Влез

View Full Version : невъзможно е да сме заедно ... ?!??!?

Green55
12-29-2008, 14:22
Здравейте всички :) реших да споделя проблема си тук и се надявам някой да ми помогне ....
Всичко започна преди година , когато се запознахме в новия клас ... Тогава нямах интерес към нея ,почти не я познавах , а и тя ходеше с по голямо момче. Но след около година вече станахме много добри приятели и я харесвах като приятел ,но нищо повече ... до преди няколко месеца... започнах да мисля все повече за нея , исках да съм с нея , да сме заедно и да и кажа какво изпитвам към нея....когато ме погледне направо полудявам, спирам да мисля за всичко друго :oops: .... Но ме е страх това да не провали приятелството ни , защото все пак сме 9ти клас а до 12ти има доста време и незнам как ще издържа ако приятелството ни се разпадне ! Не издържам ...............Помогнете :( кажете как да посъпя , на никого не съм казвал за това :( :( :( mom4e sum :D

Boyd
12-29-2008, 14:26
Не знам, според мен е най-добре да й кажеш. Ще се аргументирам даже - щом сте толкова добри приятел би трябвало да си споделяте. Аз имам такава близка приятелка от 4 години, с която говорим за всичко (под всичко разбирайте, че ми казва какво е правила вчера с гаджето си в леглото). Преди време ми беше казала нещо от сорта на "ако искаш да сме повече от приятели ми кажи". Според мен е по-добре да знае отколкото иначе. Ако е някоя несериозна и се съмнявам в доброто ви приятелство ще го развалите, ако й кажеш.

Аз лично не смятам, че когато има силна приятелска връзка между момче и момиче може да се развали при наличие на чувства!

balon4eee
12-29-2008, 14:27
Мии..подсказвала ли ти е по нянакъв начин,че те харесва като повече от приятел?! :-o
Ние от къде да знем..

soul1199
12-29-2008, 14:31
spored men i kaji,tq 6e re6i dali iska da ste ne6o pove4e ili ne! :)

pandelka
12-29-2008, 14:36
А тя харесва ли те?Показва ли ти нещо друго освен приятелство..обясни малко .. :-o

Green55
12-29-2008, 14:47
emi mislq che da zashtoto s men kogato e se durji po razlichno, sqkash sme neshto poveche ot priqteli...., no nikoi ne mi e kazval che me haresva ili neshto takova ... sigurno i tq sushto kato men krie chuvstvata si ...

PLuScHeTo
12-29-2008, 14:50
няма невъзможни неща... ;)

pandelka
12-29-2008, 14:50
^ Ако мислиш,че те харесва..по-добре и кажи..Ако пък не се опитай да си останете просто приятели,защото както каза до края има още три години сигурно .. няма да ти е хубаво да я загубиш като приятелка.

SUSSIE
12-29-2008, 14:52
Губи само този , който крие чувствата си . По-добре й кажи , така или иначе я харесваш . Успех :)

TooLittelTooLate
12-29-2008, 14:59
Може би е по-добре да й кажеш сега, защото, ако не откликне на чувствата ти и си развалите приятелството, ще имате време да си го възвърнете. С едина моя приятелка така стана, тя не откликна на чувствата му и понеже приятелството им беше истинско- за около 1-2 месеца си оправиха отношенията и все още са си добри приятели. Така, че давай- нищо не губиш надявам се. Успех :)

Presley
12-29-2008, 15:15
Момче,рискувай.Така имаш шанс да спечелиш или да паднеш.Ако паднеш,спокойно - поне ще си скочил сам.Няма страшно.Нищо не е толкова страшно.Depends on you.

Remini
12-29-2008, 15:19
На тази възраст ако и признаеш своите чувства най-вероятно е вашето приятелство да се разпадне(рискуваш тя да те разбере погрешно).Но пък ако не опиташ няма как да разбереш...до 12-ти клас има време...така че ;)

Presley
12-29-2008, 15:21
до 12-ти клас има време...така че ;)
А така.Както се пее в една песен - "Всичко се върти".

ivcheto0o
12-29-2008, 18:07
кажи и :) ако не се получи нищто ще си останете приятели :)

aka6a_vamp
12-29-2008, 18:18
Стига с тея драматични заглавия бре... 8-)

silky92
12-29-2008, 18:44
Сподели го ,защото после цял живот ще съжеляваш-апак я си представи ,че и тя същото изпитва .Ти си момчето ,и ти си длъжен да го направиш.Успех! :-) :-)

djudjulinkaa
12-29-2008, 19:56
Казваш че сте приятели..но зависи какво разбираш под това.Ако мислиш,че сте приятели само защото се получава някой друг лаф между вас вероятността да приеме това което искаш да и кажеш добре е много малка :) Освен това забележи дали не ти е приятелка или се прави на такава нарочно за да накара някое друго момче да ревнува ;) Но ако наистина сте добри приятели действай :-P успех :)

PreciousDiamond
12-29-2008, 19:58
О , Хосе .. невъзможно е да сме заедно .. Моля те, разбери ме ... 8-) 8-) Аз обичам Енрике , който всъщност се оказа , че ми е баща , но в същото време съм бременна от Алфонсо ... 8-)

pinkbutterfly
12-29-2008, 20:27
Кажи й!Щом сте толкова добри приятели значи се харесвате,а след като се харесвате ,би могло да се получи нещо между вас.
Успех.И после да кажеш какво е станало! :grin:

hooliganka89
12-29-2008, 21:07
Но ме е страх това да не провали приятелството ни , защото все пак сме 9ти клас а до 12ти има доста време и незнам как ще издържа ако приятелството ни се разпадне.

Не може цял живот да ходиш с каска,за да не си счупиш главата.

Green55
12-30-2008, 21:11
Благодаря на всички :) :) , след като го споделих тук открих друга страна на нещата , и мисля да останем само приятели :) :) :P

momche
12-31-2008, 11:30
При мен има нещо подобно ... Един път пробвах с нея , дистанцира се от мен след това пак станахме приятели като преди ... Разбери дали даржи на теб (дори и като на приятел) ... И ако държи на теб кажи и каквото мислиш ... Ако не си и безразличен дори като приятел няма да се скарате и в най-лошия случай да ти каже че може да сте само приятели ... А представи си че стане работата ... Както си 9 ти клас ще сте до 12 ти заедно всеки ден ... Мисли от добрата му страна

vampirekiss
12-31-2008, 11:56
Ако наистина я обичаш по-добре й го кажи,но ако любовта ти не е толкова силна,то по-добре не й признавай за да не я загубиш завинаги