View Full Version : Любовни писма:към момчетата
Момчета според вас демоде ли е вече да се пишат любовни писма и как бихте реагирали ако получите такова от приятелката си (гаджето)
PreciousDiamond
01-05-2009, 18:20
Абе .. аз не съм момче , ама да си кажа 8-) Различни момчета има , различни предпочитания (( : Ама .. повечето (казах ПОВЕЧЕТО , ако обичате , без нападки ! ) биха предпочели бележка от рода на : " Тази вечер искам да ме изчукаш яко .. Твоя съм изцяло " 8-)
Kostadin_682
01-05-2009, 18:23
Момчета според вас демоде ли е вече да се пишат любовни писма и как бихте реагирали ако получите такова от приятелката си (гаджето)
хм... аз получавам смс-и не писма 8-)
evelinka1122
01-05-2009, 18:26
:lol: :lol: пробвай не само че с писма, но и по бели гълъби!!!! ;-) :D :D както ти демоде, това е най-модното сега !!!! 8) 8) :D :D
Получавал съм любовно писмо,в което тайна обожателка разкри чувствата си към мен...Идеята страшно много ми допадна... 8)
Получавал съм любовно писмо,в което тайна обожателка разкри чувствата си към мен...Идеята страшно много ми допадна... 8)
И после намери ли я тая тайна обожателка?
ем..кво пречи..всеки жест е хубав,ако е продиктуван от оная лудата..любовта.. :-D
Az kato po malka s1m polu4avala :D Ina4e ako sega polu4a mn 6te se zaradvam nz za mom4etata kak e
ае да ви кажа аз на скоро получих ,,ЛЮБОВНА БЕЛЕЖКА,,от един съученик,който учи за 1-ва година в моя клас.Та в тази прословута ,,ЛЮБОВНА БЕЛЕЖКА,, пишеше /до колкото помня/ ,,Дълго мислех и реших .. че те харесвам .. искаш ли да тръгнем ...,, :P :oops:
Glorious
01-05-2009, 18:43
Според мен няма значение дали ще му напишеш писмо, смс или нещо друго аз лично бих се зарадвал на всичко. :)
bebchence
01-05-2009, 19:27
Ами аз съм момиче но много ще се изкефя на писмо,любовно или стихче посветено на мен,или обяснение,ама да е по оригинално не като малките деца :lol:
аз съм получавал цели две от приятелката си, в началото на връзката ни и беше трудно да се изразява и затова ми написа писмо... беше толкова хубаво като го прочетох, чак ми се доплака от щастие. даже си ги пазя на едно тайно място и като ми е кофти си ги препрочитам
[quote="PreciousDiamond"]
" Тази вечер искам да ме изчукаш яко .. Твоя съм изцяло " 8-) [/quote
Готино
аз съм получавал цели две от приятелката си, в началото на връзката ни и беше трудно да се изразява и затова ми написа писмо... беше толкова хубаво като го прочетох, чак ми се доплака от щастие. даже си ги пазя на едно тайно място и като ми е кофти си ги препрочитам
ехее не съм единствен и аз прая така :)
а по темата да получавал съм и смятам че е мн готино
Доста готино от страна на приятелката ти, че ти е писала... :)
soul1199
01-06-2009, 13:13
ami spored men/ne sum mom4e/,e stara moda,probvai sus sms-i :)
Ами писмо едва ли бих получил в днешно време,но смс да и мисля, че е много хубаво (трябва да има романтика :) )
ANTIHUMAN
01-06-2009, 21:24
Бих се зарадвал и на писмото и на sms-a!
suitable
01-06-2009, 22:06
Ооо.. това съм го правил и правил.. но не мисля, че ще продължа да го правя в бъдещите си връзки, защото просто няма момичета, които да го оценяват достатъчно.. :? като че ли малко по-малко начините да покажеш колко цениш някого се изпаряват.. :?
portokalka1994
02-06-2010, 11:15
Ами аз лично не съм по романтиката :-o по-скоро предпочитам очи в очи да ми се казват такива любовни неща 8-)
edinaka93
02-06-2010, 11:55
Аз съм момче и ми допада малко ретро класика, ама един въпрос имам момичето как точно го получава?!?По-пощата ли? :-D
DevilWish
02-06-2010, 12:41
Aз съм му писала на моят и той е писал на мен и аз лично винаги съм мега щастлива след такова писмо :) Той също ;) И двамата си ги пазим.
