View Full Version : Детска радост,шарени бонбонки ; ]
pandelka
01-02-2009, 15:18
Малко в детинските отношения да ви върна дано няма такава тема междудругото...
вчера един приятел намери поне 5 профила на приятелката си по сайтове за запознанства, флиртчета, простоии, глупости...в които пише че била сама и търсела сериозна връзка...сещате се как реагира той при положение че са заедно 1 година....пък и каквото и да го разбирам все пак най-малкото което е да я пита за какво иде реч...при което се разбра че регистрациите и били стари, бла бла бла...при което тъпата краставица му заявява че понякога имала нужда да си пише просто с други момчета (което е долна лъжа според мен).
Признавам си вчера за първи път не можах да посъветвам приятел какво да направи в такава ситуация...
Та имате ли нужда понякога от малко флирт с другия пол колкото и сериозна да е връзката ви или винаги трябва да знаем къде минава границата и да не си играем с доверието което ни дава човека до нас?
ImmortalForever
01-02-2009, 15:23
Аз имам нужда от флирт non-stop.Нямала съм кой знае колко сериозни връзки и ми е добре.
Prophecy
01-02-2009, 15:26
Тая нужда е имам винаги 8-)
Mbp3eJlaH
01-02-2009, 15:29
vi jenite kvi li ne nujdi imate 8-)
ImmortalForever
01-02-2009, 15:33
Аз имам нужда от флирт non-stop.Нямала съм кой знае колко сериозни връзки и ми е добре.
ето те жените си го казват сами.... мръсници мръсни
каза "най-големия" в този бранш 8-) :-)
beachy_bunny
01-02-2009, 15:34
еми при мен личко да ти кажа ... като приятеля ми ме ядоса или ми прави намеци за други момичета .. на мен ми се спеква настроението и почвам да търся това което той не ми дава във този момент ... Пример : имах един приятел с който имахме взимане-даване и като си хванах гаджето спряхме всякакви контакти ... и като моя ме ядоса (гаджето) почваме " мръснишките" чатове със този мой бивш "приятел" и по някакъв начин ми олеква ... 8-)
И аз имам много регове,но не влизам...
И да влезна,рядко пиша...по скоро само си чета съобщенията.
Рядко някой може да ме грабне със снимка
TooLittelTooLate
01-02-2009, 15:54
Да, почти винаги си има нужда от флирт. Но аз лично като имам сериозна връзка ( не , че съм имала много де) спазвам некви граници на приличие, така да се каже :-D Смисъл, когато съм си с някой, съм си с него, а ако съм сама си флиртувам на воля. :-D
имам нужда от флирт.........
ami estestveno men 4ata s nepoznati mi deistva dobre i tova nezna4i 4e 6te trugna po sre6ti prosto ot vreme na vreme imam nujda da si pi6a s razli4ni hora :) vupreki 4e se ubedih 4e v tezi saitove za zapoznanstva mnogo ludi ima :? :?
винаги е приятно да пофлиртуваш
Еми да и бие шута,
кво му е сложното.
slun4ice_90
01-02-2009, 16:54
Аз имам нужда от флирт non-stop.Нямала съм кой знае колко сериозни връзки и ми е добре. И аз обичам да флиртувам доста,но това,което е направило това момиче е твърде гадно при положение,че има връзка с момчето от 1 год.... :?
sextazy_baby
01-02-2009, 18:31
Абе то флирт,флирт,ама в една сериозна връзка всичко си има граници...
Разбира се,че има нужда от подобно нещо.Тя го прави по дискретно по интернет...Няма за какво да и се сърди момчето
SunShinePearl
01-02-2009, 18:49
хах и аз съм така и съм нямала Истинска сериозна връзка само една 9 мес и той беше от др град 8-) та сещате се колко беше връзка
vampirekiss
01-02-2009, 19:19
Като имам гаже та да не съм вързана с вериги за него.Позволявам си дрееебни флиртчета и нищо повече.
Всеки флиртува от време на време, но съвсем невинно без да го осъзнава.
Но ако приятеля ми се беше регистрирал в сайт за запознанства щях да съм притеснена.
Е понякога имам нужда да пофлиртувам, но когато знам, че си имам приятел гледам да спазвам някакво приличие все пак... е зависи де.. ако не ми пука за момчето - тогава е др въпрос.. зависи от мн неща :)
m3talmania
01-02-2009, 20:22
За съжаление на лицето ми цъфна голяма усмивка, когато разбрах, че най-добрия ми приятел няма регистрации в такива сайтове. O:) Не ги харесвам тея сайтове ама едва ли ще вдигна скандал, ако открия някой профил. :?
evelinka1122
01-02-2009, 20:23
Абе то флирт,флирт,ама в една сериозна връзка всичко си има граници...