в стаята влязоха почти всички... както казах бяхме с НАЙ–БЛИЗКИТЕ ни приятели ии според мен не би трябвало да се притеснявам, но ме е срам да ги погледн в очите.. гаджето ми ме съветва да не се притеснявам но не могаа.. като ги видя и навеждам главаа... ии е мн ГАДНО :D :D :D
aleksss807
12-04-2009, 17:42
ужасно тъпо му стана на гаджето ми...та правим си ние секс и аз съм по гръб и кво да прая-зяпам тавана и изцепвам нещо от рода на: ''мило,трябва да замажем тавана....''
стана му ацки тъпо,а аз се смях като истеричка :grin: :D
black_baby
12-04-2009, 18:39
Еми и аз се сетих за един гаф. Ние с моя се оправяме яко в неговата стая и да вземе брат му да реши да влезе в стаята,но слава богу бяхме заключени.Сигурно има и други гафове,но за този се сещам :)
Веднъж по време на секс ми се схвана крака. Ужас! Дамата охка и пъшка, ситуацията офсайт, а мен ме боли силно и ми идва да скоча от леглото. Опитах да сменя позата, още по-зле. Добре, че след минута отмина. Е, не съвсем, но можех да продължа. С облекчение изчаках да свърши.
123456789987654321
12-04-2009, 22:44
:-D
Сичко започна на балкана :) докато обядвахме с моята приятелка и родителите ми и сестрами по време на къмпинг , приятелката ми реши да го правим на чист въздух докато сме на почивка .. както и да е . въпростното място беше палатката която ще нощуваме само аз и тя .. но не изчакахме до вечерта :grin: .. беше много топло дори и за планина,, следобед майка ми и една нейна фр която беше с нас слезнаха с колата до близкото село за кафе . а сестрами и баща ми играеха на таблаа :-o .. ние с моята фр отидохме в нашта палатка ..всичко започна добре ,,, саблякохме се , възбудих е ,целувки ала бала . и затворихме вратичката на палатката. почнахме и изведнъж сменяме позата аз минавам отгоре.. със завъртането :-D :D бутам палатката .. (падна поради простата причината че не съм много на ''ТИ'' със палатките и строежа им ) :razz: и пада върху нас .. във суматохата зада не ни видят баща ми и сестра ми ..стръгваме да се обличаме и аз замазах сичко в сперма по стените на палатката ,,, бехме се облечили и свалих тениската изчистих спермата по стените отвътре на палатката и излязох само по къси панталони със думите: В ТАЯ СРУТЕНА ПАЛАТКА Е АДСКИ ТОПЛО ..
баща ми и сестра ми ме гледаха се едно сам някакъв пещерняк .. а приятелката ми отвътре се опитва да излезе от палатката скрила в дамската и чанта тениската с сперма и презарветива.. и вика ОТИВАМ ПО ЖЕНСКИ НУЖДИ В ГОРАТА :razz: :-D аз се измях и отидох да си намеря друга тениска в багажа .. :razz: :razz:
като цяло това е :razz: :razz: :-P
MaRiJuAn
12-05-2009, 16:23
Ми в 6ти клас бяхме на екскурзия и бяхме на някаква "уш" дискотека ( в стола :D ) и долу беше супер тъпо и аз тръгнах да излизам и госпожата каза "който излезе ще си стой в стаята цяла вечер" и аз ядосано казах "оф пука ми там е по-добре" и тя каза "ми щом ти не искаш и този който е в една стая с теб отива" . С мен беше гаджето ми (беше от моя клас) и беше тъпо почнахме да се целуваме , да се гушкаме и накрая почна да се съблича :D . Направихме го , но не беше много хубаво щото беше първи път и много бързо се изхвърлих, а и нея я беше страх , щото нямахме презервативи . Правихме кфо правихме и влиза госпожата :razz: .. после идваха родителите ни (след екскурзията) ... щеше да ме кастрират :razz: :razz: :razz: (не в буквалния смисъл) . :razz: :razz: :razz:
Веднъж по време на секс ми се схвана крака. Ужас! Дамата охка и пъшка, ситуацията офсайт, а мен ме боли силно и ми идва да скоча от леглото. Опитах да сменя позата, още по-зле. Добре, че след минута отмина. Е, не съвсем, но можех да продължа. С облекчение изчаках да свърши.
