Влез

View Full Version : Кажете,момчета и момичета!

slun4ice_90
01-04-2009, 14:26
Темата я пускам,защото искам момчетата да ми отговорят,както и момичета...Момчета,защо обичате да ни сваляте,когато си имате фр-ки?Същият въпрос ми е и към момичетата,спрямо момчетата.И защо след известно време спирате,после пак всичко започва?...Дайте,някакъв отговор,ако може мисля,че и на двата пола ще ни е интересно да го разберем...Когато го правите,кефи те ли се,въобще защо го правите,ако го правите изобщо...Аз,ще ви кажа за мен,че,когато съм с един човек,съм си само с него...Надявам се темата ми да ви е интересна.Това е от мен! :) :-P

Whyniser
01-04-2009, 14:34
Защото си му е в природата на мъжа.Харесва му някое момиче после му омръзне и след това като няма друго такова момиче се връща при нея.Едната причина може да е,защото може би още я обича.Другата причина е секса.И те така. 8-)

nymphadora
01-04-2009, 14:45
И на двата пола си им е в природата.Нарича се флирт и е почти безобидно,ако естествепо само пофлиртувате :D

PreciousDiamond
01-04-2009, 14:46
И на двата пола си им е в природата.Нарича се флирт и е почти безобидно,ако естествепо само пофлиртувате :D

Абсолютно! 8)

slun4ice_90
01-04-2009, 14:47
И на двата пола си им е в природата.Нарича се флирт и е почти безобидно,ако естествепо само пофлиртувате :D Аз питам,ако момче си има сериозна фр-ка,но се натиска на друго момиче сериозно какво става тогава?

Lolitta
01-04-2009, 14:48

Абсолютно! 8)
И аз съм на същото мнение. Пък и някои така се разнообразяват, особено когато са дълго време в една връзка...

PreciousDiamond
01-04-2009, 14:49
И на двата пола си им е в природата.Нарича се флирт и е почти безобидно,ако естествепо само пофлиртувате :D Аз питам,ако момче си има сериозна фр-ка,но се натиска на друго момиче сериозно какво става тогава?

ASSHOLE ! 8-) Какво може да става? Ясно е , че ако обича приятелката си , другата му е просто за разнообразие ...

nymphadora
01-04-2009, 14:50

ее,тва вече не е флирт :? момчето е идиот

slun4ice_90
01-04-2009, 14:54

ее,тва вече не е флирт :? момчето е идиот Тая тема я пуснах,заради една фр-ка...Има едно момче,което тя много харесва,но той си има гадже...Обаче се занимава и с нея...Не искам тя да страда,заради тоя глупак.... :o :?

mickelangelo
01-04-2009, 15:28
Защото когато получим това което искаме то вече не ни е интересно .. след време като го загубим .. го пожелаваме отново защото пак го нямаме и се получава 1 порочен кръг ...

xpici
01-04-2009, 15:38
Защото когато получим това което искаме то вече не ни е интересно .. след време като го загубим .. го пожелаваме отново защото пак го нямаме и се получава 1 порочен кръг ...

+1245 ;)
Оценяваш нещо чак когато го загубиш ;) ;x

BaiToq
01-04-2009, 15:40
Темата я пускам,защото искам момчетата да ми отговорят,както и момичета...Момчета,защо обичате да ни сваляте,когато си имате фр-ки?Същият въпрос ми е и към момичетата,спрямо момчетата.И защо след известно време спирате,после пак всичко започва?...Дайте,някакъв отговор,ако може мисля,че и на двата пола ще ни е интересно да го разберем...Когато го правите,кефи те ли се,въобще защо го правите,ако го правите изобщо...Аз,ще ви кажа за мен,че,когато съм с един човек,съм си само с него...Надявам се темата ми да ви е интересна.Това е от мен! :) :-P
Аз не правя така :-)

cinderella_gugutka
01-04-2009, 15:46
аз съм моми4е и си знам-имам ли си приятел не се свалям с друг(ако се свалям с друг зна4и трябва да скъсам с приятеля ми защото явно не ми дава достатъ4но :? ) а обвързаните мом4ета-дори не ги поглеждам,не се занимавам с такива,защото знам 4е накрая ще страдам и то не само аз :?
а защо другите го правят...ами то си е до 4овека,вярно е 4е 4овек иска това което няма,но някои просто знаят 4е не можеш да имаш вси4ко което искаш и си мислят с главите а не се поддават на някакви капризи

sexa_na_kompleksa
01-04-2009, 15:47
Ако съм с някой, съм само и единствено с него! Дори не поглеждам друг, пък камо ли да се свалям с него...
Посъветвай приятелката ти да си спретне един разговор с въпросното момче на четири очи и да се изяснят - или е с нея, или с приятелката си...

