View Full Version : Девствена ципа
Iwanttou
01-05-2009, 15:03
Zdraveite. Iskam da pitam momichetata kakvo useshtat kogato ima se skasa devstvenata cipa. PLS kajete
т.7 от правилата на форума
hottie
като гледам никой не ти отговори и въпреки че не съм момиче ще се опитам да ти обясня
някой усещат болка други пък не усещат нищо
добавяне по темата ще бъде само разтягане на локуми
mettalium
01-05-2009, 15:17
Оргазъммм!!!!!!
TheRunaway
01-05-2009, 15:22
като гледам никой не ти отговори и въпреки че не съм момиче ще се опитам да ти обясня
Е т'ва е да бъст определение. Xaxa, или има, или нема болка.. :D
Оргазъммм!!!!!! .. 4akai ima wreme do orgazum..purwo e bolkata :D
Е т'ва е да бъст определение. Xaxa, или има, или нема болка.. :D
еми то си е така
въпрос на нагласа е и при всяко момиче е различно
ми мен лично ме болеше ,защото съм тясно, но има някои ,които не усещат болка
ми мен лично ме болеше ,защото съм тясно, но има някои ,които не усещат болкавсяко момиче като е дествено е тясно :)
аз не усетих нищо :-o :D
И аз... :-o
При всяко момиче е различно. При някой хименът е по-тъник или по-еластичен, а при други не е така. Основно от това зависи дали ще те боли или не. Другия съществен фактор е дали си достатъчно отпусната или не. Разбира се и подхода и техиката на партньора играе важна роля.
ми мен лично ме болеше ,защото съм тясно, но има някои ,които не усещат болкавсяко момиче като е дествено е тясно :)
мене както казах нищо не усещах първия път.. ама после ме болеше.. :?
абе не е баш така :? Аз например сам широка (имам широк кокал) и не усетих почти никаква болка :D
абе не е баш така :? Аз например сам широка (имам широк кокал) и не усетих почти никаква болка :Dговоря за самата вагина че е тясна
колкото и да ти е широк кокала тя си е тясна докато не се разшири сус течение на времето в резултат от полови контакти
абе не е баш така :? Аз например сам широка (имам широк кокал) и не усетих почти никаква болка :Dговоря за самата вагина че е тясна
колкото и да ти е широк кокала тя си е тясна докато не се разшири сус течение на времето в резултат от полови контакти
да , но и това което написах оказва влияние :-D
не исмам да споря с теб :D
голям спор, голямо нещо :D всеки е различен :-P
Iwanttou
01-05-2009, 16:13
8-) :) mi az si imam priqtel i toi samo e probval s prast i dva si vlizat no iska sex i zatova iskam da vi pitam :( :(
8-) :) mi az si imam priqtel i toi samo e probval s prast i dva si vlizat no iska sex i zatova iskam da vi pitam :( :(
oт пръст до пенис има разлика и то огромна :)
ToniStoraro
01-05-2009, 16:52
Гледай образователни филмчета от каталога ХХХ и гледай какво правят актрисите :D препоръчвам да потърсиш defloration :D
eee vijte http://moetootmashtenie.info/index.php?c=viral&m=index&id=5a800e76fe8bc5b521d5bfe040e8f54c
ToniStoraro
01-05-2009, 17:06
пич ако случайно тва пък не го знам от DF форума :D
След разкъсването на девствената ципа усещаш болка...болката се подсилва от факта че момичето е тясно и до този момент не е правило секс!След 2-3 път болката изчезва..:)
aka6a_vamp
01-05-2009, 17:10
аз не усетих нищо :-o :D
И аз... :-o
При всяко момиче е различно. При някой хименът е по-тъник или по-еластичен, а при други не е така. Основно от това зависи дали ще те боли или не. Другия съществен фактор е дали си достатъчно отпусната или не. Разбира се и подхода и техиката на партньора играе важна роля.
+1...а и както казаха болката зависи и дали момичето е тясно или не.
aka6a_vamp
01-05-2009, 17:13
Снимай се и с двете даже :D война съм ти обявила все пак
Оргазъммм!!!!!!
Браво това е ОТГОВОРА !! 8-)
b3byl1nka
01-06-2009, 14:26
hahahahahaha :lol:
HandballGirl
01-07-2009, 06:52
зависи от погълнатото количество алкохол, ако питате мене :) Първия път малко повечко ми беше дош ъл, ама не съжелявам, честно казано. Има момичета, които казват, че мега много ги е боляло, други не ги е боляло, ама аз съм деграде и попийнах малко заради тази причина и почти нищо не усетих :D
Айде да влезнете да четете...къде wiki, къде google...
Вагината не се разширява от полови контакти, а от раждането на жената.
Е може да се разшири естествено, но ако главата на пениса е колкото една на бебе... Ама кой търпи!
Няма разширяване а има привикване към болката. Така пише Wiki-то...
:D:D:D:D:D
bqsna_teenagerka
01-07-2009, 11:45
Кратко точно ясно
ToniStoraro
01-07-2009, 19:57
Честно казано всичко зависи от приятелят ти. Той може да направи така че да ти хареса, но може да направи така че и да те отблъсне за известно време. Най-важното е да е търпелив и да не бърза. Ако бързо иска да влезе - ще те боли, ако бавно - пак може да те боли, но по-малко. Но се преживява, това е приятна болка. Не се притеснявай ако и следващите няколко пъти те боли или пък се появява кръв. Това е нормално. Така че просто му намекни да не бърза.
Тва не съм го писал аз, намерих го в гугъл, може и да ти е полезно.
Това е още нещо.
http://www.puls.bg/forum/viewtopic.php?f=19&t=7936
Точно за 3 минути се намира необходимата информация :D
therichbitch
01-07-2009, 22:47
порастни първо :P
ha, kato te gledam teb mai o6te ne si porasnala, a ako si zna4i mn zle za teb, za6toto porasni se bi6e bez T , demek porasni, a ne porasTni !!!! puu, negramoten narod
хубаво де имаш едно извинение от мен :)
Hmm , dosta malko znam za devstvenata cipa. Iam 1 vupros i mislq 4e se vpisva gore dolu v temata (ako ne e taka se izvinqvam predvaritelno). Dnes edna priqtelka mi kaza 4e cipata trqbvalo da se sk1sa s pr1sti vmestu s penis. Az i se izsmqh v liceto i kazah 4e ne e taka , no da popitam za po sigurno .
Hmm , dosta malko znam za devstvenata cipa. Iam 1 vupros i mislq 4e se vpisva gore dolu v temata (ako ne e taka se izvinqvam predvaritelno). Dnes edna priqtelka mi kaza 4e cipata trqbvalo da se sk1sa s pr1sti vmestu s penis. Az i se izsmqh v liceto i kazah 4e ne e taka , no da popitam za po sigurno .
Няма значение от какво ще се скъса ципата. Най- важното е да се скъса и да не пречи повече при проникване на половия орган на мъжа.
bebeshok
01-08-2009, 22:33
Оргазъммм!!!!!! - Това не е вярно.
По темата: не знам - ципата ми на дупето си сиди още :)
ToniStoraro
01-09-2009, 07:36
Ама на теб много ти отговаря ника на акъла! Каква ципа имаш пък ти- най-много някоя залепнала лайняна да имаш отзад друго не :D
SweetPassion
01-09-2009, 08:56
Мен лично изобщо не ме боля,имаше си кръв,иначето нищо толкова не съм усетила.
kaliopaa
01-10-2009, 18:51
emi probvai i 6te razbere6 v pove4eto sly4ai mnogo boli