Хахах аз съм момиче. И на мен тва ми се е случвало. Лятото....в една обедна почивка :D Правим секс с моя, аз бях под него....беше супер...ама изведнъж ми се схвана крака... :lol: Незнам кво да правя...да го спра ли...или не :lol: За щастие той се усети много навреме, че не мога да си помръдна целия крак и че умирам от болки и спря 8-) Дори ми направи страхотно масажче 8-) :-) После си наваксахме.
gogo4o4o
12-10-2009, 15:36
Ми в 6ти клас бяхме на екскурзия и бяхме на някаква "уш" дискотека ( в стола :D ) и долу беше супер тъпо и аз тръгнах да излизам и госпожата каза "който излезе ще си стой в стаята цяла вечер" и аз ядосано казах "оф пука ми там е по-добре" и тя каза "ми щом ти не искаш и този който е в една стая с теб отива" . С мен беше гаджето ми (беше от моя клас) и беше тъпо почнахме да се целуваме , да се гушкаме и накрая почна да се съблича :D . Направихме го , но не беше много хубаво щото беше първи път и много бързо се изхвърлих, а и нея я беше страх , щото нямахме презервативи . Правихме кфо правихме и влиза госпожата :razz: .. после идваха родителите ни (след екскурзията) ... щеше да ме кастрират :razz: :razz: :razz: (не в буквалния смисъл) . :razz: :razz: :razz:
:shock: :shock: :shock: 6 клас?!? Много млади бе, големи сте бързаци... :shock: :shock: :shock:
isthislove
12-11-2009, 21:28
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
АРЕ БЕЕ ЩЕ СЕ ПОбАРКАМ ОТ СМЕХХХ :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
sladka_celuvka
12-11-2009, 22:28
ами веднъж правим си секс с моя и вече сме свършили аз легнала до него и си играя с неговия х** и гледам баба му минава през терасата и вратата широко отворена лято не сме завити... при което аз взимам одеалото завивам се започвам да се кикота а приятеля ми се облича отива при нея и и казва "ама дърто кфо зяпаш"
друг случай е когато счупихме на майка му леглото както си праихме секс и изведнъж потънахме на долу и се чудихме как да го управим и как да кажем на майка му :D
а това с бабата се повтори и това лято :D :D :D тази жена все на калъп ни хваща :D
:razz: :razz: :razz:
Хахахаха е тва е :D :D :D
ThedramaQueen
12-12-2009, 22:28
:razz: :razz: :razz:
:shock: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz:
hoooodyhoooooo
12-13-2009, 00:26
С бившата ми приятелка, на Нова Година. Пияни като кучета и двамата, купонът се разтури към 3 и нещо, щото опустушихме всичко като 10-те напасти...Лягаме ние в едната стая, а съквартирантката й с приятеля си в другата, и се разбираме на пияна глава след 15 мин секс (да си засичаме едва ли не) - в другата стая за новогодишен белот. И то се почна една...леле...дива история, чист пиянски секс и подвиквания - "Аре ве, имаме още 5 минути и в другата стая!", смях и лудница. И понеже ги дели една стена, доста от работите се чуват. Ние се усетихме, че ни остава още малко време и викам - дай да ускорим темпото :D Залогът голям - ако някой не е приключил, другите влизат и го изнасят :D Бе пияни глави, кво сме мислили... И тъкмо сме ускорили, вече сме на финалната пряка и леглото се продъни, ама брутално...откачиха му се отдолу едни скоби и направо падна цялото с оглушителен трясък. Ние някви изкорани, а от другата стая се чува момчето към момичето: "Я бягай ги виж тез, че май си ебаха майката!" - и чуваме стъпки, едвам сварих да се покрия, и тя също. Само влиза по няква хавлия увита и вика "Кво стана ве?!!" и се спуква от смях : "Хаа тез издъниха леглото!!!". Мега много се сконфузих...После се облякохме и ги бихме 3:0 на белот, а няма да кажа как се спи на издънено легло - почти на земята...Историята е 100 процента достоверна и 200 процента срамота :D
Neopitom3na
12-13-2009, 16:06
^ това злучи много сладко :D :D :D
хахаха това с белота е уникално! :D
случка 1.
спах с момче, на което му беше за първи път. бяхме на купон в приятелка и аз я помолих да отидем в спалнята. започнахме да правим секс и по едно време усещам някаква много хлъзгава течност между краката ми. помислих, че е свършил, но не беше. светнахме лампата и всичко беше в кръв от него, чаршафите също. стана голям смях, защото моята приятелка разбра, както и другите няколко човека на купона. момчето явно имаше чувство за хумор и също го прие много весело :)
случка 2.
