Влез

View Full Version : Чувствам това!

F_CK_all_I_need_is_U
12-29-2008, 13:45
Mразя всичко в него :!: Мразя начинът,по който се усмихва,мразя погледа му,мразя смеха му,мразя гласа му.Мразя всичко,което ми казва...всичко,всичко в него!Мразя начина,по който ме кара да губя контрол над себе си и над всичко,което правя.Мразя го,за това,че никога не му пука и за това,че ме кара да мсиля за него непрекъснато.Мразя го,мразя лъжите му и истините му мразя!Мразя го,когато се държи отвратително,мразя го и когато се държи нормално!Мразя го,защото ме кара всеки път да му прощавам и никога,никога не мога да го забравя.Мразя го,защото е толкова уникален и различен и .. и .... абе просто го мразя!Мразя го,защото ме прави толкова щастлива,защото предизвиква толкова силни и искрени чувства у мен!Мразя го,защото е Единствения и винаги е бил!Мразя го,защото ме кара да страдам.....мразя го,защото го обичам. :smt007
Дразни ме!Леле,толкова много ме дразни! :x Понякога ми се иска просто да го заеба и да не го видя никога повече..ама не мога!!! :-k Ужасно е как винаги всичко между нас се прецаква. ](*,) Побърквам се,като знам,че сме толкова еднакви,а всъщност коренно различни.Мразя начина,по който ме разбира,мразя виждането му за живота.Мразя,когато ми се усмихва,когато ме слуша..И когато ми говори,и когато ме гледа .. и..и..Искам го!Просто го искам.Винаги съм го искала.Него и никой друг. :smt007
Е тфа получавам сега...когато сърцето ми победи...в главата ми е пълна каша. :-s Чувствам се като психясала. :-k Тая любов ще ме убие.А за капак се държа като ПЪЛЕН идиот о.О Никога няма пак да съм същата,той ме промени. ](*,)
Ама кфо да направя..просто чувствам това и имах нужда някаде да си излея емоциите.Дните си минават,а чувствата ми към него са завинаги.. :smt007

bebchence
12-29-2008, 13:49
Напълно познато,аз се чувствам почти по същия начин ужасно е :cry:

Adda
12-29-2008, 13:50
Само да те питам: ТОЙ имал ли е много дълга връзка, с момиче, в което е бил влюбен преди теб? Любопитно ми е, защото ако е така ще ти кажа края на приказката :)

А иначе, това е любов. Дай му време да порасне и той ще почувства същото, и той ще те мрази защото те обича. Това, което имаш е истинско, повярвай ми... и едва ли ще има нещо по-истинско от него в живота ти.

BOOK_FAN
12-29-2008, 13:50
Понякога олеква дори ако споделиш! :shock: Но не мога да разбера как така го харесваш-като го мразиш толкова много?Е в любовта няма никакви граници!

BuBiTy
12-29-2008, 13:54
Тва се казва противоречиви чуства,мога да ги нарека само по един начин-обич :-) ще ти мине и отшуми,когато спреш да сънуваш с затворени и отоворени очи неговите прегръдки и целувки и когато вече не го мразиш а просто се примириш.... ;-)

F_CK_all_I_need_is_U
12-29-2008, 13:55
Само да те питам: ТОЙ имал ли е много дълга връзка, с момиче, в което е бил влюбен преди теб? Любопитно ми е, защото ако е така ще ти кажа края на приказката :)

А иначе, това е любов. Дай му време да порасне и той ще почувства същото, и той ще те мрази защото те обича. Това, което имаш е истинско, повярвай ми... и едва ли ще има нещо по-истинско от него в живота ти.

Ми не е имал такава връзка...ама пропуснах да спомена,че въпросният "мразен" е една година по-малък от мен... 8-)

Jumbie483
12-29-2008, 13:56
Не го мразиш ;)

Adda
12-29-2008, 13:57

Ми не е имал такава връзка...ама пропуснах да спомена,че въпросният "мразен" е една година по-малък от мен... 8-)

Е и моят ЛЮБИМ е по-малък горе долу с толкова. Не очаквам научни открития, нито напълно разбиране и ми е добре. Даже ме изненадва понякога :)

pandelka
12-29-2008, 13:58
мразя го,защото го обичам. :smt007

Това е достатъчно.
Ще се оправиш спокойно,все пак заради любовта всички се променят ;) .

mirmark
12-29-2008, 14:03
Ами имаш малко проблеми с личните си чувства и възприятия. Изчакай малко да пораснеш и всичко ще ти се изясни. Това не означава, че ще се разберете. Може и да се разделите. А може и да се ожените.

r0sitY
12-29-2008, 14:57
И аз съм така..той не ебава за мен :( Ама нали го обичам :smt007

ImmortalForever
12-29-2008, 15:26
Нямаше да го мразиш толкова, ако не го обичаше. :)

F_CK_all_I_need_is_U
12-29-2008, 16:44
:smt007

pandelka
12-29-2008, 16:45

Май се обърка ,като каза,че го мразиш ;) ? :-D

beachy_bunny
12-29-2008, 16:50
обичаш го повече от колкото трябва ... и мисля , че вместо думата "Мразя " трябваше да използваш " Обичам " :D [/b]

NightFairy
12-29-2008, 16:55
До болка познато. Мразех всичко свързано с него, мразех начина, по който ме караше да се чувствам, когато сме заедно, защото ме правеше толкова щастлива, а после ме боли. Толкова много нерви...за нищо. Осъзнавам, колко глупаво е било всичко. Сега ми е просто безразличен (чувства някаквии...малки...може би все още има). Ще ти мине...до един момент е това и после спираш да обръщаш внимание. :)

Prestigio
12-29-2008, 17:22
HateЪр...

