View Full Version : Срам ли ви е ???
Мисля че има подобни теми, но точна такава май няма та въпроса ви е срам ли ви е да копувате презервативи :?:
aka6a_vamp
01-03-2009, 12:04
Ама касиерките винаги ти се бъркат...онзи ден две момчета пред мен и една фр си взеха и касиерката некво ги гледа и им вика:Вие заедно ли сте... :shock: :shock: яко зле..
sladkata_bebz
01-03-2009, 12:06
Защо по-точно трябва да ни е срам?Ако теб те е срам,че си отговорна за постъпките си и си разумна и се предпазваш,значи трябва да те е срам,че си купуваш презервативи....
за и мен тва мн ме дразни почват за вас ли са не сте ли много малки или представи си да не ми дадат щото премерно нямам 18 :grin:
kofti_nick
01-03-2009, 12:13
Не
ViolentSaint
01-03-2009, 12:17
Срам ?!??! Абсурд хаха
Аз обикновено си зимам кондомки от 2-3 места определени и още като вляза и ми носят хеахеа :) хаеха Веднъж даже се наложи да изслушам лекция на аптекарка за безопасен секс колко се радвала като видела млади хора да си взимат контрацептиви
VerryBerry
01-03-2009, 12:17
Първия път се чувствах странно :D ,но сега вече не :)
amii..samo ot aptekata do nas zashtoto jenata koqto prodawa e mn dobra fr na maika mi..aa dashterq i mi e bff :D :D :D .. ama do nas ima 3 apteki tai 4e ;)
girl_in_black
01-03-2009, 12:26
В началото ми беше притеснено, после не.
Glezanka
01-03-2009, 12:28
Не.
Biskfitka
01-03-2009, 12:29
Ъъ не... 8-)
tekila_sunrise
01-03-2009, 12:32
срам-не срам-тва е положението защото после ще ме срам да ме гледат с количката с бебето на 16 години 8)
Няма нищо срамно,налага се да си взимаш ако пък те е срам казваш на майка ти и готово :D
мен не ме е срам да кажа дайте ми презервативи,а ми става тъпо когато аптекарките започват да ме гледът тъпо :-x :-x :-x :-x :booooomb:
ми не ме е срам :shock: :lol: :razz: ама си спомням веднъж купувах на една приятелка тест за бременност и продавачката в аптеката :razz: ми каза "мм За кво зимаш шуър чек...пробвай ей тия новите..писалки...мн са лесни..само пикаеш върху тях и готово." и сорри че откланям темата..ама имах в предвид, че ме е срам само и единствено тестове вече да купувам...дано не ми се налага
да точно това имам предвид
nejnaDROGA
01-03-2009, 13:20
Мен лично не ме е срам,но познавам такива момичета,че дори и 1-2 момчета :lol: и доста често ме молят аз да влизам и да им купувам :lol:
Хммм всъщност веднъж ме хвана срама,защото трябваше с още една приятелка да изнасяме лекция (урок) пред едни седмокласници на тема "Безопасен секс" и решихме да раздадем презервативи и влизам в аптеката и викам на жената:"Искам 7 кутийки Durex Love" и тя:"7 кутийки или 7 презерватива" и аз:"7 кутийки с по 4 презерватива и един детски татос вътре" и тя:"А добре :shock: " ... Видях я,че и стана любопитно и й викам:"Е спокойно де не са за мен ... Ще ги раздаваме в училище" ... И тая като ме чу всякаш камък й падна от сърцето :razz:
Pagan_man
01-03-2009, 13:33
не
аз си взимам от едно-две места и там като вляза и направо ми викат "От тези нали?" :D няма нищо срамно .. абсолютно ..
amatorium
01-03-2009, 15:52
Nishto sramno.
Bombshell
01-03-2009, 15:52
:razz: :lol:
ne razbiram kakvo sramno ima vupreki 4e i az na nqkolko puti sum se pritesnqval pri podobna pokupka no ne i sram
Не..даже преди малко си купих :-D
купете и на мене де :grin: :grin: :grin:
ne razbiram kakvo sramno ima vupreki 4e i az na nqkolko puti sum se pritesnqval pri podobna pokupka no ne i sram
хах от какво?! :-D
znae6 li kolko stranno me gledat babkite zad 6tanda 8-)
znae6 li kolko stranno me gledat babkite zad 6tanda 8-)
хаха .. :-D кфо ти пука на мен така ми се е случвало със тест самоче не само бабките ами всички ме гледат малко странно :shock: :lol:
seduction1mplex
01-03-2009, 16:43
Аптекарката ми е съседка....Не ми е приятно да си купувам от нея...а до нас няма други аптеки,защото ги закриха...за тва казвах на приятеля ми да купува от където си реши...добре,че не се засякохме по стълбите с оная :-D
dimitar_ak
01-03-2009, 18:07
Все едно да ме е срам да си купя кафе или дъвки
CryForMe
01-03-2009, 18:23
о боже не... въпреки че до сега рядко ми се е налагало, почти винаги той ги взимаше :-D
jambo_bs
01-03-2009, 18:34
И мен един път се опита да ми каже нещо да ми прави лекций ама аз и казах нещо от сорта че не е нейна работа и ако искам ще си ги надувам за рождения ден и тя повече не ме е питала. :D
princesa_viki
01-03-2009, 18:36
До сега не съм купувала,но малко се притеснявам.Повечето аптекарки в моя град са над 50 и са много заядливи-тук-там някоя по-добричка.Със сигурност ще направят злобен коментар или ще ме изгледат с недоверие.. :) :)
