PDA

View Full Version : Как се намира химена и други такива -.-

Morphia
01-03-2009, 18:15
Та, на Нова година ми се случи така, че бях с момче, с което реших да правя секс (за първи път). Проблемът ми е, че въпросният пич беше доста пиян (факт, който не бях забелязала оО), страшно пиян. Беше твърд, всичко беше наред, но щом се опитваше да го вкара и.. спираше да бъде твърд. Успяваше съвсем за кратко, като преди това ме разширяваше с пръсти... И в двата случая имаше болка, но си мисля, че може да е била от това, че е влизал накриво или неправилно, знам ли. Лошото е, че на другия ден той не беше съвсем сигурен дали го е вкарал достатъчно, че да ме отвори. Кръв нямаше, но съм чувала, че някои момичета нямат при първия път... Искам да знам как да разбера дали ме е отворил, без да ходя на гинеколог и да се срамувам и там. :/

mArMaLaDkA
01-03-2009, 18:17
О,боже!

SoAfraid
01-03-2009, 18:18
Напиши в търсачката каде се намира химена. Там няма начин да не го намериш...

aka6a_vamp
01-03-2009, 18:19
Ии искаш да праиш експедиция за търсене на химена?И НЕ СЕ КАЗВА ХИМЕНАТА :razz:

Morphia
Хм, преди никога не съм изпитвала желание да си разглеждам подробно вагината и да проверявам дали няма някоя по-специална кожичка, така че сега ще ми е трудно да разбера какво липсва. оО В "търсачката" писах и намерих научни статии, а ме интересуват мнения на препатили. Ако някой няма нещо конкретно по въпроса, може да подмине темата...

x3eme
Напиши в търсачката каде се намира химена. Там няма начин да не го намериш...

CanyH
01-03-2009, 18:22
http://store.picbg.net/pubpic/FF/C2/db45e0563802ffc2.jpg

Morphia
01-03-2009, 18:26
Хайде сега, умен пич, който се доказва с една картинка от перфектен - аргументирай се. Не съм сексуално необразована, нито циганка, забременяла на 12, имам най-обикновен въпрос в уж правилния форум и раздел, а ти не ми помагаш. Почвам да съжалявам, че изобщо съм се обърнала за помощ. И всички почват да съжаляват. Това води до теми табу, ниска сексуална образованост, болести, нежелана бременност и други такива. Какво доказваш с подобни тъпи картинки? Все пак ще си се оправям сама, явно няма достатъчно здравомислещи хора за завързване на качествена тема...

x3eme
01-03-2009, 18:27
namira se na nqkolko sm ot vhoda na vlagali6teto
6tom si sexualno u4ena zna4i go znae6
6to puska6 tema

CryForMe
01-03-2009, 18:28
хахаха абе а в крайна сметка от кво значение е има ли го няма ли го, нали сте го направили, макар и криво-лево :razz: физическото присъствие на ХИМЕНАТА не е важно :lol:
но не мога да не кажа: омг на колко си иии да беше прочела туй-онуй преди да тръгнеш да си губиш девствеността с мъртво пиян ...

jambo_bs
01-03-2009, 18:31
Ние неможем да ти кажем дали си отворена или не!

SoAfraid
01-03-2009, 18:31
Да ти кажа още нещо ако искаше толкова спешно да разбереш това щеше да напишеш и в гугъл там веднага откриваш всички отговори който искаш. Но ти да се правиш на интересна и да вдигаш драми тука трябваше да ли това?

По темата намира се между краката ти!

Morphia
01-03-2009, 18:32
Защото форумът е за това. И явно имам пропуск някакъв, не е болка за умиране, я сега всички сексуално необразовани да се изнесат от форума и да оставим всичко разбиращите възрастни хора да си говорят за квантова физика във форум за тийнейджъри с проблеми. :-o Нещо ви е сбъркано.

П.П.: Знам къде се намира химена, не знаех как изглежда моята (тъй като, умни мои, има над 10 различни) и как да разбера има ли я вече или я няма.

End of discussion, благодаря за квалифицираните съвети. :-)

CanyH
01-03-2009, 18:37
Извинявай госпожице "Не съм сексуално необразована, нито циганка, забременяла на 12", щом можеш да се оправиш сама, защо трябва да ни губиш времето с глупостите си?! Никой не го е грижа, че са ти го мушкали накриво и се чудиш дали още си девствена.
Нищо лично.

aka6a_vamp
01-03-2009, 18:38
Хайде сега, умен пич, който се доказва с една картинка от перфектен - аргументирай се. Не съм сексуално необразована, нито циганка, забременяла на 12, имам най-обикновен въпрос в уж правилния форум и раздел, а ти не ми помагаш. Почвам да съжалявам, че изобщо съм се обърнала за помощ. И всички почват да съжаляват. Това води до теми табу, ниска сексуална образованост, болести, нежелана бременност и други такива. Какво доказваш с подобни тъпи картинки? Все пак ще си се оправям сама, явно няма достатъчно здравомислещи хора за завързване на качествена тема...
а дали тоя умен пич,я е сложил тая картинка просто ей така,за да се напраи на интересен или защото темата ти е бруталистично тъпа...

