View Full Version : В отговор на темата : Възпбуждат ли ви яки "металистки
BladeDancer
12-29-2008, 23:11
ами да всяко момиче може да ме възбуди ... ( не и цигани турци и т.н. сещате се ... ) Но представата на почти всеки от тука какво е да си почитател на метъла е просто ужасна
мислите си че трябва да си облечен като някавселянин зел от магазин за 2-ра ръка дрехинай-евтините дрехи ... просто не е така !
Тениските са хубави ... Повечето сега носят "кецове" и дънки
доколкото "грим стил мъртвец " - бъркате стила ---- > това че някви там емота и някви новопровогласили се групички са се боядисали и са ги последвали повечето тъпаци не означава че са метъли те ся някви сбъркани
Има и такива "черни" метали но те са просто са тъпи и няма да можеш да седиш и 20 -30 секунди да слушаш как се дерът (освен ако не си съпер "издрънкал" )
Но не знам повечето се делите на някви супер тъпи групи ама няма и значение дали си такъв или онакъв важното е да се харесвате да прехгвърчат искри между вас а не че тоя или оная слушала нещо дето аз не го харесвам и дума да не става за такива истории
може някои от нещата написани да са тъпи но е 2 часа а на мен ми се спи така че извинете
БЕЗ СПАМ И ТЪПИ КОМЕНТАРИ !
ЩЕ ПОМОЛЯ МОДЕРАТОР ДА ИСТРИВА ТЪПИ КОМЕНТАРИ !
ProstoPesho
12-29-2008, 23:16
като ти по-конкретно какво слушаш? :)
get_high
12-29-2008, 23:17
ами да всяко момиче може да ме възбуди ... ( не и цигани турци и т.н. сещате се ... ) Но представата на почти всеки от тука какво е да си почитател на метъла е просто ужасна
мислите си че трябва да си облечен като някавселянин зел от магазин за 2-ра ръка дрехинай-евтините дрехи ... просто не е така !
доколкото "грим стил мъртвец " - бъркате стила ---- > това че някви там емота и някви новопровогласили се групички са се боядисали и са ги последвали повечето тъпаци не означава че са метъли те ся някви сбъркани
Има и такива "черни" метали но те са просто са тъпи и няма да можеш да седиш и 20 -30 секунди да слушаш как се дерът (освен ако не си съпер "издрънкал" )
Но не знам повечето се делите на някви супер тъпи групи ама няма и значение дали си такъв или онакъв важното е да се харесвате да прехгвърчат искри между вас а не че тоя или оная слушала нещо дето аз не го харесвам и дума да не става за такива истории
може някои от нещата написани да са тъпи но е 2 часа а на мен ми се спи така че извинете
БЕЗ СПАМ И ТЪПИ КОМЕНТАРИ !
ЩЕ ПОМОЛЯ МОДЕРАТОР ДА ИСТРИВА ТЪПИ КОМЕНТАРИ !
Защо вместо да правиш нова тема която да занимава съзнанията ни с лапешките ти проблеми, възникнали в комерсиалният ти мозък, не си изказа мнението в старата ?
get_high
12-29-2008, 23:19
като ти по-конкретно какво слушаш? :)
обзалагам се, че слуша Глория и Преслава :D
prav si taka e,predstavata na nqkoi hora kato 4uqt metaliska e ujasna...e da ama ne.pove4eto sa to4no taka kakto ti gi opisva6
az su6to nosq samo kecove i malko po 6iroki drehi no slu6am DnB i ragga
ta misulta mi e 4e bez zna4enie kvo slu6a ne e nujno da se pridurja kum stila na grupite ili izpulnitelite koito slu6a
metaliski,4algari,rapurki vse taq :)
razbra me predpolagam kvo iskah da kaja
ProstoPesho
12-29-2008, 23:21
питах какъв метъл слуша... пряко заинтересован съм
get_high
12-29-2008, 23:26
аз те разбрах :lol: .. с други думи "Куцо, кьораво, сакато, има ли дупка е злато." :D
аз те разбрах :lol: .. с други думи "Куцо, кьораво, сакато, има ли дупка е злато." :D
e qvno ne si me razbrala
vsqka si ima sobstveno izlu4vane i bez zna4enie kakva e 6te se nameri koi da q haresa
ProstoPesho
12-29-2008, 23:28
апф
ще си намепи кой да я харесва :razz:
of pak se po4na sus spama :-o
nqqm namerenie da spamq temata...nau4i se sam
4aooooooooo
ProstoPesho
12-29-2008, 23:40
не искам да знам дон жуан между мъжете...