отиваме много пияни след дискотека в мое бившо гадже. в неговата стая правеха ремонт - мажеха стените и решихме да отидем в стаята на брат му (12г.), който беше извън града. съблякохме се голи и пристъпихме веднага към 69. лежахме на леглото, аз отгоре. в един момент вратата се отваря и брат му влиза, а аз с лице към него и заета с работата. не знаехме,че той се е върнал преждевременно и току що се прибрал от гости на негов приятел. той веднага затвори и изчака в хола, докато се облечем. така ме беше срам...после не стъпах повече в тях, но сега като се сетя ми е смешно :)
случка 3.
имах приятел в казармата. той беше в друг град и аз с неговото семейство и приятели(ки) бяхме на свиждане. по едно време той ме дръпна настрана и ме заведе в някакво помещение, като каза, че в близкия час там нямало да влезе никой, защото той го бил уредил. аз бях малко скептична, но той настояваше, свали ми дънките, качи ме на една маса и започна да ме лиже. точно когато реши да си го вкара, влезе някакъв шапкар и веднага се развика. отново умрях от срам, докато се обуя дойде и още един, за щастие вече не можа да ме види гола. приятелят ми едва се разминал с наказание, а аз след месец скъсах с него :D
BePoHuKa
12-15-2009, 00:56
случка 1.
спах с момче, на което му беше за първи път. бяхме на купон в приятелка и аз я помолих да отидем в спалнята. започнахме да правим секс и по едно време усещам някаква много хлъзгава течност между краката ми. помислих, че е свършил, но не беше. светнахме лампата и всичко беше в кръв от него, чаршафите също. стана голям смях, защото моята приятелка разбра, както и другите няколко човека на купона. момчето явно имаше чувство за хумор и също го прие много весело :)
И каква е тази кръв от момчето ?
случка 1.
ами при някой се къса оная тънката кожа под главичката.....че затова
BePoHuKa
12-15-2009, 02:26
случка 1.
ами при някой се къса оная тънката кожа под главичката.....че затова Това би трябвало да е адски болезнено!! Предположих, че за това става въпрос, но доколкото съм запозната, не би трябвало да тече много кръв. Също така, този проблем може да се предотврати, ако се полагат правилните грижи за момчето докато е още бебе. ;) Има си специални упражнения..
black_baby
12-15-2009, 09:49
Преди 2-3 дни докато сме си в мойта стая с приятеля ми и си му правя френска любов :-D :D мойта котка реши да ни гледа и тя да се учи :razz: . Друг гаф е пак докато си му правя на моя Френска любов в последния момент усещаме че майка идва и докато гаджето ми си вдигне дънките беше много бързо и кофти за него. :-D :oops:
Ми моя гаф беше на 3ка.
Значи аз и една фр и едно момче ша праим 3ка. И кат си я праим и та ми лиже зърната той си ма помпа и то пълна тишина нали и аз ко съм се приближила по близко да раклата над нас и се чува само идно БУМ БУМ БУМ. Ама ние си продължамваме и по едно време ме питат как съм и аз няква ОХХХХ Боли и избухваме в смях.
А този гаф е на едни фр и аз бях свидетелка.
Значи 2да фр си се чекнат в другата стая я ние другите седим в хола и чоплим семки и по едно време се чука пищене викане и нещо от рода " не не ооо не не там" и аз си викам тоя я опрай от зад.АМА не бе така тя както била отгоре и се чекнала му го огънал. Той я ръчнал на криво и двамата илизат полуголи и викат "ЛЕД ЛЕД ЛЕД ДАЙ ТЕ ЛЕД" аз се хиля кат луда и го дърпам в къхнята.Той сяда на един стал аз бъркав в камерата за лед и през тва време го гледам и се заливам от смях в това време Стола Се чупи и ТОЙ ПАДА ПО ГЪЗ. аз вадя лед и вече се превивал от смях. с 300 зора му слагам леда и отпрашвам в хола с още лед.
На следващия ден имах мусколна треска на стомаха.
Един път пък го правим с бившия в един негов фр и в това време една фр ми звъни и аз двигам и си говора ама съм си сложила калъфката на лицето и тя ма пита там с мити ли съм ама аз чувам с момиче ли си и викам не съм с момиче ма с него съм. А след това сме на дивана и така леко пикантно омачканме изгладените дрехи. И нещо вратата изкърца и аз подскачих.
