Влез

View Full Version : Любовни писма:към момчетата

galu6a
01-05-2009, 18:16
Момчета според вас демоде ли е вече да се пишат любовни писма и как бихте реагирали ако получите такова от приятелката си (гаджето)

PreciousDiamond
01-05-2009, 18:20
Абе .. аз не съм момче , ама да си кажа 8-) Различни момчета има , различни предпочитания (( : Ама .. повечето (казах ПОВЕЧЕТО , ако обичате , без нападки ! ) биха предпочели бележка от рода на : " Тази вечер искам да ме изчукаш яко .. Твоя съм изцяло " 8-)

Kostadin_682
01-05-2009, 18:23
Момчета според вас демоде ли е вече да се пишат любовни писма и как бихте реагирали ако получите такова от приятелката си (гаджето)
хм... аз получавам смс-и не писма 8-)

evelinka1122
01-05-2009, 18:26
:lol: :lol: пробвай не само че с писма, но и по бели гълъби!!!! ;-) :D :D както ти демоде, това е най-модното сега !!!! 8) 8) :D :D

Remini
01-05-2009, 18:30
Получавал съм любовно писмо,в което тайна обожателка разкри чувствата си към мен...Идеята страшно много ми допадна... 8)

yahhooo
01-05-2009, 18:35
Получавал съм любовно писмо,в което тайна обожателка разкри чувствата си към мен...Идеята страшно много ми допадна... 8)

И после намери ли я тая тайна обожателка?

Re5peC7
01-05-2009, 18:38
ем..кво пречи..всеки жест е хубав,ако е продиктуван от оная лудата..любовта.. :-D

Fortuna
01-05-2009, 18:40
Az kato po malka s1m polu4avala :D Ina4e ako sega polu4a mn 6te se zaradvam nz za mom4etata kak e

pups
01-05-2009, 18:41
ае да ви кажа аз на скоро получих ,,ЛЮБОВНА БЕЛЕЖКА,,от един съученик,който учи за 1-ва година в моя клас.Та в тази прословута ,,ЛЮБОВНА БЕЛЕЖКА,, пишеше /до колкото помня/ ,,Дълго мислех и реших .. че те харесвам .. искаш ли да тръгнем ...,, :P :oops:

Glorious
01-05-2009, 18:43
Според мен няма значение дали ще му напишеш писмо, смс или нещо друго аз лично бих се зарадвал на всичко. :)

bebchence
01-05-2009, 19:27
Ами аз съм момиче но много ще се изкефя на писмо,любовно или стихче посветено на мен,или обяснение,ама да е по оригинално не като малките деца :lol:

assd
01-05-2009, 21:48
аз съм получавал цели две от приятелката си, в началото на връзката ни и беше трудно да се изразява и затова ми написа писмо... беше толкова хубаво като го прочетох, чак ми се доплака от щастие. даже си ги пазя на едно тайно място и като ми е кофти си ги препрочитам

Adwokat
01-05-2009, 21:53
[quote="PreciousDiamond"]
" Тази вечер искам да ме изчукаш яко .. Твоя съм изцяло " 8-) [/quote

Готино

azz_azz
01-05-2009, 22:05
аз съм получавал цели две от приятелката си, в началото на връзката ни и беше трудно да се изразява и затова ми написа писмо... беше толкова хубаво като го прочетох, чак ми се доплака от щастие. даже си ги пазя на едно тайно място и като ми е кофти си ги препрочитам

ехее не съм единствен и аз прая така :)

а по темата да получавал съм и смятам че е мн готино

Adwokat
01-05-2009, 22:08

Доста готино от страна на приятелката ти, че ти е писала... :)

soul1199
01-06-2009, 13:13
ami spored men/ne sum mom4e/,e stara moda,probvai sus sms-i :)

Vincent
01-06-2009, 21:03
Ами писмо едва ли бих получил в днешно време,но смс да и мисля, че е много хубаво (трябва да има романтика :) )

ANTIHUMAN
01-06-2009, 21:24
Бих се зарадвал и на писмото и на sms-a!

suitable
01-06-2009, 22:06
Ооо.. това съм го правил и правил.. но не мисля, че ще продължа да го правя в бъдещите си връзки, защото просто няма момичета, които да го оценяват достатъчно.. :? като че ли малко по-малко начините да покажеш колко цениш някого се изпаряват.. :?

portokalka1994
02-06-2010, 11:15
Ами аз лично не съм по романтиката :-o по-скоро предпочитам очи в очи да ми се казват такива любовни неща 8-)

edinaka93
02-06-2010, 11:55
Аз съм момче и ми допада малко ретро класика, ама един въпрос имам момичето как точно го получава?!?По-пощата ли? :-D

DevilWish
02-06-2010, 12:41
Aз съм му писала на моят и той е писал на мен и аз лично винаги съм мега щастлива след такова писмо :) Той също ;) И двамата си ги пазим.
Един път ме беше направил просто луда от щастие :)) даде ми поне 30 плика розови и във всеки плик на едно листче само по 1на дума, но все мили думи за мен :))

kypo
02-06-2010, 14:19
готино е, когато бившата ми беше написала писмо много се зарадвах и няма да крия, пуснах една сълза от умиление, защото беше написала само хубави неща.

обаче след като всичко свърши ства много сложно, хем т исе иска да го изхвърлиш, хем не ми стискаше. веднъж бях решен да го изхвърля, след като го скъсах на малки парченца, защото в писмото пише неща, които вече не значат нищо... обаче аха да го хвърля в контейнера ама се разубедих. всъщност още го пазя скъсано на парченца, някой ден може да си поиграя да ги слепя за да прочета какво е писала. но след много години, сега все още помня след година и нещо доста добре какво пишеше 8-)

Snickers
02-06-2010, 14:27
Момиче съм, но искам и аз!:д
Въобще не е демоде, дори е много мило/романтично и... <3
Бих написала на някого писмо и мисля, че всеки би се зарадвал. Аз лично, ако получа(едва ли...) някога писмо(любовно или не...) бих се зарадвала/усмихнала много.
Пиши, щом ти идва отвътре! :)

T91
02-06-2010, 15:21

За съжаление аз съм прекалено рамантичен ... Та да бих се зарадвал на едно писмо повече , отколкото ако ми каже ,че иска див и бурен секс .

Проблемът е ,че не пишете такива писма . Аз съм писал , но на нея не и направи впечатление пъф ...

justonegirlwithonehope
02-06-2010, 16:02
Според мен е много яко, но всеки си има различно виждане за нещата :)

Scepticism
02-06-2010, 17:09
Един съученик (не го харесвам особено .. даже не ми е приятел) ми беше написал веднъж ода озаглавена "Принцесо моя" :D
колкото и да не го харесвам ми стана много хубаво като го прочетах, даже още си го пазя. :)
ноо иначе любовно писмо не съм получавала, но много ми се иска.. даже се надявам приятеля ми скоро да ми напише някое :D

gabi_94
02-06-2010, 17:11
В 6ти клас бях написала писмо на едно момче...обаче едно момиче му каза, че съм аз и мн ме беше срам :-D Даже не исках да ходя на училище от срам...той ме гледаше мн странно, винаги...даже и сега(9 клас съм), винаги като ме засече ме гледа некво опулено :D Абе детска му работа...
Иначе мисля, че доста момчета биха се зарадвали...Дори да не го покажат, според мен всеки човек би се зарадвал... Аз също бих...

soul1199
02-06-2010, 18:41
Ами аз съм момиче но много ще се изкефя на писмо,любовно или стихче посветено на мен,или обяснение,ама да е по оригинално не като малките деца :lol:

sladyr4etoo
02-06-2010, 19:10
зависи от момчето.. :-o

miss_kiss181
02-06-2010, 19:18
Аз съм писала на приятеля си така, но бях взела няколко готини картички, излях си чувствата в тях и ги сложих на различни места, където да не се виждат много, но да знам, че той ще ги намери :) На него много му хареса идеята, а и скоро, понеже се преместихме да живееме заедно забелязах, че ги пази все още :)

yozii
02-06-2010, 19:21
амии .. зависи си от момчето ..
ако то те харесва или обича сигурно много ще се зарадва ..
а пък ако е някой бройкаджия с единствената цел да вкара колкото се може повече момичета в леглото сии .. би му било смешно ..
аз съм момиче .. не съм получавала такова писмо .. но много бих се зарадвала ако получа ..

ShawnMac
02-07-2010, 18:09
Не знам дали е демоде и не ме интересува, но ако получа такова писмо определено много ще се зарадвам и ще си го пазя дълги години :oops:
:smt007