Влез

View Full Version : Край !

Titanic_baby
01-01-2009, 19:55
!!!

filltheblank
01-01-2009, 20:10
Хахах колко сладко. Все едно сте заедно от месец, така се вълнуваш на всичко казано от него.
Лошо е, че така се е*бава с теб, ама все пак много хора са си такива просто. Може да не го мисли наистина.
Надявам се да сте заедно още дълго време. :)

Titanic_baby
01-01-2009, 20:19
Хахах колко сладко. Все едно сте заедно от месец, така се вълнуваш на всичко казано от него.
Лошо е, че така се е*бава с теб, ама все пак много хора са си такива просто. Може да не го мисли наистина.
Надявам се да сте заедно още дълго време. :)

благодаря ти..оби4ам го мн и затова се радвам на всичко...
:)

Boyd
01-01-2009, 20:21
Трябва да му набиеш в главата, че не трябва така да се бъзика с теб, защото ти е неприятно.

Радвам се за вас, че се обичате! Дано и аз да имам възможност да мина през нещо такова!

Успех!

sLadkaTa_LoRi
01-01-2009, 20:22
Това което си написала е адски банално.. но както и да е!
Не знам изобщо какво мнение да ти дам.. според мен се държите много детски.. все пак сте заедно от 2 години, държиш се като 10 годишна, освен ако наистина не си на толко де..
Мисля, че по скоро това не е любов, а нещо като "Дай ми кукличките.. на си ти дрешките" (както обича да се изразява един приятел)..

ThePowerOfLove
01-01-2009, 20:31
Еми може просто да има по-странно чувство за хумор :-D Спокойно, щом ти се извинява, значи целта му не е да те обиди ;)

beachy_bunny
01-01-2009, 20:32
аааа извинявам се много 13 годишна принцеске ама света не се върти около тебе ...

bEbsI
01-01-2009, 20:37
Държиш се адски лигаво.В тоя живот,ако така се засягаш от всеки бъзик не знам..Ако бях на мястото на приятеля ти да съм ти била шута незабавно.Не може човека да се шегува и ти да го караш едва ли не да ти пада на колене, и да ти иска прошка, и да ревеш, и отгоре на всичкото накрая и да му го натякваш. Не те разбирам,а и не искам.Такива като тебе много..добре че поне си си намерила кой да те търпи.

aka6a_vamp
01-01-2009, 20:38
дебелашки са му шегите,нищо повече..

kukli4kata001
01-01-2009, 20:38
олеле колко хубава историйка :oops: много се радвам за вас и ви пожелавам да сте много,много ама много щастливи и да се обичате! :) :) :)

Rofl4e
01-01-2009, 20:42
супер какво!Иамш невероятен приятел..само лошото е кадето малко сее бъзика с теб ама..всички си имаме недостатаци

NightFairy
01-01-2009, 20:51
Държиш се адски лигаво.В тоя живот,ако така се засягаш от всеки бъзик не знам..Ако бях на мястото на приятеля ти да съм ти била шута незабавно.Не може човека да се шегува и ти да го караш едва ли не да ти пада на колене, и да ти иска прошка, и да ревеш, и отгоре на всичкото накрая и да му го натякваш. Не те разбирам,а и не искам.Такива като тебе много..добре че поне си си намерила кой да те търпи.

Напълно съм съгласна. К'ви са тия лигавщини...поредната заблудена лигла, която си мисли, че всичко се върти около нея...
На 10 ли сте или на 11?

lisi4ety
01-01-2009, 20:57

Напълно съм съгласна. К'ви са тия лигавщини...поредната заблудена лигла, която си мисли, че всичко се върти около нея...
На 10 ли сте или на 11?
Познавам и 16 годишни, които се държат по този начин :lol: нали не вярвате, че е под 13-14?

