View Full Version : моля за съвет
mitkom89
01-04-2009, 19:48
здравейте.
Идвам за помощ с не толкова проблем, колкото кофти ситуация :-o
значи от 1 месец с едно момиче си комуникираме, но на шега на майтап зех да се улисвам... тя също ми се кефи доста, НО ситуацията е следната, че тя не е от най-приличните, в смисъл че се напива до смърт и незнае какво прави... Логиката ми казва да и бия дуспата, но се чуда дали е правилно,.,
Може би ТИ ще си човека,който ще и помогне! 8)
Anf3tamin4o
01-04-2009, 19:50
Незнам ти какъв характер харесваш за момиче?Отговори си на тоя въпрос и може да ти излезне отговора
aN4eto0o0
01-04-2009, 19:51
moje bi trqbva da i obqsni6 4e vob6te ne q pravi gotina da se napiva... i naistina da i pomogne6 :) :)
Titanic_baby
01-04-2009, 19:52
Ако си няма акъл в главата,едва ли да и го сложиш ти.
Едва ли да се промени, с такива като нея е пълно :?
но ако я харесваш,пробвай
,може пък и да излезе нещо!
Напивай се и ти, ше си паснете 8-)
Стария чичо Джак не ме е предавал досега-Опитай и ти 8)
Зимайте чашките и наздраве
П.С.Това си е голям проблем пробвай до говориш с нея за това сериозно. :-x
mitkom89
01-04-2009, 20:02
проблема е че не и давам шансове да се промени :? насрана работа :booooomb:
PoisoNGirL
01-04-2009, 20:07
hubav variant.. i vse pak...
Pogovori s neq,obqsni i,che nqma smisyl da se piva i che vyobshte ne priqtna gledka "jena-alkoholichka".Dai i shans da se promeni i i pomogni s kakvoto mojesh.Znae li chovek...moje i zaradi teb da uspee
mitkom89
01-04-2009, 20:13
Pogovori s neq,obqsni i,che nqma smisyl da se piva i che vyobshte ne priqtna gledka "jena-alkoholichka".Dai i shans da se promeni i i pomogni s kakvoto mojesh.Znae li chovek...moje i zaradi teb da uspee
ако говоря с нея и започна да и обяснявам някви неща, аз прекалено ще се забъркам... право ще скоча на дълбокото един вид...
мамка му дори аз не мога да се разбера..... много се радвам че има добри хорица на тоя свят, които дори в 11 вечерта помагат :) Вие ме карате да се усмихвам :oops:
ако говоря с нея и започна да и обяснявам някви неща, аз прекалено ще се забъркам... право ще скоча на дълбокото един вид...
мамка му дори аз не мога да се разбера..... много се радвам че има добри хорица на тоя свят, които дори в 11 вечерта помагат :) Вие ме карате да се усмихвам :oops:пий една ракия по тоя случай, и ние ше помогнем 8-)
PreciousDiamond
01-05-2009, 03:44
Човек се променя :)
К*Р се променя ! Човек се променя АКО иска ... ако тя е искала да се промени, до сега да го е направила ! И не ми казвайте сега , че не можело така бля - бля . Имаш ли воля се успява (:
scoobydors
01-05-2009, 03:46
Хората не се променят.
здравейте.
значи от 1 месец с едно момиче си комуникираме, но на шега на майтап зех да се улисвам... тя също ми се кефи доста, НО ситуацията е следната, че тя не е от най-приличните, в смисъл че се напива до смърт и незнае какво прави... Логиката ми казва да и бия дуспата, но се чуда дали е правилно,.,
Питай сърцео си :oops: 8)
Напива се,за да се прави на интересна....това е до време.
Според мен трябва да останеш с нея.
PreciousDiamond
01-05-2009, 06:26
здравейте.
казваш си за спорта тази е добрееее дошлаааааааа
Tazi opakovka znaq, preche tii stoi taka she q mahnem burzooo :grin: 8-)
PreciousDiamond
01-05-2009, 06:29
Евалатаа на туризмааа да живей нудизмаа ! 8-)
PreciousDiamond
01-05-2009, 06:36
На дансинга най-сладката
ще стане с теб закачката.
С пълна чаша в/ъв/ ръка
Танцувай ми до сутринта.
Смело завърти, смело завърти,
върти и ме накарай чак да ме боли
Забрави всяка реплика , имам своя тактикааа ... Айде скъпиии 8-) Малко го промених , ама е*еш ли му майката... 8)
PreciousDiamond
01-05-2009, 06:43
Ще ме топли, няма да ме топли имам парно, нямам хрип. Ще ме хване, няма да ме хване този чужд, туземен грип.Ще замина, няма да замина,
вече ще ме топли тя, Ще настина, няма да настина, щом повикам любовта
Tака ли ше си играем, а?! Ще го спирам , няма да го спирам , зима е умрях от студ! Ще го плащам , няма да го плащам , да не би да сум напълно ЛУД ! 8)
PreciousDiamond
01-05-2009, 06:58
ама спец. поздрав за тебе
http://www.youtube.com/watch?v=WYAO2kwb4m0
:-o
:shock: :shock: Значи не съм единствената, която я харесва?! 8-) Доообре вееее ... 8) 8-) Само че аз английската версия повече я слушам 8-)
Ако те хвана миличкаа...ще те глътна като биричкаа 8)
mitkom89
01-05-2009, 07:21
добро утро...
на трезва глава реших да и бия шута .... не съм иисус да променям хората баси, мерси на всички :)
PreciousDiamond
01-05-2009, 07:23
добро утро...
на трезва глава реших да и бия шута .... не съм иисус да променям хората баси, мерси на всички :)
Еми браво 8-)
BeholdTheKing
01-05-2009, 07:24
Божеее, ти изрита мечтания тип приятелка на много хора :D Момичета с любов към чашката требе да си има! :smt006
PreciousDiamond
01-05-2009, 07:30
Божеее, ти изрита мечтания тип приятелка на много хора :D Момичета с любов към чашката требе да си има! :smt006
Дааа .. толкова е романтично , когато след поредната пиянска вечер повърне отгоре ти ... :cry: 8-)
PreciousDiamond
01-05-2009, 07:39
Дааа .. толкова е романтично , когато след поредната пиянска вечер повърне отгоре ти ... :cry: 8-)
нещо познато ли ти е незнам 8-)
Аз не пия бе ! :oops: 8-) Е добре де , пия , ама не повръщам ! 8-)
PreciousDiamond
01-05-2009, 07:41
нещо познато ли ти е незнам 8-)
Аз не пия бе ! :oops: 8-) Е добре де , пия , ама не повръщам ! 8-)
еми ти си алчна то ти личи... как да плащаш за нещо и после да го даваш даром... не става 8-)
Даа налииии ... кат повърна после ше си го изям , за да не се мина ! 8-)
PreciousDiamond
01-05-2009, 07:45
Нали 8-) Просто жена-мечта 8-)
PreciousDiamond
01-05-2009, 07:54
ТАЗИ Е ФУРИЯ ТАЗИ НЯМА УГОДИЯЯЯЯЯЯЯ
Тази ако я забия , чудеса ще сътвооориии 8-)
PreciousDiamond
01-05-2009, 08:05
По-полека бейби , ше изнервиш шефа ! По-полека, нека аз реша кога ... 8)
scoobydors
01-05-2009, 11:40
Тука усещам някаква заигравка между младите, а? :oops: 8-)
scoobydors
01-05-2009, 14:28
Тука усещам някаква заигравка между младите, а? :oops: 8-)
ти па си толко удрътела че немам думи а ?
Много са ми годинките вече... :(
След 15 дена правя 16 и съм безсмъртна! :grin: :lol: