PDA

View Full Version : Провали ми празника и всичко..

nencuHka
01-01-2009, 18:07
Таа.. много лошо ми започна новата година , моля се да не продължи така..Историята е следната :

На нова година бях с приятели.Обаче с нас беше и бившата приятелка на моя приятел (вече бивш) :-o Тя не е от нашия град ,но с него учат заедно в БУргас. НА мен ми мина през акъла,че може да има някакви изпълнения,но не очаквах точно това..До тук добре,посрещнахме новата година , 2 часа още танци.. добре. Обаче към 3 часа Б. изчезна някъде и тръгвма да го търся (къщата е голяма) , влизам в едната стая и виждам Б. и Т. си говорят на един диван . И аз реагирах много странно "Кво прайте е " и той ми каза " Нищо говорим си" .. и аз ми стана тъпо , излязох от стаята. Качвам се горе след малко - той и говори на ухо,ама направо си я зарибява..Тя не го иска вече и му е казала ,че няма да стане нищо , че и е тъпо и заради мен , че няма смисъл само ще ни скара и т.н. Обаче той е продължил.. И към 6 идва при мен в една стая лежах вече глават ами беше пълна с какви ли не глупости и просто блъсна вратата каза ми " Голям съм боклук не го очаквах" и излезе.. Следобяд му казах ,че искам обяснение за всичко и той ми каза " Снощи разбрах,че все още обичам Т. , мислих че съм я забравил,но уви.. не мога да продължа..за мен е гавра да съм с теб,а да обичам нея" .. Останах потресена . Извини ми се безброй пъти,че ми е провалил празника,че не е било нито мястото нито времето за това,срам го е - засичаме се и не ме поглежда,нито се обажда. Думите му бяха "Просто не знам как ще те погледна вече.." .. Разбирам го до някъде,обаче съм скапана отвсякъде..Това момче е първата ми любов и от години не съм го забравила.. Умирам за него,а той..

Ще продължа или поне ще опитам..но 3та поредна нова година все нещо ми разваля празника ,обаче такова нещо не беше..

Благодаря на тези,които прочетоха..исках просто да споделя..

BeBsItO
01-01-2009, 18:13
Ох разбирам те....и моят празник беше съсипан. Може да погледнеш темата ми малко по надолу..................ужас. Най-гадната нова година!

MostHated
01-01-2009, 18:17
Голям боклук...

ImmortalForever
01-01-2009, 18:21
От колко време сте заедно?Какво значение има.Замери го с чинии.

Rofl4e
01-01-2009, 18:21
Добре,че поне ти е дал някакво обяснение.. а не да те държи в невидение защото тогава е много по гадно

JLiJLzii
01-01-2009, 18:38
Много кофти, наистина..Товa да се случи точно тогава :? Явно момчето не е било наясно с чувствата си. Моят съвет е да намериш силата в себе си, вярно е че е гадно и то много, но ето, поне ти се е извинил, признал е. Знам какво е да искаш да заличиш някого.. Само, че незнам колко боли този, който е "използван" за това.. Трябва много пъти да те наранят, за да се научиш да си твърда, няма смисъл да те съветвам да си вдигнеш главата и т.н. Търпиш и това е. Винаги има изход, но в твоят случай той е далеч... Търси правилното решение, правилният изход, не се отказвай ;) Успех.. :)

nencuHka
01-01-2009, 18:51
Познаваме се от 3 години някъде.. месец и половина бяхме заедно , но той е такъв ,че или си хваща сериозна приятелка или изобщо няма.. Не е по връзките за 1 седмица или дни.. Преди малко идваха до нас с един приятел да им запиша едни снимки и отново изобщо не каза едно "Здрасти" .. Просто си стоеше в колата и дори не поглеждаше..

На него му е много тъпо,но на мен двойно повече... трудно показва чувствата си и когато е пийнал му е най-лесно.. тогава е най-искрен....