Titanic_baby
01-01-2009, 21:01
благодаря много на filltheblank,Boyd,ThePowerOfLove,aka6a_vamp,Rofl4e за разбирането,особено на Rofl4e и kukli4kata001

На останалите мога само да кажа,че не съм лигава и че това ,че съм чувствителна не ме прави лигава.Нито съм на 11 ,нито на 13... :?
Просто го обичам много и затова се дразня от дребни неща!

beachy_bunny
01-01-2009, 21:03

На 10 ли сте или на 11?
Познавам и 16 годишни, които се държат по този начин :lol: нали не вярвате, че е под 13-14?
хм ... може ама то момчето има вина ... Ше седи и ше и са моли ... един път се казва извинявай ... 2-ри път не ! и според мен наистина не е бил доволен от представянето ти в стаята ... и какво ако влезе някой ... какво ще видят как двойка " влюбени" се целуват ... хм .. на момчето ще му писне от твоите капризи още най-много 3 такива скандала и ти бие шута ... даже и 3 са ви много

sLadkaTa_LoRi
01-01-2009, 21:04
благодаря много на filltheblank,Boyd,ThePowerOfLove,aka6a_vamp,Rofl4e за разбирането,особено на Rofl4e и kukli4kata001

На останалите мога само да кажа,че не съм лигава и че това ,че съм чувствителна не ме прави лигава.Нито съм на 11 ,нито на 13... :?

Съжалявам, че бях така директна, но не мислиш ли, че ако се обичате толкова, колкото твърдиш, не трябва да се карата за толкова ДРЕБНИ НЕЩА^

NightFairy
01-01-2009, 21:05

На 10 ли сте или на 11?

Е, че не е, не е... Ако беше едва ли щеше да празнува Нова година с гаджето си... Обаче по-добре за нея да е на 10-11, поне малко ще я оправдае... 8-)

bEbsI
01-01-2009, 21:09

Чакай,чакай.Първо изброяването на това кой потребител ти харесал с мнението ти изобщо не ме грее.Второ чувствителността си има граници.Аз също съм чувствителен човек в определени ситуации,но твоето си е чиста лиготия. И ако обичаше приятеля си нямаше да се опитваш да го въртиш на малкия си пръст с такива изтъркани лафчета.Или вземи научи нещо по-оригинално или не се опитвай.Изобщо се чудя как може да има такива безхарактерни мъже..ама нищо де нали трябва да се мислите за велики.'Айде със здраве!

Titanic_baby
01-01-2009, 21:09

Съжалявам, че бях така директна, но не мислиш ли, че ако се обичате толкова, колкото твърдиш, не трябва да се карата за толкова ДРЕБНИ НЕЩА^

ем то не се случва за пръв път,често се караме за глупости и после се сдобряваме.В една връзка не може да няма караници и не може абсолютно всичко да върви по вода. :?

Titanic_baby
01-01-2009, 21:12

Чакай,чакай.Първо изброяването на това кой потребител ти харесал с мнението ти изобщо не ме грее.Второ чувствителността си има граници.Аз също съм чувствителен човек в определени ситуации,но твоето си е чиста лиготия. И ако обичаше приятеля си нямаше да се опитваш да го въртиш на малкия си пръст с такива изтъркани лафчета.Или вземи научи нещо по-оригинално или не се опитвай.Изобщо се чудя как може да има такива безхарактерни мъже..ама нищо де нали трябва да се мислите за велики.'Айде със здраве!

ЕМ като НЕ ТЕ ГРЕЕ,ЗАЩО го споменаваш в мнението си?
Това пък,че ти ме мислиш за лигава,мен не ме грее,защото не ме познаваш,като човек.А мислиш ли,че ако не обичах приятеля си щях да седна да напиша тема за него ? :?

NightFairy
01-01-2009, 21:14

Добре, мацка, колкото и да го обичаш това не е нормално. Да ходиш и да ревеш, защото се е избъзикал за нещо. Той да ти се извинява 100 пъти и ти накрая да му го натякваш. От горе на всичкото, сте заедно две години и даже не сте оставали по бельо?! (добре де, това не е от значение, ама вие к'во за ръчичка ли само се държите? Момче е, има си нужди... 8-) ). Не знам тоз човек колко те обича, за да ти търпи лигавщините (за мен си е точно лигавщина). Съжалявам, че така ти го казвам, ама за теб ще е по-добре да си промениш малко отношението. Опитай се да не се засягаш толкова, да не обръщаш чак такова внимание, защото ще си патиш много в живота, ако се държиш по този начин.

