View Full Version : големи женкари,големо нещо
aka6a_vamp
12-31-2008, 15:37
та преди няколко дни писах тема,че ме е зарязал заради друга...оказа се,че освен мен е ходил и с още 3...поне се отървах..та въпроса ми е към момчетата...по колко ги въртите наведнъж и струва ли си?
fe6an4eto0
12-31-2008, 15:40
та преди няколко дни писах тема,че ме е зарязал заради друга...оказа се,че освен мен е ходил и с още 3...поне се отървах..та въпроса ми е към момчетата...по колко ги въртите наведнъж и струва ли си?
уахахах :grin: Дам много са... Но аз съм момче и не съм от тия пендали въпреки всичко ги ненавиждам ... тия хора който правят такиа глупости ... страшно противни са ми ! :o
Познавам едно момче,което 80% от номерата му в телефона са на момичета.Всяка вечер е с друга,обаче си има една и за пред всички.Тоест излиза,че той й изневерява с много.Тя дори от мен ревнува само,че няма за какво.Той дори не е мой тип,просто сме приятели...Не мога да го разбера това момче. :( Иначе винаги ще ти помогне,ще ти даде съвет,всичко,освен за гадже...
Не си струва щото се някога ако продалжаваш така ще си останеш сам :D + Не е лесно да въртиш няколко наведнъж >.<
fe6an4eto0
12-31-2008, 15:49
Не си струва щото се някога ако продалжаваш така ще си останеш сам :D + Не е лесно да въртиш няколко наведнъж >.<
Дам поговорка " Задоволявай се и това което имаш,щот някой нямат и тва което ти имаш " нещо такао беше хахах
Една ми стига. "Верен до гроб"
На един му стига една на друг не, зависи от самия човек а не от момчетата като цяло
nejnaDROGA
12-31-2008, 16:05
"От два стола на земята" :-D както се казва :)
Веднъж и на мен ми бяха направили тоя номер,с разликата,че те не ходеха,а само са излизали няколко пъти,имали са няколко прегръдки и зарибявки по скайп (но и това ми беше достатъчно :-D )
Аз също съм въртяла 2 момчета за около 2-3 месеца и честно казано,дори не се чувствам гузна :) нито пък съжелявам за постъпката си :) Е вярно вече не бих въртяла 2 момчета,защото си обичкам сегашния ми приятел,но предишния си го заслужаваше :) Само ме е яд,че накрая пак се върнах при него,а не останах с другото момче :o
soul1199
12-31-2008, 16:22
poznavam edin momuk,koito vseki den i vsqka ve4er be6e s razli4na,i v momenta ima seriozna vruzka,no pak i izneverqva,naprao sujelqvam momi4eto.. :-o
MostHated
12-31-2008, 16:43
искам само една :oops:
pandelka
12-31-2008, 16:45
Наречи го мъж и повече не го обиждай! 8)
evelinka1122
12-31-2008, 18:50
даа хубав въпрос!! :o мн мразя женкари, чесно
poznavam edin momuk,koito vseki den i vsqka ve4er be6e s razli4na,i v momenta ima seriozna vruzka,no pak i izneverqva,naprao sujelqvam momi4eto.. :-o
и такива тряя да има.... :/
PLuScHeTo
12-31-2008, 20:09
лошото е, че нараняват момичета, които ги обичат...
Kostadin_682
12-31-2008, 20:10
мен повече от 1 не ми трябват :?