View Full Version : Да му пиша ли?
cherry_baby
01-03-2009, 20:25
Аууу!!! Трябват ми бързи съвети! От известно време с един само се сваляме и на нова година стана сварката :D Гадното е че нз дали той си търси сериоза връзка... имаме си номерата но не ми е звънял оттогава. До преди 1 час бях с него и още общи приятели заедно на заведение и се държа доста резервирано, нз защо. И сега май ми се ще да му драсна 1 смс, сигурно не трябва де, нз какво точно ще му пиша и дали ще му пиша въобще де, а и ми е мн трудно да се сдържа да не пратя нещо, и в същото време ме е страх, че няма да ме отговори! И ми е супер гадно, какво ще кажете????? :shock: :shock:
т.7
krem4et0
Май никой не забелязва последно ми мнение и за това го слагам тук: Ами и аз попринцип не търся никога никой първа, но снощи ... му писах ... и ми отговори :D Чеснто казано не го очаквах Съобщението му завъшваше с въпрос и му писах след като се изкъпах, абе с 2 думи малко се забавих с отг и мисля, че е заспал докато чака да му пиша. :D Та не получих отг на 2рия смс, но сестра ми казва че пак е нещо, че все пак не е пренебрегнал първото ми съобщение нз какво и дали изобщо съм постигнала нещо с това, но ... :-o
Ако не рискуваш няма да разбереш ..
summer_mo0n
01-03-2009, 20:29
Нека той те потърси 1ви
SMS-a е удачен вариант 8)
cherry_baby
01-03-2009, 20:32
А ако не ми отговори??? После като се видим ще ми е мн тъпо да го погледна :(
След като се виждате не виждам какъв е проблема.А и в крайна сметка нищо не губиш ако му пратиш един СМС
boritooo7
01-03-2009, 20:42
prati mu sma parva ti v dne6no vreme jenite pravim parvata kra4ka deistvai ti si .... ;)
Lady_AMG
01-03-2009, 20:59
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената, или вечно оставаш зад кулисите...
NightFairy
01-03-2009, 21:02
Пращай...няма какво да се чудиш.
абе пиши му нищо не губиш, като не ти отговори голяма работа да не се свършва света
ако не ти пише свиркай аз ще ти пусна един 8-)
Anf3tamin4o
01-03-2009, 21:08
По - добре пробвай сега от колкото после като си намери някоя
sladur4etyYy
01-03-2009, 22:21
ами нищо не губиш ако му пишеш, но все пак от това, което си написала, мисля, че едва ли иска нещо повече.
Аз ако бях нямаше да му пиша. Остави го да видиш какво той ще направи. Ако не ти пише или не ти се обади , значи не иска нищо сериозно. А ако иска нещо , то повярвай ми ще те потърси .
scoobydors
01-03-2009, 22:32
Ако не рискуваш няма да разбереш ..
EeeBobii
01-04-2009, 07:58
Поговорете на 4 очи по тая тема...Заедно ли сте или несте заедно , това е... :)
След като се виждате не виждам какъв е проблема.А и в крайна сметка нищо не губиш ако му пратиш един СМС
губи 14 стинки!
Аууу!!! Трябват ми бързи съвети! От известно време с един само се сваляме и на нова година стана сварката :D Гадното е че нз дали той си търси сериоза връзка... имаме си номерата но не ми е звънял оттогава. До преди 1 час бях с него и още общи приятели заедно на заведение и се държа доста резервирано, нз защо. И сега май ми се ще да му драсна 1 смс, сигурно не трябва де, нз какво точно ще му пиша и дали ще му пиша въобще де, а и ми е мн трудно да се сдържа да не пратя нещо, и в същото време ме е страх, че няма да ме отговори! И ми е супер гадно, какво ще кажете????? :shock: :shock:
Скочи от терасата.
pandelka
01-04-2009, 10:08
Нека той те потърси 1ви
aka6a_vamp
01-04-2009, 10:10
Абе баш на Нова година щом е станало...може и нищо да не значи
jambo_bs
01-04-2009, 10:11
Зако винаги мислите първо лошите варианти.Ами замисли се ако му партиш и ти отговори ? :?
cherry_baby
01-04-2009, 12:11
Зако винаги мислите първо лошите варианти.Ами замисли се ако му партиш и ти отговори ? :?