Или пък с иден фр ша прайм секс и са чудим Къде И ае в Кайлъка през зимата (ПЛЕВЕН) и отиваме ние на камените животни там. и почваме да си го правем на пейките и то Пълнолуние и то точко към нас свети и няква групичка в тоз момент минава По край нас и ни гледат. Аз умрях от срам и веднага се оправех и тръгнах ме
silversteinn
12-23-2009, 12:39
ужасно тъпо му стана на гаджето ми...та правим си ние секс и аз съм по гръб и кво да прая-зяпам тавана и изцепвам нещо от рода на: ''мило,трябва да замажем тавана....''
:lol: :lol:
:razz: :razz: :razz: :razz: Горкото момче :D:D
P.S. Оправи си правописа.. пише се "адски"
Setih se za edin gaf lqtoto si beshe... reshihme da probvame v banqta i kakto si se djaskahme ... grymna boilera :grin: :D :lol: :shock: :booooomb: :razz: Toka sprq i nemojehme da si go pusnem shtoto vhodnata vrata kliuchalkata reshi tochno togava da zaqde :-x
:D :D :D :lol: :grin: :grin: ujs
TheLastAngel
12-23-2009, 20:54
Бяхме на хижа с хора от моето училище и ,когато с едно момче от съседния клас тъкмо се съблякохме чисто голички , учителя ни по математика отвори вратата( нямаше как да я закючим). Няма да забравя шокираната му физиономия. Молех се да е достатъчно пиян ,че да не си спомня на дугия ден , но уви... Още се шегува с нас. :( :oops: :lol:
Fam0usGIRL
12-24-2009, 13:50
ами докато правехме секс с бившия ми у нас .. той по едно време спря и вика нали не се притесняяш че е отворен прозореца ( шото аз си викам много ) и му казах ми не и след тва саседитее като ма срешнаха в коридора ме питаха кво е било тва :D :-D
ами докато правехме секс с бившия ми у нас .. той по едно време спря и вика нали не се притесняяш че е отворен прозореца ( шото аз си викам много ) и му казах ми не и след тва саседитее като ма срешнаха в коридора ме питаха кво е било тва :D :-D
Хахаха :lol: :lol:
rIhAnNaLiCiOuS
12-25-2009, 00:26
Дано не си изградят лошо мнение..
Drogbaaa
12-25-2009, 01:26
Във Вкъщи сме с гаджето!.И започнахме да се събличаме и вече сме се съблекли само гащичките останаха махам аз нейните после тя мойте.Момичето така се уплаши.!Викам и какво има тя вика леле ще ме скъсаш.! :razz: :razz: :razz:
Авторекламата тука не върви пич :?
Biskfitka
12-25-2009, 09:31
Авторекламата тука не върви пич :?+ :D
miss_kiss181
12-25-2009, 11:32
ахахахахаааа Веднъж не знам как стана, но докато правех свирка на гадйето си и му охапах лекичко глажичката, него обаче така го заболя и стана мн скунфузно. Или пък веднъж ми беше толкова студено и бях толкова изморена, че зялата треперех от студ. :grin: :grin: Прищупжала съм му топките без да искам. Абе гафове колкото си искаш. :grin: :grin: :grin: :grin:
silversteinn
12-25-2009, 13:18
vaseto0o
12-25-2009, 13:38
OWNED!!! :D
:razz: :razz: :razz: :razz:
thematrix
01-14-2010, 07:04
доста интересни работи :lol: на мен ми се е случвало с една от бившите като си го правим презерватива влезе в нея :D и като се осетих тругнах се едно с прусчета да я задоволявам ама се мъчех да го извадя накрая разбрах 4е нестава :D и и казах и се чъдех как ще почне да крещи тва онова... аз тотален спек....оная си каза няма проблем стана отиде до тоалетната и доиде след 2 3 мин и ми вика готово друг слу4аи на купон сме вав търговище на едни приятели.... пеим си пием си едните фр отидоха в стаята при камината доидоха след 30тина мин :D аз продулжавам да си пия :Д испих една бутилка бяло вино една голяма ча6а блак рам... и малко вино :D и като влязохме в стаята с моита казахме им да нени безпокоят ама по едно време онея като тругнаха да нахултват :D сас управданието че трябва да сложат дърва на камината :D а бе6е толкова конфузно че бяхме на 69.... фърляха ни якетата :D понеже бяхме си сложили да съхнат зима беше мокро...че след тва ни прекъснаха пак ама ни фърлиха телефон уж да говорим... ама си беше супер гадно :D
DjPiRgOs
01-14-2010, 07:54
Моята майка пък не ме притесня като вашите
MoOnLiGhT_ShAdOw
01-14-2010, 09:06
Не съм сигурна това доколко се счита за гаф, но и мен и приятеля ми са ни ловили. :-D На Нова година бяхме у един негов приятел в София за 2-3 дни. Толкова хора влизаха в стаята ни, докато го правим (тези хора не разбираха ли, че в стаята НЕ може да се влезе?), че май си заслужихме коментара на момчето накрая: "То станаха по-малко хора, които не са ви виждали, отколкото тези, които са!" :D Не се гордея с факта, че е станало така, но се случва и на най-добрите. :-| Радвам се поне, че бяхме завити...
