View Full Version : Как беше снощи...?
Е ...съфорумници..как изкарахте снощи...?Имаше ли хапване ,пиене секс и пръснати задничета... :D ?А може би някоя нова свалка?
Еми вчера беше супер с приятели,пиене,хапване,кюч ци сичко беше на 6!
Bellatrix
01-01-2009, 09:30
Най-хубавата ми нова година :grin: С гаджето, хапване, пийване, комедии, един психо-трилър и секс. :grin:
Имаше и sex на ex,да......хубаво беше :D :D
П.П. 3а много години :P
Супер беше...имаше си от всичко..и пиене и танци и пръснати задничета,но без нова свалка...Супер си беше..и За много години на всички!!!
NoCaption
01-01-2009, 10:15
супер беше
ии нямаше секс :D
п.п за много години :)
nejnaDROGA
01-01-2009, 10:18
Миии беше супер :grin: Най-готината ми нова година :grin: Е само в началото тръгна не както трябва,но после всичко се оправи :grin: Секс нямаше,но довечера може би ще си наваксаме :P :-) ... Ядене,пиене,танци ... Даже и 2 стека бира,5 литра вино и уиски останаха :grin: :D
Миии беше супер :grin: Най-готината ми нова година :grin: Е само в началото тръгна не както трябва,но после всичко се оправи :grin: Секс нямаше,но довечера може би ще си наваксаме :P :-) ... Ядене,пиене,танци ... Даже и 2 стека бира,5 литра вино и уиски останаха :grin: :D
Ето я и пияницата муаххаах За много годнини! :grin:
nejnaDROGA
01-01-2009, 10:29
Хахаха :lol: Аз ако бях пияница нямаше да мога да пиша в момента и нямаше да остане никакъв алкохол от снощи :lol:
Хахаха :lol: Аз ако бях пияница нямаше да мога да пиша в момента и нямаше да остане никакъв алкохол от снощи :lol:
Айде сега :D важното е че е било хубаво другото не е от значение :evil: :smt006
nejnaDROGA
01-01-2009, 10:48
Айде сега :D важното е че е било хубаво другото не е от значение :evil: :smt006
Така си е :smt006 Сега само остана да легна за 3-4 часа,че довечера съм на рожден ден и всичко от изминалата нощ ще се повтори (с изключение на прехода от 2008 към 2009 година) :D
Wrathchild
01-01-2009, 11:32
Тая нова година предимно се насвинихме с ядене... Нито ми се пиеше, а пък и секс не правихме - и двамата бяхме като трупове.
ViolentSaint
01-01-2009, 12:51
За много години на всички :)
Нова година беше 6+ много пиене и ядене (и остана още толкова за довършване днеска хеахеа) секс нямаше ама всичко друго си беше 6
Успях да изям половин тава баклава и да направя 50 лицеви опори хеахехах (на бас се бяхме хванали). Прибрах се чак към 12 днес на обяд поспах няколко часа и след няколко часа пак на масата !!!!!!
Моята беше яка танци,пиене, настроение само дето секс нямаше- просто вне го позволи природата :oops: да иначе беше яко! Честита НГ!
Eмиииии всичко беше супер пиене ядене наркотици музика бооооомба беше само къде секса ми липсваше за вечерта ма може аз да съм си виновен много се почерпих :lol: :D
Супер беше. Тотална разбивация.
Даже остана пиене и материал за довършване. http://zlina.org/cifra/style_emoticons/default/line.gif
За много години на всички.
amatorium
01-01-2009, 15:30
Snoshti si beshe vurha. 3 bivshi gadjeta, 1 nastoyashto, mnogo priateli, mnogo piene, tanci i zabavleniq. Imashe i malko izcepki sus sbivaniq, no gi sprqhme i si beshe vsichko super. 8-)
Супер беше.. :) хапване пиивание .. :) танци манци.. 6 точки беше всичко 8)
pri men gore dolu su6toto posle 6ti razkaja s podrobnosti :-D
BulgariaNGirL
01-01-2009, 16:20
В семейна обстановка само двамата с приятеля ми. Беше много хубаво - и да, имаше си от всичко. :P
Nee,nikakav sex nqma6e :grin: No vsi4ko ostanalo be6e perfektno - i muzikata i mqstoto i horata.
P.S:Za mnogo godini na vsi4ki i mn zdrave...
nejnaDROGA
01-01-2009, 16:26
А на мен няма ли да разкажеш :x :-D
бях само в женска компания и нямаше секс хихихи пък и се скарах със приятеля ми онзи ден
amatorium
01-01-2009, 16:31
Snoshti si beshe vurha. 3 bivshi gadjeta, 1 nastoyashto, mnogo priateli, mnogo piene, tanci i zabavleniq. Imashe i malko izcepki sus sbivaniq, no gi sprqhme i si beshe vsichko super. 8-)
мн ми е зле от пиене
E, nqma kak. NG beshe. Ama i nie mnogo se osvqtkahme. Cqlo geroistvo e, che uspqhme da piem do 6 sutrinta.
kofti_nick
01-01-2009, 17:00
Е ... брачеда с алкохолно ... мен още ме боли главата ... :D
А на мен няма ли да разкажеш :x :-D
tiho pa ti :D
kato mi razkajat kak e minalo i na teb 6e kaja 8-)
Plamburchety
01-01-2009, 19:51
ние пък толкова много ядохме че спахме от 2 до 5 и чак след това правихме секс (просто и на двамата коремчетата ни щяха да се пръснат) :grin: :D :-P
aka6a_vamp
01-01-2009, 19:53
знам само че мн ме боли главата...още..