View Full Version : Как да го попитам,какво да му кажа :?
sunbeamz
01-02-2009, 15:57
За много години като за начало!
Та..ето и историята: с моя приятел ходим вече почти 3 месеца,но една от най-добрите ми приятелки го харесваше по едно време.Сега тя твърди че вече не изпитва нищо към него...хх...На нова година не бяхме с него,той ми каза че сиг ще е с техните,но в последствие те го били пуснали да празнува с някакви негови приятели (да уточня,че дори да го бяха пуснали в началото нямаше да сме заедно заради различни интереси на 2те компании) Та...вечерта,те с неговите приятели се били напили и тн и той не ми се обади,дори и смс не ми писа.Когато се прибирахме от купона,през целия път тая мойта приятелка ми говореше,как той ми бил изневерил с някакво момиче... дори ми цитира какво била казала една от техния клас като ги видяла...на него по принцип му се води слава като курварче,а и ми беше криво защото не ми беше писал смс и повярвах,но не го показах пред нея... Към 3 на обяд му писах аз смс "Благодаря че се сети за мен на нова година. Все пак да ти е честита много здраве щастие късмет и любов :* " иии той ми отг и ми се извини че бил пиян и тн... нищо не му казах... И сега в момента.. ми е някакво подтиснато и гадно,защото хем не сме се виждали с него от седмица и нещо... а и това което ми казаха... и се чудя... как да повдигна темата... не искам да късаме... дори да го е направил,не искам да оставам сама...аз имам чувства към него...просто ще загуби сякакво доверие от моя страна и съвсем различно отношение....просто искам да знам дали това е вярно... Та..темичката я написах да ми помогнете да ми дадете някакви идеи как да го попитам... Аз имам едно нещо наум и по-нататък може да го споделя да кажете какво мислите...
Мерси че ми прочетохте писаниците,но в момента наистина ми е гадно и нямам на кого да споделя :-)
pandelka
01-02-2009, 16:10
Не вярвай много на нещата ,които ти казват.По-добре се увери сама.Попитай го ;) .
nicolepcd
01-02-2009, 16:15
Не се впрягай толкова, че не ти се е обадил. На пияна глава просто едва ли гаджето им е първата мислъл ;) А това, което са ти казвали за него - не им вярвай. Поговори с него. Кажи му го както го казваш на нас. Ако е свестен - ще те разбере. Сега да се правиш на детектив и да се излагаш да питаш кой, кво с кой правил... тва са глупости. А и нещо ми се струва, че те е страх от самотата и си готова всичко да направиш само и само да не те остави. Ако продължава да те лъже и да не те уважава - просто по-добре си стой самотна, а не да си тровиш нервите на млади години. :)
хмм..според мене има два варианта или го късаш защото човека не му пука мн мн за тебе или оставаш с него и изживяваш сериала "дързост и красота" на свой гръб..човек като е пиян се отприщва да прави нещата които е искал и това не е извинение че не ти се е обадил или правил смс..спомена и че не сте се виждали от 1 седмица..еми..ето..сигурно и ти го търсиш в повечето случаи...не си трови живота спри нещата докато е рано все още..не си причинявай драми..има още много момчета които биха желали да го заместят ;) сигурен съм, но все пак това е само лична гледна точка...и се надявам да греша, защото знам в какво положение си :) успех
pussycat_dolls15
01-02-2009, 16:19
Не вярвай на нещата,който ти казват.