За по-голям гаф считам това, че една вечер у нас, докато родителите ми също бяха там, така разклатихме леглото, че даже крачетата взеха да тропат по паркета. Майка ми направи коментар на другия ден, но се учудих колко кратък беше, предвид, че дотогава май не знаеше, че правя секс...
Описвам ситуацията:
"В нас сме със френда,той прав аз на колене пред него и му правя свирки.В един момент чувам как вратата се отваря аз съм с гръб към нея и чувам гласа на майка - Какво правите вие бе? И аз ни в клин ни в ръкав-Ами ще му шия дънките.Пак бяхме с дрехите де"
Тя се сети де и след това имахме разговор на високо ниво,дори се разсърди ,че не съм споделила с нея,че водя вече полов живот.
аз пък винаги заключвам и нямам ядове от такова естество :?
Описвам ситуацията:
"В нас сме със френда,той прав аз на колене пред него и му правя свирки.В един момент чувам как вратата се отваря аз съм с гръб към нея и чувам гласа на майка - Какво правите вие бе? И аз ни в клин ни в ръкав-Ами ще му шия дънките.Пак бяхме с дрехите де"
Тя се сети де и след това имахме разговор на високо ниво,дори се разсърди ,че не съм споделила с нея,че водя вече полов живот.
xaxaxa умна си : )
иначе South Park кърти, евала :-D
мерси и твоя подпис е харабежен ;) :mrgreen:
DjPiRgOs
01-14-2010, 15:55
Описвам ситуацията:
xaxaxa умна си : )
иначе South Park кърти, евала :-DМхм кърти това е единсвената анимация която гледам Screl you guys i am going home :lol:
Assshley
01-14-2010, 19:37
Еми като се замисля нямали сме много гафове.С изключение на един два пъти единия,от които бяхме в тях беше много одавна .. още в началото като почнахме да правим секс и майка му явно жената не се беше досетила какво правим в неговата стая и защо е загасено и отвори вратата с едни дънки в ръка,цъкна лампата и му каза "Майко ще ти слагам за пране тея дънки" .. при,което ние бяхме шах просто и тя гледаше стаписана 2 мин накрая загаси и си излезе без да каже нищо.Ии другата случка като счупихме едната нощна лампа в спалнята на нашите докато бяха в София,защото той спа у нас и .. имаше маратон направо .. :oops: ии после се чудих какво да обяснявам. :lol: Таа нищо особено .. а,да и техните са ни слушали поне 1 милион пъти,но това е дребна подробност.
Описвам ситуацията:
Ако знаете как се изхилих като прчетох това,че даскалката ме изгледа супер странно.Някои от класа ми надзъртат в монутора да видят на ко се смея толкоз...ххаххахаха
Час по информатика ,кво да се прави!
loffgame
01-23-2010, 16:23
у тях... ние тъкмо почнали той ме качил на масата лиже ме аз пища като луда от кеф... :D и като чухме да се звъни - майка му и баща му :D :D аз се оправям на бързо в банята :D те добре,че забравили нещо и тръгвали пак та като си тръгнаха аз направо му се нахвърлих пак :D :D Най-странното беше,че така се бях побъркала като разбрах,че се звъни,че тръгнах към трерасата да скачам :razz: :razz:
PORNOLATiON
01-23-2010, 18:21
Най-големия ми гаф, свързан с секс, беше когато си изклъчх глезена...
playboyche
01-23-2010, 18:33
Е, баш тва беше.