slun4ice_90
01-04-2009, 15:58
Ако съм с някой, съм само и единствено с него! Дори не поглеждам друг, пък камо ли да се свалям с него...
Посъветвай приятелката ти да си спретне един разговор с въпросното момче на четири очи и да се изяснят - или е с нея, или с приятелката си... Това я съветвам,но нещо не иска...Мисли,че няма смисъл...Но само за него ми говори непрекъснато.. ..8-) :-o

slun4ice_90
01-04-2009, 16:01
аз съм моми4е и си знам-имам ли си приятел не се свалям с друг(ако се свалям с друг зна4и трябва да скъсам с приятеля ми защото явно не ми дава достатъ4но :? ) а обвързаните мом4ета-дори не ги поглеждам,не се занимавам с такива,защото знам 4е накрая ще страдам и то не само аз :?
а защо другите го правят...ами то си е до 4овека,вярно е 4е 4овек иска това което няма,но някои просто знаят 4е не можеш да имаш вси4ко което искаш и си мислят с главите а не се поддават на някакви капризи Евала! :)

slun4ice_90
01-04-2009, 16:03
нарича се мъжка к***а :-o Не се измъквай... :D Кажи,ти правил ли си го?

slun4ice_90
01-04-2009, 16:08
нарича се мъжка к***а :-o Не се измъквай... :D Кажи,ти правил ли си го?

по твоите критерии аз съм на големата мъжка к***а на света постоянно забърсвам странични ама не сажалявам щото попадам само на боклуци Не си такъв,много добре го знаеш.... :) Точно в това е проблема,че попадаш на неправилните момичета...То и аз така,не случвам на момче...Обаче,не ме интересува...За мен сега други неща са важни.А,ти не спирай да се бориш за това,което искаш...дано се сетиш за какво говоря! :) Успех!

marjesa
01-04-2009, 16:12
Както казваше един приятел
"Аз не изневерявам просто сравнявам"
- тфа е отговора :)

suantito
01-04-2009, 16:14
За да знаете, че не сте незаменими.

slun4ice_90
01-04-2009, 16:19
За да знаете, че не сте незаменими. То,че не сме,не сме..ясно е...Обаче,става много кофти така... :? Аз,не мога да го направя,защото обичам прекалено силно и истински просто...На мен в това ми е проблема и затова си страдам нон-стоп.. :)

soul1199
01-04-2009, 16:20
ako sum s nqkogo,sum samo s nego,ako puk iskam nqkoi dryg,zarqzvam toq i otivam pri dryg :)

Lekov
01-04-2009, 16:27
И на двата пола си им е в природата.Нарича се флирт и е почти безобидно,ако естествепо само пофлиртувате :D съгласен

HardlyAwakened
01-04-2009, 16:29
Защото си му е в природата на мъжа

Защо не ходиш да се гръмнеш?

GameMaster
01-04-2009, 16:38
Da ti kaja az nikoga ne svalqm momchetata.Chesno kazano ako sum obvurzana togava e po-golqm apsurd da se zadqvam s dr momcheta poneje go namiram za....i neredno.Momchetata mislq che go pravqt prosto za da sa gazari,pichove.....jenkari i prochie neshta.Ne go namiram za redno i lichno na men ako mi se sluchi priqtelq mi da svalq dr momiche...Predpolagam shte mu biq shuta ako li ne i az shte si go vurna po nqkakuv nachin (kolkoto i detinsko da zvuchi)

HONDA
01-04-2009, 16:39
Аз не го правя! Когато съм с някой, съм си само с него. Един единствен път изневерих и ми беше доста гузно.
Относно "невинните" флиртове.... Когато флиртуваш с някой, а си имаш приятел/ка, това автоматично изключва невинността. (Според мен.)

