View Full Version : Какво да направя?
nqkafsi_tam
12-29-2008, 21:40
От доста време пиша теми за едно момиче, което харесвам от много време... Последните 7-8 месеца по цял ден само тя ми е в главата преди около 5 месеца и казах, че я харесвам обаче по доста тъп начин го направих малко се оплетоха нещата и от тогава не съм я занимавал с такива работи...
Въпроса ми е следния:
Не искам да я забравя, немога, не искам, какво да направя?
Наистина много я обичам и знам, че аз не съм за нея, поне не все още и съм сигурен, че някой ден ще бъдем заедно просто трябва да стана някаф супер луд, защото не че сега не съм, но тя заслужава най-доброто, сигурен съм, че никой няма да я обича повече от мен, но това ли е най-важното на тези години? На 16 съм... и тя....
Един приятел също я харесва последно време, но той незнае, че аз я харесвам и съм й казал и общо взето, на него по му се получават нещата, разсмива я прави я щастлива, та нали ЩАСТИЕТО е най-важно?
Опитвам се да й бъда приятел, старая се, но немога да се сближа с нея и винаги се притеснявам, когато говоря с нея... По принцип не ми пука, когато говоря с други хора, но когато говоря с нея, някак си... Нали се сещаш?
И да въпроса: К'во да прая?
Моля без тъпи коментари :Р Благодаря
Само една мисъл ще ти припомня: "Съдбата обича смелите"
Нали знаеш, проба - грешка, проба - грешка. Днес това е момичето на живота ти, утре е друга. Докато стоиш и зяпаш нищо няма да получиш. Пробвай пък каквото стане. Успех!
nqkafsi_tam
12-29-2008, 22:10
Ami az probvah ama ne se polu4i...... i vyprosa e i sq kvo? 4akame?
shockwave
12-29-2008, 22:17
Моя случай беше същия преди повече от година.Какво ли не направих и нищо не се получаваше.След доста разговори с приятели, роднини и т.н. реших, че ще е по-добре да я оставя.Няколко дни по-късно тя ми писа и всичко се получи изведнъж.
Давай смело напред пък, ако не се получи, знай, че има и други :)
soul1199
12-29-2008, 22:26
flirtyvai s neq,zaribqvai,zaribqvai,razsmivai ,prosto napravi n6,ako ne iska6 nqkoi da ti q vzeme!
Едва ли е Тя.
Но да, пробваш. С гледане едва ли ще има голямо развитие. А пък и впоследстие, ако не действаш все ще се чудиш какво е можело да стане, дали пък не си изпуснал Любовта на живота си... етц.
bebchence
12-29-2008, 22:45
Не пропускай шанса да опиташ да разчупиш леда,може пък да се получи ако ли не животът продължава тя губи :-)
mimssssssss
12-29-2008, 23:11
:-) :-) :-) :-) tq sigurno ti e kazala kakvo izpitva kam teb .smisal dali moje da stane ne6to ili ne.ako pak ne znae6 ot tova po lesno nqma.vijdam 4e se sre6tate 4esto ili pone s takova vpe4atlenie ostavam.ako e taka to tova samo ti pomaga.
i taka az sam momi4e i da ti kaja nqma tap na4in da predloji6 na nqkoe momi4e.za6toto o6te ne poznavam tokova na koeto ne mu e hubavo da 4ue 4e e haresvano ili obi4ano.a sled kato ti ve4e si i go kazal to znai 4e tq w o4arovana ot tova i go pomni kolkoto i otdavna da e bilo.sega ti ostav d ai go dokaje6.okk vijdam 4e se starae6.no nedei taka :? :? :? dai malko po smelo.nima i kato tragne6 sas neq 6e se darji6 taka i 6e se 4udi6 kakvo da i kaje6. :) :) :) predstavi si 4e hodite i se draj taka vse edno e istina za6toto povqvai mi tq iska ot teb da si 4esten i otkrit samo taka ima6 6ans da q spe4eli6.no ne se uvli4ai. da ne tragne6 da q celuva6 ili pak da q revnuva6 ot dr mom4eta .nedei samo 6e q nakara6 da se otdale4i ot teb .imai tarpenie sled kato q obi4a6 iskreno tq 6e go zabeleji no za jalost ne moga da ti kaja koga :( dokolkoto do tova 4e trqbva da stava6 po lud nedei.obedena sam 4e tq tarsi sigurnost a taka nqma da i qdade6.po dobre ne se promenqi a se otpusni i badi sebe si uspeh i vesela koleda :mrgreen: moje i da pomogne ne s e sramuvai :smt055 :smt114 :smt114 :smt114
nqkafsi_tam
12-29-2008, 23:52
neznam prosto kogato sym pokrai neq i otna4alo vinagi mi e nqkvo napregnato posle se otpyskam no pak ddz nqkvo az ne sam ot nai-6umnite nali za da mi obyrne nqkvo specialno vnimanie, neznam i az...
Problema e 4e ne govorq mnogo moje bi... neznam trqa pomislq vyrhu tova ;D
Вярвам повече във нея,
отколкото във себе си.
Виждам смисъла на живота,
в погледа й.
Ако я няма, не виждам смисъл да остана.
И съм 100% сигурен, че някой ден ще бъдем заедно не 100% а 10000000000000000000000000000000000000000000% .......
Но кога и аз незнам :)
mimssssssss
12-30-2008, 00:12
samo edno moga da ti kaja badi sebe si.taka 6e q spe4eli6 opredeleno .no govori s neq i to kolkoto moje po 4esto .a i kato doide momenta predloji i otnovo 4e tq nqma da doide i da ti kaje: abe ei ti mi predloji predi vreme iska6 li da probvame sega. :)
imai tarpenie .s nego 6te postige6 vsi4ko.mnogo hubavi 4uvstva izpitva6 badi siguren v tova. tq samo moje da se gordee s tova i da znnae ot men istinska 6tastlivka e :grin: :grin: :grin:
dramaqueen
12-30-2008, 13:26
Прережи си венитеее :grin: :grin: :grin:
А уе човек не севпрюгай толковремето лекува всичко :P :P
dramaqueen
12-30-2008, 13:28
впрягай* времето лекува* :oops:
Prophecy
12-30-2008, 13:35
Абе незнам кво толкова харесваш в нея , но се пак не е единствена има и много други :)
nicolepcd
12-30-2008, 14:01
Абе не знам кво толкова харесваш в нея , но се пак не е единствена има и много други :)
Ама той си иска тази, не иска други :)
nqkafsi_tam
12-30-2008, 21:53
help?
nqkafsi_tam
12-31-2008, 13:05
?????????