Леле гледам много цитати и да направя и аз един :lol: :lol: :lol: аааа иначе наще ни хванаха с бифшоту гаджи и само мама влиза и гледа като обран поп иии аз и мойта почнахме да са хилим като побъркани ма ви казвам направоо умрях от смях а тя само си вика тихо ма я чухме вика "побъркана мадеж" ии ние след 10 минутов смях продължихме :lol: :lol: :lol: :lol:
горко и на дъщеря ти :lol:
ifilinnchica
01-29-2010, 15:43
x3eme не само твоята майка е напаст ... и на гаджето ми майката е същата
оо познато ми е това чувство!! :-D
винаги се намира некой да дигне стара тема с мое цитатче
Еми този ужасно смешен пръцкащ звук :D
Wikzinka
02-03-2010, 15:15
Еми този ужасно смешен пръцкащ звук :D :-D :-D :-D и на мен ми се е случвало ... много е гадно :-D
krisett0
02-07-2010, 09:56
Един бивш живееше с техните в къща. Една вечер спах у тях и техните си седнали да гледат ТВ, ала-бала, пък ние в другата стая правим секс. Бяхме на п0да, т0й 0тд0лу, а аз върху нег0. Не знам да сме прекалили чак т0лк0ва мн0г0 (в начал0т0 се тресеше сам0 секцията :D), н0 явн0 стаята се е п0разтресла и майка му идва да тр0па на вратата. Вика:"Ехеей,вие ли правите нещ0" :-o Не знам как реагирах т0лк0ва бърз0 ама п0чнах да гъделичкам гаджет0 си и т0й да се хили...п0чнах да се смея и аз, а майка му седи 0твънка и тр0па пак :D Вика:"Вие ли стее, Рад0?" ... аз пр0дължавам да г0 гъделичкам, за да се хили 0ще п0-м0щн0 и вика на майка си:"Да, ние сме хахахухах" ... и жената си тръгна :D Той ми вика:"Кв0 правиш бе жена, ти чукаш ли ме или си играме" :lol: Викам:Утре ще видиш кв0 съм правила.. :oops: И на другия ден дефакт0 си г0в0рим с техните и майка му ни разказва:"Сн0щи взе да се клати дивана и аз п0мислих че има заметресение, изплаших се и д0йд0х да ви търся" ... и ние с нег0 к0мп0т :lol: :lol: 0баче аз лъжа,мажа там, викам:А ние бяхме, б0ричкахме се :D И тя:"За тва ли се смеехте така :D сладури" :lol: :lol: При тези думи гаджет0 ми вече беше леш 0т смях :lol:
adonismega
02-07-2010, 10:06
Един бивш живееше с техните в къща. Една вечер спах у тях и техните си седнали да гледат ТВ, ала-бала, пък ние в другата стая правим секс. Бяхме на п0да, т0й 0тд0лу, а аз върху нег0. Не знам да сме прекалили чак т0лк0ва мн0г0 (в начал0т0 се тресеше сам0 секцията :D), н0 явн0 стаята се е п0разтресла и майка му идва да тр0па на вратата. Вика:"Ехеей,вие ли правите нещ0" :-o Не знам как реагирах т0лк0ва бърз0 ама п0чнах да гъделичкам гаджет0 си и т0й да се хили...п0чнах да се смея и аз, а майка му седи 0твънка и тр0па пак :D Вика:"Вие ли стее, Рад0?" ... аз пр0дължавам да г0 гъделичкам, за да се хили 0ще п0-м0щн0 и вика на майка си:"Да, ние сме хахахухах" ... и жената си тръгна :D Той ми вика:"Кв0 правиш бе жена, ти чукаш ли ме или си играме" :lol: Викам:Утре ще видиш кв0 съм правила.. :oops: И на другия ден дефакт0 си г0в0рим с техните и майка му ни разказва:"Сн0щи взе да се клати дивана и аз п0мислих че има заметресение, изплаших се и д0йд0х да ви търся" ... и ние с нег0 к0мп0т :lol: :lol: 0баче аз лъжа,мажа там, викам:А ние бяхме, б0ричкахме се :D И тя:"За тва ли се смеехте така :D сладури" :lol: :lol: При тези думи гаджет0 ми вече беше леш 0т смях :lol: Баси тъпото и зле скалъпено :-o
това е мн правилно веднъж минавам по пътя и бившото ми гадже как ме излгеда ай..