sunbeamz
01-02-2009, 16:21
Не се впрягай толкова, че не ти се е обадил. На пияна глава просто едва ли гаджето им е първата мислъл ;) А това, което са ти казвали за него - не им вярвай. Поговори с него. Кажи му го както го казваш на нас. Ако е свестен - ще те разбере. Сега да се правиш на детектив и да се излагаш да питаш кой, кво с кой правил... тва са глупости. А и нещо ми се струва, че те е страх от самотата и си готова всичко да направиш само и само да не те остави. Ако продължава да те лъже и да не те уважава - просто по-добре си стой самотна, а не да си тровиш нервите на млади години. :)
Ами..аз ще го попитам,за това направих темата...за да ми помогнете да измисля начина по който ще го попитам. Не се правя на детектив,в крайна сметка ако го е направил наистина както казах вече ще загуби доверието ми и отношението ми към него ще се промени коренно.Не искам да късаме защото бях прекалено дълго сама.Ако той е направил тази глупост,аз просто ще се възползвам от него,така както той е направил с мен.Да,имам чувства към него и няма да ми е лесно да затворя така лесно сърцето си,но през изминалата година преживях толкова лоши моменти и сега искам да се отпусна и да живея на ръба,ако разбирате какво искам да кажа,щото и аз май не се разбрах като чета написаното :D
А pandelka аз не се доверявам толкова на нещата,които ми казват,защото както казах тази моя приятелка имеше чувства към него и колкото и добра приятелка да ми е,всички знаем че не можем да вярваме безрезервно и винаги... особено в такива ситуации :/
lisi4ety
01-02-2009, 16:24
Сигурна ли си в думите на тая твоя приятелка? Възможно е да го е казала, защото го харесва и иска да ви раздели, т.е. възможно е да не ти е толкова голяма приятелка. Просто го попитай. Дори и да ти се разсърди малко, че му нямаш доверие ако наистина изпитва нещо към теб ще ти прости =] А относно това какво да го питаш.. примерно как е прекарал празника, какво се е случило.. ако сам не каже нещо леко засегни темата.. Успех ;pp
slun4ice_90
01-02-2009, 16:25
Хич,не вярвай на тая "фр-ка" за такива неща,защото не знаеш,какво ти мисли...На 4-ри очи с момчето и готово! :-P
sunbeamz
01-02-2009, 16:31
Сигурна ли си в думите на тая твоя приятелка? Възможно е да го е казала, защото го харесва и иска да ви раздели, т.е. възможно е да не ти е толкова голяма приятелка. Просто го попитай. Дори и да ти се разсърди малко, че му нямаш доверие ако наистина изпитва нещо към теб ще ти прости =] А относно това какво да го питаш.. примерно как е прекарал празника, какво се е случило.. ако сам не каже нещо леко засегни темата.. Успех ;pp
Ами.. хъх.. то това което се е случило,ако се е случило де, не е било на Нова година... А някой по-горе беше казал,че аз го търся... ами не всъщност,той всеки ден ми пише по скайп,но не сме се виждали,защото беше болен.. Та..аз си мислех така да го попитам "абе може ли да те питам нещо...от чисто любопиство" и той ще каже да.. и аз така.. със едно невинно гласче и поглед да го питам "Хм,в момента с колко момичета ходиш,ако не е тайна? " Де да знам..дали е удачно :lol: Какво мислите?
sladka__droga
01-03-2009, 01:18
Не вярвай много на нещата ,които ти казват.По-добре се увери сама.Попитай го ;) .
sunbeamz
01-03-2009, 12:19
Е ясно де! :lol: Поне 3 пъти повторих,че ще го попитам... просто ви моля да ми дадете идея как да започна темата....
GaNgStAz
01-03-2009, 12:32
Та..аз си мислех така да го попитам "абе може ли да те питам нещо...от чисто любопиство" и той ще каже да.. и аз така.. със едно невинно гласче и поглед да го питам "Хм,в момента с колко момичета ходиш,ако не е тайна? " Де да знам..дали е удачно :lol: Какво мислите?
Аз си мислих за нещо от сорта да си говорите за това кой как е прекарал на НГ.. ти му разкажи и след това го накарай и той да ти разкаже, ама с подробности така и го питай за нещо по конкретно.. дали някоя мацка му се е сваляла например или нещо от сорта. Вие като седнете да поговорите ти ще усетиш какво да го питаш. Не го мисли още от сега, споко. ;)
mickelangelo
01-03-2009, 12:52
Просто го попитай и му обясни това което обясни на нас :)
ImmortalForever
01-03-2009, 12:58
Зарежи го!Дай сега, само заради това, че не можеш, сама да си погубваш нервната сиситема и да ти е гадно.Имай малко себеуважение.
Kostadin_682
01-03-2009, 13:00
кажи му РРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРР ПУТКООО
:razz: :razz: 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
evelinka1122
01-03-2009, 17:51
кажи му РРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРР ПУТКООО
:razz: :razz: 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
:shock: :lol: ужас...
по темата: просто го попитай и му кажи, че искаш да знаеш само истината, след като свърши му кажи че не му се сърдиш и му вярваш и тай :)