Liar
01-03-2009, 18:41
Срам те е да отидеш на гинеколог,но не те е срам да правиш секс?

Morphia
01-03-2009, 18:41
Извинявай госпожице "Не съм сексуално необразована, нито циганка, забременяла на 12", щом можеш да се оправиш сама, защо трябва да ни губиш времето с глупостите си?! Никой не го е грижа, че са ти го мушкали накриво и се чудиш дали още си девствена.
Нищо лично.
Никой не те задължава да те е грижа бе! Не моля за разбиране и изслушване, но с всеки, който е писал в тоя форум с проблем ли ще сте така? Предизвиквате само излишен гняв. В Тийнпроблем съм намирала най-тъпите пубери под Слънцето и даже и те са получавали отговори. Защото те са потърсили помощ (понеже някой си е направил труда да създаде форум) и никой, който не желае да им помага не е бил задължен да го прави. Като сте намерили темата за бруталистично тъпа, защо не я оставихте да потъне, а писахте безсмислени отговори? :shock:

Някой модератор да я изтрие, да не се задръстват излишно броячите...

Едит:

Срам те е да отидеш на гинеколог,но не те е срам да правиш секс?
Не ме е срам от нито едното, срам ме е да обяснявам на професионалист, че не знам дали съм девствена. -.- Вярно, че е глупаво, но това е мястото на глупавите уж... Явно не, забременявайте, по-добре отколкото да търсите помощ и да ви нападат от скука.. :>

CryForMe
01-03-2009, 18:51
все тая е химена дали го има цял, 7/8, 3/4, 1/2 от него или няма и следа ...
ПРАВИЛА СИ СЕКС ==> НЕ СИ ДЕВСТВЕНА !!!

CanyH
01-03-2009, 18:54
http://www.visualstatistics.net/East-West/Intermarriage/Hymen.jpg
Оправяй се.
Тука няма специалисти по гинекологични проблеми.

nejnaDROGA
01-03-2009, 19:20
П.П.: Знам къде се намира химена, не знаех как изглежда моята (тъй като, умни мои, има над 10 различни) и как да разбера има ли я вече или я няма.
Е,че ние ли да знаем как изглежда твоят :shock: :razz:
А и не си личи,че си с богата сексуална култура щом не знаеш,че ХИМЕН е дума в мъжки род,а ти пишеш "имали Я или Я няма" :lol:

suitable
01-03-2009, 19:31
Защо ли сте толкова лоши всичките.. така да се надразних.. момичето пита нещо, което не и е известно, а вие се чудите как да наредите и да тъпчете само.. обяснете.. какво толкова.. няма да ви опада косата все пак.. егати.. човек да попита и му режат главата тук.. въпреки всички упреци, които отправихте - тя пак си ви отговори супер затапващо и се обзалагам, че за да отговорите с поредната простотия ви е отнело повече време от обикновено..

scoobydors
01-03-2009, 19:32
А и не си личи,че си с богата сексуална култура щом не знаеш,че ХИМЕН е дума в мъжки род,а ти пишеш "имали Я или Я няма" :lol:

И аз това щях да казвам точно. :lol:

P.S. Авторке, от постовете ти ми изглеждаш що годе умно момиче, но не чакай всичко на готово. Ако беше потърсила в нета нямаше смисъл да пускаш тема. И сега да те оплюват.

P.S.2 Лоша идея да си направиш първия път с мъртво пиян. Ще съжаляваш ми се струва. :)

Айде със здраве! :-)

CanyH
01-03-2009, 19:39
Защо ли сте толкова лоши всичките.. така да се надразних.. момичето пита нещо, което не и е известно, а вие се чудите как да наредите и да тъпчете само.. обяснете.. какво толкова.. няма да ви опада косата все пак.. егати.. човек да попита и му режат главата тук.. въпреки всички упреци, които отправихте - тя пак си ви отговори супер затапващо и се обзалагам, че за да отговорите с поредната простотия ви е отнело повече време от обикновено..
Да все още гледам в клавиатурата и се чудя от къде ми дойде тоя шамар.

IrrieSkyline
01-04-2009, 18:07
:shock:
Ъ...
Според мен хименът е формалност. 8-) Дори и да не се е скъсал, ти си правила секс, което означава, че не си девствена.