_mimi7y_
12-29-2008, 17:29
хем казваш че го мразиш хем че го обичаш...и аз съм така ;[ .. не мога да те съветвам нищо защото съм в същото положение...

Whyniser
12-29-2008, 17:50
Я си пусни там Кали - Мразя те :D

nadito93
12-29-2008, 18:09
мразиж го затова, че го обичаш :wink:
познато чувство :)

djudjulinkaa
12-29-2008, 20:13
Ето защо от една страна се радвам че не съм влюбена..защото изгубваш себе си някъде там по пътя .. ноо все пак това е много силно и истинско чувство.. Много яко си се изразила но Мразя=Обичам .. нали туй :P

F_CK_all_I_need_is_U
12-29-2008, 21:40
Я си пусни там Кали - Мразя те :D

Я си го начукай мноо надълбоко.Ама мноо. 8)

Melesyo
12-29-2008, 21:42
лооооооол уникална история :(

FiRe_LaDy
12-29-2008, 21:48
Хмм все едно съм го писала аз преди доста време ( за моята радост вече не е така ... или поне малко по-добре) .. вчера си четох дневника и случайно отворих страница на която пишеше защо го мразя и нещата са почти същите.Не се отчайвай!Бъди силна и просължавай напред колкото и да е трудно

F_CK_all_I_need_is_U
12-29-2008, 21:53
Хмм все едно съм го писала аз преди доста време ( за моята радост вече не е така ... или поне малко по-добре) .. вчера си четох дневника и случайно отворих страница на която пишеше защо го мразя и нещата са почти същите.Не се отчайвай!Бъди силна и просължавай напред колкото и да е трудно

Вие па вече ме отписахте... 8-) Още не се знае кфо ще стаа между нас :D

w8in4u
12-29-2008, 21:59
Ех, точно тази несподелена любов гради човека като характер. Знай, че сега може и да боли, но ще дойде време, когато ще си благодарна на този човек, че те е отблъснал, и благодарение на тази болка, която изпитваш в момента, си станала по-силна и си научила много неща.
Може и да не го възприемаш в момента, защото единственото, което искаш е да си с него, но един ден, вярвай ми, когато го преживееш и осмислиш, ще си щастлива от случилото се.

angelcheeee_93
12-29-2008, 22:03
замени думата ''мразя'' с думата-''обичам'' :wink:

F_CK_all_I_need_is_U
12-29-2008, 22:06
Ех, точно тази несподелена любов гради човека като характер. Знай, че сега може и да боли, но ще дойде време, когато ще си благодарна на този човек, че те е отблъснал, и благодарение на тази болка, която изпитваш в момента, си станала по-силна и си научила много неща.
Може и да не го възприемаш в момента, защото единственото, което искаш е да си с него, но един ден, вярвай ми, когато го преживееш и осмислиш, ще си щастлива от случилото се.

Ама...наща любов още е споделена.. 8-)

BigFakeSmile
12-29-2008, 22:13
момичее ти си влюбена до уши бе!
и мен мн ме дразни начина по който ме гледа когато ми отказва нещо..като ми говории..като се усмихва..просто ме съсипва а аз стоя безсилна и дори не мога да го напсувам ено хубаво за това че е толкова дразнещ защото го обичам..толкова мн го обичам по дяволите...сигурна съм че и при тебе е така...ама бъди оптимист се пак :-o

F_CK_all_I_need_is_U
12-29-2008, 22:16
Благодаря искрено на хората,които ме разбраха,а за тези,които не ме - ДА ВИ ГО НАЧУКАМ ОТВСЯКЪДЕ ! 8-)

F_CK_all_I_need_is_U
12-29-2008, 22:27
Благодаря искрено на хората,които ме разбраха,а за тези,които не ме - ДА ВИ ГО НАЧУКАМ ОТВСЯКЪДЕ ! 8-)
EBIIIIIII MEEEEEEEE TVOI SUM!!!!!!!!
http://www.wordpress.tokyotimes.org/archives/bra_man.jpg

Мноо си загорял бе,дейба 8-)

F_CK_all_I_need_is_U
12-29-2008, 22:34
:lol:

F_CK_all_I_need_is_U
12-29-2008, 22:34
Нещо си се объркал. :lol: Айде да не спамим повече темата ;д

F_CK_all_I_need_is_U
12-30-2008, 07:16
6to be? ne iska6 li da si poigrae6 s 6kembenceto mi?

Ше пропусна 8-)

vampirekiss
12-30-2008, 08:42
Еххх това е любов.Познато ми е само,че аз не повтарях колко го мразяdа колко го обичам,но чувството е същото.

F_CK_all_I_need_is_U
12-30-2008, 15:48
Абе,споменах ли,че го мразя :D

mynichka
12-30-2008, 16:02
Обичаш го и поради тази причина го мразиш толкова много :(

lisi4ety
12-30-2008, 16:09
Давай, излей си душата. И все пак колкото и да го мразиш сама знаеш, че двойно повече го обичаш :)

MuMuTo0o
12-30-2008, 16:23
до болка познато ми е всичко това миличка...нз какво да ти кажа осжен че времето лекува!

Armeika
12-30-2008, 17:44
1-во не го мразиш и второ обичаш го 3-то просто има гняв във теб и когато чашата прелее ще разбереш какво е да го мразиш истински ;) айде успех

nicolesch
12-30-2008, 19:26
I hatee how much i lovee yah b0yy :(

ambassador
12-31-2008, 08:50
aide sa ako mrazesh nqkoi tolko shteshe da hodish da go ubiesh :D vmesto da pishesh po forumite 8-) spok sichko se naredi s vremeto :smt026