.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33
    Супер фен Аватара на galu6a

Любовни писма:към момчетата

Момчета според вас демоде ли е вече да се пишат любовни писма и как бихте реагирали ако получите такова от приятелката си (гаджето)

Град
    Destanation unknown ((:
    Абе .. аз не съм момче , ама да си кажа Различни момчета има , различни предпочитания (( : Ама .. повечето (казах ПОВЕЧЕТО , ако обичате , без нападки ! ) биха предпочели бележка от рода на : " Тази вечер искам да ме изчукаш яко .. Твоя съм изцяло "

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??

Re: Любовни писма:към момчетата

Цитирай Първоначално написано от galu6a
    Момчета според вас демоде ли е вече да се пишат любовни писма и как бихте реагирали ако получите такова от приятелката си (гаджето)
    хм... аз получавам смс-и не писма

пробвай не само че с писма, но и по бели гълъби!!!! както ти демоде, това е най-модното сега !!!!
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Голям фен Аватара на Remini
    Получавал съм любовно писмо,в което тайна обожателка разкри чувствата си към мен...Идеята страшно много ми допадна...
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Remini
    Получавал съм любовно писмо,в което тайна обожателка разкри чувствата си към мен...Идеята страшно много ми допадна...
    И после намери ли я тая тайна обожателка?

ем..кво пречи..всеки жест е хубав,ако е продиктуван от оная лудата..любовта..

Az kato po malka s1m polu4avala Ina4e ako sega polu4a mn 6te se zaradvam nz za mom4etata kak e
    Is everybody going crazy?!?

ауу

ае да ви кажа аз на скоро получих ,,ЛЮБОВНА БЕЛЕЖКА,,от един съученик,който учи за 1-ва година в моя клас.Та в тази прословута ,,ЛЮБОВНА БЕЛЕЖКА,, пишеше /до колкото помня/ ,,Дълго мислех и реших .. че те харесвам .. искаш ли да тръгнем ...,, :P

Според мен няма значение дали ще му напишеш писмо, смс или нещо друго аз лично бих се зарадвал на всичко.

Ами аз съм момиче но много ще се изкефя на писмо,любовно или стихче посветено на мен,или обяснение,ама да е по оригинално не като малките деца
    Пука ли ми?Не! Пукаше ми,вече не!
    Само болката видях,кога слънцето и за мене ще изгрее?
    Когато спреш да му се пречкаш!

Супер фен
    аз съм получавал цели две от приятелката си, в началото на връзката ни и беше трудно да се изразява и затова ми написа писмо... беше толкова хубаво като го прочетох, чак ми се доплака от щастие. даже си ги пазя на едно тайно място и като ми е кофти си ги препрочитам

[quote="PreciousDiamond"]
    " Тази вечер искам да ме изчукаш яко .. Твоя съм изцяло "
    [/quote

Готино
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Цитирай Първоначално написано от assd
    аз съм получавал цели две от приятелката си, в началото на връзката ни и беше трудно да се изразява и затова ми написа писмо... беше толкова хубаво като го прочетох, чак ми се доплака от щастие. даже си ги пазя на едно тайно място и като ми е кофти си ги препрочитам

ехее не съм единствен и аз прая така

а по темата да получавал съм и смятам че е мн готино

Цитирай Първоначално написано от assd
    Доста готино от страна на приятелката ти, че ти е писала...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ami spored men/ne sum mom4e/,e stara moda,probvai sus sms-i
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Ами писмо едва ли бих получил в днешно време,но смс да и мисля, че е много хубаво (трябва да има романтика )

There's nothing left to lose
    There's nothing left to prove
    Surrender your love
    It's all you can do, yeah

Супер фен
    Град
    България
    Бих се зарадвал и на писмото и на sms-a!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Голям фен Аватара на suitable
    Град
    Бургас
    Ооо.. това съм го правил и правил.. но не мисля, че ще продължа да го правя в бъдещите си връзки, защото просто няма момичета, които да го оценяват достатъчно.. като че ли малко по-малко начините да покажеш колко цениш някого се изпаряват..

Повече от фен
    Ами аз лично не съм по романтиката по-скоро предпочитам очи в очи да ми се казват такива любовни неща

Аз съм момче и ми допада малко ретро класика, ама един въпрос имам момичето как точно го получава?!?По-пощата ли?

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Aз съм му писала на моят и той е писал на мен и аз лично винаги съм мега щастлива след такова писмо Той също И двамата си ги пазим.
    Един път ме беше направил просто луда от щастие ) даде ми поне 30 плика розови и във всеки плик на едно листче само по 1на дума, но все мили думи за мен )

Град
    бълХаристан
    готино е, когато бившата ми беше написала писмо много се зарадвах и няма да крия, пуснах една сълза от умиление, защото беше написала само хубави неща.

обаче след като всичко свърши ства много сложно, хем т исе иска да го изхвърлиш, хем не ми стискаше. веднъж бях решен да го изхвърля, след като го скъсах на малки парченца, защото в писмото пише неща, които вече не значат нищо... обаче аха да го хвърля в контейнера ама се разубедих. всъщност още го пазя скъсано на парченца, някой ден може да си поиграя да ги слепя за да прочета какво е писала. но след много години, сега все още помня след година и нещо доста добре какво пишеше
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

Момиче съм, но искам и аз!:д
    Въобще не е демоде, дори е много мило/романтично и... <3
    Бих написала на някого писмо и мисля, че всеки би се зарадвал. Аз лично, ако получа(едва ли...) някога писмо(любовно или не...) бих се зарадвала/усмихнала много.
    Пиши, щом ти идва отвътре!

Град
    Антиохия

Re: Любовни писма:към момчетата

Цитирай Първоначално написано от galu6a

За съжаление аз съм прекалено рамантичен ... Та да бих се зарадвал на едно писмо повече , отколкото ако ми каже ,че иска див и бурен секс .

Проблемът е ,че не пишете такива писма . Аз съм писал , но на нея не и направи впечатление пъф ...
    "Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
    бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
    -генерал Патон

"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си