PDA

View Full Version : ГАДОСТ

PinggPonggg
01-04-2009, 15:14
3дравейте!
Ясно ми е,че нищо няма да се промени,но искам да си кажа всичко,което ме тормоэи.И реших да го направя тук.Темата ще е оттегчителна,да энаете.
Кофти ми е.Преди време животът ми беше интересен и се случваха раэни нови неща,които ми носеха много нови усещания и емоции.Ето такъв живот искам аэ.Имах эа какво да се боря.И го правех.А сега не е така.Сега е едно и също всеки ден,всеки месец....монотонен живот водя.И това ме убива.Не е пресилено,эащото наистина така се чувствам.Чувствам се много эле - и фиэически,и психически.Станала съм нервна и редовно си иэкарвам гнева на блиэки хора.После се усещам,че всичко това е эаради тоя беэинтересен и смотан живот,който от няколко месеца водя.И няма никакви перспективи това да се промени.Като някакъв робот съм.Правя все едно и също и нищо от това,което правя,не ми доставя удоволствие.Всички "свястни" хора в живота ми ме раэочароваха и се иэпариха....не виждам нищо хубаво в деня си.Будя се с някакви ужасни очаквания.По-точно беэ очаквания май...Мъка е.Много ми е тежко.3нам,че не сте магьосници и нямате какво да направите дори и да имате желание,но просто споделям..
Поэдрави на всички...и ЧНГ.

PreciousDiamond
01-04-2009, 15:15
Ми само ти можеш да си помогнеш - разнообрази си живота !

TooLittelTooLate
01-04-2009, 15:17
Направи нещо, което да внесе разнообразие в ежедневието ти. :)

Adwokat
01-04-2009, 15:21
ех.. напълно те разбирам.. и аз се чуствам така по някой път... , защото всичките ми приятели заминаха или за Варна или за Бъргас...., но все пак гледам да си го разнообразявам с дискотеки и кръчми :)

kobrichka
01-04-2009, 15:42
Това зависи само и единственно от теб как ще прекарваш дниете си и с какво чувство ще се събуждаш сутрин.Животът е на приливи и отливи.Промени мисленето си и ще видиш,че ще се промениш и ти.И аз бях като теб виждаш живота само от гадната страна на нещата,забелязвах само лошите неща които ми се случват,но поради стечение на нещата видях,че животът е кратък и че малките неща в живота са много значими.Сутрин ставам с мисълта,че ще е един прекрасен ден.Само ти можеш да си направиш живота различен никои друг. :) Радвай се на това което имаш.

marjesa
01-04-2009, 15:47
Хаха ... Ти имаш ли мозък :D Или кураж или ... кфото и да е ! Ти сама искаш такъв живот. И правилно ние няма как да го променим .. и да те слушаме и да не те само може да те съжаляваме и да пускаме глупави постове от сорта на "недей така" "всичко ще се оправи" ... всъщност няма да се оправи докато не осъзнаеш , че ти имаш тая власт да промениш това , което ти се случва :)

BaiToq
01-04-2009, 15:48
3дравейте!
Ясно ми е,че нищо няма да се промени,но искам да си кажа всичко,което ме тормоэи.И реших да го направя тук.Темата ще е оттегчителна,да энаете.
Кофти ми е.Преди време животът ми беше интересен и се случваха раэни нови неща,които ми носеха много нови усещания и емоции.Ето такъв живот искам аэ.Имах эа какво да се боря.И го правех.А сега не е така.Сега е едно и също всеки ден,всеки месец....монотонен живот водя.И това ме убива.Не е пресилено,эащото наистина така се чувствам.Чувствам се много эле - и фиэически,и психически.Станала съм нервна и редовно си иэкарвам гнева на блиэки хора.После се усещам,че всичко това е эаради тоя беэинтересен и смотан живот,който от няколко месеца водя.И няма никакви перспективи това да се промени.Като някакъв робот съм.Правя все едно и също и нищо от това,което правя,не ми доставя удоволствие.Всички "свястни" хора в живота ми ме раэочароваха и се иэпариха....не виждам нищо хубаво в деня си.Будя се с някакви ужасни очаквания.По-точно беэ очаквания май...Мъка е.Много ми е тежко.3нам,че не сте магьосници и нямате какво да направите дори и да имате желание,но просто споделям..
Добре.

summer_mo0n
01-04-2009, 15:48
Сама можеш да си направиш живота интересен

sexa_na_kompleksa
01-04-2009, 15:51
Ми само ти можеш да си помогнеш - разнообрази си живота !

Съгласна съм. (: Намери с какво да се занимаваш - някакъв спорт, курс или каквото и да е било. Но недей да се затваряш в себе си и да се самосъжаляваш.

blackvelvet
01-04-2009, 15:55
:( Много е гадно така...и аз съм го изпитвала....ами моят съвет е да направиш нещо,което винаги си искала да направиш,но си нямала възможноста или времето за това.Незнам дали този съвет ще ти помогне,но на мен ми помогна.Все пак успех :)

Rofl4e
01-04-2009, 15:57
Можеш да се запишеш на някакви уроци или тренировки..можеш да намериш много нови приятели.. :) и живота ти да се разнообрази отново

pandelka
01-04-2009, 16:05
Толкова ли не можеш да си разнообразиш живота? :booooomb:

HONDA
01-04-2009, 17:00
А я си представи след време? Ще създадеш семейство, само ще рабтиш и домакинстваш... Ако от сега си се отчаяла, не те знам по-нататък.
Излизай с нови хора, ходи на нови места. НАбавяй си по някакъв начин тези разнообразия, от които имаш нужда.

EeeBobii
01-04-2009, 17:15
Започни да чатиш с нови хора...дръж се естествено, излиза и на кафета с новите хора..прави това което го намираш за добре...колкото по малко избиягваш да седиш в ваз толкова, живота че е по интересен...Примери: подереди си стаята...разместия..излез почести снега...занимаваи се с нещо....но ако те мързи...си е вече сериозен проблем. :)

GameMaster
01-04-2009, 17:23
Emi vij sega az nqma da ti kazvam:-Emi napravi neshto,....raznoobrazi i ptochie.Znam kak se chustvash,no pri men neshtata se sluchiha taka che neshtata postepenno se podrediha.E da usiliq i az polojih....namerih novi hora s koito da obshtuvam i takiva nhsta.Na men problema mi beshe che jivota mi beshe skuchen ot gledna tochna na tova che nqmah priqteli nito gadje.Pri teb sqkash e po-dobre zashtoto ti uchastvash prosto v edno ednoobrazie.Pomisli po razlichen nachin nad neshtata t.e. kak primerno da napravish neshto obrano na tova keoto si sviknala vseki den da pravish vupreki i da si imash zadrujki i prechki.Govorq neshto shturo i novo koeto mislish che shte te nakara makar i za malko,no da zabravish vsichko.Haide uspeh :)

Axe_vs_Sword
01-04-2009, 17:49
3дравейте!
И аз съм като тебе! Ще се запиша на тренировки, да си разнообразя живота, пък дано и да си намеря нови приятели там :?

LiRRRa
01-04-2009, 18:01
Какъвто си направиш живота сама, такъв ще ти е! На човек не му трябва повод, за да е наистина щастлив.Просто една сутрин като станеш си набий в главата мисълта "Днес ще е як ден, днес съм във форма за приключения" и обръщай внимание дори и на най-малкото хубаво нещо и ще видиш, че ще се почувстваш по-добре! :)

UnHappyy
01-04-2009, 18:42
Не мога да разбера как просто изведнъж така си се почуствала ..няма ли конкретна причина ? :)

sladka__droga
01-04-2009, 22:20
Наистина разнообрази си живота !! ... Ходи по дискотеки,излизай повече с приятели,ходя на кино/кънки на лед ... забавлявай се! // Незнам кво друго да ти кажа.

Blab
01-04-2009, 22:30
http://vbox7.com/play:c5d04489