sLadkaTa_LoRi
01-01-2009, 21:17
Не може всичко да върви по вода, но това са твърде детски работи :?

beachy_bunny
01-01-2009, 21:19

Добре, мацка, колкото и да го обичаш това не е нормално. Да ходиш и да ревеш, защото се е избъзикал за нещо. Той да ти се извинява 100 пъти и ти накрая да му го натякваш. От горе на всичкото, сте заедно две години и даже не сте оставали по бельо?! (добре де, това не е от значение, ама вие к'во за ръчичка ли само се държите? Момче е, има си нужди... 8-) ). Не знам тоз човек колко те обича, за да ти търпи лигавщините (за мен си е точно лигавщина). Съжалявам, че така ти го казвам, ама за теб ще е по-добре да си промениш малко отношението. Опитай се да не се засягаш толкова, да не обръщаш чак такова внимание, защото ще си патиш много в живота, ако се държиш по този начин.
Mила някога виждала ли си лигла да си признае , че е лигла :D :D :-) оставяй я ти и го казваш за хубаво тя се заяжда и на сичкото отгоре иска нашето виждане на проблема .... шматка лигава ...

Titanic_baby
01-01-2009, 21:22

Mила някога виждала ли си лигла да си признае , че е лигла :D :D :-) оставяй я ти и го казваш за хубаво тя се заяжда и на сичкото отгоре иска нашето виждане на проблема .... шматка лигава ...

приемам мненията ви,просто исках да кажа,че не съм лигава,но щом за такава ме мислите,както и да е.

beachy_bunny
01-01-2009, 21:27

приемам мненията ви,просто исках да кажа,че не съм лигава,но щом за такава ме мислите,както и да е.
абе как ще ми докажеш , че не си лигава бе ... момчето ти се извинява един час , че и повече за нещо което е вярно .. айде поне за първото ...а ти не си спряла да се сърдиш , че и ревливи испълнения е имало ... вече там за боидната дума нз обаче за другото еее пълна тъпня ... стегни се малко ако не искаш да го загубиш .. , защото и тоя момент ще дойде ...

sladur4etyYy
01-01-2009, 21:30
еее тва да ревеш за такава тъпотия сериозно изглежда много лигаво. с моите гаджета кви ли не по- брутални майтапи сме си правили, но нито сме се сърдили, нито нищо, просто всичко е в кръга на шегата. опитай се да не си толкова..хм.. скучна, за твое добро е, и приемай нещата малко по- спокойно. в крайна сметка, днеска ще ревеш за тоя базик, утре за оня, други ден за тва, че не си е сложил чорапите в коша за пране, а по- други ден вече ще му писнеш и сте дотам. успех :wink:

TheNewReligion
01-01-2009, 21:32
Според мен в този момент просто си искала да ти обърне повече внимание. Искала си някой да види колко се обичате, като той върви след теб да те прегръща и дундурка.

NightFairy
01-01-2009, 21:35
абе как ще ми докажеш , че не си лигава бе ... момчето ти се извинява един час , че и повече за нещо което е вярно .. айде поне за първото ...а ти не си спряла да се сърдиш , че и ревливи испълнения е имало ... вече там за боидната дума нз обаче за другото еее пълна тъпня ... стегни се малко ако не искаш да го загубиш .. , защото и тоя момент ще дойде ...

Ето, и тя ти го казва...Замисли се наистина. Няма смисъл от тия изпълнения, ако си търсиш внимание не е това начина ;)

sLadkaTa_LoRi
01-01-2009, 21:38
Май тук станахме прекаленно груби. Аз изказах своето мнение, като подчертах, че за мен това са детски работи, но все пак не я познаваме и не можем да преценим какъв човек е тя. Съветът от мен е малко да се вразумиш и да не обръщаш внимание на такива дребни неща. Нали се обичате, тогава какъв е проблема :wink:

beachy_bunny
01-01-2009, 21:43
Май тук станахме прекаленно груби. Аз изказах своето мнение, като подчертах, че за мен това са детски работи, но все пак не я познаваме и не можем да преценим какъв човек е тя. Съветът от мен е малко да се вразумиш и да не обръщаш внимание на такива дребни неща. Нали се обичате, тогава какъв е проблема :wink:
хаха права си много враждебно настроени станахме ... еми с някой друга дума да обобщим решението на проблема
стегни се малко .. света не се върти около теб .. не приемай нещата толкова сериозно ... не се сърди за неща които са верни ... търси друг начин по който да му привлечеш вниманието , а не чрез лапешки изпълнения айде успех

angelcheeee_93
01-01-2009, 21:49
леле...кво става тука бе?!
КВо всичко сте се нахвърлили на момичето...лигава била!
Един да изкаже негово лично мнение,че била лигла и всички останали зад него повтарят същото,като патенца.Я се стегнете малко!
Всеки трябва да си има лично мнение.Не вярвам,че абсолютно всички мислите еднакво по темата.Лигла ...дрън..дрън...четох миналите теми на момичето и съм оставала с добри впечатления.Смея да кажа,че не е от многото заблудени курви,които правят направо ''грозни'' неща за годините си.НЕ слагайте всички под общ знаменател,защото всеки човек е различен и авторката е една от различните момичета.Това ,че не е лесна,че е малко инат,че не се дава толкова лесно на момчетата,че е свястна,в никакъв случай не я прави лигава.Това се нарича достойнство,гордост,а не лиготия.Не всички са лигли.Научете се най-после да различавате хората и да давате смислени мнения!!!!!!
Сега към темата.
Абсолютно те разбирам и в твоя случай ти си искала да защитиш гордостта си.Никой от вас не е виновен.Радвай се ,че имаш такъв приятел,защото повярвай..малко са тези момчета,които имат такъв характер и са готови на всичко ,за да са с теб.Според това ,което казва:''-обичам те мн,ти си ми всичко'' и другото ''-само ти си ми''ме води на мисълта,че приятелят ти има и други проблеми и само ти си човека,който го крепи.Затова не се запалвай от такива неща,защото живота е много сложен и пред проблемите на останалите тинейджъри,твоят може би е почти нищо.Подркрепяй приятеля си и вървете заедно напред!Сигурна съм,че той те обича,както и ти него.А любовта е най-важното в една връзка.Пожелавам ви много любов и възможно най-малко караници!

SunShinePearl
01-01-2009, 22:05
само едно не мога да разбера щом толкова се обичате...защо още не сте спали..само да не кажете има достойнство и т.н тва са 2 години!!!!!Би трябвало за 2 години да са с еопознали достатъчно.Сестра ми ходи с мъжа си 2 години...сега ше кажете не всички са като сестра ти..ама извинявай тва са 2 години и да сте нямали интимни отношения,направо нз тва си е вече чиста лиготия.
А за бъзиците нз явно си мн чувствителна ама за 1-вия бъзик наистина има мн вярно в него,замисли се.

NightFairy
01-01-2009, 22:08
Един да изкаже негово лично мнение,че била лигла и всички останали зад него повтарят същото,като патенца.Я се стегнете малко!
Всеки трябва да си има лично мнение.Не вярвам,че абсолютно всички мислите еднакво по темата.Лигла ...дрън..дрън...четох миналите теми на момичето и съм оставала с добри впечатления.Смея да кажа,че не е от многото заблудени к**ви,които правят направо ''грозни'' неща за годините си.НЕ слагайте всички под общ знаменател,защото всеки човек е различен и авторката е една от различните момичета.Това ,че не е лесна,че е малко инат,че не се дава толкова лесно на момчетата,че е свястна,в никакъв случай не я прави лигава.Това се нарича достойнство,гордост,а не лиготия.Не всички са лигли.Научете се най-после да различавате хората и да давате смислени мнения!!!!!!
Сега към темата.
Абсолютно те разбирам и в твоя случай ти си искала да защитиш гордостта си.Никой от вас не е виновен.Радвай се ,че имаш такъв приятел,защото повярвай..малко са тези момчета,които имат такъв характер и са готови на всичко ,за да са с теб.Според това ,което казва:''-обичам те мн,ти си ми всичко'' и другото ''-само ти си ми''ме води на мисълта,че приятелят ти има и други проблеми и само ти си човека,който го крепи.Затова не се запалвай от такива неща,защото живота е много сложен и пред проблемите на останалите тинейджъри,твоят може би е почти нищо.Подркрепяй приятеля си и вървете заедно напред!Сигурна съм,че той те обича,както и ти него.А любовта е най-важното в една връзка.Пожелавам ви много любов и възможно най-малко караници!