ProstoPesho
12-29-2008, 23:42
е'Бе ;?
аре уе ех3еме що мълчиш
mislq 4e bqh dostatu4no qsen
pove4e nqmam kvo da ti kaja
spri da spami6
ProstoPesho
12-29-2008, 23:43
аре уе ех3еме що мълчиш
mislq 4e bqh dostatu4no qsen
pove4e nqmam kvo da ti kaja
spri da spami6
оффф стига си спамил бе
аман
насякъде сереш
get_high
12-29-2008, 23:43
of pak se po4na sus spama :-o
аз съм твой голям фен.КО стаа пич ? Научи ме на някой техника нали си Дон Жуан сред жените..
аве този x3eme най- коментирания човек във форума стана, колкото пъти вляза тука все x3eme ви е в устата, оставете го на мира това момче, вярно, че понякога изказванията му са криви, ама каква е тая завист, какъв бил, с кой правил секс, с това ли трябва да се занимаваме :-)
DrIVchan
12-29-2008, 23:49
най обичам металиските като са от тея с яко кожа кобинки и шипове по тях ... леее как искам някоя такава да ме върже за някой креват ... ( и да е под 80/90 кила ако може... и къпана)
kato men ne moje6 da stane6 ako 6te i da se nasere6 :wink: gledai da ne ti zavra vazelina otzad i da ti go izkaram prez ustata 4e mi pisna ot kalamutnqci kato teb
are mar6 tam ot kadeto si do6ul vub6te nqq se zanimavam s teb :wink:
horata sa kazali "ubii glupaka s mul4anie" e taka mislq da napravq 8)
DrIVchan
12-29-2008, 23:53
kato men ne moje6 da stane6 ako 6te i da se nasere6 :wink: gledai da ne ti zavra vazelina otzad i da ti go izkaram prez ustata 4e mi pisna ot kalamutnqci kato teb
are mar6 tam ot kadeto si do6ul vub6te nqq se zanimavam s teb :wink:
horata sa kazali "ubii glupaka s mul4anie" e taka mislq da napravq 8)
Ako съдя по това че се скъсваш да постваш.. явно мълчанието не ти е силната страна :D. Нито убиването на глупака.
o6te li si jiv pa ti be
vub6te ne znae6 ni6to za moito detstvo
ti da ne si bil malteretiran kato maluk ta go izbiva6 puk sq na detstvo
aide 6te po4akam o6te malko da umre6
zzZZzZzz :roll:
BladeDancer
12-30-2008, 22:42
най обичам металиските като са от тея с яко кожа кобинки и шипове по тях ... леее как искам някоя такава да ме върже за някой креват ... ( и да е под 80/90 кила ако може... и къпана)
Исках да кажа за всеки влак си има пътници независимо какви са те ...
П.П. екстрийм най-добрия си :D ( сериозно )
ViolentSaint
12-30-2008, 23:38
ОМФГ BladeDancer така ли не си взе поука от автора на темата за Метълките . Моля те прочети си коментара и ми кажи с какво се различаваш от всеки човек тука който слуша Рап/Хип Хоп, Хаус, Техно, Рок, Чалга.....че се възмущаваш от коментарите им относно тази тема ??!??!
Ако това беше опит да промениш представата на хората (Който всъщност са като коне с капаци...) , относно метълите и прочие нещо не ти се отдава.
Аз съм фен на този тип музика и ще те помоля да не продължаваш да ръсиш подобни теми с нищо не помагаш.
ПС: Сори ако съм те обидил нещо просто ме ядоса а и все още се лекувам от погото в събота ! .....