View Full Version : Nova godina
balon4eee
12-30-2008, 20:15
Ei kude 6te budete utre ?? Az trqbva6e da xodq na 1 party s mn golqma komapniika , no vsi4ko se razpadna ;( sega 6te buda s maika mi i ba6ta mi , koito daje sa napravili torta ;( Kakvo e tova ne6tastiee ... samo az ot vsi4kite mi priqteli v nas . Ve4e sum na 15 , a 6te karam nova god s mama i tatiiiii :@ Ne moga da opi6a kolkoooooo mi e skapano i tupo i se 4uvstvam kato poslediq ne6tastnik na zemqta ...
PreciousDiamond
12-30-2008, 20:19
Офф .. айде стига се оплаква .. Какво като ще си с вашите ?! Едва на 15 си .. имаш мноооого много време да празнуваш с приятели, така че .. недей се вживява толкова, не е чак толкова голям проблема ((:
Mbp3eJlaH
12-30-2008, 20:20
Ei kude 6te budete utre ?? Az trqbva6e da xodq na 1 party s mn golqma komapniika , no vsi4ko se razpadna ;( sega 6te buda s maika mi i ba6ta mi , koito daje sa napravili torta ;( Kakvo e tova ne6tastiee ... samo az ot vsi4kite mi priqteli v nas . Ve4e sum na 15 , a 6te karam nova god s mama i tatiiiii :@ Ne moga da opi6a kolkoooooo mi e skapano i tupo i se 4uvstvam kato poslediq ne6tastnik na zemqta ...
ti si 1 malka pikla
ako si mi da6terq 6e te darja nakazana do stenata s vdignati race
:booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb:
sLadkaTa_LoRi
12-30-2008, 20:21
Ела ми на гости :-P
Е кво стана бе не те ли пуснаха.. :o айде поговори с тях пак де.. еее стискам палци :-D
Тва няма нищо общо с любовта
balon4eee
12-30-2008, 20:25
Mi ne 4e ne me pusnaxa ami vsi4kite pi4ove si namerili drugi oferti4ki za nqkude drugate i nie 3m 4oveka ostanahme na suxo ... |-( Aaaa
Mbp3eJlaH za kvo da sum pikla we ?? Kvo lo6o ima da iskam da praaznyvam s vsi4ki drugi priqteli ??
Офф .. айде стига се оплаква .. Какво като ще си с вашите ?! Едва на 15 си .. имаш мноооого много време да празнуваш с приятели, така че .. недей се вживява толкова, не е чак толкова голям проблема ((:
+1
Е баси хората как са ви зацепили .. ми направете си купонче някаде 3 де.. кфо като сте 3 пак е по добре от колкото с ваще :)
balon4eee
12-30-2008, 20:29
^ Napulno si prava , ama prosto ... vsi4ko se razvali ;( 6te vidim utre dali nqma da izmislim ne6to da si napravim :S Ina4e prosto ujas ... Ta pak Mbp3eJlaH kvo lo6o ima v tova da imam jelanie da praznuvam nova godina s priqtelite si ?
sLadkaTa_LoRi
12-30-2008, 20:31
ti si 1 malka pikla
ako si mi da6terq 6e te darja nakazana do stenata s vdignati race
Е ква пикла бе.. момчето споделя проблема си с нас. Нормално е да му е кофти, че ще е с техните, а не с компания :o
Няма нищо лошо да празнуваш с приятели.. :) Mbp3eJlaH верно кое му е лошото?!
Anf3tamin4o
12-30-2008, 20:32
Е в някой добър приятел или приятелка не може ли да те забере с него/я не ми се вярва толкова + 1 човек повече или по малко
PreciousDiamond
12-30-2008, 20:33
Ама чакайте малко , никой не е казал , че има нещо лошо да празнуваш с приятели. Просто не е болка за умиране ако НЕ празнуваш с приятели (( :
balon4eee
12-30-2008, 20:35
E ne e bolka za umirane , ama e mnogo kofti .... :( Puk i mi kaza 4e ako mi bil ba6ta 6tql da me nakare s vdignati ruce v ugula .. ne razbrax za6to :D
Mbp3eJlaH
12-30-2008, 20:41
Няма нищо лошо да празнуваш с приятели.. :) Mbp3eJlaH верно кое му е лошото?!
q pak avtorkata da povtori s kakvi hora 6te6e da se sabira
neina priqtelka, gadjeto i i nqkvi narkomani mai bqha ?
balon4eee
12-30-2008, 20:53
:D mai si 4el drugata mi tema po toq slu4ai ... Emi nqkoi si padat malko takiva , no tova ne zna4i , 4e az 6te im se podveda po akula i 6te xodq tam da se drusam , kato luda . 8-)
Mbp3eJlaH
12-30-2008, 20:58
:D mai si 4el drugata mi tema po toq slu4ai ... Emi nqkoi si padat malko takiva , no tova ne zna4i , 4e az 6te im se podveda po akula i 6te xodq tam da se drusam , kato luda . 8-)
sig nema i da pie6 ?
sLadkaTa_LoRi
12-30-2008, 21:00
А аз чак сега разбрах, че авторът е момиче :oops: :lol:
hooliganka89
12-30-2008, 21:02
Ми то лапешка си работа "Не искам да празнувам с мама и тате...".
Какво като празнуваш с майка си и с баща си?Не съм чула някой да е умрял след като е пранувал нова година с родителите си.
Аз лично бих дала всичко за да празнувам с тях,но няма как.
Така,че не се коси за глупости,има време кога да излизаш да пиеш,да пушиш или каквото там ти се иска да правиш.Имай търпение.
balon4eee
12-30-2008, 21:08
Abe :D ako bqxte v moito polujenie nqma6e da govorite taka xD
Aa da momi4e sum . 8-)
Aa Mbp3eJlaH mnogo qsno 4e 6tqx da si piina malko ... vse pak e nova godina xD Edinstvenoto koeto pu6a ot vreme na vreme e treva i ne bix se nadrusala ako otida . Plus tova ne mislq 4e ve4e sum 4ak takova bebe , za da si praznuvam s moite xora .
hooliganka89 - lape6ki , no kogato vsi4kite ti priqteli sa na kupon4eta , ti da si stoi6 v ku6ti s mama i tati e malko klofti . Vseki gleda ot negovata kambanariq .
Mbp3eJlaH
12-30-2008, 21:18
verno nema lo6o da otide6... na 15 si si... piiva6, trevica ot vreme na vreme...
trebva da ti s4upat 1 to4ulka v glavata ako pita6 mene
pz za teb http://vbox7.com/play:7522f139
balon4eee
12-30-2008, 21:22
xaxa taq pesen mi e tolkova otvratitelna .... :D mersi za pozdrava :-) :D:D Moje bi 6te iska6 da mu 4upi6 o6te nqkvi ne6ta v glavata kato ti kaja 4e dori nqmam navur6eni 15 .. .xD no skoro skoro . Vse pak trqbva da si pojiveem kakto trqbva nali . Golqm napreduk e 4e ne se drusam , za razlika ot pove4eto xora okolo men . Ne mislex da pravq gluposti , ako otida ama taka ili ina4e subata e s/u men tazi godina . :x
Mbp3eJlaH
12-30-2008, 21:25
sudi za 4oveka po priatelite mu...