Амии нали това искам? А и аз снощи не му писах, въпреки че едва се стърпях, но може давечера или тия дни. Нз все още ми е чудно, доста детски изглежда работата ама... :-D
П.С.: как изведнъж ми се промени заглавието на темата???? :shock:
TooLittelTooLate
01-04-2009, 14:53
Ако ще му пишеш побързай, защото колкото повече отлагаш, толкова повече, ще се разубедиш. Но честно, ако бях аз- нямаше да му пиша. Ако той ме потърси- окей, но ако не значи е било просто за кефа. :)
PreciousDiamond
01-04-2009, 14:55
Е ако не ти отговори поне ше знаеш, че не си струва да се занимаваш с него ((;
cherry_baby
01-04-2009, 15:59
И ще си бера срама като се видим нали :D
PreciousDiamond
01-04-2009, 16:01
И ще си бера срама като се видим нали :D
Напротив ! Като се видите , ше си сложиш една такава надменна усмивчица и изобщо няма да го ебаваш .. Все едно .. дреме ти на к*ра ... :? 8-)
По добре му пиши смс ии разбери каквото искаш от колкото по цял ден да мислиш или ... или!Бъдете на ясно един към друг!
SunShinePearl
01-04-2009, 16:08
Аз ако бях нямаше да му пиша. Остави го да видиш какво той ще направи. Ако не ти пише или не ти се обади , значи не иска нищо сериозно. А ако иска нещо , то повярвай ми ще те потърси .
и аз съм така мн е рядко да потърся някого 1-ва
cherry_baby
01-08-2009, 10:16
Ами и аз попринцип не търся никога никой първа, но снощи ... му писах ... и ми отговори :-D :grin: Чеснто казано не го очаквах :D Съобщението му завъшваше с въпрос и му писах след като се изкъпах, абе с 2 думи малко се забавих с отг и мисля, че е заспал докато чака да му пиша. :D Та не получих отг на 2рия смс, но сестра ми казва че пак е нещо, че все пак не е пренебрегнал първото ми съобщение :D нз какво и дали изобщо съм постигнала нещо с това, но ... :-o
DeSiNkaAaAa
01-08-2009, 10:26
пиши му нищо не губиш ! :P
Нека той те потърси 1ви щото щом се е държал резервирано по вероятно да не ти отг :-o а ти не искаш тва нали :)
Amphibia
01-08-2009, 11:18
Съгласна съм с едно от мненията, че в днешно време момчетата рядко правят 1вата крачка. Спомням си и аз като имах такива проблеми, 100% e по-добре да му пишеш, за да си спокойна, а ако не ти отговори, нищо не губиш. А за да избегнеш срама, когат се видите, при положение, че не ти е писал,бих ти препоръчала да пишеш нещичко по - хладнокръвно, сякаш питаш от любопитство защо се държи така, нали разбираш какво имам предвид ;) Успех!!!
Rattlesnake
01-08-2009, 12:16
Нека той те потърси 1ви
Ами ако и той си каже ... "нека тя ме потърси 1-ва :D " тогаа ко ше прайш :D:D
cherry_baby
01-08-2009, 14:10
А за да избегнеш срама, когат се видите, при положение, че не ти е писал,бих ти препоръчала да пишеш нещичко по - хладнокръвно, сякаш питаш от любопитство защо се държи така, нали разбираш какво имам предвид ;) Успех!!!
