View Full Version : Лигльовци ли са мъжете?
Lady_AMG
12-30-2008, 23:05
Напоследък като говорим с моите приятелки те повтарят все едно и също "няма мъже вече, има само лигльовци и мамини синчета". Аз понеже от дълго съм обвързана и не съм имала възможност да правя каквото и да било наблюдение над други мъже искам да попитам вас. Случило ли се е нещо с идните поколения? Превърнали ли са се в лигави мамини синчета, които не могат да бъдат самостоятелни и при евентуална връзка прехвърлят веднага топката за всичко на вас или все още си отстояват мъжкото достойнство?
ПП: Да уточня, че казвайки това общо не значи че поставям всички тях под общ знаменател, просто искам да чуя мненията ви и опита ви. И момчета, не се страхувайте да пишете, не съм някоя феминистка :D
adelaida
12-30-2008, 23:23
:lol: emi da takiva sa za ogromno sajalenie..kazvam go i ot li4en opit moq biv6 priqtel be6e takaf :o mnogo grozna gledka za edin maj 8)
Anf3tamin4o
12-30-2008, 23:32
Никога няма да пораснат докато,употребяват репликите "Мама каза така", "На мама няма да и хареса" "Трябва да се прибирам, че мама ме чака за вечеря"Станал си на 30г. и още си сам, защо ли- защото майка ти все не харесва твоите избраници, а ти я случаш! Да маме, слушай си я- тя е идеална!Смисълът е, дали българските мъже израстват, дали са способни да поемат присъщите за пола и възрастта си отговорности, а според това и достойнства или продължават инерцията на детинското безгрижие и безхаберие.
Аз лично смятам, че са доста склонни към последното, а по чия вина и дали е оправдано, то това е една друга работа. То винаги е по - лесно да ядеш зелника и да не си виновен, отколкото да да заемеш позицията на тоя дето го раздава.
SunShinePearl
12-30-2008, 23:36
последния ми приятел беше точно така а на 20 мама тва мама онова ..тва беше 6 дни! :x
LiveFlower
12-30-2008, 23:47
Разпусната работа,само т'ва ще кажа.А за тия мамините синчета една казарма ще им дойде доооооооста добре,жалко че я отхвърлих вече :?
Разни фешънчета с педерастски прически,по-женствени от една мадама дори,единственото вълнуващо ги е как им е кожата,прическата и т.н.
"Опа-а-а тоя нещо ми се отвара-ще викна тати и ше го опра'й!
Гледай я тая каза ми,че съм тъпанар-мамо-о-о-о-о верно ли??" :lol:
Смешници са днешното поколения,ама пълни.
Къде отидоха МЪЖЕТЕ,истинските мъже?!(реторичен въпрос)
ПП. И разбира се,не слагам всички под общ знаменател. ;)
mariqn_sexa
12-31-2008, 00:02
АЗ СЪМ ЛИГЛЬО :grin:
Разни фешънчета с педерастски прически,по-женствени от една мадама дори,единственото вълнуващо ги е как им е кожата,прическата и т.н.
"Опа-а-а тоя нещо ми се отвара-ще викна тати и ше го опра'й!
Гледай я тая каза ми,че съм тъпанар-мамо-о-о-о-о верно ли??" :lol:
Смешници са днешното поколения,ама пълни.
ПП. И разбира се,не слагам всички под общ знаменател. ;)
Тук си много права! Това са живи педерасти за мен!
