PDA

View Full Version : Просто приятел или....?

let_me_be
01-02-2009, 11:24
Здр на всички!Пристъпвам направо към проблема,ако може да се нарече такъв...На Нова година бях с мой добър приятел,който обаче ми показа,че не изпитва само приятелски чувства към мен...Аз също го харесвам,но в същото време "жаля" още бившето си гадже и се страхувам да започна нова връзка....А и не знам,дали след края на връзката,защото все пак всичко си има край,ще бъдем същите приятели?Струва ли си да рискувам? Все пак разчитам на нега за всичко!

scoobydors
01-02-2009, 11:27
Това може да провали приятелството ви или да го превърне в страхотно изживяване и дълга пълноценна връзка. Сама трябва да го решиш. ;)
И все пак... хубаво е да поговориш с него отново и да изясните какви намерения имате един към дръг. :)

П.П. Стига с тея бивши, минало заминало !!! 8-)

ImmortalForever
01-02-2009, 11:31
Като изключим бившия, защо да разваляме приятелството с любов?След като скъсате и с този, няма да има и капчица приятелство..

myNameIsImmortal
01-02-2009, 11:35
Като изключим бившия, защо да разваляме приятелството с любов?След като скъсате и с този, няма да има и капчица приятелство..
е за това никога не може да бъде сигорено.. зависи от самите хора..

SunShinePearl
01-02-2009, 11:42
Това може да провали приятелството ви или да го превърне в страхотно изживяване и дълга пълноценна връзка. Сама трябва да го решиш. ;)
И все пак... хубаво е да поговориш с него отново и да изясните какви намерения имате един към дръг. :)

П.П. Стига с тея бивши, минало заминало !!! 8-)

mhm...

Prophecy
01-02-2009, 11:59
Ако не станете гаджета има шанс да си развалите приятелството , ако станете гаджета накрая пак има шанс да си развалите приятелството ... и 2та случея си прецакана , ако ти пука .. :?

NightFairy
01-02-2009, 12:01
Остави го бившия...както някой каза минало - заминало. А пък щом се харесвате с най-добрия ти приятел, няма смисъл да се чудиш. Ясно е, че като скъсате няма да са ви същите отношенията. Но не си пропилявайте шанса да бъдете щастливи заедно (аз го направих и сега съжалявам...аз го харесвах и той мен, но точно, за да си запазим приятелството решихме, че няма да се задълбочаваме...Е, сега дори не си говорим...смятай). Според мен просто трябва да си поговорите и да решите двамата заедно какво точно искате :)

let_me_be
01-02-2009, 12:17
Остави го бившия...както някой каза минало - заминало. А пък щом се харесвате с най-добрия ти приятел, няма смисъл да се чудиш. Ясно е, че като скъсате няма да са ви същите отношенията. Но не си пропилявайте шанса да бъдете щастливи заедно (аз го направих и сега съжалявам...аз го харесвах и той мен, но точно, за да си запазим приятелството решихме, че няма да се задълбочаваме...Е, сега дори не си говорим...смятай). Според мен просто трябва да си поговорите и да решите двамата заедно какво точно искате :)

Ами виж...Притеснява ме следното нещо-че може случилото се да си остане за вечерта,без развитие...Мин година,горе-долу по същото време ме {} и след това-все едно нищо не се беше случило!Но сега,ако кажа,че имам сериозни намерения?!

V1k1tYyY
01-02-2009, 12:27
според мен ,приятелството ви вече го няма..или поне въобще не е същото.Така че пробвайте ,нищо не пречи.

NightFairy
01-02-2009, 12:29

Ами виж...Притеснява ме следното нещо-че може случилото се да си остане за вечерта,без развитие...Мин година,горе-долу по същото време ме {} и след това-все едно нищо не се беше случило!Но сега,ако кажа,че имам сериозни намерения?!

Точно за това трябва да поговорите. Каза, че ти показва, че има някви по такива чувтсва. Ти го харесваш. Еми покажи/кажи му го. Без разговор няма да разбереш дали той има сериозни намерения към теб. А пък и ти трябва да си изясниш дали наистина го харесваш или искаш някой, който да ти помогне да забравиш бившия...и този момент го има.

vesito13
01-02-2009, 12:29
Бившия ще го забравиш някак си . Не се заблуждавай с него . Започни нова връзка и забрави старата .

