PDA

View Full Version : Lubov/Zodii

GameMaster
01-05-2009, 18:34
Zdraveite vsichki.Otdavna ne sum vlizala vyv foruma,no po princip ne sum zabelqzvala tema s podoben harakter.Vuprosite mi sa slednite: Predi da zapochnete vruzka s nqkogo vliqete li se ot tova koq zodiq q? Vqrvate li v tova che opredeleni zodii sa savmestimi za vruzka,a drugi ne?I kato cqlo vqrvate li v tova che chovek koito e predstavitel na nqkoq zodiq e s opredelen tip harakter kakto zodiqta glasi?Nadqvam se temichkata da e interesna :)

evelinka1122
01-05-2009, 18:41
не се влияя от зодиите :) всичко за мен си е до човека :)

PreciousDiamond
01-05-2009, 18:43
Аз не вярвам , че характера на човека е определян от зодията му ! Ето например .. ние двамата с братовчед ми сме дева , но нямаме НИЩО ама наистина нищо общо като характер, като държание и т.н. Той е по -спокоен , аз по-импулсивна , аз съм ОГРОМЕН инат - той е съгласен с всичко , което му кажат 8-) А пък ако тръгна да си иам авер ( а чул ме Господ 8-) ) едва ли ще го отрежа, ако разбера, че зодията му не е съвместима с моята .. :?

EeeBobii
01-05-2009, 18:45
Според зодията по-лесно откриваме истинския характер ,абе...всичко си е до човека... :)

PeopleAlwaysLeave
01-05-2009, 18:45
Ми не се влиая от това каква зодия е момчето, както и не вярвам,че определени зодии трябва да бъдат с други такива... Според мен това са пълни измишлиотини. Но иначе съм забелязвала доста прилики в различни хора с една и съща зодия :) И все пак не у всички... Например познавам 5 човека зодия Дева и от тези 5 човека двама ще имат сходни мнения и прилики в поведението, в характера... Абе не знам, според мен всеки си прилича малко или много с някой друг, но не мисля, че зодиите оказват някакво влиание...

kobrichka
01-05-2009, 19:11
Всеки човек си е с различен характер и зодята определено не играе роля,когато се запознавам с някои или ставам гадже с него.Важното е да се разбирам с човека без значение коя зодя е .

Blo0dG1rl
01-05-2009, 19:14
В зодиите може да има капка истина.. Но всичко е до характера на човека.. ако си съвпаднат супер

cherinka
01-05-2009, 19:17
Не се влияя.
Но чесно казано като разбера половинката ми каква зодия е и му чета хороскопа, и общия и чат-пат я дневния, я месечния, просто ей така от любопитство.
а сега нещо ей така ми дойде спонтанно, че всичката тая информация някак си несъзнателно ни се лепва в главата...

loveme
01-05-2009, 20:17
"..ква любов, ква магия.. по добре да се скрия.." :)

scoobydors
01-05-2009, 20:54
Попринцип вярвам в зодии, понякога ги взимам под предвид в началото на някоя връзка. И въпреки това гледам да извлека всичко положително от самата зодия (т.е. сама да се убедя, че той е за мене! ) :lol:

jambo_bs
01-05-2009, 20:59
Не вярвам в това.

Adwokat
01-05-2009, 21:59
Хич не се влияя от зодийте.. всичко зависи от характера на двамата дали ще си паснат.. :?

LadyRoshawka
01-06-2009, 08:03
Не се интересувам от зодията..важен е човека..но определено всяка зодия има точни черти за хората!! :-)

Kostadin_682
01-06-2009, 08:11
ако гледах зодиите и примерно до сега сам има 30 приятелки , ако гледах зодиите щях да имам сигурно 3 дето да савпадат с изискванията и те щяха да са наи куците хора на света 8-)

с тия идиотщини се опитвам да кажа че няма никакво значение зодиите

а като сте такива професионалисти

добра ли е връзката между мъж стрелец и жена овен 8-)

Стрелецът е остроумен, находчив, весел и правдив. Единственото качество, което отсъства в него е тактичност, въпреки, че той е убеден в своята дипломатичност. Стрелец е щастлив с Риби, Близнаци, Деви, Водолей и Льв. Желателно е да се стреми да избягва Овен и Рак и може да общува нормално със Скорпион и Козирог.

хахахаха да ги е** в гъзааааа :x
хаха много правилно колега :razz: :razz: 8-)

Rossmary
01-06-2009, 09:12
"Зодии" е обширно понятие... Има си цяла наука за това. Щом си пасваш с някого, значи си пасвате и по "зодии". Близките хора се избират със сърцето...

GameMaster
01-09-2009, 18:48
A drugi mneniq dali shte ima po vuprosa? :)

aka6a_vamp
01-09-2009, 18:52
с козирог мн се разбираме...идеално просто,а с овните-мани мани...

jghgh
01-09-2009, 18:54
а сега нещо ей така ми дойде спонтанно, че всичката тая информация някак си несъзнателно ни се лепва в главата...
ооо, даа, определено е така.
чак съжалявам че цяло лято отделях много внимание да се занимавам с астрология
не става дума за четене на хороскопи, а за характеристики и особености на всички зодии + асценденти и т.н.

супер ужасно!

вече не ги поглеждам, ама ми се е запечатала цялата тая информация... и докато си разкарам предразсъдъците - ехеее..

Margaritchica
01-09-2009, 23:02
Вярвам много във зодийте , но има 144 вида на всяка зодия :)

Erimu
01-10-2009, 01:35
Обръщам внимание на зодиите когато започвам нова връзка, но само за да знам в малка степен що за човек имам до себе си.
Не си мислете, че само защото имам в предвид тези работи,ако някой е определена 'неприятна' зодия за моята, дори да е ала Брат Пит бих го отхвърлила. Не ми се вярва да има чак толкова вманиячени индивиди, защото както каза Margaritchica има поне 144 различни характера на една зодия.