skoro 6e si navaksa6 dovolno drusalke malka :booooomb: :booooomb: :booooomb:
balon4eee
12-30-2008, 21:30
Ne , nqmam takiva namereniq . Ne izpolzvam sinteti4ni bokluci , a i nqmam merak 8-) Dobre znam , 4e tva sa boklyci i nqmam osobeno jelanie da se trovq s tqx . Prosto ot vreme na vreme si pozvolqvam da se zabavlqvam , kato priqtelite si . A i ne vsi4kite sa narkomani xD Prosto ako si ot Sofiq sigurno znae6 , 4e vseki 2ri se zaribqva s tova , a i ne samo v Sofq e taka de ... I vse pak ne trqbva da se podvejda6 po akula na drugite propadnqci okolo teb i poradi su6tata pri4ina ne drusam :D
Mbp3eJlaH
12-30-2008, 21:37
Ne , nqmam takiva namereniq . Ne izpolzvam sinteti4ni bokluci , a i nqmam merak 8-) Dobre znam , 4e tva sa boklyci i nqmam osobeno jelanie da se trovq s tqx . Prosto ot vreme na vreme si pozvolqvam da se zabavlqvam , kato priqtelite si . A i ne vsi4kite sa narkomani xD Prosto ako si ot Sofiq sigurno znae6 , 4e vseki 2ri se zaribqva s tova , a i ne samo v Sofq e taka de ... I vse pak ne trqbva da se podvejda6 po akula na drugite propadnqci okolo teb i poradi su6tata pri4ina ne drusam :D
ti sq i akul 6e po4ne6 da mi dava6
nema li da lqga6
propadnqci ama priateli im vika6 :shock: :shock: :shock:
:booooomb: :booooomb: :booooomb:
nejnaDROGA
12-30-2008, 21:38
Айде не се оплаквай ;) При теб поне само една уговорка се е прецакала,а аз какво да кажа :? :
Първо щяхме да сме 23-ма души в една хижа извън града ..... Половината обаче решили да ходят я на планина,я при роднини,я някъде другаде и останахме 14 човека :o
После запазихме 3 маси в една дискотека,но половината не харесвали музиката,която се пуска там :o
След това решихме,че ще сме в една приятелка,но единия не искал да сме в тях,на другия гаджето му не се понасяло с това момиче ...
Днес сутринта решихме,че ще сме в приятеля ми (като останахме само 8 човека :o ) ... Нооо ето пак проблем :o Един приятел днеска се блъснал в някакъв бакшиш и му взеха книжката,скарал се с техните и решил да остане с тях ... Покрай него и приятелката му няма да дойде :x Един друг приятел е канен от бившото ми гадже да излезе с тяхната компания и още не знае с кого ще излезе ... И както се очертава на Нова Година ще сме с гаджето в тях (а и може би и с един французин,който не знае грам български и ще си говорим на английско-немски :-D ) ... По някое време (към 03:00 часа) ще очакваме още две двойки да дойдат (но дали ще успеят да дойдат от Варна до Силистра вечерта още не се знае) и това е :) Нооо да ти кажа честно,не е важно с колко хора ще си,а дали ще успееш да си направиш шоуто ;) Аз лично и само с гаджето да съм пак ще си прекарам превъзходно,така че стига се оплаква,а си хващай тримата приятели и се съберете някъде ;)
balon4eee
12-30-2008, 21:40
Mbp3eJlaH Akul na nikoi ne davam . Vseki da se opravq kakto moje i iska .
Nqmam namereniq da si lqgam . Za6to ? Pre4a li ti ? 8-)
Tova 4e sa mi priqteli , ne im pre4i da sa si propadnqci :D A i v slu4aq stava6e za preobladava6toto naseleniq na sofiq na vuzrast m/u 14-18god , a ne za moite priqteli . Moite priqteli prosto obi4at ot vreme na vreme da si prepovdigat nastroenieto , ni6to pove4e :D
hooliganka89
12-30-2008, 21:42
Айде не се оплаквай ;) При теб поне само една уговорка се е прецакала,а аз какво да кажа :? :
Първо щяхме да сме 23-ма души в една хижа извън града ..... Половината обаче решили да ходят я на планина,я при роднини,я някъде другаде и останахме 14 човека :o
После запазихме 3 маси в една дискотека,но половината не харесвали музиката,която се пуска там :o
След това решихме,че ще сме в една приятелка,но единия не искал да сме в тях,на другия гаджето му не се понасяло с това момиче ...