Да,радвам се , че ми призна всичко,че не ме излъга и т.н. , но нали знаете- истината боли най-много.. :-#

JLiJLzii
01-01-2009, 18:56
Тук е мястото да кажа, че "Истината боли, но това, не означава, че лъжата лекува.." Гадно, гадно,нооо.. ЖИВОТ! ;)

Boyd
01-01-2009, 19:30
Поне знаеш към кой има чувства.

Lysit0
01-01-2009, 19:38
Да добре е,че ти е признал истината.
Но в твоят слyчай,незнам какво да те посъветвам.....

lisi4ety
01-01-2009, 20:26
Еми да кофти е постъпил, ама света не свършва нали?
Ще си намериш друг, колкото и клиширано да звучи. Всичко с времето си.
Ще е трудно да го забравиш, но по-добре така, от колкото да сте заедно и да знаеш, че той не изпитва нищо към теб.

sLadkaTa_LoRi
01-01-2009, 21:01
Офф наистина си смела да го понесеш така.. разбирам как се чувстваш.. и на мен ми се е случвало подобно нещо, но на Рождения ми ден. Поне знаеш, че няма смисъл да си с него, щом още обича бившата си. А интересно ми е да разбера (ако ти се пише де) дали докато сте били заедно е имало нещо между тях или нещо от сорта?!

nencuHka
01-01-2009, 21:35
sLadkaTa_LoRi да ти отговоря... не е имало нищо . Тя е доста далече от моя град,но учи в бургас.. Б. също учи там. Познават се от моята най-добра приятелка и тя горката се чувства мноо зле от всичко 8-) Щото единия път с Т. ,другия с мене и тя.. :? Даже Б. говореше , че вече бившата му не го блази (преди аз да съм с него) ,че няма да се върне прия нея ала бала.. :shock:

Преживявам го днес,но се окуражавам и се радвам ,че е честен с мен, цяла вечер ми писа смси ,че ми се извинява..успокоявам се,че не е нагъл да се прави,че не му пука ,а показва чувствата си,защото той трудно ги показва и това донякъде ми прави чест..С взаимна помощ (моя и негова) и разбиране от страна и на двамата , ще се оправим да продължим само приятели без тъпи избягвания..

П.П Радвам се,че за кратко време успях и да го променя..това е доста голям напредък за него да го гризе съвестта .. едно добро дело от всичко това.. :)

sLadkaTa_LoRi
01-01-2009, 21:42
Радвам се, че все пак той не е някой идиот, а ти се е извинил. Това показва, че няма за какво да му се сърдиш, честен е с теб, значи държи истински на теб. Продължи напред и ако мислиш, че можеш.. Бъдете приятели :wink:

nencuHka
01-01-2009, 21:44
Аз не мисля,аз съм сигурна ,че мога..както бях до сега 2 години и половина..така ще продължа и занапред. Той също е съгласен,въпрос на време е да се отпуснем както преди..

Просто си развалихме и двамата празника.. и двамата ще помним тая нова година с лошо.. :?

buttertoast
01-02-2009, 05:52
Съжалявам за проваления празник :( Но виж,винаги има добра страна на нещата - в случая тя е,че поне ти е казал всичко в очите и що-годе на момента.. а не примерно след седмица.Намери сили и продължи напред,ако трябва и ти го избягвай - нали знаеш,че "очи,които не се виждат се забравят" :) Вярно е ! Успех!

fenkatakrisi952
01-02-2009, 06:20
звучи познато :-#

yahhooo
01-02-2009, 08:32
Живота е радост и тъга. Продължавай напред!

mechtaq_za_teb
01-02-2009, 08:35
От една страна е хубаво, че ти е дал някакво обяснение, а не да те остави в неведение. Но от друга страна ти е развалил празника, което ми е до болка познато. Какво да ти кажа? Продължавай напред. Лесно е да се каже, но с воля се постига. Само не гледай назад. Това е пълна загуба на време.

xXxScreamxXx
01-02-2009, 10:13
Кофти кофттттии .... :(
ссс времето ще го забравиш и ще намериш някой, който да те обииича :) :)

mynichka
01-02-2009, 10:36
Поне ти е обяснил как стоят нещата ..можеше и това да не направи