Един път ме беше направил просто луда от щастие :)) даде ми поне 30 плика розови и във всеки плик на едно листче само по 1на дума, но все мили думи за мен :))
готино е, когато бившата ми беше написала писмо много се зарадвах и няма да крия, пуснах една сълза от умиление, защото беше написала само хубави неща.
обаче след като всичко свърши ства много сложно, хем т исе иска да го изхвърлиш, хем не ми стискаше. веднъж бях решен да го изхвърля, след като го скъсах на малки парченца, защото в писмото пише неща, които вече не значат нищо... обаче аха да го хвърля в контейнера ама се разубедих. всъщност още го пазя скъсано на парченца, някой ден може да си поиграя да ги слепя за да прочета какво е писала. но след много години, сега все още помня след година и нещо доста добре какво пишеше 8-)
Snickers
02-06-2010, 14:27
Момиче съм, но искам и аз!:д
Въобще не е демоде, дори е много мило/романтично и... <3
Бих написала на някого писмо и мисля, че всеки би се зарадвал. Аз лично, ако получа(едва ли...) някога писмо(любовно или не...) бих се зарадвала/усмихнала много.
Пиши, щом ти идва отвътре! :)
За съжаление аз съм прекалено рамантичен ... Та да бих се зарадвал на едно писмо повече , отколкото ако ми каже ,че иска див и бурен секс .
Проблемът е ,че не пишете такива писма . Аз съм писал , но на нея не и направи впечатление пъф ...
justonegirlwithonehope
02-06-2010, 16:02
Според мен е много яко, но всеки си има различно виждане за нещата :)
Scepticism
02-06-2010, 17:09
Един съученик (не го харесвам особено .. даже не ми е приятел) ми беше написал веднъж ода озаглавена "Принцесо моя" :D
колкото и да не го харесвам ми стана много хубаво като го прочетах, даже още си го пазя. :)
ноо иначе любовно писмо не съм получавала, но много ми се иска.. даже се надявам приятеля ми скоро да ми напише някое :D
В 6ти клас бях написала писмо на едно момче...обаче едно момиче му каза, че съм аз и мн ме беше срам :-D Даже не исках да ходя на училище от срам...той ме гледаше мн странно, винаги...даже и сега(9 клас съм), винаги като ме засече ме гледа некво опулено :D Абе детска му работа...
Иначе мисля, че доста момчета биха се зарадвали...Дори да не го покажат, според мен всеки човек би се зарадвал... Аз също бих...
soul1199
02-06-2010, 18:41
Ами аз съм момиче но много ще се изкефя на писмо,любовно или стихче посветено на мен,или обяснение,ама да е по оригинално не като малките деца :lol:
sladyr4etoo
02-06-2010, 19:10
зависи от момчето.. :-o
miss_kiss181
02-06-2010, 19:18
Аз съм писала на приятеля си така, но бях взела няколко готини картички, излях си чувствата в тях и ги сложих на различни места, където да не се виждат много, но да знам, че той ще ги намери :) На него много му хареса идеята, а и скоро, понеже се преместихме да живееме заедно забелязах, че ги пази все още :)
амии .. зависи си от момчето ..
ако то те харесва или обича сигурно много ще се зарадва ..
а пък ако е някой бройкаджия с единствената цел да вкара колкото се може повече момичета в леглото сии .. би му било смешно ..
аз съм момиче .. не съм получавала такова писмо .. но много бих се зарадвала ако получа ..
ShawnMac
02-07-2010, 18:09
Не знам дали е демоде и не ме интересува, но ако получа такова писмо определено много ще се зарадвам и ще си го пазя дълги години :oops:
:smt007