- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Най-невероятните ви мокри сънища?
Я кажете сега кои са най - невероятните ви сексуални преживявяния насън, разбира се!
Стана ми интересно, защото онзи ден попадайки в една компания стана въпрос, че едното момиче сънувало, че прави секс с дядо си другата пък, че правила оргий в училище и всякакви налудничеви неща общо взето.
Реших да попитам и вас, какви са били най-забавните или най-фрапиращите ви мокри сънища? И как сте се чувствали на другият ден след спомена за съня си.
Ако има такава тема,моля да ме извините .
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
аз не съм сънувала нищо подобно... може би съм ненормалнаще видим по-надолу дали има такива като мен
![]()
Am I invisible because you ignore me?
Ем аз съм имал такиа сънища, верно не са мн често срещано събитие, но най-много ме е яд,че точно когато трябва да дойде такак най интересната част и винаги се събуждам :P![]()
С тебе .....ест.Първоначално написано от pandelka
ACϟDC
Не си спомням някакъв конкретен сън.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Мойте сънища са си за мен![]()
miii sanuvala sam ne edin no vinagi s edin i sashti 4ovek s edin pich ot moq klas i naapraao nz edin p1t sanuvah 4e go pravim v koridora na daskaloto na dr den kato go vidqh to4no na tfa mqsto i naprao ..
{} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3
moite ne sa za pred forumaima malko deca tuk
![]()
преди време сънувах едни работи свързани с един бивш...![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Преди няколко дни сънувах тройка с вампири. На сутринта се чувствах ужасно...
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
И имаше следи от зъби по врата, нали?Първоначално написано от glamouros
![]()
![]()
НаправоПървоначално написано от Bellatrix
![]()
![]()
![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
WOWПървоначално написано от Br3akTh3W1nd
По темата:
Баа никой нищо не споделя. Последния ми мокър сън, който си спомням беше как съм в некой бар и със една сервитьорка (която ми беше ужасно позната) правиме секс на един барплот на някоя много яка песен точно под дискотопката която беше с уникално големи разбери хахеахеха. Подоробностите си остават за мен![]()
Ох моя любим е толкова банален сън..Сладникав...Залез слънце аз и бившия(шибано копеле)на брега на морето си шепнем..целуваме се..после той ми сваля само бельото и го правим адски бавно,докато се гледаме в очите..казах ви,че е банален![]()
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
Какво ли не съм сънувала, на сън съм си минала целия клас, а с едното момче не оставихме едно неопетнено място в училището! Сънувала съм и преподаватели, един от които има абонамент за сънищата ми! Сега сънувам колегите си и далеч не се срамувам от това, никой не може да налага вето на фантазиите ми
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
Az sanuvah che pravia sex s daskalm po anglijski v uchitelskata staia..beshe mi minal zad gyrba i me nakara da se naveda napred..vdigna roklichkata i mi mahna prashkata i posle action..na sutrinta biah mokra
Първоначално написано от glamouros
![]()
![]()
![]()
![]()
като казахте вампири се сетих са пича от Twilight :P
![]()
![]()
Bring it on baby.. I taste good!