View Full Version : отслабване при момчетата
snaipera92
12-30-2008, 14:39
здравеите..значи аз сам момче.. моито не е точно проблем но все пак искам да го отстраня тва..значи имам стомах.. попринцип не съм много дебел.. има и много по-зле от мен.. просто искам някак си да си махна стомаха.. с упражнения или ддз.. мислил сам за фитнес обаче ме е страх после да не се бърне 2-но след време.. моля ви даите ми савет какво мога да напрая по вапроса.. благодаря предварително и моля без излишни глупости
SuperBadSuperFresh
12-30-2008, 14:50
Стомаха няма как да се махне.Можеш да си махнеш коремчето :lol: Ако си решил да отслабваш тряя да си промениш режима завинаги за да няма 'после' и килограмите съпътстващи 'после'-то
snaipera92
12-30-2008, 14:57
Стомаха няма как да се махне.Можеш да си махнеш коремчето :lol: Ако си решил да отслабваш тряя да си промениш режима завинаги за да няма 'после' и килограмите съпътстващи 'после'-то
ем да искам да отслабна.. но как .. сас диети ли с кво.. затова пиша тук щото нз как става..
SuperBadSuperFresh
12-30-2008, 15:14
е тука не мога много да помогна.На мен отслабването ми е новогодишното обещание и ще го ударя на експерименти ама......фитнес му е майката
snaipera92
12-30-2008, 15:30
е тука не мога много да помогна.На мен отслабването ми е новогодишното обещание и ще го ударя на експерименти ама......фитнес му е майката
ми примерно ако спра за 1 месец..кво ша стане с мен ..?? 2 пъти по зле.. по добре дане го почвам.. и да почвам коремни преси и тва е .. кат искам да сам елгантен .. :)
SuperBadSuperFresh
12-30-2008, 15:43
аз на много жертви съм готова ама верно тва с фитнеса си е нож с две остриета
Аз също бях пълен.. но се надухах и за 1 година оправих всичко :)
Почни да правиш лицеви опори и коремни преси , играи футбол , тичай и корема ще ти изчезне без да усетиш . :)
Е .. естестевено няма да стане от един път - 4-5 месеца поне.. :)
Значи спираш СЛАДКОТО,ГАЗИРАНОТО,ТЕСТЕН ИТЕ изделия и мазното.След което почваш да спортуваш..било то фитнес,футбол,тичане..квото и да е стига да си активен!Аз свалих 10кг 1 месец така!
с упражнения или ддз.. мислил сам за фитнес обаче ме е страх после да не се бърне 2-но след време..
тея глупости можеш да ни ги спестиш. просто кажи че те мързи да тренираш, неможеш да пазиш диета и си търсиш друг метод.
да ама не. мазнини се премахват само с упражнения, и по-точно спорт. ама не да направиш 10 коремни преси и да си мислиш че спортуваш, нито да ритнеш 2 пъти топката. ЯКО СПОРТ. това ще рече тръгвай или на бокс (там има доста доста умора), или на някой леко-атлетичен спорт (голямото бягане му е мамата!), или сериозна игра на нещо (футбол, баскет). номера е да спортуваш до толкова, че после да си като пребит.
оо, но забравих да ти кажа че гореспоменатите неща водят до много лоши последствия като повишена мускулна маса и тонус, сила, издръжливост, удоволствие от движението, цялостно водещо до най-лошото : ПО-ДОБЪР ЖИВОТ! така че умната!
sssladuranka
12-31-2008, 19:55
..значи имам стомах..
сериозно?!имаш стомах?!ех целата планета сега ти завижда... :razz:
съжалявам но не се сдържах :razz: :razz: :razz:
по темата
аз мисля че за месец-два свалих 7кг като карах на онези замразени зеленчуци ако се сещаш,на пакет се продават