До сега не съм купувала,но малко се притеснявам.Повечето аптекарки в моя град са над 50 и са много заядливи-тук-там някоя по-добричка.Със сигурност ще направят злобен коментар или ще ме изгледат с недоверие.. :) :)
idi pri onaq moita priqtelka do videotekata (Alexsandra) tq 6ti dade i nqq te izgleda zlobno :-D
princesa_viki
01-03-2009, 19:24
idi pri onaq moita priqtelka do videotekata (Alexsandra) tq 6ti dade i nqq te izgleda zlobno :-D
Че от къв зор ти е приятелка 8-) А и сега не са ми нужни,няма за какво да ходя :) :P
Bellatrix
01-03-2009, 19:32
Не ме е срам, ама те верно се заяждат аптекарките. Оня ден с гаджето си купуваме от нашата си аптека и тя: "Е, тоя път кви презервативи искате?" Ние я гледаме странно за момент и тя: "Е, кво ме гледате така, аз си знам клиентие, а вие само тва купувате. Друго нищо. Все презервативи." И с някъв укорителен поглед :shock: :-o Е, кат не сме болни, кво друго да взимаме от аптека! ? :shock:
princesa_viki
01-03-2009, 19:37
Не ме е срам, ама те верно се заяждат аптекарките. Оня ден с гаджето си купуваме от нашата си аптека и тя: "Е, тоя път кви презервативи искате?" Ние я гледаме странно за момент и тя: "Е, кво ме гледате така, аз си знам клиентие, а вие само тва купувате. Друго нищо. Все презервативи." И с някъв укорителен поглед :shock: :-o Е, кат не сме болни, кво друго да взимаме от аптека! ? :shock:
Тия пък злобари :x Вместо да насърчават младите да ползват презервативи,те им убиват желанието 8-)
scoobydors
01-03-2009, 19:40
Изобщо не ми пука. Дже понякога взимам на мои приятели, които ги е срам (непонятно ми е защо).
Шибат се по на 14 години, а ги е срам да си вземат гуми... :?
горовя за точно тези аптекарки , за който говори Bellatrix и точно заради тва ми става тъпо
Extremescream
01-03-2009, 20:19
Не,но се дразня като аптекарките ме гледат,все едно съм купила цианид.... :?
Love0nlyMyself
01-03-2009, 20:21
първите няколко пъти ме беше срам ама си свикнах :D :grin:
Lady_AMG
01-03-2009, 21:01
Хихихихи, то оставаше и да ме е срам :D
Да! Колкото и странно да звучи срам ме е. За това гледам да купувам от магазин където за 1-ви път влизам или много рядко :) От аптека ми е по - лесно ама пак ме е срам
poltergais
01-04-2009, 05:58
Че от кво да ме е срам :lol: :lol: :lol:
AutumnTears
01-04-2009, 07:41
ne mi se e nalagalo 8-)
pri mene ima 2 apteki i v devete poznavat maika mi no tva ne me pritesnqva.Samo parviq pat mi be6e malko pritesneno no ina4e izob6to ne me pritesnqva ve4e prosto tva si e ne6to normalno.
аanhxavxha Като бях на 10 ме беше срам :D :D
Не няма нищо срямно :)
Не няма нищо срaмно :)
aka6a_vamp
01-04-2009, 10:02
на 10? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
:D иронизирам останалите с това на 10 :D
aka6a_vamp
01-04-2009, 10:12
Ааа :D изкарах си акъла
Ааа :D изкарах си акъла
хаха разбрах , че се шашна :D
MakeMeLaugh
01-04-2009, 10:56
Ама касиерките винаги ти се бъркат...онзи ден две момчета пред мен и една фр си взеха и касиерката некво ги гледа и им вика:Вие заедно ли сте... :shock: :shock: яко зле..
Добре, че пък нещо разбрахме от мнението ти.
Кой какво бил, с кого бил, кой кво му казали, и накрая кой излезе зле, някаква касиерка, фр, момчета, две, заедно. Хммм :-o
:?
aka6a_vamp
01-04-2009, 10:59
Добре, че пък нещо разбрахме от мнението ти.
Кой какво бил, с кого бил, кой кво му казали, и накрая кой излезе зле, някаква касиерка, фр, момчета, две, заедно. Хммм :-o
:?
Ее малко е объркано :D Накратко касиерките решиха,че сме с тея момчета и ше се ***..имам предвид че мн се бъркат...
rus0t0pate14
01-04-2009, 11:19
neee no ne sum kopuvala az do sega :-D :-D :-D
bqsna_teenagerka
01-04-2009, 11:44
Това е нещо нормално...и никой не трябва да го е срам. Защото после ще трябва да се срамува мн повече сас бееб в ръце!
имам една приятелка,която винаги ме кара аз да и взимам.веднъж се издразних и и казах : "срам те е да си купиш контрацептиви,а не те е срам да правиш секс"
а по въпроса за аптекарките: така те гледат все едно ги е яд че правиш секс,страх да те хване
miloto_girl_4e
01-04-2009, 19:56
Срам - не, но в началото ми беше некво неудобно...
И не казвах - "Може ли едни презервативи?", а направо си казвах какви имам, за да избегна тази думичка :D :D Сега вече нищо не ме е срам да си взимам :D
fashion4etyy
01-04-2009, 20:12
Мисля че има подобни теми, но точна такава май няма та въпроса ви е срам ли ви е да копувате презервативи :?:
чесно да кажа ме е срам и не купувам :-D
Vesetyyyy
01-05-2009, 12:55
Защо по-точно трябва да ни е срам?Ако теб те е срам,че си отговорна за постъпките си и си разумна и се предпазваш,значи трябва да те е срам,че си купуваш презервативи....
TRUE ! 8)