А колкото до приятеля ти . Попринцип мразя приятелството да прецаква връзки , но от друга страна и при двамата има някакво привличане от страна на другия . Мислиш ли , че ще може да си запазите пак приятелството дори , да не тръгнете . Нещата ще се променят и още как . По-добре си се хвани с него и се радвайте и двамата на момента , пък когато свърши , всичко вече ще е различно . Сега колкото и да го мислиш , не може да си сигурна какво ще стане . След много връзки е имало приятелство , но също така и след много е имало хора , които дори не се поглеждат . Всичко е много относително . :)

Притеснението ти , че всичко може да остане само за вечерта значи , че не си сигурна в този човек , така ли ? Може би след първата целувка , той се е държал все едно нищо , защото ти не си отговаряла на чувствата му . А може би всичко тази вечер е било вследствие на алкохол не знам . Но поне при мен след употреба на акохол съм чувала и истини , които иначе не се посмяли да ми ги казват .

Всъщност ти сигурна ли си , че той наистина има някакви чувства към теб ?

let_me_be
01-02-2009, 12:49
Бившия ще го забравиш някак си . Не се заблуждавай с него . Започни нова връзка и забрави старата .

А колкото до приятеля ти . Попринцип мразя приятелството да прецаква връзки , но от друга страна и при двамата има някакво привличане от страна на другия . Мислиш ли , че ще може да си запазите пак приятелството дори , да не тръгнете . Нещата ще се променят и още как . По-добре си се хвани с него и се радвайте и двамата на момента , пък когато свърши , всичко вече ще е различно . Сега колкото и да го мислиш , не може да си сигурна какво ще стане . След много връзки е имало приятелство , но също така и след много е имало хора , които дори не се поглеждат . Всичко е много относително . :)

Притеснението ти , че всичко може да остане само за вечерта значи , че не си сигурна в този човек , така ли ? Може би след първата целувка , той се е държал все едно нищо , защото ти не си отговаряла на чувствата му . А може би всичко тази вечер е било вследствие на алкохол не знам . Но поне при мен след употреба на акохол съм чувала и истини , които иначе не се посмяли да ми ги казват .

Всъщност ти сигурна ли си , че той наистина има някакви чувства към теб ?

Да,сигурна съм,че ме харесва,но не съм сигурна,че аз го харесвам...Не знам,дали не е поредната приумица,глезотийка,увлече ние...След първата целувка,да-не исках нищо повече....

Remini
01-02-2009, 12:50
Ако не откликнеш на чувствата на твоя приятел е по-вероятно да си развалите приятелството 8)

pandelka
01-02-2009, 14:16
Забрави за бившия.Минало,заминало и 'нищо бивше на важи'. ;)
Живей си живота и го остави той да живее своя собствен :).
След като момчето те харесва,и ти също защото с извинението ' не съм сигурна дали го харесвам' не можа да заблудиш никого освен себе си. 8) .
След като сте добри приятели,ще бъде жалко да развалите приятелството си,но пък нищо не се знае .При всеки е различно.Може след края на връзката си да зазравите още повече приятелството си вместо да го съсипете и да не се погледнете повече.Никой не може да бъде сигурен какво точно ще стане,пък и нищо не ти струва да опиташ.Може наистина това да е една хубава връзка между двама ви :)

vesito13
01-02-2009, 17:32
Да,сигурна съм,че ме харесва,но не съм сигурна,че аз го харесвам...Не знам,дали не е поредната приумица,глезотийка,увлече ние...След първата целувка,да-не исках нищо повече....След това , което чета сега , бих те посъветвала не се захващай с приятеля ти . Не ми се вярва да го харесваш . По-скоро има като едно приятелксо съпричастие , не искаш да нараниш приятеля ти , само защото държиш на него . Останете си само приятели и двамата ще си намерите някои други .

BuBiTy
01-02-2009, 17:55
Имам една двойка приятели, които са заедно вече 2 години и половина! Бяха просто приятели, когато един ден както той казва "все едно нещо ме удари по глаавата и неможех да я погледна беше ми тъпо че съм се влюбил в нея като сме толкова добри приятели и си споделяме толкова мн", доколкото знам и при нея е било така просто се преоткриват! Но замисли се след този момент след като отй ти е показал чуствата си очаква нещо тря да предприемеш нещо пък и след тва абсурд да си останете такива приятели!