Влез

View Full Version : Когато се разкъсваш...

TuttiFrutti
12-30-2008, 08:07
Здравейте.Не знам дали искам съвет или просто да разкажа на някого,защото няма на кои друг да кажа.Значи историятаа е следната:преди време бях с едно момче но не го харесвах постоянно му изневерявах и накрая ме остави(което е напълно разбираемо).Сега съм с друг който много обичам,но...Винаги има едно но.С предишното момче поддържаме връзка,смисъл всеки ден си говорим,лигавим се,говорим си и сериозни неща.Той е единственият който ме разбира и винаги знае какво да ми каже.Докато сегашният ми приятел просто не знам и аз какво ... Обичам го,искам да съм с него,но всяка сутрин когато се събудя още полузаспала се чувам как казвам името на предишния...С него се карахме,сдобрявахме,бяхме приятели и не знам.Всеки път когато ми каже че се е забил с тая и оная всичко ми кипжа полудявам и той го усеща,но реакцийте от негова страна са същите...Не знам дали е носталгия към миналото,дали искам даа съм с него или просто е поредният ми каприз...Искам да отбележа че наистина обичам сегашния си приятел,макар че не изглежда така от това което написах дотук...Не очаквам някой да ми каже какво да правя,просто да споделя...
П.П. sry за запетайките обаче сме скарани малко :)

Kostadin_682
12-30-2008, 08:28
а може би сте 2-ма гомнари но се обичате
8-)

pandelka
12-30-2008, 08:31
Ми просто.. не можеш да свикнеш,че не е твой! :)

bebchence
12-30-2008, 11:09
Просто си помисли с кой искаш да бъдеш щото тва да си с единя а да мислиш за другия е малко грубо и много наранява знам от личен опит,от теб самата зависи как ще се развие историята :-)

HONDA
12-30-2008, 11:43
Щом твърдиш, че НАИСТИНА обичаш сегашния си приятел, значи това с бившия е просто каприз. Мое мнение е, че не обичаш нито един от двамата...

atscata
12-30-2008, 12:34
Моето мнение е, че и ти не знаеш какво искаш и с кого да бъдеш. Затова ако не решиш твърдо с кой да бъдеш и и след тва да оставиш другия(смисъл да не му обръщаш толкова внимание), накрая може да се получат много кофти ситуации и да изгубиш и двамата :?

PreciousDiamond
12-30-2008, 15:43
И аз мисля, че не обичаш нито един от двамата . Първо , защото ако обичаше сегашния ти , нямаше да искаш бившия си .. А колкото до бившия .. него го искаш просто , защото знаеш , че не можеш да го имаш (( :

CfEtii
12-30-2008, 15:55
А замисляла ли си се,дали наистина го обичаш,или просто си хлътнала твърде силно?Защото аз преди няколко месеца се бях заблудила така..
Може би нещо те задържа при сегашния ти и неможеш да отидеш при този,който всъщност искаш-бившия ти.
И за да се будиш с мисълта за бившия,помисли наистина колко и дали обичаш сегашния.. :?
А иначе..след като го искаш..аз бих ти казла да се върнеш при него,но да не повтаряш старите си грешки.
Защото налио знаеш..от 2 стола накрая ще паднеш на земята.. :)

mynichka
12-30-2008, 16:01
Защо не се замислиш наистина с кого точно искаш да бъдеш със сегашния или предишния. Ти твърдиш, че обичаш сегашния си приятел ..но непрестанно си спомняш за бившия..помисли !!

ImmortalForever
12-30-2008, 17:38
И аз мисля, че не обичаш нито един от двамата . Първо , защото ако обичаше сегашния ти , нямаше да искаш бившия си .. А колкото до бившия .. него го искаш просто , защото знаеш , че не можеш да го имаш (( :

В това има много истина

Cellmate
12-30-2008, 17:47
Тц-тц в днешно време значението на думата "обичам" е доста размито. Мисля че по-често се употребява по начина, по който аз бих казал напр. "Обичам боб"...

Presley
12-30-2008, 17:49
Ти не энаеш какво искаш,эначи няма как някой друг да энае.
Като раэбереш (ако се случи),може нещо да се промени примерно.

soul1199
12-30-2008, 17:50
Защо не се замислиш наистина с кого точно искаш да бъдеш със сегашния или предишния. Ти твърдиш, че обичаш сегашния си приятел ..но непрестанно си спомняш за бившия..помисли !!

vampirekiss
12-30-2008, 18:32
Е аман от хора дет не знаят какво искат.Теб май хем те сърби,хем те боли.
По-добре помисли над всичко,което ти се е случило и послушай сърцето си.Щом винаги има едно но със сегашния ти,то поне изясни пред себе си какво точно те смущава.

sLadkaTa_LoRi
12-30-2008, 19:32
а може би сте 2-ма гомнари но се обичате

Много си директен :razz:

П.П. ми какво да ти кажа.. ти май си от тея, дето не знаят какво искат.. и накрая от двата стола на земята :?