Мерси, но нз дали разбрахте че аз все пак му писах...... и че ми отговори, но само на първия смс. И се чудех дали съм постигнала нещо с това :-o
soul1199
01-08-2009, 16:36
По - добре пробвай сега от колкото после като си намери някоя
cinderella_gugutka
01-08-2009, 18:19
Мерси, но нз дали разбрахте че аз все пак му писах...... и че ми отговори, но само на първия смс. И се чудех дали съм постигнала нещо с това :-o
е кажи какво то4но си писала и какво ти е отговорил щото така няма как да ти кажа дали си постигнала нещо
ThePowerOfLove
01-08-2009, 18:57
Не се отказвай ;) Ама и не разчитай само на смс-и. По-добре да му предложиш да излезете някаде :)
cherry_baby
01-08-2009, 21:20
е кажи какво то4но си писала и какво ти е отговорил щото така няма как да ти кажа дали си постигнала нещо
Ами какво... общи неща. Писах му от сорта "Хей как си? Сетих се за теб и реших да ти пиша. Та какво става с теб? :P " . Отг му беше нещо такова - "Нищо инетересно, до сега бяхме на кино с Мишо, преди малко се прибрах и си легнах, а ти какво правиш?". Питах го кой филм са гледали и че нещо малко съм се сдухала..... И това беше. Повече нищо никой не писа - нито той, нито аз. Това е в общи линии :-o
neee uspurt ne mu pishi kak taka celi 20 stotinki v krasta ne ne :D:D:D
abe are ne se izlagaite ne mu pishi,pishi mu,klikni mu... are smelo obadi mu se i mu kaji iskam taaa be selqnin
evelinka1122
01-09-2009, 06:45
Не се отказвай ;) Ама и не разчитай само на смс-и. По-добре да му предложиш да излезете някаде :)
Пиши му пак или му се обади и го покани да излезете на разходка, кино, кафе.... :)
cherry_baby
01-09-2009, 10:15
Пиши му пак или му се обади и го покани да излезете на разходка, кино, кафе.... :)
Сега не е ли по - добре да го оставя той да ме потърси, а не пак аз да се натискам? Смисъл веднъж вече съм го потърсила, сега мисля да е негов ред. Пък и ако го науча и свикне само аз да ръчкам нещата.... няма да е готино нали :?
cherry_baby
01-10-2009, 18:17
Май никой повече не иска да се включи в темата :(
Kostadin_682
01-10-2009, 18:23
хм... прочетох всичко, и мисля че направи каквото можа.. сега той ако те харесва ще ти пише...
cherry_baby
01-10-2009, 18:47
Нека той те потърси 1ви Пф.. ако пича е като мен скоро няма да я потърси 8-)
Защо, ти пък какъв си толкова :lol: А и сигурно не си видял, но аз вече го потърсих.........
хм... прочетох всичко, и мисля че направи каквото можа.. сега той ако те харесва ще ти пише...
\:D/ Коцето го каза
DumiNemam
01-10-2009, 21:24
от опит глава не боли
cherry_baby
01-11-2009, 13:27
Значи оттук натам да съм пас така ли :( :? :-o
leoparda93sl
01-11-2009, 13:35
Значи оттук натам да съм пас така ли :( :? :-o
yeaaaaaaaahhhh :) :D
Avrilniki
02-10-2012, 12:47
От лятото си падам по едно момче....но от тогава не сме се виждали....той живее в София, а аз-не...та днес се посъветвах с една приятелка и тя ми каза да му пиша...и така днес се престраших и му писах "здр" отговори ми питах го какво прави и ...студено ли е при него...../най-тъпото нещо което можех да кажа/ после си писахме още малко но той излезе.
Та някой може ли да ми каже следващият път като се престраша...какво да кажа/по дяволите/Help :*
justasmile
02-10-2012, 19:30
мм.. да най-вероятно е заспал, изчакай още 1-2 дни.. и вече ако не отговори бий му шута ;дд
bebzgirl
02-10-2012, 20:41
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената, или вечно оставаш зад кулисите...
Понякога на сцената не те приемат много добре. :) Така де с миналото ми момче беше така,все аз му пишех и се интересувах.
В един момент спрях.След 3 месеца осъзнах колко жалка всъщност съм била,но първо влюбване,какво да го правиш.
Както и да е.Според мен всичко трябва да е с мярка.Пиши му,но му дай шанс някой път и той да ти пише.Кой знае,може и да излезе нещо.
Avrilniki
03-12-2012, 14:42
аз мв писах след ден, той ми писа..и така 2 седмици и после к'во гледам във facebook пише на няква кифла /защото от снимките и личи каква е/ ":*<3:*<3:*" и спях да му пиша, след месец му писах,а той не благоволи да ми отговори и аз...се отказвам/колкото и да го харесвам/
sunny912
03-12-2012, 16:07
Aз искам друго да попитам. От известно време познавам едно момче. Пи6ех ме си, чатихме си, но от скоро той някак си по-студено се държи /поне аз така мисля, не съм сигурна/ и винаги се изку6авам в фейсбук да му пи6а. Какво 6те кажете ...
Duckling
03-12-2012, 19:26
cherry_baby, не му пиши повече, виж когато излизате пак заедно някой път дали ти обръща някакво внимание въобще или се прави на ударен
sunny912, не му пиши повече и т'ва е