GIFT
01-08-2009, 21:49
кво значение дали си девствена или не си. Като го направиш за втори път (ако е както трябва) на 98 % ще си отворена. А пък ако наистина си много нетърпелива опитай сама да си натикаш нещо ... :D

bebeshok
01-08-2009, 21:52
Не мога да ти кажа къде се намира химена, но мога да те уверя, че момиче само може да разбере дали е там или не, поне приятелката ми го правеше, но как - не знам. Успех!

x3eme
01-08-2009, 21:53
Не мога да ти кажа къде се намира химена, но мога да те уверя, че момиче само може да разбере дали е там или не, поне приятелката ми го правеше, но как - не знам. Успех!
твоята приятелка да не е на 10 години.... :-o

StayFly
01-08-2009, 21:54
Аре заебете я тая тема бе. Глейте от кога е. Оная дори не влиза вече, за да чете коментарите.

GIFT
01-08-2009, 21:56

А ле да ти кажа тя изобщо не крие, че не е с богата сексуална култура, именно за това пита. И не смятам, че трябва да си прайте изводи от рода на "май ще съжаляваш" тя си го знае и без да й го натяквате!

iv4oiv
01-09-2009, 09:57
Някои хора толкова са се вживяли във виртуалното пространство, че целият им живот минава там. Толкова навътре са го взели, че за тях е жизнено важно да се месят дори където няма какво да кажат. Ама, че нали това е ТЯХНОТО място. Техният двор, те там се сабират и това е тяхната компания и ако някой зададе глупав въпрос веднага се надпреварват кой да се заяде с него първи - защото това е ТЯХНОТО място на живот.
Дори да затапите момичето което е задало глупав въпрос нищо смисленно няма да се случи във вашият живот.

По темата. Най вероятно не те е отворил. Няма понятие като накриво - освен ако не е объркал дупките и не е мръднал малко по назад.
Пробвайте пак но този път да е трезвен. Освен ако важното за теб е да ти няма химена а не да си направиш кефа.

seduction1mplex
01-09-2009, 11:13
Та, на Нова година ми се случи така, че бях с момче, с което реших да правя секс (за първи път). Проблемът ми е, че въпросният пич беше доста пиян (факт, който не бях забелязала оО), страшно пиян. Беше твърд, всичко беше наред, но щом се опитваше да го вкара и.. спираше да бъде твърд. Успяваше съвсем за кратко, като преди това ме разширяваше с пръсти... И в двата случая имаше болка, но си мисля, че може да е била от това, че е влизал накриво или неправилно, знам ли. Лошото е, че на другия ден той не беше съвсем сигурен дали го е вкарал достатъчно, че да ме отвори. Кръв нямаше, но съм чувала, че някои момичета нямат при първия път... Искам да знам как да разбера дали ме е отворил, без да ходя на гинеколог и да се срамувам и там. :/
И на мен нещо подобно ми се случи първия път...За тва пробвах втори път и се получи.. :-D Пробвайте пак и тва е (:

mettalium
01-09-2009, 15:48
Хименът се намира на ануса :D :D :D :D :D :D :D :D

Minerva
01-09-2009, 17:15
1.пробвай пак и ще видиш
2. няма кой знае какво значение дали го е направил или не освен ако не искаш да се фукаш ( съжалявам ама е станало масова практика). Девственността е повече душевно състояние.
3.все някой ден трябва да се примириш с гинеколога- не ядат хора и не им прави впечатление това, което им показваш :D

SoFarSoG00d
01-09-2009, 17:21
Не прочетох останалите мнения,не знам на колко си години,но според мен въпросът ти е достатъчно брутален за да ме наведе на мисълта,че ти липсва елементарна сексуална култура за да правиш секс!!!

Преди да зададеш въпрос :www.google.bg

Ако не намериш отговор:Ask?!

Schneeflocke
01-09-2009, 17:22
а дали тоя умен пич,я е сложил тая картинка просто ей така,за да се напраи на интересен или защото темата ти е бруталистично тъпа...

Темата е далеч от тъпа. Особено като обърнем внимание на изказването на x3eme. Вече съм спорила с един къде точно е хименът и се съмнявам, че повечето тук знаят отговора. Ако беше така, щяхте да го кажете, докато се подигравате на момичето.

ПП: CanyH, изумяваш ме понякога...всъщност...винаги ...

NiCHETYYY
10-02-2012, 05:12
emi napravi go pak i shte razbereshh :D kakvo da ti kaja

GiveMeLove
10-02-2012, 09:34
Само като прочета заглавието, особено онази съдържателна част "и други такива", ми става ясно.. :D

PyCoKoCkA93
10-02-2012, 14:52
Темата е от 2009...Авторката отдавна е прежалила девствеността си,а като съдя по действията и,вероятно и бройката и е станала по-голяма от годинките :D

Amore-Mio*
10-02-2012, 17:41
Случайно да си забелязала, че темата е от 2009 ?
emi napravi go pak i shte razbereshh :D kakvo da ti kaja

chushkopek
10-02-2012, 17:57
Не съм сексуално необразована

Още тук сбърка....

По темата, химена се намира НА ВХОДА на влагалището ти!