това е мн правилно веднъж минавам по пътя и бившото ми гадже как ме излгеда ай..
Много са .. аз съм голям фен на мотори ама адски голям и си взех мотор преди 1 год сузуки К6 и с едно момиче от село една вечер да я закарам и оп на нивите бум мотора на степенка иии най-смешното беше че чувах как бензина в резервоара се клапчеше тя пъшкаше и целия мотор играеше :D :D :D :D
Возим се из село с една лада аз карам отзад братовчед ми тъпче една и по едно време както си карам чувам УМРИИ,УМРИИИ и се обръщам гледам братовчед ми си бута оная работа в окото и и крещи УМРИии :D :D
Първият път когато правих анален секс на село на купон бившата ми приятелка ми се е нагъзила на задна и аз си я тъпча по едно време решавам да го извадя разко и да и го дам в дупето ... немаше такъв спринт през масата и застана до вратата и седи и ме гледа аз се се залях да се смея :D :D
Или като бившата се задави докато духаше
смех на парцали :D:D:D:D
В нас с бившата .. баща ми
-Влизам..
Аз
-Не тате недей
Влиза ебати погледа ебати хилилежа излиза и крещи
Сине по-добре скъпи презервативи отколкото евтина детска количка
от там бившата 1 месец неможа да погледне баща ми в очите беше я срам :D:D
има още много но ме мързи да изброявам :D
DaemonBoy
02-07-2010, 21:01
Това никога няма да го забравя.Тъкмо вече започваме и онова нейно куче дойде да ме души отзад! 8-) :razz: :razz:
crazyfreak111
02-08-2010, 01:04
стана му ацки тъпо,а аз се смях като истеричка :grin: :D :D :D :D
djipsito
02-08-2010, 02:34
Така не съм се смяла отдавна.. :lol: :lol: Тука някои неща направо са за Нобелова награда :grin:
Аз мн фрапиращи гафове нямам, помня на нова година, бяхме леко пийнали.. бая време не излязохме от стаята, докато наще хора вилнеят в хола, надули хаус парчетата.. Та бяхме се развилняли с баткото, по едно време както го правим нещо залитнахме и се тръшнахме изведнъж на леглото. Стана ни смешно, после няколко пъти си удрях главата в стената, а на другия ден видях че има малко следи от фон дьо тен, та търках с едни мокри кърпички да се изчисти ;д
Много ми се иска да направя свирка на гаджето докато води важен разговор по телефона ;д
ladykeisy
10-14-2010, 18:13
Реших да подновя темата.
treisi90
10-16-2010, 21:23
За мойте гафове може би книга мога да напиша :D .. на един купон една приятелка си правеше рождения ден в двора на къщата й с палатки .. и та имаше 5 палатки а ние бяхме близо 30 човека. :grin: Докато отвън си пиеха ние решихме да влезем малко да се погушкаме в палатаката -там имаше чанти и разни неща и всичко изнесохме, започнахме ние да правим секс и по едно време гледаме идват с фенерите цялата дружина и се чува: " ейй някой ни е изнесъл нещата през това време се разкопчават ципове ние се облякохме за части от секундата ( първия път -ОК , ама втория ни хванаха :lol: " )
Другите случки повечето се повтарят с телефоните ,просто може би не се сещам за случай, в който не му звъняли я на него я на мен.. абе родителите са страшна работа :? Също така звука от въздуха ( наподобявайки пърдене ) -потънах в земята, но вече и двамата се смеем :D даа .. били сме се в ракли в стени и такива , но тва е най-безобидното :grin:
Друг инцидент.. правихме секс в тях на спалнята на техните ( на любимия чаршаф на майка му :-| и незнам защо накрая имаше петънца от кръв.. изхвърлихме ние чаршафа и на другия ден майка му няма как да не забележи .. идва със 10 нови обикновени чаршафа с репликата ' - Ето да си ги цапате с гаджето " :grin: умрях от срам.. мога да пиша както казах до утре, тъй че е време да спра :wink:
SolemnityOfDeath
10-16-2010, 21:29
Сиурно има много неща като се замисля, ама беше полу-фейл, когато щяхме в процеса на нещата да потрошим общо-взето новият комп на брат й..
Ами имала съм гафове.Веднъж се прибирам в нас,бях духала във входа на един пич и коленете ми яко червени и майка ми като ме видя,понеже бях с къса пола вика "Да не падна по стълбите".Най-конфузните ситуации са били като съм се изпускала след аналния секс :oops:
В 90% от постовете си споменаваш как си дрискала. Аман! Рабрахме...