Днес сутринта решихме,че ще сме в приятеля ми (като останахме само 8 човека :o ) ... Нооо ето пак проблем :o Един приятел днеска се блъснал в някакъв бакшиш и му взеха книжката,скарал се с техните и решил да остане с тях ... Покрай него и приятелката му няма да дойде :x Един друг приятел е канен от бившото ми гадже да излезе с тяхната компания и още не знае с кого ще излезе ... И както се очертава на Нова Година ще сме с гаджето в тях (а и може би и с един французин,който не знае грам български и ще си говорим на английско-немски :-D ) ... По някое време (към 03:00 часа) ще очакваме още две двойки да дойдат (но дали ще успеят да дойдат от Варна до Силистра вечерта още не се знае) и това е :) Нооо да ти кажа честно,не е важно с колко хора ще си,а дали ще успееш да си направиш шоуто ;) Аз лично и само с гаджето да съм пак ще си прекарам превъзходно,така че стига се оплаква,а си хващай тримата приятели и се съберете някъде ;)
Мале какав обрат,не е истина. :shock:
balon4eee
12-30-2008, 21:43
Kofti i pri tebe se e polu4ilo , ama 6te si go napravi6 funa . Abe prav si ... nadqvam se i nie da izmislqm kak da si go napravim veselo i mir i lubov . :D
Mbp3eJlaH
12-30-2008, 21:47
:shock: :shock: :shock: :shock:
dai mi boje mujka rojba
balon4eee
12-30-2008, 21:49
Ne te razbiram be 4ovek 8-) Kvo tolkoz lo6o mi ima :shock: Prosto edna nova godina i se 4ydq kak da si q napravq ... :D
BTW uverqvam te 4e mujkite rojbi sa po-zle ... :lol:
nejnaDROGA
12-30-2008, 21:50
Мале какав обрат,не е истина. :shock:
Най-интересното ще е ако тия приятели,с които щяхме да сме в гаджето,са ми скроили номер за втора поредна година само и само да ме ядосат предварително (защото имам навика ако отида с огромно настроение на някой купон след това да съм адски кисела) :o И ако тази година пак направят нещо подобно ще убия някой,защото съм замислила една романтична Нова Година :oops: ,която в случая не включва други хора (или поне не и преди 03:30-04:00 часа :D )
Mbp3eJlaH
12-30-2008, 21:52
kaji na ba6ta ti nqkoi ne6ta deto umi6leno premal4ava6 i 6te razbere6
samo mu kaji "emi s edni narkoman4eta"
i ela 4e mi trebva6 6terke... dano te spuka ot boi :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb:
balon4eee
12-30-2008, 21:55
Ne mislq , 4e ima6e nujda ot izli6na agresiq :x
Az imam pravoto da se subiram s kakvito xora si iskam , a tova dali se vliaq ot tqx e drug vupros . Te znaqt , 4e nqma da se prevurna v narkomanka , a i priqtelite mi ne sa nqkvi narkomani deto se bockat primerno :D Puk i te me xvanaxa s treva btw ... :D Be6e si kofti prejivqvane . Iiii ne mislq 4e pravq ne6to lo6o .
Mbp3eJlaH
12-30-2008, 22:04
opravqi se...
ama pak 1 hubav boi dobre 6e ti se otrazi 8-) zaslujava6 go :booooomb:
gravefault
12-30-2008, 22:08
Абе аз не мога да разбера само едно вие нито познавате родителите й нито приятелите й,така че мисля ,че не сте мноо прави
balon4eee
12-30-2008, 22:13
Абе аз не мога да разбера само едно вие нито познавате родителите й нито приятелите й,така че мисля ,че не сте мноо прави
Ei tova e . ;-)
balon4eee
12-30-2008, 22:14
opravqi se...
ama pak 1 hubav boi dobre 6e ti se otrazi 8-) zaslujava6 go :booooomb:
Opravqm se ....
Ne mislq . :lol:
Mbp3eJlaH
12-30-2008, 22:20
po taq logika ot toq forum nema smisal...
na tebe 6e ostava da se seti6 za6to
balon4eee
12-30-2008, 22:29
Na kolko si godini be Mbp3eJlaH ?