Първо...не може от всички да чува само "ауу колко сладко", "така е, той не трябва да се шегува така" и т.н.
Второ...всички, които й казахме, че е лигла се обосновахме защо...
Трето...каква гордост е да се сърдиш и да ходиш да ревеш, като човека ти се е извинил многократно?

И окей, може да е свястна, може да не е поредната заблудена к*рва, може да си има принципи, да е чувствителна и т.н., ама това държание не приляга на едно сериозно момиче, не мислиш ли?

angelcheeee_93
01-01-2009, 22:16
Всеки трябва да си има лично мнение.Не вярвам,че абсолютно всички мислите еднакво по темата.Лигла ...дрън..дрън...четох миналите теми на момичето и съм оставала с добри впечатления.Смея да кажа,че не е от многото заблудени к**ви,които правят направо ''грозни'' неща за годините си.НЕ слагайте всички под общ знаменател,защото всеки човек е различен и авторката е една от различните момичета.Това ,че не е лесна,че е малко инат,че не се дава толкова лесно на момчетата,че е свястна,в никакъв случай не я прави лигава.Това се нарича достойнство,гордост,а не лиготия.Не всички са лигли.Научете се най-после да различавате хората и да давате смислени мнения!!!!!!
Сега към темата.

Първо...не може от всички да чува само "ауу колко сладко", "така е, той не трябва да се шегува така" и т.н.
Трето...каква гордост е да се сърдиш и да ходиш да ревеш, като човека ти се е извинил многократно?

И окей, може да е свястна, може да не е поредната заблудена к*рва, може да си има принципи, да е чувствителна и т.н., ама това държание не приляга на едно сериозно момиче, не мислиш ли?

сега пък какво излезна,че като е плакала не била сериозна.
Момичетата са чувствителни създания.Е,поне някои.
Ти през живота си не си ли плакалА?По-добре е да плаче,защото и е домъчняло от цялата работа,отколкото да плаче заради човек,който не я иска.Какво ,като е плакала,тя не е утишла на ухото му и да му циври на главата.Момчето само е утишло при нея.

NightFairy
01-01-2009, 22:23
Сега към темата.

сега пък какво излезна,че като е плакала не била сериозна.
Момичетата са чувствителни създания.Е,поне някои.
Ти през живота си не си ли плакалА?По-добре е да плаче,защото и е домъчняло от цялата работа,отколкото да плаче заради човек,който не я иска.Какво ,като е плакала,тя не е утишла на ухото му и да му циври на главата.Момчето само е утишло при нея.

Къде точно казах, че като е плакала не била сериозна? Казах, че цялото й поведение, не приляга на едно сериозно момиче... Както и да е...нямам намерение да споря, с който и да е...Казах, че според мен това са лигави изпълнения и никой не може да ми промени мнението. Айде със здраве!

sladur4etyYy
01-01-2009, 22:26
angelcheeee_93, ок, чувствителна е, това го разбрахме. НО има разлика м/у чувствителност и лигавене. извинявай, ама да ревеш от най- малката простотия е прекалено. то за самата нея не е добре да е такава. утре, като отиде в реалния живот, като се срещне със 1000 пъти по- гадните неща от базиците на гаджето й, кво ше стане с нея?? тя направо ще се срине...и никой няма да тича след нея и да я гали с перо. от тая гледна точка нещата са пресилени.

Titanic_baby
01-01-2009, 22:30
благодаря на всички,че изразихте мнения по случая.
angelcheeee_93 благодаря,че успя да кажеш това,което аз не успях да обясня.Умница :D :P
На всички Ч>Н>Г мн здраве,щастие,любов ,пари и мн сбъднати мечти!
Осъзнавам,че не трябва да плача от толкова малко,защото съм изглеждала пикла!Ясно!