Niakoitam
01-05-2009, 09:05
Според мен пък няма невинни флиртове.Щом флиртуваш с някой показваш че поне малко ти е симпатичен.Флиртува се за самочувствие и на двамата,но как ще ти гали това самочувствие ако човека отсреща не ти е поне малко симпатичен.Аз ако имам гадже не бих флиртувал,защото,го приемам като малкооо...курварско за момчетата и курвенско за момичетата.Макар че знам ли...живота винаги може да ни опровергае.

bubinkaa
01-05-2009, 13:59
Аз го правя,защото :-o искам да сравня и двамата...примерно:аз си имам приятел...хубав,умен...ама карактера му куца...със супер голямо самочувствие ... :x :( а другото момче може да не е най-големия красавец ама характера му е :-) даржи се мило :-) и в край на сметка красивия излезе пълен кавал :lol: иии...след време няма да гледам колко е хубав :) ...ама и външния вид има голямо значение...защото първо гледаме външно...а след това вътрешно....

lonely_girl92
01-05-2009, 17:55
Аз лично немога докато имам приятел да флиртувам с друг пък камо ли нещо друго...незнам просто немога да го направя,защото знам,че приятеля ми ако разбере ще му е много кофти и никога не бих си позволила да нараня човека който обичам..., а ако вече нямам чувства към него първо ще му кажа (ще скъсаме) и тогава ще търся друг,но със сигурност няма да го лъжа ...

tan0
01-05-2009, 20:13
nqqm navika da go pravq ama kato me qdosa s neshto ili se napravi na interesna v diskotekata i az q ostavqm i otivam da si svalqm nqkoq ot sasednata masa za da i e gadno i da vidi kakvo mi e i na men kogato i tq se ligavi.
Razvrazkata vinagi e edna: Tq si otiva shtot i e losho uj, az q izprashtam i se vrashtam v diskoto s drugana na sledvashtiq det si zvanq na moeto slance i vse edno nishto ne e stanalo :grin: :grin: super jivot

scoobydors
01-05-2009, 21:03

;-)

Black_Fyed_Peas
01-05-2009, 21:47

+1 8)

Adwokat
01-05-2009, 23:09
Защото си му е в природата на мъжа.Харесва му някое момиче после му омръзне и след това като няма друго такова момиче се връща при нея.Едната причина може да е,защото може би още я обича.Другата причина е секса.И те така. 8-)

Prawilno!

ivakavlad
01-06-2009, 09:49
лично аз както ти когато съм с едно момиче съм само и единствено с него но според мен това се получава защото и двата пола по този начин поддържат собственото си его доказват на себе си колко са велики и колко са харесвани и че могат да имат всеки когато си поискат и колкото си поискат по този начин се чувстват велики и после се хвалят колко бройки имат има и друго определение за тези хора бройкаджий

angellove
01-06-2009, 10:12
Абе след тва мое мнение може да ме заклеймят, ама аз не виждам нищо лошо стига да не се прекрачват границите на нормалното. :D
Невинните (да мисля, че има и такива) флиртове от време на време си ги позволявам, признавам си. Обаче никога, когато има шанс приятелят ми да разбере(не искам да го наранявам) и никога повече от няколко закачки. И бих приела подобно поведение и от страна на партньора, стига да не прекалява и той.
Защо ли? Ами по простата причина, че когато се занимавам и с други всъщност осъзнавам колко много обичам приятеля си и с какво ме е спечелил. И ОК, признавам... ама на всеки му е приятно от време на време да си вдига самочувствието като знае, че все още може да впечатли някого(независимо мъж или жена), въпреки че е обвързан. :-D

Ou7taControL
01-07-2009, 04:35
otgowora e kratuk: zashtoto horata obi4at flirta!

5StaR
01-07-2009, 08:21
Shawty is a killa, and im just a playa 8) 8)

miloto_girl_4e
01-07-2009, 09:01
Правим го, за да си докажем, че още ставаме ...

term0t0
01-07-2009, 10:18
И на двата пола си им е в природата.Нарича се флирт и е почти безобидно,ако естествепо само пофлиртувате :D Ма сичко е за флирта и евентуално за друго