PDA

View Full Version : Запознанства :]

Detestation
12-29-2008, 16:03
Хм,за да не разтягам твърде много локуми и въпроси,ето две ситуации.Кажете как ще постъпите във всяка една от тях,при положение,че момчето/момичето ви харесва.
1.Загледали сте някое момче/момиче в училище или в квартала. Нямате общи познати и не знаете дори името му.Просто той/тя е адски сладък/а. В няколкото момента,в които сте го/я забелязали ви се е сторил/а мил/а и забавен/а.

2.Разхождате се из aha/myspace/impulse/flirt4e/mucunki или някой друг сайт за запознанства. Попадате на профил на момче/момиче,който/която ви се струва много хубав/а,а и в профила са отбелязани интереси,които съвпадат с вашите. Той/тя обаче е от друг град. Но въпреки това на вас много ви харесва.

Така-въпросът ми към двете ситуации е-как бихте подходили,за да се запознаете с него/нея?
П.П. И в двете ситуации момчето/момичето не е много по-голямо от вас. (ся,да не кажете,че ви сватосвам с дъртаци 8-) )

NightFairy
12-29-2008, 16:19
1.Загледали сте някое момче/момиче в училище или в квартала. Нямате общи познати и не знаете дори името му.Просто той/тя е адски сладък/а. В няколкото момента,в които сте го/я забелязали ви се е сторил/а мил/а и забавен/а.

[b]Аз така си бях набелязала един сладур, който често се навърташе в даскалото ми...не учеше там,нямах познати, които го познават...Мятахме си погледи известно време. Веднъж беше сам нещо и аз минавам покрай него...след малко се връщам и а да го подмина и се спрях...И с една тъпа усмивка...умираща вече от срам, изцепих "Ние с теб само ще се гледаме ли? 8-) ". И естествено последва разговор, среща, ала-бала и така. Мисълта ми беше, че ще отида и ще се запозная направо...сигурно. 8-)

2.Разхождате се из aha/myspace/impulse/flirt4e/mucunki или някой друг сайт за запознанства. Попадате на профил на момче/момиче,който/която ви се струва много хубав/а,а и в профила са отбелязани интереси,които съвпадат с вашите. Той/тя обаче е от друг град. Но въпреки това на вас много ви харесва.

Едва ли ще му пиша. Ама иначе нормалните тъпотии.

nymphadora
12-29-2008, 16:19
:-o трудни ситуацийки..
При първата,отиваш и го заговаряш директно
При втората-защо ще се мъчиш,като е от друг град?

Axe_vs_Sword
12-29-2008, 16:20
1. Ще си преглътна срама и ще започна: Здравей, за пръв път те виждам в този квартал... от тука ли си, преместили ли сте се тук?

2. Не се разхождам из сайтове за запознанства, така че не ме интересува 8-).

pandelka
12-29-2008, 16:22
1.отивам и го заговарям.

2.щя се откажа щом е от друг град.

Soldierofthetime
12-29-2008, 16:24
1-ва:Ако наистина много сам я харесал ще се опитам да се оспокоя и да кажа:
-Здрасти,от скоро те виждам доста 4есто.КАк ти е името и т.н.

2-ра: Продължавам да се раазхождам а и аз гледам само Бургас (SUN)

it_ends_tonight_
12-29-2008, 16:43
При ситуация едно ще потърся някой, който го познава (ако няма такъв значи е привидение ;] )
А във втората ситуация - просто не се разхождам в тея сайтове.

SoAfraid
12-29-2008, 16:59
1. Ще отида, ще я заговоря, ще разбера какво харесва и от там нататък ще видя дали върви разговора и дали момичето си заслужава както вниманието на външност, така и на акъл.

2. Не се тровя с невъзможни неща, защото много рядко са щастливите случаи.

sladur4etyYy
12-29-2008, 17:01
1. ще си намеря повод и предтекст да се запознаем
2. ще му пиша коментар и ще си намеря да го базикна за нещо 8-)

Punisherrr
12-29-2008, 17:04
За първото - ще намеря начин да се запозная с него.
Второто - вече ми се случи :Ь само,че не във сайт за запознанства,а във форум ;) Иии какво стана... харесахме се,писахме си дълго време и сега сме заедно ;)

Detestation
12-29-2008, 17:23
^ :lol: Ее неска само от Бугас хора баси..
А мислих,че сме рядкост 8-)
Eх,как ще сме рядкост... :P;)
:oops:
А Punisherr,аз съм във втората ситуация,и ме вдъхновяваш,честно да ти кажа... :] Просто ми е малко трудно да започна контакт.
П.П. Градът му е горе-долу близък до моя... :)
П.П.2 Благодаря ви за отговорите... :-P

Punisherrr
12-29-2008, 17:33
А Punisherr,аз съм във втората ситуация,и ме вдъхновяваш,честно да ти кажа... :] Просто ми е малко трудно да започна контакт.
П.П. Градът му е горе-долу близък до моя... :)
П.П.2 Благодаря ви за отговорите... :-P

Е,щом казваш,че сте близо не е невъзможно да стане нещо повече ;) Стига да видиш още от нета,че се получават нещата... (На нас 6 месеца ни отне тая част :Ь ..)но за сметка на тва нямаше разочарования ;)