A i mislq 4e izgubixme dosatu4no vreme v raznoglasiq xD Ili nqkoga na men 6te mi doide akula v glavata ili nqkoga ti 6te razbere6 , 4e ne si bil prav . :lol: I taka ... Priqtna Nova godina ti pojelavam i da ne sre6ta6 takiva kato mene , nujdae6ti se ot 4upene na to4ilki v glavata :D
Sega ve4e naistina mislq da si legna i da vi osbvobodq ot prisustvieto si :lol: Leka no6t :-) :lol:
Mbp3eJlaH
12-30-2008, 22:36
20
az sam prav
na tebe 6e ti doide akula
spokoino v studentski grad trudno se sre6tat 14 godi6ni
8-)
balon4eee
12-30-2008, 22:41
oo za studentski grad sum 4uvala kvi li ne vse xubavi otzivi :? Edna ot moq klas vsqka ve4er e tam plaza mlaza. .. 8-)
Emi 6tom e taka da mi idva po-burzo toq akul :lol:
4a0 8-)
Mbp3eJlaH
12-30-2008, 22:49
:D
ela s neq
specialno za tebe 6e sam s to4ulka v ruka 8-)
Kostadin_682
12-31-2008, 08:21
:D
ela s neq
specialno za tebe 6e sam s to4ulka v ruka 8-)
:razz:
angelcheeee_93
12-31-2008, 08:31
ами като сте останали само 3-ма на сухо,що не се събрахте и вие у някой?поне щеше да си с приятели.Но какво ти пука дори да си с вашите..това си е просто ден. :wink: Ако толкова не искаш с вашите,питай ги да празнуваш с някои братовчеди ...знам ли :)
pandelka
12-31-2008, 08:43
Аз ще бъда с приятелиии :grin: .Надявам се да бъде много яко :grin: .Дано поне се напием :shock: :lol: .И тии не се оплаквай толкова може пък да ти хареса с ваще. ;)
"Ако детето е на възраст между 14 и 18 г., то задължително трябва да е с възрастен придружител след 22 ч. "
"Ако детето е на възраст между 14 и 18 г., то задължително трябва да е с възрастен придружител след 22 ч. "
Az sam na 15...no shte si imam pridrujitel....priqtelq mi :D
:P
Наистина кофти :?
Но пък мен примерно,за 1 път ме пускат е така с приятели на нова година..на 16 съм.И бяха едни разговори с мен,с техните..даже баща ми ми заяви да се прибера в 2 или 2:30 макс :shock:
Така че..бе не се нервирай.Пък и не си толкова голяма,за колкото с еприемаш може би 8)
ImmortalForever
12-31-2008, 11:43
Home ALone..
pussycat_dolls15
12-31-2008, 11:51
Аз ще бъда ще на хотел.
fe6an4eto0
12-31-2008, 12:03
ех... споко ... и аз съм така всичко се разпада... не стига че давахме по 20 кинта на човек за купон и ся още по толкова и накрая се отказах да ходя взех бутилката уиски ... и се прибрах ще я изпия сам ... дейба да фляза в болница да го еба :oops: ... че ми писна ... от всичко ... всичко се разпада когат не трябва ... и за тва карам с наще и роднини ...
fe6an4eto0
12-31-2008, 12:04
Тва го махни ... аз ходя по дискотеки на 16 съм и никви придружители мога да ти кажа че на 16г имаш право да ходиш на дискотеки ... и след 22 ;) такаче остаф ги
Аз ще съм си с мама и тате, след полунощ като затихне може да сляза пред блока да се полигавим с комшиите и така.. А, и после сигурно Не се оплаквам много.. :D
bebchoOoOoOo
12-31-2008, 12:38
Aз щях да съм в едно заведение с гаджето ми и приятели,обаче с него се скарахме мн жестоко преди малко и не знам дали плановете си остават за довечера :-x :-x :-x
Като станеш на 18, тогава решавай сама.