View Full Version : Скука :(
PreciousDiamond
01-04-2009, 12:24
Не знам дали има такава тема ,ама ... какво правите като ви е скучно ?! С какво си разнообразявате ежедневието , когато навънка е студено, вали сняг и не можете да излизате ? :?
alwaysnforever
01-04-2009, 13:02
ами..гледам телевизия,пускам някой филм на компа или...ям,спя :D :D ..в краен случай отивам на гости на някой фр или го взимам в нас да стоим,ако вали сняг/дъжд и не може да се излиза 8-)
Jumbie483
01-04-2009, 14:20
говоря си с приятелки по скайп, слушам музика, пея :D , гледам филми, чета някоя книга, снимам разни неща или се обличам и вися на терасата.. направо възхитително снега на какъв размисъл те подлага :-D
TellMeYourName
01-04-2009, 14:25
точно пък когато вали сняг е няй-хубавото време в годината 8-)
Точно като вали сняг излизам :P Иначе по принцеп си чета нещо,правя разни джунджурийки,драскам си, гледам нещо по телевизията ууча :-o Въобще все ше има какво да се прави
Гледам филми .. ровя се из форума.. чета полезна инфрмация,уча.. подреждам :)
П.С. На мен не ми прече да излизам и в снега! :)
KiSsOfPaSsIoN
01-04-2009, 16:12
Обожавам когато вали навън сняг :) Излизам навън,но ако е много студено слушам музика,гледам филми или тв или пък чета книга...
SunShinePearl
01-04-2009, 16:15
хах точно от тъпотия днеска седнах да понауча малко ех тоя сняг чудеса прави 8-) (ужасно го мразя :x ) ей сега отивам малко до магазина...мн се дразня като ми е адски тъпо само се тъпчя :x както и да е..ми може да гледаш филм.да отидеш да досадиш на комшията или да отидеш до някоя фр която живее наблизо,да почетеш книга,да свириш на китара :) да си пееш и т.н
taNcheto93
01-04-2009, 20:02
Мен времето не ме спира да изляза, вчера и днес не е спирало да вали, аз по цял ден съм на вън. А иначе ако си стоя вкъщи, съм пред компютъра и се ровя из нета, гледам тв, спя, седя и си мисля за нещо, вися на прозореца или на терасата, говеря по телефона, чета, уча, чистя, все ще измисля какво да правя 8-) .
Слагам късите панталонки и на стадиончето :D...Иначе съм пред компа, телевизора,спя...абе има много неща :)
sexa_na_kompleksa
01-04-2009, 20:17
Мен времето не ме спира да изляза, вчера и днес не е спирало да вали, аз по цял ден съм на вън. А иначе ако си стоя вкъщи, съм пред компютъра и се ровя из нета, гледам тв, спя, седя и си мисля за нещо, вися на прозореца или на терасата, говеря по телефона, чета, уча, чистя, все ще измисля какво да правя 8-) .
И аз така. xD
GothicPrincess
01-04-2009, 20:24
Гледам някое филмче, чета книга, седя на компа, виждам се с някоя фр или в нас, или в тях, свиря на китара, пиша си разказчета или спя.
ами с фр съм попринцип гледаме филми четем списания смеем се ежедневното и вечерта по скайп :D
tItEufFf
01-05-2009, 19:27
Ми аз по принцип винаги на компа си имам 2 или 3 изтеглени филма, които си ги имам за спешни случаи..Но сега ми каза очния, че не е хубаво за очите да седя на компа повече от два часа и аз се уплаших, така че гледам само един и после чета нещо, спя, или вадя упражнения по английски...
LittleSunshine
01-06-2009, 18:03
Гледам филми,чета, на компа :) или пък излизаме с някоя фр на снега да си правим снимки :D
mii obiknowenno trydno si namiram zanimanie kogato mi e skychnoo :(
Kostadin_682
01-21-2009, 22:21
Не знам дали има такава тема ,ама ... какво правите като ви е скучно ?! С какво си разнообразявате ежедневието , когато навънка е студено, вали сняг и не можете да излизате ? :?
у нас музика ... и така... винка някой приятел да дойде на лаф моабет и така
виса пред компа,кат не сам пред него,чета списание,гледам Тв или пък ям 8-)
nadety250
04-21-2009, 17:47
бля бля .. амииии гледам филми :grin: :grin: :grin: :grin:
Neftochimic
04-21-2009, 17:51
в такива случай - кефя се как студения вятър клати клоните на дърветата и/или гледам как падат снежинките 8-)
nesquiky
04-21-2009, 18:12
xaxaxaxax
[B]a[N]D[i]T[k]a
04-22-2009, 00:58
когато ми е скучно обожавам да си говоря с майка ако е вкъщи... ако не викам някой друг и се събираме и се опитваме да се забавляваме... ако не ми е до хора изобщо, харесвам да си седя и да си майсторя нещо или да си украсявам дневника, отнема време но пък ме успокоява.. понякога гледам филми или слушам музика и просто лежа на леглото и си мисля но това е рядко.. :)
LittleDude
04-22-2009, 06:26
Пускам Lil John на домашното кино, и слушам докат не почнат ми пищят ушите. (като съм сам де) :D Иначе ходя на кафета, или играя на компа.
ukrotitelkataaa
04-22-2009, 11:38
Аз също.
gangsterkata
04-24-2009, 17:21
Аз също.
ponqkoga i az trydno si namiram trydno zanimanie kogato nqma kakvo da praq no ina4e kato sam cql den sama y nas skyka brat :lol: :lol: :lol: :lol:
praq po nqkoi pyt partita, sedq pred pomna pove4eto vreme, sly6am musika, gledam filmi, 4atq si s priqteli i t.n 8) 8) Se pak ako imam jelanie namiram i na4in kakvo da praq :-P :-P
xcomplicatedx
05-02-2009, 20:21
.......
ми... гледам ТВ.. слушам музика.. и някви такива :D