Jus7DreamBoy
10-21-2010, 21:21
Возим се из село с една лада аз карам отзад братовчед ми тъпче една и по едно време както си карам чувам УМРИИ,УМРИИИ и се обръщам гледам братовчед ми си бута оная работа в окото и и крещи УМРИии :D :D
"
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
FuckedUp
10-21-2010, 21:31
Ами имала съм гафове.Веднъж се прибирам в нас,бях духала във входа на един пич и коленете ми яко червени и майка ми като ме видя,понеже бях с къса пола вика "Да не падна по стълбите".Най-конфузните ситуации са били като съм се изпускала след аналния секс :oops:
В 90% от постовете си споменаваш как си дрискала. Аман! Рабрахме...
АМАН ОТ ВАС! СЦЕПИХ СЕ!!!!!! :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Sladkiq_Vladko
10-21-2010, 21:59
Ела да ми духаш и на мен ще се погрижда да не ти личи?! :-D
Също така звука от въздуха ( наподобявайки пърдене ) -потънах в земята, но вече и двамата се смеем :D даа .. били сме се в а :wink:
неприятно но е нормално:Д :razz: :razz:
SisinkaS
10-22-2010, 18:55
Прочетох уникални неща тук :lol:
Също така звука от въздуха ( наподобявайки пърдене ) -потънах в земята, но вече и двамата се смеем :D даа .. били сме се в а :wink:
неприятно но е нормално:Д :razz: :razz:
Това да, но него не го възприемам толкова за гаф колкото...
На море сме две двойки... квартира.. две стаи двоики на последния етаж с обща тераса и вратите със прозорче и завеска, която се пускаше вечерта като си лягаме.. ама в извънредни ситуации кой да се сети за нея.. :D Отиваме ние 1-я ден аз, приятеля ми и другото момиче настаняваме се всичко точно.. нейния приятел щеше да дойде на другия ден.. бяхме на плаж връща ме се... И мойто момче се оправи и трупяса на леглото и понеже предната вечер не беше спал и деректно сутринта тругнахме.. и аз излизам си от банята и си мисля, че е заспал и си оправям дрехи.. едно, друго и да се обличам вече, че бях по кърпа и по едно време нашия се събудил и ме друпна и.. почнаха се целувки така така.. и секс накрая.. всичко точно ОК до тук нищо нередно.На другия ден ставам си аз и излизаме с другото момиче на терасата да пием кафе и си говорим и по едно време ми вика "абе да ви кажа ако незнаете, че до вратата е оставена една завеска за прозорчето нали да не се вижда".. и аз в първи момент греда неможах да зацепя ама като се сетих умрях от срам и в същото време и двете ни напуши такъв смях че... :razz:
miroandonow
10-23-2010, 13:34
Ем не си единствената дето се е посирала след анален.Ама тва е повече мал шанс,лош късмет отколкото гаф,защото е очаквано,че след анален момичето може да се насере.Гаф е когато не очакваш нещо с леко лош край.
GreenFairy
10-23-2010, 20:12
Веднъж го одрах без да искам, докато се опитвах да му сваля панталоните...
Един друг път го изритах в топките без да искам докато сменяхме позата...
Един път когато бях върху него и го правехме на дивана успяхме да го преместим на около две педи от стената...
Един път леглото в кухнята се счупи(по-скоро матрака хлътна от едната страна)
Редовно ми се случва да се опитвам се удоша със герданите си...
Веднъж прилятелят ми ми се скара сериозно за това, че вдигам прекалено много шум...
Случвало ми се е да се задавя докато гътъм...
И още доста неща, за които не мога да се сетя в момента...
nefchi_bs
10-23-2010, 22:31
Бяхме на задна и по едно време той нещо изгрубя и аз както се държах за рамката на леглото си праснах главата там,защото той така ме бутна,че не можах да понеса удара...
DarkTemplar
10-24-2010, 13:34
Като прочетох коментара на GreenFairy се сетих, че по време на секс най-редовно ме уцелват с лакът или ме дерат.
и все пак, винаги може и по-зле:
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs792.snc4/67274_153345231368641_100000794944854_232583_71775 21_n.jpg
Biskfitka
10-24-2010, 13:53
^ОЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ 8-)
Аз нещо...имах много дълъг сух период и нямам ''гафове'',но пък и не искам да имам 8-)