Remini
01-02-2009, 10:39
Подкрепям мъжката част от историята...все пак на всеки се случва...хора сме... 8)

sextazy_baby
01-02-2009, 10:43
Радвай се че ти го е казал...по-добре е отколкото да живееш в лъжа :)

miloto_girl_4e
01-02-2009, 10:46
Момчето поне е било искрено.. Да, наистина е постъпило гадно навръх Нова Година да си изяснява взаимоотношенията с бившата и не само това, но и да и се предлага..
Той сам ти е казал, че още има чувства към нея.., не е виновен, че като я е видял там нещо му е трепнало.. любовта не пита :!:
Според мен колкото и да го обичаш няма смисъл да си с него, освен, ако нямаш сили и нерви да си с него, но да знаеш, че той мисли за нея, ако имаш нерви и време да изчакаш евентуално чувствата му към нея да изчезнат и евентуално да те заобича - ок, бори се за него, но не знам дали той ще иска да е с теб.. май не е от момчетата, които обичат някоя, но за да не са сами си запълват времето с друга..

DessieQueen
01-02-2009, 11:32
Да добре е,че ти е признал истината.
Но в твоят слyчай,незнам какво да те посъветвам.....

nencuHka
01-02-2009, 15:25
Днес говорихме,дори излязохме на кафе.. учудвам се - не ми е тъпо,малко ми е само неловко :-o Той горкия обаче още е .. :shock: И в момента си говорим нормално , изясняваме се .. Няма да се боря за него,няма смисъл пък и за трети път да се лъжа и после да има фалове.. не искам.

Все пак отново казвам,че се радвам,че виждам промяна в този човек .. необичайно за него.. благодаря на всички за мненията.. :)

MP
01-02-2009, 21:36
Пичът не е виновен за нищо,виновно е скапаното чувство - ЛЮБОВ...

slun4ice_90
01-03-2009, 12:19
Късно се е усетил,че обича другата още...

hottie
01-03-2009, 12:40
И това доказва за пореден път, че раздялите завършват добре, стига да има комуникация между двамата !
Съжалявам за раздялата, но наистина се радвам че има добри, отзивчиви и широкоскроени хора като вас! :)

HePeAJIeH
01-03-2009, 12:55
Че е боклук-такъв е.Ама поне е бил честен с теб..за това го остави и давай напред!

PreciousDiamond
01-05-2009, 08:45
Кфо се оплакваш ?! Нали ти е казал .. Пфуу :x 8-)

Adwokat
01-05-2009, 11:29
Браво на него, че поне си е признал , че е боклук..

BeholdTheKing
01-05-2009, 12:44
Никога не кани бивши гаджета на такива купони/събирания/тържества или каквото и да било... :? Ако пък не зависи от теб - има достатъчно алтернативни места за посещение...

Да си с гадже и бивше гадже на едно място е ебати и ташака...

И...любов? Човека просто си е припомнил чувствата към нея и като на всеки пич са му залипсвали. Утре няма да се учудя ако почне да се моли на момата (пуснала темата) да се върне при нея.

nencuHka
01-05-2009, 14:41
Очаквам го другата седмица като се видим.. ама тоя път трябва да съм силна вече и да не му обръщам внимание.. :? :?

Black_Fyed_Peas
01-05-2009, 21:55
хубаво поне, че ти е казал всичко и не те е излъгал. Малко момчета го правят това или не им стиска или се мислят за много "големите". Да, много кофти се е получило, но както казах хубаво е, че не те е излъгал. Просто продължи напред-истината боли :(

Adwokat
01-05-2009, 23:17
Браво на него, че поне си е признал , че е боклук..

тои кво да напраи че ЧУВСТВА ве човек... тфа не го праи боклук..

А не е вярно... гадно е да размотаваш някой при условие, че не си забравил предишното си гадже.. еми споредн мене той е тръгнал с нея че да му бъди някаква утеха.