View Full Version : скъсан презерватив....
sensationwhite
01-01-2009, 20:42
Здравейте,
Снощи към 5-6: Новогоднишна забава с приятелката ми, без да разбера, презерватива ми се е скъсал още в началото на половия акт който трая около час... през това време мисля че на един път щях да свърша, но се сдържах, но все пак мисля че впръснах... отново в края на половия акт го извадих и свърших отвън но отново шанса да съм впръснал в нея не го изключвам, тъй като през цялото време си мислех че не е скъсан и не се притеснявах.... сега вапроса ми е, понеже и 2мата се притесняваме, засега утехите са че тамън и беше свършило, а и тя се испишка точно след половия акт. Въпросите ми са: дали да разчитам на това или не е достатъчно? ако не, засега са минали около 18 часа, дали първо да вземе тест за бременност (утре) и след това хапче? (ескапел)
ще съм благодарен за компетентни мнения..
:roll: \:D/
aka6a_vamp
01-01-2009, 20:43
Лелеле как си знаех след снощи кви теми ще се почнат...
Теста показва най рано след 1 седмица .. а Ескапел е до 3 дни най добре е да се пие до 12ч. колкото по скоро се пие толкова по добре!Щом мислиш,че си впръскал в нея по добре да пие хапче от колкото аборт!Но това че не е била в овулация е добре защото риска не е толкова голям.. :) както решите
sensationwhite
01-01-2009, 20:48
еми нз как се е скъсал.... нито сме правили некви експерименти.... ся единстения проблем за хапчето е че тя е на 16, а доколкото знам тия хапове не са некви безобидни...
sensationwhite
01-01-2009, 20:53
еми сиг. направо на Ескапел, шот докат го мислим и то времето си тече... не вярвам да стане нещо кои зн кво, но се пак не съм аз потърпевш, и се притеснявам
еми нз как се е скъсал.... нито сме правили некви експерименти.... ся единстения проблем за хапчето е че тя е на 16, а доколкото знам тия хапове не са некви безобидни...
ами след като смята ,че на 16 е малка за такива хапове да не прави секс!Хахаха май май не сте чели рисковете които ги има след акто започнете да водите полов живот!
П.С.Никаде не е написано в листовкта някаква възрасова граница!
еми сиг. направо на Ескапел, шот докат го мислим и то времето си тече... не вярвам да стане нещо кои зн кво, но се пак не съм аз потърпевш, и се притеснявам
в този случаи наистина Ескапела и тва е .. :) ако не искате да рискувате ест! (::
sensationwhite
01-01-2009, 20:55
еми не съм чел листовката, но мерси.. не вярвам и ти да си започнала мн по късно а и си мисля че на всеки може да се случи, и не мисля че трябва да критикуваш толко остро... доколкото разбрах ти си имала такова преживяване...
еми не съм чел листовката, но мерси.. не вярвам и ти да си започнала мн по късно а и си мисля че на всеки може да се случи, и не мисля че трябва да критикуваш толко остро... доколкото разбрах ти си имала такова преживяване...
започнала съм по рано!
И точно за това те съветвам да го купиш защото знам през какво съм перминала!Ако искаш повече инфо пиши на ЛС.. :) ще ти помогна с каквото мога и каквото знам ;)
nejnaDROGA
01-01-2009, 21:01
Теста показва най рано след 1 седмица .. а Ескапел е до 3 дни най добре е да се пие до 12ч. колкото по скоро се пие толкова по добре!Щом мислиш,че си впръскал в нея по добре да пие хапче от колкото аборт!Но това че не е била в овулация е добре защото риска не е толкова голям.. :) както решите
Не след 1,а след 2 седмици :-)
sensationwhite
01-01-2009, 21:03
мерси на всички, мисля че утре ще вземем Ескапел въпреки съмненията..
Не след 1,а след 2 седмици :-)
еее мече говорила съм с фармацефт.. :)
vse pka pro4eti vnimatelno kakvo pi6a za ESKAPEL vuv neta
sensationwhite
01-01-2009, 21:12
братле, разбирам те, обаче не виждам друг вариант? да съм сигурен няма да се притеснявам ама знам ли кво е станало, не беше малко време и не съм се вардил... ше зима хапчето и толкоз...
vse pka pro4eti vnimatelno kakvo pi6a za ESKAPEL vuv neta
Бобии аз туко що му обяснявах.. за рисковите от Ескапел.. :) много добре знаеш как стоят при мен нещата така ,че .. :) спох :)
братле, разбирам те, обаче не виждам друг вариант? да съм сигурен няма да се притеснявам ама знам ли кво е станало, не беше малко време и не съм се вардил... ше зима хапчето и толкоз...
uspeh i dano nqma pritesneniq sled tova :)
sensationwhite
01-01-2009, 21:25
mersi... pone 6te mi e za urok ve4e...