NaNa_SladuRana
12-31-2008, 06:48
те почти всички вече приличат на гейчета,но това не е важно,проблема е там,че са се изнежили до степен МОМИЧЕ с инстромент да го наречем 8-) НЕ казвам всички има и стабелни момчета все още
Mnogo malko sa tiq maje ako iskate da znaete poznavam mnogo koito sa mnogo seriozni i tochni xora (az sam muj i moje bi i az sam liglio po nqkoga no ne mamino sinche) :-o
NaNa_SladuRana
12-31-2008, 06:58
те почти всички вече приличат на гейчета,но това не е важно,проблема е там,че са се изнежили до степен МОМИЧЕ с инстромент да го наречем 8-) НЕ казвам всички има и стабелни момчета все още
Това с изнежването не го разбрах... нали не е лошо да трепаме всички от нашия пол а да сме нежни и романтични към женският, защото разбрах, че и това се водело за гейско :? Щото аз са съм супер нежен в училище с момичетата ама нещо тия от моя пол започнаха да ме мислят за обратен и всеки ден трябва да троша на някой носа :x
не имах предвид,че се превръщат в неосъзнати гейчета,а се мислят за мн интересни,загледай се в държанието на повечето фиешъни и ще разбереш за какво говоря
Каквито мъжете,такива и жените.
ivcheto0o
12-31-2008, 07:30
Никога няма да пораснат докато,употребяват репликите "Мама каза така", "На мама няма да и хареса" "Трябва да се прибирам, че мама ме чака за вечеря"Станал си на 30г. и още си сам, защо ли- защото майка ти все не харесва твоите избраници, а ти я случаш! Да маме, слушай си я- тя е идеална!Смисълът е, дали българските мъже израстват, дали са способни да поемат присъщите за пола и възрастта си отговорности, а според това и достойнства или продължават инерцията на детинското безгрижие и безхаберие.
Аз лично смятам, че са доста склонни към последното, а по чия вина и дали е оправдано, то това е една друга работа. То винаги е по - лесно да ядеш зелника и да не си виновен, отколкото да да заемеш позицията на тоя дето го раздава.
Ммм не си прав, вярно мъжете са по-разлигавени. Една казарма ще дойде добре на всички ни, поне аз това мисля да направя след 4 години 8)
Рейнджър ли мислиш да ставаш?
pussycat_dolls15
12-31-2008, 07:37
Може да се каже! :-D
ся се навъдиха едни гейчета фешънчета с розови блузки,шареии панталони, тялото му като на скумрия с едни мазни прически...блаа
ама слава богу не всички са такива
PreciousDiamond
12-31-2008, 07:44
Айде ся .. казармата ви е виновна .. На крив х*й и вълната му пречи ... 8-) И кво като сте в казарма ? Баща ми като е бил в казарма и до ден днешен си е лигльо .. абсолютен ! Като го боли глава и си мисли , че умира и се обажда на баба ми ( демек на майка му ) да му носи хапченца , глупости ... :?
А колкото за тея с розоФките блузки .. то това вече е въпрос на вкус , мода и какво ли още не. Еми .. като им харесва така - така да ходят . Това не ги прави лигльовци . Защото аз познавам точно такива момчета и .. ми е приятно да си говоря с тях , не са от типа "мама каза така, мама каза онова .. " . Тей че това как се облича човек няма нищо общо с това какъв е . Е .. ся курвите , дето се обличат така .. ама айде то това вече е отделна тема 8-) Та .. мисълта ми беше , че момчето ако иска да е лигльо ... ще си остане лигльо и след казармата .. 8-)
F_CK_all_I_need_is_U
12-31-2008, 07:49
Mи не може да ги слагламе под общ знаменател,но има момчета,които са лигави,в смисъл,лигавят се..абе сещате се,а има и момчета,коит са глезльовци,тоест мамини синчита,тоест-мазни гейчета
PreciousDiamond
12-31-2008, 07:53
Айде ся .. казармата ви е виновна .. На крив х*й и вълната му пречи ... 8-) И кво като сте в казарма ? Баща ми като е бил в казарма и до ден днешен си е лигльо .. абсолютен ! Като го боли глава и си мисли , че умира и се обажда на баба ми ( демек на майка му ) да му носи хапченца , глупости ... :?
А колкото за тея с розоФките блузки .. то това вече е въпрос на вкус , мода и какво ли още не. Еми .. като им харесва така - така да ходят . Това не ги прави лигльовци . Защото аз познавам точно такива момчета и .. ми е приятно да си говоря с тях , не са от типа "мама каза така, мама каза онова .. " . Тей че това как се облича човек няма нищо общо с това какъв е . Е .. ся к***те , дето се обличат така .. ама айде то това вече е отделна тема 8-) Та .. мисълта ми беше , че момчето ако иска да е лигльо ... ще си остане лигльо и след казармата .. 8-)
Точно. За това с розовите блузки не го удобрявам много де ама темата не е за начина по който се обличаме. 8)
Да де .. ама аз го казах , щото видях някъде , че момчетата с розовите блузки също били лигльовци и какви ли още не ... 8-)
ее добре ве, добре
аз го казах за тея, които не само са с розови блузки,ами се и държат като педали
верно и аз познавам момчета, които понякога обличат розова блуза, ама не са некви с нежни гласчета и с 50 цветни гривнички по ръката
аре няма зн.
Kostadin_682
12-31-2008, 08:09
е то и аз се шегувам понякога... ама пък чак да се лигавя :shock: :?
PreciousDiamond
12-31-2008, 08:10
ее добре ве, добре
аз го казах за тея, които не само са с розови блузки,ами се и държат като педали
верно и аз познавам момчета, които понякога обличат розова блуза, ама не са некви с нежни гласчета и с 50 цветни гривнички по ръката
аре няма зн.
Е добре де .. не ми се карай сега само 8-) Аз казах , че не всички такива се гейчета .. не съм казала нещо против тебе .. надявам се (( ;
jambo_bs
12-31-2008, 08:17
последния ми приятел беше точно така а на 20 мама тва мама онова ..тва беше 6 дни! :x
:razz: :razz: :razz:
Whyniser
12-31-2008, 09:22
Я кажи на колко години си ти и твоите приятелки
DoomShadow
12-31-2008, 09:50
ми има и лиглиовци има и сериозни. не може се каже точно. само да кажа че когато съм гладен отиам вкъщи да се наям и тогаа всичко друго. както се казва : "Лиубовта на мъжете минава през стомаха''
DeathRogue
12-31-2008, 10:04
Ммм не си прав, вярно мъжете са по-разлигавени. Една казарма ще дойде добре на всички ни, поне аз това мисля да направя след 4 години 8)
Mhm..i da e platena pak 6e otida :grin:
MuMuTo0o
12-31-2008, 10:11
Ммм такива са лигави мамини синчета,които незнаят какво искат...
leoparda93sl
12-31-2008, 10:15
Значи това е моето мнение.Найстина повечето момчета станаха лигльовци.Но това е защото ги мързи (поне аз така мисля).Мързи ги да си завършат образованието да си вземат свястна работа да си изкарват прехраната да се грижат за семейството си.А пък то нали по-лесно при мама и при тати дай сега като има по-лесен и мързелив начин дай да вървим по него.Не става така.Аз не съм мързелив (така съм възпитан),имам амбиции когато завърша гимназията да отида във друг град,да си завърша специалността и докато съм там самичък да се издържам,защото знам,че няма майка ми и баща ми да ме изхранват цял живот ами ще се издържам самичък.Това е от мене все пак лично мнение :)
Cellmate
12-31-2008, 10:17
ся се навъдиха едни гейчета фешънчета с розови блузки,шареии панталони, тялото му като на скумрия с едни мазни прически...блаа
ама слава богу не всички са такива
Не пропускай и якенцата с пухени якички! Изроди се тоя свят
Да не говорим пък за момичетата, че такива лигли и кифли...
DJ_Mrav4o
12-31-2008, 11:40
Лигльовци са и още как... ако мама не му каже да направи нещо , детето въобще няма да се сети, или по - лошият вариант е момичето да "носи панталоните" в една връзка :? . Все пак не всички са такива, разбира се! :)
PLuScHeTo
12-31-2008, 11:50
Да не говорим пък за момичетата, че такива лигли и кифли...
Но все пак темата е за момчетата :-P
kalpazanka
12-31-2008, 11:52
Явно вие се движите в среда на лигьовци и мамини синчета. От всичките ми познати/приятели/комшии се сещам точно за 1 пич, който уж щеше да ходи на бригада в Англия, но се върна на третия ден, щот "не му харесали условията".