View Full Version : Най-невероятните ви мокри сънища?
pandelka
01-02-2009, 14:15
Я кажете сега кои са най - невероятните ви сексуални преживявяния насън, разбира се!
Стана ми интересно, защото онзи ден попадайки в една компания стана въпрос, че едното момиче сънувало, че прави секс с дядо си другата пък, че правила оргий в училище и всякакви налудничеви неща общо взето.
Реших да попитам и вас, какви са били най-забавните или най-фрапиращите ви мокри сънища? И как сте се чувствали на другият ден след спомена за съня си :) .
Ако има такава тема,моля да ме извините .
аз не съм сънувала нищо подобно... може би съм ненормална :-D ще видим по-надолу дали има такива като мен :grin:
Ем аз съм имал такиа сънища, верно не са мн често срещано събитие, но най-много ме е яд,че точно когато трябва да дойде такак най интересната част и винаги се събуждам :P :D
Я кажете сега кои са най - невероятните ви сексуални преживявяния насън, разбира се!
Стана ми интересно, защото онзи ден попадайки в една компания стана въпрос, че едното момиче сънувало, че прави секс с дядо си другата пък, че правила оргий в училище и всякакви налудничеви неща общо взето.
Реших да попитам и вас, какви са били най-забавните или най-фрапиращите ви мокри сънища? И как сте се чувствали на другият ден след спомена за съня си :) .
Ако има такава тема,моля да ме извините .
С тебе .....ест.
girl_in_black
01-02-2009, 15:43
Не си спомням някакъв конкретен сън.
jambo_bs
01-02-2009, 15:46
Мойте сънища са си за мен :D
paradiso
01-02-2009, 16:18
miii sanuvala sam ne edin no vinagi s edin i sashti 4ovek s edin pich ot moq klas i naapraao nz edin p1t sanuvah 4e go pravim v koridora na daskaloto na dr den kato go vidqh to4no na tfa mqsto i naprao ..
moite ne sa za pred foruma :D ima malko deca tuk :-D
VerryBerry
01-02-2009, 16:20
преди време сънувах едни работи свързани с един бивш... :oops:
glamouros
01-02-2009, 16:26
Преди няколко дни сънувах тройка с вампири. На сутринта се чувствах ужасно...
Bellatrix
01-02-2009, 16:29
И имаше следи от зъби по врата, нали? :D :D
glamouros
01-02-2009, 16:31
Направо 8-) :D :D
ViolentSaint
01-02-2009, 17:13
Ох, един път сънувах, че съм обграден от момичета (20-30 чисто голи), и понеже така щях да изневеря на гаджето, тръгнах да бягам, да правя какво ли не, ама се усетих, че е сън и аре (много е яко да усетиш, че е сън, правиш каквото си искаш, особено в моя случай :grin: ). 8)
WOW
По темата:
Баа никой нищо не споделя. Последния ми мокър сън, който си спомням беше как съм в некой бар и със една сервитьорка (която ми беше ужасно позната) правиме секс на един барплот на някоя много яка песен точно под дискотопката която беше с уникално големи разбери хахеахеха. Подоробностите си остават за мен ;)
seduction1mplex
01-02-2009, 17:20
Ох моя любим е толкова банален сън..Сладникав...Залез слънце аз и бившия(шибано копеле)на брега на морето си шепнем..целуваме се..после той ми сваля само бельото и го правим адски бавно,докато се гледаме в очите..казах ви,че е банален :-D
key_of_hell
01-03-2009, 06:05
Какво ли не съм сънувала, на сън съм си минала целия клас, а с едното момче не оставихме едно неопетнено място в училището! Сънувала съм и преподаватели, един от които има абонамент за сънищата ми! Сега сънувам колегите си и далеч не се срамувам от това, никой не може да налага вето на фантазиите ми
palavka89
01-03-2009, 06:18
Az sanuvah che pravia sex s daskalm po anglijski v uchitelskata staia..beshe mi minal zad gyrba i me nakara da se naveda napred..vdigna roklichkata i mi mahna prashkata i posle action..na sutrinta biah mokra
roksana_1
01-03-2009, 09:29
Направо 8-) :D :D
:lol: :lol: :lol: :razz: :razz: като казахте вампири се сетих са пича от Twilight :P 8-) :grin: